Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

jantar98

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Δοκιμή με Βλάντα, αν και δεν με παρότρυνε η τσατσά λόγω της μεγάλης περιφέρειας, έχω να πω πως πέρασα πολύ καλά. Συννενόηση στα αγγλικά φυσικά, όαση ανάμεσα στις λατινες
Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω Βλάντα επειδή μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες. Το θέμα είναι οτι πέρα από μπαμπάτσικη και μεγαλόσωμη είναι και "domina" - όπως μου είπε - και οι πελάτες της είναι κυρίως υποτακτικοί.
Για εμένα που γουστάρω τα "συνηθισμένα", η γκόμενα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Για τους μερακλήδες δεν ξέρω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Καθεσαι και κλαιγεσαι για τις ενημερωσεις ενω απ την αλλην εσυ ουτε μιση ενημερωση δεν εχεις κανει :2funny:
δωσε και συ κατι στο νημα αν θες να σου δωσουν και ασε την κλαψα
Τράβα ρε που θα μιλήσεις κιόλας....τι σημασία έχει αν γράφω εγώ...σημασία έχει ότι σε αυτό το νήμα πρέπει να γράφονται ενημερώσεις και όχι αμπελοφιλοσοφιες και μπούρδες...εγώ αν δεν γράφω ενημερώσεις τουλάχιστον δεν συμμετέχω σε μαλακιες
...εσύ τι είσαι αστυνομία του σαΐτα και θα λες οιος θα λέει άποψή και τι θα λεει; αν δεν γράφω δεν έχω δικαίωμα να ζητάω το νήμα να ανταπεξερχεται στο λόγο δημιουργίας του;ποιος σου είπε ότι επειδή δεν γράφω, ότι δεν διαβαζω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
κοίταξε, για να είμαστε δίκαιοι με τον συνάδελφο, ίσως έχει κάποιο μικρό δίκιο, άσχετα αν ο ίδιος συμβάλλει ή όχι.
Έτσι ακριβώς....όποιος νομίζει ότι επειδή γράφει 2 ενημερώσεις μπορεί να γράφει 1000 παπαριες και να κάνει αλλαξοκωλιες με άλλους όμοιους του και ψευτομαγκιες είναι πολύ λάθος....όποιος δεν έχει παρέα να τα λέει να πάει να αποκτήσει ζωή ...το νήμα.ειναι "ενημερωσεις" και όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν αλλά και να διαβάζουν...είτε γράφουν είτε όχι...ας τοποθετηθεί ο αντμιν άμα είναι και να πει ότι όσοι δεν γράφουν δεν έχουν δικαίωμα να διαβάζουν....μέχρι όμως να γίνει αυτό καλό είναι να ακολουθείται μια συγκεκριμένη τροχιά....δε λέω εννοείται θα γίνεται και μια κουλτουροκουβεντα μεταξύ των μελών....αλλά όχι το 99.9%να είναι τέτοια και ελάχιστες ενημερώσεις....και στην τελική μίλησα γιατί είδα κατευθείαν επίθεση σε μία προσπάθεια ενημέρωσης προγράμματος, που ναι μεν μπορεί να μην είναι και φεαρ 100% αλλά όταν ρε φίλε δεν σε ενοχλούν τα εκατομμύρια άσχετες παπαριες που διαβάζεις εδώ, ε ας μην είσαι κατευθείαν τόσο αυστηρός με μια απλή ενημέρωση προγράμματος....μην τρελαθούμε κιόλας...ακριβοί στο πιτουρο και φτηνό στο στάρι....

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.040
Πόντοι
2.846
'ντάξει παιδιά, ας μην αρπαζόμαστε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
'ντάξει παιδιά, ας μην αρπαζόμαστε.
Δίκιο έχεις, αλλά μερικοί την έχουν δει κάπως...ο άλλος μπαίνει να μας την πει και καλά ότι δεν γράφουμε ,ψάχνει προφίλ και τέτοια...και δεν ξέρει ο Αλευράς σε ποιον μιλάει...ότι είμαι μέλος από το '06με άλλο προφίλ που για κάποιο λόγο δεν υπάρχει....άμα έχει φαγούρα ας ζητήσει από τον Αντισθένη να του το ανοίξει και να δει αν έγραφα ενημερώσεις...έτσι για το γαμωτο επειδή νομίζει ότι είναι πονηριδης

