Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Γενικά δύσκολα κάποιος περιστασιακός εργαζόμενος κάθεται ή φεύγει με πρώτο κριτήριο τους πελάτες και όχι την αμοιβή, τις παροχές, και την γενικότερη σχέση του με τον εργοδότη

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Μα δεν είναι θέμα χρημάτων, ούτε κλαψουρίζω. Οι άλλοι κλαψουρίζουν ότι οι οίκοι είναι χάλια και απλά τους εξηγώ τον λόγο.
τον ξέρουμε τον λόγο κι είναι ότι έγραψες, άλλα τόσα και καπάκι τα μισά τους για συμπλήρωμα.
μια σύγκριση με τη δεκαετία του 90 που ζήσαμε όποιοι τη ζήσαμε και είσαι έτοιμος για συμπεράσματα.
Μόνο κατηφόρα, όπως όλα σε αυτή τη χώρα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Γενικά δύσκολα κάποιος περιστασιακός εργαζόμενος κάθεται ή φεύγει με πρώτο κριτήριο τους πελάτες και όχι την αμοιβή, τις παροχές, και την γενικότερη σχέση του με τον εργοδότη
είναι συνδυασμός πάντα κι ας σκεφτόμαστε ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα αλλά η ιδέα της αποκτήνωσης παίζει κι αυτή ρόλο στις χαμένες ψυχές τους.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Ακομα και στις βιζιτες το ιδιο γινεται δεν ειναι μονο τα στουντιο, πεφτουν ολοι με τα μουτρα σε ενα καλο μουνι εφοσον υπαρχει ξηρασια
Το θεμα ειναι να την προλαβεις στις αρχες μη περιμενεις να κατσει για παντα, και με το θεμα των χρηματων η αγορα εδω στην ελλαδα ετσι ειναι τους αρεσει μενουν δε τους αρεσει φευγουν η ζωη συνεχιζεται σιγα μη κατσουμε να σκασουμε κιολας :2funny:
η αποκέντρωση με ιδρύματα που μπορούν να παρέχουν αξιόλογες παρουσίες με δίκαιες υπηρεσίες και λογικό κόστος μπορεί να είναι μια λύση, ίσως, κι αυτό λόγω της αποτρεπτικής ισχύος της απόστασης από την εύκολη πρόσβαση και τα γιουρούσια των ζόμπι. Όχι δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ζόμπι που έχουν δυνατότητες, αλλά τουλάχιστον ίσως είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.
Ένα FKK ρε πούστη μου αλά γκρέκα τόσα χρόνια καμία καριόλα δεν άνοιξε στην ύπαιθρο. Να είναι νόμιμο, καθαρό κλπ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
είναι συνδυασμός πάντα κι ας σκεφτόμαστε ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα αλλά η ιδέα της αποκτήνωσης παίζει κι αυτή ρόλο στις χαμένες ψυχές τους.
Νομίζω όταν σκάει κανά φρέσκο κορίτσι που κάνει γκελ, βασικά το καίνε με εμπλοκή πολύωρες βάρδιες. Ειδικά αν δεν έχει ξανακάνει σε στούντιο και είναι περιστασιακή με στόχο να κλείσει κάποια οικονομική τρύπα, μαζεύει σύντομα ένα άλφα πακέτο και μετά την κάνει. Και στα εσκορτάδικα παίζει πολύ αυτή η φάση με κορίτσια κομήτες.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.736
Πόντοι
3.246
η αποκέντρωση με ιδρύματα που μπορούν να παρέχουν αξιόλογες παρουσίες με δίκαιες υπηρεσίες και λογικό κόστος μπορεί να είναι μια λύση, ίσως, κι αυτό λόγω της αποτρεπτικής ισχύος της απόστασης από την εύκολη πρόσβαση και τα γιουρούσια των ζόμπι. Όχι δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ζόμπι που έχουν δυνατότητες, αλλά τουλάχιστον ίσως είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.
Ένα FKK ρε πούστη μου αλά γκρέκα τόσα χρόνια καμία καριόλα δεν άνοιξε στην ύπαιθρο. Να είναι νόμιμο, καθαρό κλπ.
