Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Μάλλον ναι...!Μαλλον θα θελει 100αρα βενζινη
Μάλλον ναι...!Μαλλον θα θελει 100αρα βενζινη
Είχα πάρει μία φορά παλιότερα στα 100 την Ζανέτ και τα τίμησε σε σχέση με τα 50 του απλού. Δυνατό ΑΚΑ τρομπόνι, μηδέν μα-μου για πιασίματα, πινέλα, και δάχτυλα. Το φτάσαμε το μισάωρο μην πήγε και λίγο παραπάνω. Τελικά την έχυσα στο τατού στον κώλο ΧΑ ΧΑ.Μαλλον θα θελει 100αρα βενζινη
Αρα η κυρα ζανετ με τη 100αρα κανει παπαδες, κατσε τωρα περιμενω το fuel pass και θα σου πω εγωΕίχα πάρει μία φορά παλιότερα στα 100 την Ζανέτ και τα τίμησε σε σχέση με τα 50 του απλού. Δυνατό ΑΚΑ τρομπόνι, μηδέν μα-μου για πιασίματα, πινέλα, και δάχτυλα. Το φτάσαμε το μισάωρο μην πήγε και λίγο παραπάνω. Τελικά την έχυσα στο τατού στον κώλο ΧΑ ΧΑ.
δεν ειναι λευλα αλλα ναι ερκετα καλη πλεον το μετρο συγκρισης εχει ανεβασει levelΣτέλλα μοντέλο έχεις γνωρίσει;
Μήπως της έριχνες ένα τώρα που γύρισε πάλι μιας και ρώτησες για καμμιά ιδέα. Επειδή σου αρέσουν οι μοντελέ εσένα το σκέφτηκα.δεν ειναι λευλα αλλα ναι ερκετα καλη πλεον το μετρο συγκρισης εχει ανεβασει level
την εχω γαμησει 5-6 φορες δε μπορω αλλο. Βαριεμαι σχετικα γρηγορα.Εχει κοριτσια να πας με πανεμορφα κορμια αλλα ολες αυτες τις ξερω και εγω και το πουλι μου.Μήπως της έριχνες ένα τώρα που γύρισε πάλι μιας και ρώτησες για καμμιά ιδέα. Επειδή σου αρέσουν οι μοντελέ εσένα το σκέφτηκα.
Ακομα και ο κινεζος πηγε να φαει διαφορετικο φαγητο, και συ ακομα στα ιδια?Σήμερις.
Εκεί που γαμησαμε και τις προάλλες
Το βουνό έχει πέσει πολύ η κίνηση του.Πρωι και δεν έχει τίποτα.Βραδυ φοβασαι μην βρεις το αμάξι σου σπασμένο...Μίνι βόλτα βουνό όντας περαστικός παντελώς τυχαία και εξεπητιδες ένεκα δουλειάς
Βριλησσου 36αρια
Αριστερά
Λίντα ευτραφης κοτσιδού,με ψωλάριουμ, άκρως επιθετική, με καβάλησε και μου πιανε την πουτσα.Δεν μ άφηνε να φύγω
Δεξιά
Βανέσα
Νευρικό κοντοπουτανο ,αβυζο με σφιχτό κωλι
Στέλλα
Σκουρόχρωμη προσχαρη ευτραφής
Με καβάλησε και της χούφτωσα το κρε-μασταρι
Βριλήσσια 46
Άννα
Κοντοπουτανο γιουβαρλακι με κάπως γλυκό πρόσωπο
Ευα μοντελοειδης μου φάνηκε από κάτω, κρεμαστα βυζια. Πρόσωπο δεν είδα φόραγε τα υποτιθέμενα καβλωτικα γυαλια δασκάλας που δεν τα πάω μια
Η τσα2 μόνο που δεν έκλαψε να περάσω.
Βριλησσου 60 πάνω
Μια νταρντανα βουκωλω ,δεν συγκράτησα ονομα
Μύρα είναι στο μπανιο μου λέει η τσα2 (δηλαδη στριβε και δεν κατάλαβα γιατί.) Δεν μου έκανε την τιμή.
Όλα άδεια. Ούτε ένας πελάτης και κάναν τεμεναδες να περάσω. Αν πέρναγα με κάποια μόνο με Ευα. Όχι και ότι ενθουσιάστηκα. Αν λέω.
Εγώ το είχα βρει μια φορά και ήταν του αδελφού μου.Το βουνό έχει πέσει πολύ η κίνηση του.Πρωι και δεν έχει τίποτα.Βραδυ φοβασαι μην βρεις το αμάξι σου σπασμένο...
Καινούρια δε τη λες, συνταξιούχα που επέστρεψε στην ενεργό δράση λόγω... γαιοπολιτικών συνθηκών. Επίσης, από τα κρυφά αστέρια και τρελό VFΜ χρόνια τώρα. Έχει λίγο χαλάσει το σώμα γιατί δεν είναι πια κοριτσάκι αλλά οι υπηρεσίες της είναι εξαιρετικέςτην εχω γαμησει 5-6 φορες δε μπορω αλλο. Βαριεμαι σχετικα γρηγορα.Εχει κοριτσια να πας με πανεμορφα κορμια αλλα ολες αυτες τις ξερω και εγω και το πουλι μου.