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.040
Πόντοι
2.846
Δίκιο έχεις, αλλά μερικοί την έχουν δει κάπως...ο άλλος μπαίνει να μας την πει και καλά ότι δεν γράφουμε ,ψάχνει προφίλ και τέτοια...και δεν ξέρει ο Αλευράς σε ποιον μιλάει...ότι είμαι μέλος από το '06με άλλο προφίλ που για κάποιο λόγο δεν υπάρχει....άμα έχει φαγούρα ας ζητήσει από τον Αντισθένη να του το ανοίξει και να δει αν έγραφα ενημερώσεις...έτσι για το γαμωτο επειδή νομίζει ότι είναι πονηριδης
απλά το λέω γιατί θα γίνει εντελώς πουτάνα το νήμα και δεν βγάζουμε άκρη με τίποτα.
Κι εγώ έχω στραβώσει γιατί το περισσότερο περιεχόμενο εδώ μέσα δεν έχει σχέση με τον τίτλο του thread αλλά με τις αντεγκλήσεις επί αντεγκλήσεων απλά τα κάνουμε χειρότερα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.040
Πόντοι
2.846
λοιπόν, αν κρίνω από κάποιες φωτό που βλέπω στο δίπλα σάιτ, κάποιες από τις κοπέλες της παπατζοαλυσίδας έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν εργασία σε άλλα μαγαζιά της κατηγορίας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
με 42 λαμόγια θες κι ενημέρωση...
μαγκιά κλανιά και ντετζαμπέ
ας γίνει κλειστό το νήμα με σκληρές συνθήκες να τελειώνουμε

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.464
Πόντοι
3.246
Μπηκες μεσα στο νημα να μας κουνησεις το δακτυλο οτι σπαμαρουμε ενω εσυ αραδιαζεις τα σεντονια το ενα πισω απ το αλλο και ρε φιλε εξηγησε μου κατι 13044 γαμημενα μηνυματα ειναι καθαρη ενημερωση δε κανεις χαβαλε καθολου με τα ατομα που συμπαθεις
δε σπαμαρεις?:2funny: ασε μας ρε φιλαρακο εμας βρηκες?

Επισης κυριε Ahristidi7 δεν ενδιαφερει κανεναν τι εκανες στο παρελθον και απο ποτε ειχες προφιλ ,και δε το παιξα σε κανεναν εξυπνακιας απλως απανταω στις παπαριες που γραφεις ,

Αμα το παμε το παμε ετσι και μενα ο παπους μου πηγε στο πολεμο του 40' τωρα ομως αραζει στο καφενειο:2funny:
Βρισκομαστε στο παρον μη μου μιλας για το παρελθον , για τωρα εχεις κατι να μας πεις? αν οχι κατσε στη γωνιτσα σου και κοιτα γιατι δεν ειμαστε υπαλληλοι σου να απαιτεις ενημερωση ,αν βρουμε κατι θα στο πουμε και σενα μπας και σταματησεις επιτελους να κλαψουριζεις

Η ενημερωση απο στουντιομαγαζα θα ηταν καλυτερα αν γινοταν με live photos οπως γινοταν παλια αφου εισαι τοσο παλιος θα το θυμασαι λογικα τοτε μαλιστα ας γραφαν ολη μερα τα site κατα την αποψη μου , αν ειναι απλες photo εχουν τα νηματα τους δε χρειαζεται να γραφουν παντου το βλεπουμε αμα θελουμε το προγραμμα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Μπηκες μεσα στο νημα να μας κουνησεις το δακτυλο οτι σπαμαρουμε ενω εσυ αραδιαζεις τα σεντονια το ενα πισω απ το αλλο και ρε φιλε εξηγησε μου κατι 13044 γαμημενα μηνυματα ειναι καθαρη ενημερωση δε κανεις χαβαλε καθολου με τα ατομα που συμπαθεις
δε σπαμαρεις?:2funny: ασε μας ρε φιλαρακο εμας βρηκες?

Επισης κυριε Ahristidi7 δεν ενδιαφερει κανεναν τι εκανες στο παρελθον και απο ποτε ειχες προφιλ ,και δε το παιξα σε κανεναν εξυπνακιας απλως απανταω στις παπαριες που γραφεις ,

Αμα το παμε το παμε ετσι και μενα ο παπους μου πηγε στο πολεμο του 40' τωρα ομως αραζει στο καφενειο:2funny:
Βρισκομαστε στο παρον μη μου μιλας για το παρελθον , για τωρα εχεις κατι να μας πεις? αν οχι κατσε στη γωνιτσα σου και κοιτα γιατι δεν ειμαστε υπαλληλοι σου να απαιτεις ενημερωση ,αν βρουμε κατι θα στο πουμε και σενα μπας και σταματησεις επιτελους να κλαψουριζεις

Η ενημερωση απο στουντιομαγαζα θα ηταν καλυτερα αν γινοταν με live photos οπως γινοταν παλια αφου εισαι τοσο παλιος θα το θυμασαι λογικα τοτε μαλιστα ας γραφαν ολη μερα τα site κατα την αποψη μου , αν ειναι απλες photo εχουν τα νηματα τους δε χρειαζεται να γραφουν παντου το βλεπουμε αμα θελουμε το προγραμμα
Μιλάς σα να είσαι κανένα κουμάντο...ξεφορτωσε μαγκιά και το νου σου μην κλάσεις...δεν απαιτώ εγώ ενημέρωση...απαιτεί το νήμα...αν δεν νοιώθεις γράφεις στο "ενημέρωση για στουντιο"....και ναι κουνάω το δάχτυλο γιατί αλλοίμονο αν σε γκασμαδες που δεν νοιώθουν δεν θα το έκανα...ξαναλέω δεν θα μίλαγα αν την ώρα που έκανε ένα στούντιο ενημέρωση προγράμματος που ναι δεν κολλάει στο θρεντ δεν πετάγεται ένας να μαλώσει αμέσως....όταν εδώ γίνεται χαμός από άσχετες μαλακιες που δεν ενδιαφέρουν κανένα χυστη εκτός από πέντε τελειωμένος γραφικούς...επίδειξη μαγκιας και κλανιάς....ο άλλος έγραφε στείλε μου πι μι να σου πω για να μην διαβάζουν οι "λαθρο"...μιλαμε ότι δεν νιώθετε και έχετε τερματίσει την μαλακια ...πάρτε το αλλιώς, σοβαρευτείτε και κάντε ενημερώσεις...η μην γράφετε αν δεν έχετε κάτι σχετικό με ενημέρωση....απλά

