Δεν έχεις άδικο.Σε θέμα φωτογραφιών παιζει πολύ αυτό...Την λατίνα δεν την έχω δει από κοντα όχι , αλλα γενικα με τοσο φωτοσοπ που χουν ριξει εγω δεν παω ουτε για βολτα πια εκει δεν εχει νοημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Λοιπόν σας έχω και το λίνκ εδω https://www.paraeles.pt/fama/filippa-fransson/ Filippa Fransson λέγεται η τυπισσα και στο λινκ αμα πατε εκει που ειναι φωτο καντε σκρολ στην φωτο νουμερο 10Συναγωνιστές αυτή εδώ η τύπισσα έχει ψεύτικες φωτογραφίες https://www.athinon318.com/girls/adriana,οι φωτο είναι απο Σουηδή μοντέλα του Instagram και τις ειχαν ξανα-βαλει πέρυσι (καλοκαίρι του 2020) για μια κοπέλα ονοματι Σανελ. Γενικά αυτα τα στούντιο κάνουν μαλακίες τελευταία με τις φωτο
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα σε όλους!
Νέες φωτογραφίες Ελένης από Θησέως 40!
Πρόγραμμα: https://www.desiregr.com/girls/eleni-9
Νέες φωτογραφίες Ελένης από Θησέως 40!
Πρόγραμμα: https://www.desiregr.com/girls/eleni-9
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Καλησπερα συναγωνιστες, μολις γυρισα απο την τσαρκα μου, και περασα απο τη Κασσανδρας στο Γκαζι απο το κασσανδρας 8γ, ειδα μισανοιχτη την πορτα και μπηκα, και προς μεγαλη μου εκπληξη πετυχα την Ροξυ, να σφουγγαριζει το διαδρομο , νοικοκυρα σκεφτηκα, το κοριτσι το γνωστο ρουμανακι απο τη φυλης ( πολλοι το ξερουν εδω μεσα) και εκτελουσε χρεη τσατσας καθως μου παρουσιασε την Σιμονα, γνωστη και αυτη απο τα σπιτακια στη φυλης! Σκεφτηκα μπραβο αναβαθμιση τα κοριτσια απο το 20αρικο στο 50αρικο! Επισης, η Ροξυ μου ανακοινωσε οτι και αυτη δουλευει καποιες μερες, και οταν την ρωτησα τι υπηρεσιες εχει μου ειπε απλο, δηλαδη πιπα με καποτα, οχι τελειωτικο στα βυζακια της, κλπ Επισης, εχω διαβασει κριτικες εδω μεσα για την Ροξυ, και ηταν μετριες!
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Αυτή; https://www.thiseos365.com/girls/julia10Αυτή η Τζένη που βλέπω μια φωτό μόνο στο Πειραιώς 193 ξέρουμε αν ήταν κάπου πριν;
Κάποια πληροφορία;
Και εγώ απορώ ποια είναι και αν αξίζει, δεν βλέπω κάποια κριτική. Ξέρει κανείς;
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Το μόνο που βλέπω είναι ότι οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν πολυ ρετους.Δε ξέρω αν συμφωνείς;Αυτή; https://www.thiseos365.com/girls/julia10
Και εγώ απορώ ποια είναι και αν αξίζει, δεν βλέπω κάποια κριτική. Ξέρει κανείς;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Μόνο η 5η που ανεμίζει το παρεό είναι κανονική. Καλή δείχνει εκεί. Οι άλλες είναι ακόμα πιο ποιητικές, δεν βγάζεις και πολύ άκρη.
Ανέμισες για μια στιγμή το παρεό
και το βαθύ πορτοκαλί σου μεσοφόρι
Αύγουστος ήτανε δεν ήτανε θαρρώ
τότε που φεύγανε μπουλούκια οι πυρφόροι
Ανέμισες για μια στιγμή το παρεό
και το βαθύ πορτοκαλί σου μεσοφόρι
Αύγουστος ήτανε δεν ήτανε θαρρώ
τότε που φεύγανε μπουλούκια οι πυρφόροι
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Ψεύτικη πρέπει να είναι κι αυτή.Μόνο η 5η που ανεμίζει το παρεό είναι κανονική.
Η αλήθεια είναι ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές...Αίσχος κύριε πρόεδρε! Φτάνει πλέον με την φωτοκοροϊδία στον κλάδο!
Τσιμπάνε από δεξιά και αριστερά φωτογραφίες...
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Η αλήθεια είναι ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές...
Τσιμπάνε από δεξιά και αριστερά φωτογραφίες...
Παντού γίνεται αυτό και σε αγγελίες και στα προφίλ κοριτσιών παντου
Εντελώς μουφα.Πρεπει να αρχίσουν να βάζουν σελφι...Αίσχος κύριε πρόεδρε! Φτάνει πλέον με την φωτοκοροϊδία στον κλάδο!
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Πάλι ψευτίες ανέβασαν οι κεραταδεςΨεύτικη πρέπει να είναι κι αυτή.
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η κατασταση με τα στουντιο κηφισου 30 και 60 εχει ξεφυγει.....οι φωτο των κοριτσιων ειναι καραμπινατα ψευτικες.....γυφτισες βςφτιζονται λατινες.....την ειχα πατησει και παλιοτερα...λατινα[ υποτιθεται] μυριζε γυφτιλα......η βραζιλιανα λαουρα ουτε ξερει που πεφτει η βραζιλια...προσοχη
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πέρασμα πάλι απ' τη μουναρα μοντέλα, την Καταλεγια στο Λαπάς και Αμόρε.
