Είπα να πάω και σήμερα κάπου. Πάλι το μαγαζί είχε άλλες στην ιστοσελίδα και άλλη στο μαγαζί(όπως και σε άλλο της ίδιας εταιρείας που έλεγα να πάω αρχικά, αλλά την έβγαλαν τελευταία στιγμή - 8 και κάτι. Συμβαίνει πολύ τελευταία και πολύ αργοπορημένη ενημέρωση ή και καθόλου, γιατί;;; Και έλεγα να παίρνω τηλέφωνο πρώτα, παράγινε το κακό τελευταία)
Τέλος πάντων, την Σίσσυ την είδα πριν λίγο καιρό, είπα να περάσω με Μαντώ(έχει τα κιλάκια της, αλλά είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις, μπορεί να σε εκπλήξει με τις υπηρεσίες, και η έταιρη συναδέλφισσα μου ήταν λίγο κομοδίνο όταν την είχα δει οπότε...).
Κατευθείαν πάει να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί, ούτε να με αγγίξει να χαμουρευτούμε λίγο γυμνοί... Καλή μου έτσι ΔΕΝ μπορώ, της λέω, πρέπει ΠΡΩΤΑ να σηκωθεί, πριν βάλεις προφυλακτικό! Μην ανησυχείς, ξέρω τι κάνω, το έχω.
Στήθηκε με φάτσα το πουλί και έτοιμη για πίπα σε πεσμένο πουλί ,με φορεμένη καπότα, ο κώλος και το σώμα της από την άλλη πλευρά, δεν μπορούσα ΚΑΝ να την αγγίξω για να καυλώσω.
Μισοσηκώθηκε το πουλί, αλλά δεν με καύλωνε και δεν έκανε το ποαραμικρό να με ανάψει, χωρίς άγγιγμα δεν λειτουργώ, ΑΠΛΑ, οπότε της λέω, ΔΕΝ γίνεται έτσι, στο είπα να ΜΗΝ βάλεις προφυλακτικό χωρίς σηκωμένο πουλί(μέρα παρά μέρα με μουνάρες, δεν μου αρκεί να κοιτάξω και να είναι δίπλα μου η άλλη, έλεος, δεν είμαι στην εφηβεία να μου σηκώνεται με τη ματιά!).
Είσαι δύσκολος, μου λέει..., είμαι δίπλα σου(δίπλα ενοούμε να υπάρχει απόσταση, όχι κολλητά ή απάνω μου, επαφή μηδέν), τι άλλο να κάνω...
Μάλιστα... Ας το λήξουμε, θα ντυθώ της λέω, καληνύχτα. Καληνύχτα.
-50€ και πάμε για άλλα.
Υ..Γ.: δεν γράφω συχνά τόσο αρνητικά, είμαι καλοπροαίρετος, αλλά το σημερινό, δεν μου ξανάτυχε τόσο άσχημα, έστω έχυνα και προσπαθούσε το κορίτσι άλλες φορές.