Καλα κασσανδρας που ειναι κεντρικο σημειο αν σκασει εκει καλο κομματι δε μενει κοκκαλακι που ειναι και ευκολα προσβασιμο
τι FKK ρε αλλη ορεξη δεν ειχαμε να βλεπουμε τον καθε μπαρμπα με το μπυροκοιλι να κυκλοφορει με την πουτσα εξω:2funny: , και ακομα και αν φτιαχνοταν ας πουμε τι ποιοτητα κοριτσιων θα χε μεσα πιστευεις ?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πιράνχα με μπουρνούζια να ψωλοκοπανάνε στα τζακούζια. :cheesy:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Καλα κασσανδρας που ειναι κεντρικο σημειο αν σκασει εκει καλο κομματι δε μενει κοκκαλακι που ειναι και ευκολα προσβασιμο
τι FKK ρε αλλη ορεξη δεν ειχαμε να βλεπουμε τον καθε μπαρμπα με το μπυροκοιλι να κυκλοφορει με την πουτσα εξω:2funny: , και ακομα και αν φτιαχνοταν ας πουμε τι ποιοτητα κοριτσιων θα χε μεσα πιστευεις ?
εξαρτάται, δε δοκιμάστηκε μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω να σου γράψω.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Να υποθέσω ότι Τζένη η βουλγάρα είναι απαγορευτικό?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
κάτσε ρε τύπε τώρα, δηλαδή από ένα ίδρυμα τέτοιου βεληνεκούς, υποθετικά πάντα γιατί στο Γελλάντα δεν αφήνει το βυζάντιο, εσύ θα χάζευες τον πατσοκοίλα μπάρμπα ή θα έκανες παιχνίδι με τα κορίτσια; δηλαδή θα κακόπεφτε να σε τρίβουν 4 χέρια σε χαμάμ- λουτρό; λέμε τώρα.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Να υποθέσω ότι Τζένη η βουλγάρα είναι απαγορευτικό?
Η Τζενη ειναι που αλλαξε ονομα και Εθνικοτητα. Τα εχουμε ξαναπει, Εμφανιση τσοντα, χαλαρα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην Αθηναϊκη studiobiz, αλλα απο υπηρεσιες..... ακομα κλαιει ο Χαραλαμπος (κλαυτα Χαραλαμπε)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.736
Πόντοι
3.246
κάτσε ρε τύπε τώρα, δηλαδή από ένα ίδρυμα τέτοιου βεληνεκούς, υποθετικά πάντα γιατί στο Γελλάντα δεν αφήνει το βυζάντιο, εσύ θα χάζευες τον πατσοκοίλα μπάρμπα ή θα έκανες παιχνίδι με τα κορίτσια; δηλαδή θα κακόπεφτε να σε τρίβουν 4 χέρια σε χαμάμ- λουτρό; λέμε τώρα.
Ρε συ καλο ειναι να ονειρευομαστε αλλα ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,
Εδω τα καλα μουνια ερχονται με το σταγονομετρο , εδω δεν εχεις καλα μουνια στα στουντιο πιστευεις οτι στο FKK θα χεις μουναρες?
Κατσε λιγο στο σαλονι ενος στουντιο και κοψε φατσες και μετα ελα πες μου αν θες μαζι με τις μπαζολες που θα χει το FKK να ρχονται τα ορκ θα σου πετανε το παπαρι στη μουρη :2funny::2funny::2funny:
Αν γινοταν κατι της προκοπης μονο τοτε θα τους αγνοουσα αλλα δυστυχως δεν

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Ρε συ καλο ειναι να ονειρευομαστε αλλα ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,
Εδω τα καλα μουνια ερχονται με το σταγονομετρο , εδω δεν εχεις καλα μουνια στα στουντιο πιστευεις οτι στο FKK θα χεις μουναρες?
Κατσε λιγο στο σαλονι ενος στουντιο και κοψε φατσες και μετα ελα πες μου αν θες μαζι με τις μπαζολες που θα χει το FKK να ρχονται τα ορκ θα σου πετανε το παπαρι στη μουρη :2funny::2funny::2funny:
Αν γινοταν κατι της προκοπης μονο τοτε θα τους αγνοουσα αλλα δυστυχως δεν
ούτε φωτογραφία μου στις αρένες των ιδρυμάτων πια, έβαλα τέλος και θα πρέπει να έρθει κάτι σωστό στα μέτρα τα δικά μου για να επενδύσω. Είναι εντελώς απογοητευτικό, τόσο όσον αφορά τις παρουσίες των εργαζόμενων κοριτσιών, των υπηρεσιών, όσο και των επισκεπτών. Στάζει, ζέχνει, γάμησέτα.
