clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Δυστυχώς πλέον έχουν αρχίσει να σπανίζουν! Δυό μέρες έχω έρθει κσι ακόμα κώλο δεν γάμησα…Μια που θα τον παίρνει απο κωλο σίγουρα
Δυστυχώς πλέον έχουν αρχίσει να σπανίζουν! Δυό μέρες έχω έρθει κσι ακόμα κώλο δεν γάμησα…Μια που θα τον παίρνει απο κωλο σίγουρα
μην ψάχνεις προγράμματα, χώσου βαθειά στο λαβύρινθο του έρωτα, κανονικά έχεις να προετοιμαστείς για τρίπτυχο διάλογο με το υπερπέραν της καύλας, ακούει σε 3 προσωνήσεις:ξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα
Tελευταία στο Κ8Γ1. Όμως λόγω των γεγονότων με την παπατζοαλυσίδα νομίζω ότι όλα τα μαγαζιά της οδού δεν λειτουργούν αυτές τις μέρες.ξερουμε που παιζει μπαλα η ανναμπελ?
Μόνο εδώ στο μπου αυτά!!χώσου βαθειά στο λαβύρινθο του έρωτα, κανονικά έχεις να προετοιμαστείς για τρίπτυχο διάλογο με το υπερπέραν της καύλας
μόνο εδώ, για πάντα εδώ.Μόνο εδώ στο μπου αυτά!!
μόνο εδώ, για πάντα εδώ.
Ρε μαλάκες εντάξει καλός ο χαβαλές, αλλά του παιδιού του ψίρισαν ένα 50αρικο. Βέβαια αφού δε το πήρε πίσω με τσαμπουκά ή δε φώναξε την αστυνομία, είναι άξιος της τύχης του..αλλά οκ δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάντως είναι για κλωτσιές η συγκεκριμένη.Άρτεμις | Κριτική με βαθμολογία 4.6 από το μέλος Nicko23
Κριτική για το Συγγρού 232 από τον Nicko23 με βαθμολογία 4.6 στις 03 Ιουλίου, 2023www.bourdela.com
ε δεν το πιστευω αυτο ειναι δυσφημιση του ονοματος της, ντροπη αλητες να μιλατε ετσι για το κοριτσι
@Helluvatime @Antidote
σκευωρία...Άρτεμις | Κριτική με βαθμολογία 4.6 από το μέλος Nicko23
Κριτική για το Συγγρού 232 από τον Nicko23 με βαθμολογία 4.6 στις 03 Ιουλίου, 2023www.bourdela.com
ε δεν το πιστευω αυτο ειναι δυσφημιση του ονοματος της, ντροπη αλητες να μιλατε ετσι για το κοριτσι
@Helluvatime @Antidote
να διαμαρτυρηθεί στο σωματείο εκδιδομένων γυναικών.Ρε μαλάκες εντάξει καλός ο χαβαλές, αλλά του παιδιού του ψίρισαν ένα 50αρικο. Βέβαια αφού δε το πήρε πίσω με τσαμπουκά ή δε φώναξε την αστυνομία, είναι άξιος της τύχης του..αλλά οκ δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάντως είναι για κλωτσιές η συγκεκριμένη.
και αστυνομια να φωναζει τι θα γινοταν δηλαδη αφου πολλα απο αυτα δεν εχουν καν αδεια λειτουργιαςΡε μαλάκες εντάξει καλός ο χαβαλές, αλλά του παιδιού του ψίρισαν ένα 50αρικο. Βέβαια αφού δε το πήρε πίσω με τσαμπουκά ή δε φώναξε την αστυνομία, είναι άξιος της τύχης του..αλλά οκ δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάντως είναι για κλωτσιές η συγκεκριμένη.
Δεν πιστεύω λέξηΆρτεμις | Κριτική με βαθμολογία 4.6 από το μέλος Nicko23
@Helluvatime @Antidote
Ακομα καυλωμενοι ειμαστε μαζι τηςΜα καλα εσεις δεν εισασταν ολοι οι καυλομενοι με την εν λογο κοπελια? Που ειχα παει την ειχα δει και ελεγα για μπαζόλι? ειχε βαλει κιλα κτλ?Τωρα τι την κατηγορειτε τη ΜΟΥΝΑΡΑ?Αστηνε να κερναει φολες η ανθυπομετρια μη πω τιποτα χειροτερο.
Οσο για το παλουκαρι ηθελέστα και παθέστα.Ζητας τα χρηματα σου πισω και δεν φευγεις μεχρι να τα παρεις, ακομα και αστυνομια κουβαλας εκει μεσα απο το κινητο σου τηλ, μη σου πω βαζεις και λιγες σαλτσες.
Υπαρχει ομως και ο αλλος τροπος να μην κανεις τιποτα και να φυγεις κυριος και απλα δεν ξαναπατας, ενταξει ενα 50ρικο δεν ειναι τιποτα και οσοι παμε στουντιο αυτο το ξερουμε καλα ειδαλως καθεσαι μεταξουργειο φυλης.Παντος εν τελη λυπαμαι τον φιλαρακο διοτι πιστευω δεν ειναι τοσο τα χρηματα αλλα η ξενερα η παλιοκατασταση που δημιουργειτε που σε χαλαει γενικα σαν αντρα κτλ.Το εχω δει να συμβαινει και σε εμενα και μπροστα μου σε ετερο πελατη και προλαβα εφυγα.
υπάρχει λύσηΜα καλα εσεις δεν εισασταν ολοι οι καυλομενοι με την εν λογο κοπελια? Που ειχα παει την ειχα δει και ελεγα για μπαζόλι? ειχε βαλει κιλα κτλ?Τωρα τι την κατηγορειτε τη ΜΟΥΝΑΡΑ?Αστηνε να κερναει φολες η ανθυπομετρια μη πω τιποτα χειροτερο.
Οσο για το παλουκαρι ηθελέστα και παθέστα.Ζητας τα χρηματα σου πισω και δεν φευγεις μεχρι να τα παρεις, ακομα και αστυνομια κουβαλας εκει μεσα απο το κινητο σου τηλ, μη σου πω βαζεις και λιγες σαλτσες.
Υπαρχει ομως και ο αλλος τροπος να μην κανεις τιποτα και να φυγεις κυριος και απλα δεν ξαναπατας, ενταξει ενα 50ρικο δεν ειναι τιποτα και οσοι παμε στουντιο αυτο το ξερουμε καλα ειδαλως καθεσαι μεταξουργειο φυλης.Παντος εν τελη λυπαμαι τον φιλαρακο διοτι πιστευω δεν ειναι τοσο τα χρηματα αλλα η ξενερα η παλιοκατασταση που δημιουργειτε που σε χαλαει γενικα σαν αντρα κτλ.Το εχω δει να συμβαινει και σε εμενα και μπροστα μου σε ετερο πελατη και προλαβα εφυγα.
Περιλαμβάνει και το Αρ5; Πέρασα και δεν μου άνοιγαν..Που είναι ο Κουλουράκιας να σχολιάσει το κλείσιμο της παπατζοαλυσίδας?