claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Η Σαμπινα δειχνει οτι της αρεσουν οι μικροι γαμηκουλες και ετσι ειναι το γνωριζω 100%. Σε καποιους μεγαλυτερους 40 χρονων επισης μπορει να δεσει ωραια το γλυκο αν εισαι προσεγμενος κτλ.Χθες πέρασμα από την πολυσυζητημένη Σαμπίνα στο Βέργας 7, πέρασα και από Βριλησσού 46 αλλά μόνο η Άννα εμφανίστηκε, Εύα δεν είδα που γράφει ο Κουλουράκιας, τώρα η κρύφτηκε η γράφει σαχλαμάρες ο Κουλουράκιας. Τέλος πάντων, η Σαμπίνα είναι το θέμα μας. Ότι καλύτερο έχω δει στο 20€ τον τελευταίο μήνα , από θέμα εμφάνισης πάντα. Χαμός από κόσμο και λογικό, όταν λέμε χαμός, είναι λίγο, ηχορύπανση μέχρι θανάτου, μου ήρθε να κάνω εμετό σε κάποια φάση, είχε δίκιο ο claimain πρέπει να είσαι ανήλικος να αντέξουν τα αυτιά σου σε αυτούς τους ήχους που ξερνάνε τα μεγάφωνα εκεί, από υπηρεσίες... τι υπηρεσίες; Δεν υπάρχουν, δεν επιχείρησα κιόλας, οι συναγωνιστές θα με λίντσαραν έξω... Με λίγα λόγια, αν είσαι κάτω των 25 και σου αρέσει αυτή η τυποποιημένη συνουσία, τα αυτιά σου αντέχουν την ηχορύπανση, είναι καλά, αν όχι, απλά πας για να πεις ότι πήγες με ένα ωραίο μωράκι. Για εμένα πολύ καλύτερη Σόνια, Ιονέλα και Άννα κου στο 20€, από υπηρεσίες.
Πολύς ντόρος για το τίποτα...
Εχει καλη εμφανιση ΟΧΙ κατι το σπουδαιο σαν ορισμενα στουντιοκοριτσα αλλα γαμευσιμη σε καλο βαθμο.
Για τις πρωτες φορες αξιζει ναι αλλα μεχρι εκει οχι πανω απο 3 φορες διοτι μετα αν δεν εισαι μικρος αρχιζει τις μαλακιες και ξενερωνεις μαζι της.Ειναι κοριτσι της διπλανης πορτας