Από εμφάνιση σκίζει αλλά εξελίσσεται σε μέγα ρουμανικό παλτό. Στα 7-8 λεπτά της λέω πισωκολλητο και μου λέει πρέπει να φύγει και έμεινα προς στιγμήν κόκκαλο. Της λέω 10 δευτερόλεπτα και τελειώνω και μου κάνε τη χάρη να μην φύγω αχυστος. Πόση ώρα είναι το σεξ λέω; 15λεπτα μου λέει .
Φεύγει, βγαίνω απ' το δωμάτιο η τσα2 μίλαγε με έναν ντελιβερά, να ρωτήσω λέω κάτι ,φεύγει ο Ντελ εξαφανίζεται η τσα 2,για να με αποφύγει γιατί κατάλαβε ότι κάτι έπαιξε, και ακούω να λέει στην ίδια ότι κάτι θέλω να ρωτήσω. Δεν κουνήθηκε η πρίγκηπισσα Άφαντες κι οι δυο σηκώνομαι και φεύγω.
Το κλαψα το πενηντάρι.
Τυπικά πράγματα στον αγώνα ,δεν κατέχει και πολλά. Φοβερή μοντελιακή εμφάνιση που όμως έχει αδυνατίσει επικίνδυνα.
Στους διπλά μόνο διθυραμβικά σχόλια περνάνε τον έλεγχο και επίσης στις φωτό ακόμα και το βίντεο που έχουν τα βυζιά της φαίνονται αρκετά μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.
Ανεχόρμενο ρουμανικό παλτό με εμφάνιση. Βλέπε και βυζοβικτώρια ανάλογη περίπτωση.
Από εμφάνιση σκίζει αλλά εξελίσσεται σε μέγα ρουμανικό παλτό. Στα 7-8 λεπτά της λέω πισωκολλητο και μου λέει πρέπει να φύγει και έμεινα προς στιγμήν κόκκαλο. Της λέω 10 δευτερόλεπτα και τελειώνω και μου κάνε τη χάρη να μην φύγω αχυστος. Πόση ώρα είναι το σεξ λέω; 15λεπτα μου λέει .
Φεύγει, βγαίνω απ' το δωμάτιο η τσα2 μίλαγε με έναν ντελιβερά, να ρωτήσω λέω κάτι ,φεύγει ο Ντελ εξαφανίζεται η τσα 2,για να με αποφύγει γιατί κατάλαβε ότι κάτι έπαιξε, και ακούω να λέει στην ίδια ότι κάτι θέλω να ρωτήσω. Δεν κουνήθηκε η πρίγκηπισσα Άφαντες κι οι δυο σηκώνομαι και φεύγω.
Το κλαψα το πενηντάρι.
Τυπικά πράγματα στον αγώνα ,δεν κατέχει και πολλά. Φοβερή μοντελιακή εμφάνιση που όμως έχει αδυνατίσει επικίνδυνα.
Στους διπλά μόνο διθυραμβικά σχόλια περνάνε τον έλεγχο και επίσης στις φωτό ακόμα και το βίντεο που έχουν τα βυζιά της φαίνονται αρκετά μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.
Ανεχόρμενο ρουμανικό παλτό με εμφάνιση. Βλέπε και βυζοβικτώρια ανάλογη περίπτωση.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Καλά είσαι το έγραψα και πιο πίσω αυτό οι τύποι εκει περα το εχουν ξεφτυλισειη κατασταση με τα στουντιο κηφισου 30 και 60 εχει ξεφυγει.....οι φωτο των κοριτσιων ειναι καραμπινατα ψευτικες.....γυφτισες βςφτιζονται λατινες.....την ειχα πατησει και παλιοτερα...λατινα[ υποτιθεται] μυριζε γυφτιλα......η βραζιλιανα λαουρα ουτε ξερει που πεφτει η βραζιλια...προσοχη
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Επίσης η Λίζα η Αλβανεζα απ' την Πάτρα που δούλευε Κ6, Βριλλησου και ΒΙΠ στην Αθηνων είχε εξαφανιστεί απ' τα στούδιο ,το χε πάλι γυρίσει στη βίζιτα στα μαγικ γκιρλζ για κάμποσο διάστημα και τώρα εμφανίστηκε σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη.
Άλλαξε το μαλλί (προς το χειρότερο),μαυρο ίσιο τώρα,το σώμα της έσπασε απ' τις καταχρήσεις.
Σύνελθε και κόφτα λίγο Λίζα.
Άλλαξε το μαλλί (προς το χειρότερο),μαυρο ίσιο τώρα,το σώμα της έσπασε απ' τις καταχρήσεις.
Σύνελθε και κόφτα λίγο Λίζα.
Νομίζω το έχουν γράψει πολλοί συναγωνιστές ότι ναι μεν μουναρα αλλά μεγαλο παλτό.Πέρασμα πάλι απ' τη μουναρα μοντέλα, την Καταλεγια στο Λαπάς και Αμόρε.
Το κλαψα το πενηντάρι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K