Η Κατια απο Οδησσο εχει εκπληκτικους βυζους, το πλεον ιδανικο σχημα και μεγεθος κατ εμε μιας και λετε για μασταρια
Περασα απο κηφισου 30 να τσεκαρω Αλισα ( ή Φρανκλιν που τη γραφανε πριν λιγες μερες ) , απο μεση και κατω οπως στις φωτο ακριβως ( ψωμομενη σε πωπο και ποδια και αγυμναστο σωμα αλλα ψηλη με τατουαζ και εκφυλη φαση γενικα ) , απο τη μεση και πανω οι διαφορες ηταν το μαλλι που ταν πολυ μακρυ κατσαρο κοκκινο και κυριως τα βυζια της που ειναι μικροτερα, οχι 3αρια με τπτ που γραφει η καρτελα αλλα μαξ 2αρια . Κατα τα αλλα οπως φαινεται στις φωτος , αν ειχε κανει καμια προσθετικη στηθους θα υποστηριζε καλυτερα θεωρω το ολο συνολο γιατι ειναι κοπελα με πιασιματα και θα της πηγαινε , εδειχνε μετριου αναστηματος προς ψηλη στο σαλοναρισμα καπου 1.73-1.74 θα λεγα .
Πηγα μετα μια απο βριλησσου στο 46 μηπως πετυχω Πωλινα αλλα απουσιαζε παρα το οτι ηταν στο προγραμμα . Η Ντιανα που δουλευε μονη της πιο μπαμπατσικη απο μεση και κατω ( οχι ανοιχτη λεκανη πχ σαν την Εμιλυ απο Θεσσαλιας αλλα φορτωμενη στα κωλομερια και στα ποδια λατινοκατασταση το λουκ θα λεγα ) σε σχεση με τις φωτο χωρις να μπαινει στη κατηγορια bbw απλα επεσε κοψε ραψε στις φωτο σε πωπο κ ποδια , κοντουλα , τα βυζακια ομως και σε αυτη πολυ μικρα 1 με 1,5 μαξ το πολυ κ μετριο προσωπο με μεγαλα ματια και στομα και εντονα χαρακτηριστικα ( δεν ειχε πειραξει κατι βεβαια ) . Παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ ευγενικη στο σαλοναρισμα δε περασα .
Ελειπε επισης και η Αλισα απο deluxe παρα το οτι ηταν στο προγραμμα ( δοκιμαστε πρωτα τηλεφωνο μαγκες γενικα μη τραβιεστε ) που περασα μια βολτα , δουλευε η Αμαντα μονη της που για τους λατρες του bbw καλο να ριξουν μια ματια καθοτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση σε αυτη τη κατηγορια εμφανισιακα τουλαχιστον ( δεν εχω ιδιαν αποψην βεβαια για συμμετοχη στο δωματιο ) . Αλλη μια φορα προσφατα την εχω πετυχει στο αριστ6 , πολυ ευγενικη παντα με μεγαλο χαμογελο και χειραψια στο σαλοναρισμα .
Εν τελει κατεληξα λεωφορο αθηνων να τσεκαρω και τη Τζενη που μ αρεσε ο κωλαρινος της στις φωτος , ζητησα ομως πρωτα αυτοψια στο σαλονι για να παρω αποφαση . Ψηλη με σωμα σφιχτο και γυμνασμενο με τουρλωτο κωλο πετρα που βγαζει ματι , ισιο ξανθο μαλλι , σεξι προσωπακι εκτος απο τα χειλη , ωραιο θηλυκο περπατημα με αερα και ετσι πειστηκα ευκολα να περασω για δοκιμη στο απλο . Στα μειον τα φτιαγμενα χειλη ( οχι υπερβολικα αλλα πειραγμενα ) και το στηθος που ειναι λιγο σκληρο ( 3αρι μεγεθος ) αλλα με καβλωσε μεσα στο διχτυωτο μαυρο που φορουσε και διαγραφονταν οι γυμνες θηλες της αλλα και ο κωλος της που ηταν καλοσχηματισμενος με κωλομερια που παλλονταν ιδανικα . Δυνατο σεξακι με 3 στασεις , συμμετοχη με βωμολοχιες και απο μερους της χωρις υπερβολες , πουθενα δε μου βαλε κοφτες , μετρια πιπα οχι βαθια και γενικα κανενα παραπονο , αντεχει το κοπανημα και συμμετειχε δειχνοντας να το γουσταρει . Ευχαριστος πολυ χαρακτηρας , επικοινωνιακη , μιλαει καλα ελληνικα με προφορα και δουλευει απο το Δεκεμβρη του 21 στο χωρο μου πε .
Θα αφησω και κριτικη , ενεκα θερινης ραστωνης βαριεμαι να γραφω ( 4,5 κριτικες εχω παραλειψει ) αλλα περασα ομορφα κ εφυγα με χαμογελο οποτε θα μπω στο κοπο . Επειδη ειμαι προληπτικος , ειχα μπει στο ιδιο δωματιο με τη φερναντα το αρχικομοδινο αλλα σημερα ειπα να το ρισκαρω οποτε εσπασε η γκαντεμια του χωρου
.
Sex Studio Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.
www.athinon318.com
Το απλο προγραμμα ειχα παρει Τζον με 50 , μετα το γλειψιμο στις ρωγες την εβαλα για πιπα και ενοσω ημουν στα γονατα , της εβαζα δαχτυλο στο μουνι ( οχι κωλο ) οσο αυτη με πιπωνε και δε μου βαλε κανενα κοφτη απολυτως