Αν δεν υπάρχει όραμα δεν πάμε μπροστά Revlimit. Οπότε κάποιοι που ονειρεύονται καλώς πράττουν. Στο δια ταύτα, η ελπίς για καλύτερες παρουσίες κι υπηρεσίες σε ένα χώρο απόκεντρο μπορούν να υπάρξουν, επαναλαμβάνω δεν δοκιμάστηκε για να έχουμε άποψη. Το σίγουρο είναι ότι ο πειναλέων επισκέπτης θα πηγαίνει, είναι σαν το κραγιόν των κοριτσιών η συνήθεια. Σχετικά με τους επισκέπτες εκεί θα ισχύει ότι και στα υπόλοιπα μέρη, όπως πχ σε ένα εστιατόριο, δεν πάμε για καλλιστεία των θαμώνων, αλλά για το φαγητό. Αν θέλει ένα ίδρυμα να επιβάλλει κώδικα τότε θα μιλάμε για ¨λέσχη¨ κι εκεί πάλι άλλο ζήτημα.
Υπάρχει τρόπος να φιλτράρεται η σαβούρα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.736
Πόντοι
3.246
ούτε φωτογραφία μου στις αρένες των ιδρυμάτων πια, έβαλα τέλος και θα πρέπει να έρθει κάτι σωστό στα μέτρα τα δικά μου για να επενδύσω. Είναι εντελώς απογοητευτικό, τόσο όσον αφορά τις παρουσίες των εργαζόμενων κοριτσιών, των υπηρεσιών, όσο και των επισκεπτών. Στάζει, ζέχνει, γάμησέτα.
Αν δεν υπάρχει όραμα δεν πάμε μπροστά Revlimit. Οπότε κάποιοι που ονειρεύονται καλώς πράττουν. Στο δια ταύτα, η ελπίς για καλύτερες παρουσίες κι υπηρεσίες σε ένα χώρο απόκεντρο μπορούν να υπάρξουν, επαναλαμβάνω δεν δοκιμάστηκε για να έχουμε άποψη. Το σίγουρο είναι ότι ο πειναλέων επισκέπτης θα πηγαίνει, είναι σαν το κραγιόν των κοριτσιών η συνήθεια. Σχετικά με τους επισκέπτες εκεί θα ισχύει ότι και στα υπόλοιπα μέρη, όπως πχ σε ένα εστιατόριο, δεν πάμε για καλλιστεία των θαμώνων, αλλά για το φαγητό. Αν θέλει ένα ίδρυμα να επιβάλλει κώδικα τότε θα μιλάμε για ¨λέσχη¨ κι εκεί πάλι άλλο ζήτημα.
Υπάρχει τρόπος να φιλτράρεται η σαβούρα.
Αυτο ειπα ακριβως και εγω εαν το φαγητο ειναι καλο δε με ενδιαφερουν οι πελατες , αλλα εαν ειναι χαλια και το φαγητο και ο κοσμος πουμε γαμησετα δε πατας καν

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Αυτο ειπα ακριβως και εγω εαν το φαγητο ειναι καλο δε με ενδιαφερουν οι πελατες , αλλα εαν ειναι χαλια και το φαγητο και ο κοσμος πουμε γαμησετα δε πατας καν
ε, ναι, εκτός κι αν έχει κανείς πολύ περίεργα γούστα, αλλά πολύ περίεργα μιλάμε.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Η Τζενη ειναι που αλλαξε ονομα και Εθνικοτητα. Τα εχουμε ξαναπει, Εμφανιση τσοντα, χαλαρα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην Αθηναϊκη studiobiz, αλλα απο υπηρεσιες..... ακομα κλαιει ο Χαραλαμπος (κλαυτα Χαραλαμπε)
thx Toninho. Κρίμα το κορμί πάντως, είδα τις καινούργιες φώτο και έπαθα πλάκα. Τέτοια πλάκα που παρόλο που το ξέρω ότι είναι φόλα, το σκέφτομαι να πάω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10743-Natalie
την εχει σει καποιος?

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Μετονομασία είναι.
Έχει δουλέψει και πιο παλιά στην ίδια αλυσίδα στούντιο και σε άλλες.
Στο ίδιο site που έβαλες έχει και αγγελία ως ανεξάρτητη Νάντια.
Οι απόψεις διίστανται, αλλά γενικά μάλλον πολύ μέτρια.
Αν ψάξεις, θα βρεις παλιότερες αναφορές σε αυτήν.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ξέρουμε τπτ για την Ρωξάνη Ηλία Ηλιού 82; Την εχει δει κανείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom