Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.040
Πόντοι
2.846
Ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά που οι φωτογραφίες είναι άλλα αντί άλλων...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505
Καλησπέρα σας! Είμαι επισκέπτης για 2 μέρες από Θεσσαλονίκη και θέλω να επισκεφθώ κάποιο στούντιο δεν έχω ιδέα από την πόλη αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά! Δεν με ενδιαφέρει το εμφανισιακο κομμάτι όσο τα του αγώνος και η ωραία συμπεριφορά/επικοινωνία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Κωνσταντινουπόλεως 132

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
ocr

θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...

ocr
free willy...
αναγεννησιακό, εντάξει, έχει το κοινό του κι αυτός ο σωματότυπος μη νομίζεις, άλλα κόλπα, Αρκάς, Μουσικές Ταξιαρχίες κλπ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
Εδώ μιλάμε για τεράστια...Αλλαγή....
μπαίνω με το κινητό ανα χείρας, παρουσιάζεται το γοριλλάκι,
λέει η τσατσά τα δικά της, κάνω το νερντ σπασικλάκι κι έτσι...
αφού φεύγουν οι πρώτοι μένω τελευταίος, με ρωτάει η κάρια όλο προσμονή να αγγίξει το χαρτονόμισμα...θα περάσεις αγόρι μου;
της λέω, η κοπέλα είναι αυτή; (δείχνω τις φωτογραφίες), κι εκεί αρχίζουν τα καμηλιέρικα αραβικά, α,ε,ο ου, μα, να, τα κλπ..., λέω επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά κι εγώ ήρθα για αυτό που διαφημίζετε δε θα περάσω. Ακούω ενίοτε πουστριλίκια όπως πάρε καμιά τσόντα να τον παίξεις και τέτοια, αλλά μπαινάκης-βγαινάκης φυσικά.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.309
Πόντοι
5.946
αφού φεύγουν οι πρώτοι μένω τελευταίος, με ρωτάει η κάρια όλο προσμονή να αγγίξει το χαρτονόμισμα...θα περάσεις αγόρι μου;
της λέω, η κοπέλα είναι αυτή; (δείχνω τις φωτογραφίες), κι εκεί αρχίζουν τα καμηλιέρικα αραβικά, α,ε,ο ου, μα, να, τα κλπ..., λέω επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά κι εγώ ήρθα για αυτό που διαφημίζετε δε θα περάσω. Ακούω ενίοτε πουστριλίκια όπως πάρε καμιά τσόντα να τον παίξεις και τέτοια, αλλά μπαινάκης-βγαινάκης φυσικά.
Πήγες είδες; Η Αλεξάνδρα Σόνια Ξένια Τάνια και Λίζα είναι αλφάδια όμως!

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.863
Πόντοι
1.446
Σωστό σε βρισκω παντως :thumbsup:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
642
Πόντοι
81
Πάντως παιδιά η χειρότερη περίοδος από τότε που θυμάμαι στα στούντιο. Και αριθμητικά πλέον με το κλείσιμο της παπατζοαλυσίδας, αλλά κυρίως λόγω ελλείψεως ποιοτικών επιλογών, είτε από πλευράς απόδοσης είτε εμφάνισης ή και των 2..Πολύ κρίμα..

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
507
Πόντοι
21
Πάντως παιδιά η χειρότερη περίοδος από τότε που θυμάμαι στα στούντιο. Και αριθμητικά πλέον με το κλείσιμο της παπατζοαλυσίδας, αλλά κυρίως λόγω ελλείψεως ποιοτικών επιλογών, είτε από πλευράς απόδοσης είτε εμφάνισης ή και των 2..Πολύ κρίμα..
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Πωλίνα η Ζενια και μερικές άλλες θα συμφωνήσω μαζί σου…

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
507
Πόντοι
21
Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω Βλάντα επειδή μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες. Το θέμα είναι οτι πέρα από μπαμπάτσικη και μεγαλόσωμη είναι και "domina" - όπως μου είπε - και οι πελάτες της είναι κυρίως υποτακτικοί.
Για εμένα που γουστάρω τα "συνηθισμένα", η γκόμενα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Για τους μερακλήδες δεν ξέρω.
Συμφωνώ κάνει αυτό που γουστάρει αυτή και μένα μου την έσπασε τις προάλλες στο Αριστετελους και της την είπα ….

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.427
Πόντοι
2.420
Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω Βλάντα επειδή μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες. Το θέμα είναι οτι πέρα από μπαμπάτσικη και μεγαλόσωμη είναι και "domina" - όπως μου είπε - και οι πελάτες της είναι κυρίως υποτακτικοί.
Για εμένα που γουστάρω τα "συνηθισμένα", η γκόμενα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Για τους μερακλήδες δεν ξέρω.
Ντόμινες και κουραφεξαλα! Βρε ουστ!!!

Oreksatoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Τώρα που έκλεισε η γνωστή αλυσίδα έχει κανένας να προτείνει κανένα studio που να είναι κοντά σε μετρό?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.621
Πόντοι
6.946

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.184
Πόντοι
10.335
Στο μεταξύ στο Σπύρου Πάτση 40 και στο Λιοσίων 73 πολλές καινούργιες κοπέλες χωρίς φωτογραφία , κάποιες λατινες κάποιες Ρωσίδες και μια Ρουμάνα νομίζω . Πάω στοίχημα ότι άρχισε η ανακύκλωση και «βάπτιση» σε αδελφά ιδρύματα από την Παπαντζοαλυσιδα

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.718
Πόντοι
2.596
Στο μεταξύ στο Σπύρου Πάτση 40 και στο Λιοσίων 73 πολλές καινούργιες κοπέλες χωρίς φωτογραφία , κάποιες λατινες κάποιες Ρωσίδες και μια Ρουμάνα νομίζω . Πάω στοίχημα ότι άρχισε η ανακύκλωση και «βάπτιση» σε αδελφά ιδρύματα από την Παπαντζοαλυσιδα
Τουλάχιστον αξίζει καμία;

Oreksatoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.040
Πόντοι
2.846
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Πωλίνα η Ζενια και μερικές άλλες θα συμφωνήσω μαζί σου…
Καλά, για την Πωλίνα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Κορμάρα δεν το συζητάμε, όταν όμως πας στο μαγαζί και με το που κάνεις να μπεις δωμάτιο σου ανακοινώνει "έχω πρόγραμμα μιας ώρας", τι ακριβώς να το κάνω το κορμί;

dwdeka

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Κριτικές
12
Like
786
Πόντοι
311
η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
ocr

θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...

ocr

τι αλλαγή είναι αυτή; :confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom