alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.863
- Πόντοι
- 1.446
Εδώ μιλάμε για τεράστια...Αλλαγή....Αυτη η περιπτωση θυμιζει σονια απο angels αλλα η σονια ξερουμε οτι ειναι χοντρελο
Εδώ μιλάμε για τεράστια...Αλλαγή....Αυτη η περιπτωση θυμιζει σονια απο angels αλλα η σονια ξερουμε οτι ειναι χοντρελο
Κωνσταντινουπόλεως 132Καλησπέρα σας! Είμαι επισκέπτης για 2 μέρες από Θεσσαλονίκη και θέλω να επισκεφθώ κάποιο στούντιο δεν έχω ιδέα από την πόλη αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά! Δεν με ενδιαφέρει το εμφανισιακο κομμάτι όσο τα του αγώνος και η ωραία συμπεριφορά/επικοινωνία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
free willy...η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...
μπαίνω με το κινητό ανα χείρας, παρουσιάζεται το γοριλλάκι,Εδώ μιλάμε για τεράστια...Αλλαγή....
Πήγες είδες; Η Αλεξάνδρα Σόνια Ξένια Τάνια και Λίζα είναι αλφάδια όμως!μπαίνω με το κινητό ανα χείρας, παρουσιάζεται το γοριλλάκι,
λέει η τσατσά τα δικά της, κάνω το νερντ σπασικλάκι κι έτσι...
αφού φεύγουν οι πρώτοι μένω τελευταίος, με ρωτάει η κάρια όλο προσμονή να αγγίξει το χαρτονόμισμα...θα περάσεις αγόρι μου;
της λέω, η κοπέλα είναι αυτή; (δείχνω τις φωτογραφίες), κι εκεί αρχίζουν τα καμηλιέρικα αραβικά, α,ε,ο ου, μα, να, τα κλπ..., λέω επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά κι εγώ ήρθα για αυτό που διαφημίζετε δε θα περάσω. Ακούω ενίοτε πουστριλίκια όπως πάρε καμιά τσόντα να τον παίξεις και τέτοια, αλλά μπαινάκης-βγαινάκης φυσικά.
Σωστό σε βρισκω παντωςμπαίνω με το κινητό ανα χείρας, παρουσιάζεται το γοριλλάκι,
λέει η τσατσά τα δικά της, κάνω το νερντ σπασικλάκι κι έτσι...
αφού φεύγουν οι πρώτοι μένω τελευταίος, με ρωτάει η κάρια όλο προσμονή να αγγίξει το χαρτονόμισμα...θα περάσεις αγόρι μου;
της λέω, η κοπέλα είναι αυτή; (δείχνω τις φωτογραφίες), κι εκεί αρχίζουν τα καμηλιέρικα αραβικά, α,ε,ο ου, μα, να, τα κλπ..., λέω επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά κι εγώ ήρθα για αυτό που διαφημίζετε δε θα περάσω. Ακούω ενίοτε πουστριλίκια όπως πάρε καμιά τσόντα να τον παίξεις και τέτοια, αλλά μπαινάκης-βγαινάκης φυσικά.
με ξενερώνει το μέρος απίστευταΠήγες είδες; Η Αλεξάνδρα Σόνια Ξένια Τάνια και Λίζα είναι αλφάδια όμως!
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Πωλίνα η Ζενια και μερικές άλλες θα συμφωνήσω μαζί σου…Πάντως παιδιά η χειρότερη περίοδος από τότε που θυμάμαι στα στούντιο. Και αριθμητικά πλέον με το κλείσιμο της παπατζοαλυσίδας, αλλά κυρίως λόγω ελλείψεως ποιοτικών επιλογών, είτε από πλευράς απόδοσης είτε εμφάνισης ή και των 2..Πολύ κρίμα..
Συμφωνώ κάνει αυτό που γουστάρει αυτή και μένα μου την έσπασε τις προάλλες στο Αριστετελους και της την είπα ….Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω Βλάντα επειδή μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες. Το θέμα είναι οτι πέρα από μπαμπάτσικη και μεγαλόσωμη είναι και "domina" - όπως μου είπε - και οι πελάτες της είναι κυρίως υποτακτικοί.
Για εμένα που γουστάρω τα "συνηθισμένα", η γκόμενα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Για τους μερακλήδες δεν ξέρω.
Ντόμινες και κουραφεξαλα! Βρε ουστ!!!Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω Βλάντα επειδή μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες. Το θέμα είναι οτι πέρα από μπαμπάτσικη και μεγαλόσωμη είναι και "domina" - όπως μου είπε - και οι πελάτες της είναι κυρίως υποτακτικοί.
Για εμένα που γουστάρω τα "συνηθισμένα", η γκόμενα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Για τους μερακλήδες δεν ξέρω.
Έκλεισε οριστικά δηλαδή, τέρμα; Ή για λίγες ημέρες;Τώρα που έκλεισε η γνωστή αλυσίδα έχει κανένας να προτείνει κανένα studio που να είναι κοντά σε μετρό?
Τουλάχιστον αξίζει καμία;Στο μεταξύ στο Σπύρου Πάτση 40 και στο Λιοσίων 73 πολλές καινούργιες κοπέλες χωρίς φωτογραφία , κάποιες λατινες κάποιες Ρωσίδες και μια Ρουμάνα νομίζω . Πάω στοίχημα ότι άρχισε η ανακύκλωση και «βάπτιση» σε αδελφά ιδρύματα από την Παπαντζοαλυσιδα
Ακόμα δεν έκανα αυτοψια . Οποίος περάσει ας γράψειΤουλάχιστον αξίζει καμία;
Μάλλον για κάποιο καιρό! Αλλά πιστεύω ότι αυτός ο καιρός θα είναι μερικοί μήνες μέχρι να ξεχαστεί το θεμαΈκλεισε οριστικά δηλαδή, τέρμα; Ή για λίγες ημέρες;
Καλά, για την Πωλίνα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Πωλίνα η Ζενια και μερικές άλλες θα συμφωνήσω μαζί σου…
η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...