Με βλεπω για φιλαδελφεια παλι σημερα. Εχει και μια καινουργια εκει τη cindy ευκαιρεια να τη δω. Δε βλεπω κατι αλλο να παω για δοκιμη
Την πήρα πριν 3 εβδομάδες (και ευτυχώς για εμένα ήταν νηφάλια). Κορμί κανονικό προς αδύνατο με κωλάρα και άβυζη. Αν είχε μυαλό θα μάζευε πολύ μαρούλι με το κορμί που έχει και την άνεση να μιλάει σε πελάτες. Αλλά δεν ξέρει τι λέει πανάθεμά τηΠες μας ότι σου αρέσουν οι σκίνι, που φαίνονται τα κόκκαλα των πλευρών τους να καταλάβουμε... Καμμένος εγκέφαλος η Μαλβίνα, ναι. Αλλά γιουβαρλάκι; Ευτυχώς ανεβάζει στόρυ συνέχεια στο ινστα (Mata Hz (@mata_hz) • Instagram photos and videos), οπότε ο καθένας μπορεί να έχει μια ιδέα πώς είναι. Και σίγουρα δεν είναι γιουβαρλάκι...
Θα κατσει καιρο Αθηνα η leyla?καλημερα μολις γυρισα απο φιλαδελφεια alien girls.
ειδα την καινουργια για εμενα cindy. Ασχετη με τις φωτο ισως να ηταν καπως ετσι καποτε στο texas.
Γεματουλα θα τη χαρακτηριζα και με πιασιματα αλλα προς το ατσουμπαλο.Φαινεται οτι ειναι μεγαλη και τα 30 πατημενα εδω και καιρο.Ακυρη για τα γουστα και τα στανταρ που πρεπει να εχει μια ομορφη γυναικα καθως και σωματοτυπο για στουντιο.Να πω εδω ακυρη και η τσατσα που τα αφεντικα βαλανε.
Μπαινω μεσα ειμασταν 3 αντρες και ρωταω την τσατσα αν ειναι καινουργια η κοπελα.Μου απανταει καινουργιος εισαι εσυ με ειρωνια καργα , μαλλον ηθελε κανα ματς βραδυατικο και λεω ναι ειμαι νεος στα στουντιο δεν ξερω.Ρωταει η τσατσα την ξερετε την κοπελα?κοιταγε εμενα , απανταω αφου ειπαμε ειμαι νεος τι κοιτας.Οι αλλοι να εχουν λυθει στα γελια με ολη τη φαση , θα το συνεχιζα αλλα οταν βγηκε η κοπελα εγινα καπνος.
Στο δεξια μαγαζι ηταν η Leyla ξερουμε πως ειναι και περασα μαζι της για τεταρτη φορα με αυτο το πλασμα οπου με ευχαριστησε οπως παντα.Στο τελος δεν ελεγε να φυγει καθοτανε και ακουγε τις μαλακιες μου.
Εδω εχουμε και μια ειρωνια ρε γαμωτο.
Τελικα δεχθηκε να της βγαλω 3-4 φωτο με επιασε στα πρασσα δε το περιμενα και με το που πεταγομαι απο το κρεβατι να παρω το κινητο διαπιστωνω οτι το αφησα σπιτι.Ειπαμε την επομενη φορα θα τις παρω τις φωτο.
Κι εγω το χω βρει σπασμενο οπως ενας φιλος πιο πανω απεναντι απο το 60 προς τη κατηφορα . Καπου 1 το βραδυ πριν κανα 2μηνο περιπου , οταν ξαναπηγαινα βραδυ το παρκαρα πιο μακρια σε μερος με καλυτερο φωτισμο γτ τα σημεια γυρω απο τα στουντιο ειναι μαυρο σκοταδι . Εχει κοψει πολυ παντως η κινηση τα βραδια ειναι γεγονοςΤο βουνό έχει πέσει πολύ η κίνηση του.Πρωι και δεν έχει τίποτα.Βραδυ φοβασαι μην βρεις το αμάξι σου σπασμένο...
Θελει να ξεκινησει μαθηματα ελληνικων μου χει πει να μαθει να γραφει κ να διαβαζει οποτε θα κατσει φιλε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου . Εχει 6 μηνες ηδη εδω σε φιλαδελ και σχηματαριΘα κατσει καιρο Αθηνα η leyla?
Ενδιαφέρον αυτή η Λέιλα που αναφέρεις μαζί με τον claimain, αλλά δυστυχώς είναι εκτός της εμβέλειάς μου. Όπως και να έχει, συνεχίστε την ωραία σας ενημέρωση, καλά να περνάμε όλοι μας με υγεία.Κι εγω το χω βρει σπασμενο οπως ενας φιλος πιο πανω απεναντι απο το 60 προς τη κατηφορα . Καπου 1 το βραδυ πριν κανα 2μηνο περιπου , οταν ξαναπηγαινα βραδυ το παρκαρα πιο μακρια σε μερος με καλυτερο φωτισμο γτ τα σημεια γυρω απο τα στουντιο ειναι μαυρο σκοταδι . Εχει κοψει πολυ παντως η κινηση τα βραδια ειναι γεγονος
Θελει να ξεκινησει μαθηματα ελληνικων μου χει πει να μαθει να γραφει κ να διαβαζει οποτε θα κατσει φιλε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου . Εχει 6 μηνες ηδη εδω σε φιλαδελ και σχηματαρι