.1+1=2....γκεγκε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Εγώ το ληγω εδω...κανείς δεν θα πει σε κανέναν αν θα μπαίνει μόνο να βλέπει σε ένα νημα η όχι....όποιος έχει να γράψει κάτι ας γράψει χωρίς να θεωρεί ότι θα πρέπει οι υπόλοιποι να του χρωστάμε ευγνωμοσύνη...κανεναν δεν υποχρεώνει κανείς να κάνει ενημέρωση...άμα θες κάνεις άμα δεν θες δεν...και ναι φυσικά θυμάμαι την εποχή με την λαιβ ενημέρωση και φυσικά ήταν κάτι πολύ καλό...κακώς για μένα σταμάτησε...αυτά...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπερα μια κοπελα που δουλευε μεταξουργειο στο λατινοσπιτο με ονομα παμελα και μετα πηγε στα στουντιο με το ονομα αμπερ ξερει κανεις που βρισκεται;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
Δυστυχώς πλέον έχουν αρχίσει να σπανίζουν! Δυό μέρες έχω έρθει κσι ακόμα κώλο δεν γάμησα…
StudioWorker/10929-Tatiana
νέο φρούτο (;) αλλά έχει αυτό που ζητάς στη διαφήμιση του προγράμματός της
δεν έχω άποψη, δε με ενδιαφέρει η γαρδούμπα, όμως αφού ψάχνεσαι...ουκρανικό κρεατάκι λέει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.309
Πόντοι
5.946
StudioWorker/10929-Tatiana
νέο φρούτο (;) αλλά έχει αυτό που ζητάς στη διαφήμιση του προγράμματός της
δεν έχω άποψη, δε με ενδιαφέρει η γαρδούμπα, όμως αφού ψάχνεσαι...ουκρανικό κρεατάκι λέει.
Λες να ανταποκρίνονται οι φωτό στην πραγματικότητα;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
Λες να ανταποκρίνονται οι φωτό στην πραγματικότητα;
ξύστε και κερδίστε...;
δε μου αρέσει το 60 κιλά που γράφει
το σώμα που δείχνει δεν είναι 60 κιλά εκτός κι αν ζυγίζουν και τα μπιχλιμπίδια ή η τύπισσα έχει βαρύ κόκκαλο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.309
Πόντοι
5.946
ξύστε και κερδίστε...;
δε μου αρέσει το 60 κιλά που γράφει
το σώμα που δείχνει δεν είναι 60 κιλά εκτός κι αν ζυγίζουν και τα μπιχλιμπίδια ή η τύπισσα έχει βαρύ κόκκαλο
65 κιλά γράφει... άστο, μας δουλεύουν μάλλον...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.309
Πόντοι
5.946
η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
ocr

θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...

ocr

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.427
Πόντοι
2.420
Τράβα ρε που θα μιλήσεις κιόλας....τι σημασία έχει αν γράφω εγώ...σημασία έχει ότι σε αυτό το νήμα πρέπει να γράφονται ενημερώσεις και όχι αμπελοφιλοσοφιες και μπούρδες...εγώ αν δεν γράφω ενημερώσεις τουλάχιστον δεν συμμετέχω σε μαλακιες
...εσύ τι είσαι αστυνομία του σαΐτα και θα λες οιος θα λέει άποψή και τι θα λεει; αν δεν γράφω δεν έχω δικαίωμα να ζητάω το νήμα να ανταπεξερχεται στο λόγο δημιουργίας του;ποιος σου είπε ότι επειδή δεν γράφω, ότι δεν διαβαζω
Τύπε έχεις τα νεύρα σου; Θα σου συνιστούσα μια επίσκεψη στο Μαλβινάκι:wanker: μας να σου τα καλμάρει:wanker::wanker::wanker:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.464
Πόντοι
3.246
η καινούργια η Νίκα στο Αρ. 5 τα τελευταία χρόνια το έφαγε το φαγάκι της...
αντί για αυτό...
ocr

θα δείτε... ταρατατζούμ! μάλλον αυτό! απλά μένει να διαπιστώσουμε ποιά φωτό είναι πιό πρόσφατη...

ocr
Αυτη η περιπτωση θυμιζει σονια απο angels αλλα η σονια ξερουμε οτι ειναι χοντρελο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom