Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Αυτό είναι πρόσκληση για να με προσλάβεις στην δουλειά σου ε; Δέχομαι για βραδινές βάρδιες.μη γελας ρε κων/νε υπαρχουν πολλα χρηματα εκει οξω
Αυτό είναι πρόσκληση για να με προσλάβεις στην δουλειά σου ε; Δέχομαι για βραδινές βάρδιες.μη γελας ρε κων/νε υπαρχουν πολλα χρηματα εκει οξω
με το λογιστη μου ειμασταν σαν παιδια 20 χρονων μαζι παιζαμε κτλ.Αυτό είναι πρόσκληση για να με προσλάβεις στην δουλειά σου ε; Δέχομαι για βραδινές βάρδιες.
Που ειναι αυτη δε μπορω να τη δω ρε γαμω τον υπολογιστη μου
Καινούργια στα Κηφισού αυτή;
Α ναι, αυτή που άρεσε στον @koulourakias είναι, απλά δεν έχει φώτο στο δίπλα σάητ, μόνο στο σάητ του στούντιο μέχρι στιγμής.
Συμφωνώ αδερφέ μου, αν χρειάζεσαι επιχειρηματικές ιδέες, ευχαρίστως να τις μοιραστώ μαζί σου από κοντά.με το λογιστη μου ειμασταν σαν παιδια 20 χρονων μαζι παιζαμε κτλ.
Ξεκινησε με λιγους πελατες του εστελναν γνωστοι κτλ και πλεον εχει μεγαλο γραφειο στο χαλανδρι με 5 υπαληλους.Εργαστηκε σκληρα για να το καταφερει οπως και εγω εχω φαει σκατά μεχρι να ειμαι αυτο που τωρα ειμαι.Ο κοσμος εχει χρηματα που μπορει να σου δωσει για τις υπηρεσιες σου αρκει να εχεις τροπο.
Ολα τα επαγγελματα ειναι αναγκαια ολα χρειαζονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που ειναι αυτη δε μπορω να τη δω ρε γαμω τον υπολογιστη μου
Μπορεί και Αλβανιδάκι μεγαλωμένη εδώ. Ο MERENDona πήρε πρόσφατα να μας πει αν είχε Αλβανική η Ελληνική σφραγίδα η στητή και θεσπέσια κωλάρα της.βλεπω μαλβινα κορμαρα και ωραιο βυζι στητο γαμω τα σχηματα. Ειναι οντος ελληνιδα?
Κοιτα ειχα παει προτετοιμασμενος απο ρεβλιμιτ , μαυρο γατο και χελ οτι εχει θεματα συμπεριφορας οταν ρωτησα εδω και ημουν ψημενος κ προετοιμασμενος για δυσκολη συναντηση . Ειχαν απολυτο δικιο , εχει πολλα θεματα η τυπισσα αλλα ειναι πολυ δυνατο μουνετο κοντοπουτανο με τουρλωτο κωλαρινο σπεσιαλ και σφιχτο κορμακι με βυζακια μικρα . Κοιτα να τη κουμανταρεις ,φερτην με τα νερα σου και χτυπα ενα δυνατο γαμησι να φυγεις , θελει υπομονη και στομαχι γεροδε μαρεσει καθολου. Εχει καλο κορμακι αλλα αστο
Με τη μαλβινα θαθελα να περασω αν και εχω δει αρνητικα σχολια αλλα θελω να παω να τη δω και αμα μου κατσει καλα θα περασω
Δηλ το τιμιο πορτοκαλί για ποση ωρα ειναι;θα σου μεταφέρω απλά τη δική μου εμπειρία: για μια ώρα δεν ξέρω, όμως το συγκεκριμένο μαγαζί χρεώνει τη μισή ώρα 120€, ενώ άλλα τη χρεώνουν 100€. Κι ενώ με 140€ την ώρα παίρνεις έσκορτ από πρακτορείο.
Μια φορά δε που έκανα το λάθος να σκάσω 120€ για μισάωρο στο Κηφισού 60, η κοπέλα με έκλεψε. Ήταν η Ηλέκτρα, πρώην Ηρώ. Με το που τελειώνω στα 15-20 λεπτά, μου λέει επί λέξει "μη φύγεις, κάνω μπανάκι κι έρχομαι να μιλήσουμε" κι εξαφανίζεται για να πάει στον επόμενο πελάτη. Όσο ήρθε σε σένα ήρθε και σε μένα. Ουσιαστικά μου έκανε το πρόγραμμα των 70€ κι έσκασα 120!
Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι όλα τα κορίτσια του μαγαζιού κάνουν το ίδιο, όμως πρόσεξέ τους λίγο μη φας κα'να παλτό.
βλεπω μαλβινα κορμαρα και ωραιο βυζι στητο γαμω τα σχηματα. Ειναι οντος ελληνιδα?
Αυτή την έβγαλε και η άλλη αλυσίδα σαν Αλίσα, την ανέφερε ο αγαπητός κουλουράκιας σε προηγούμενη σελίδα. Τι σκατά παντού θα είναι. Όπως και να έχει, δεν λέει μία. (εκτός και αν κάνω σοβαρό λάθος, αλλά μου φαίνεται η ίδια)Συμφωνώ αδερφέ μου, αν χρειάζεσαι επιχειρηματικές ιδέες, ευχαρίστως να τις μοιραστώ μαζί σου από κοντά.
Γιαυτήν εδώ λέω, δεν χάνεις και τίποτα, απλά στο πορταλ δεν έχουνε τις φώτο ακόμα.
Σε πειράζω βορδελάκια.Από που προκυπτει ότι μου άρεσε. Πρώτη φορά τη βλέπω στις φωτογραφίες
Να ερχοταν και καμια της προκοπης οκ αλλα απ ολες αυτες καμια δεν αξιζει ,εχει κανει ντου Κολομβιανο καρτελ παντως!!!
φαινονται ηδη αγριες στις επεξεργασμενες φωτο...φανταζομαι απο κοντα!!!!Να ερχοταν και καμια της προκοπης οκ αλλα απ ολες αυτες καμια δεν αξιζει ,
Μην πας καν απο κονταφαινονται ηδη αγριες στις επεξεργασμενες φωτο...φανταζομαι απο κοντα!!!!
Οι πιο πολλες απο αυτες ειναι φολαρες του ελεους!εχει κανει ντου Κολομβιανο καρτελ παντως!!!