Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Την λατίνα δεν την έχω δει από κοντα όχι , αλλα γενικα με τοσο φωτοσοπ που χουν ριξει εγω δεν παω ουτε για βολτα πια εκει δεν εχει νοημα
Δεν έχεις άδικο.Σε θέμα φωτογραφιών παιζει πολύ αυτό...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστές αυτή εδώ η τύπισσα έχει ψεύτικες φωτογραφίες https://www.athinon318.com/girls/adriana,οι φωτο είναι απο Σουηδή μοντέλα του Instagram και τις ειχαν ξανα-βαλει πέρυσι (καλοκαίρι του 2020) για μια κοπέλα ονοματι Σανελ. Γενικά αυτα τα στούντιο κάνουν μαλακίες τελευταία με τις φωτο
Λοιπόν σας έχω και το λίνκ εδω https://www.paraeles.pt/fama/filippa-fransson/ Filippa Fransson λέγεται η τυπισσα και στο λινκ αμα πατε εκει που ειναι φωτο καντε σκρολ στην φωτο νουμερο 10

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Την έχω πατήσει και εγώ με Σανέλ Χωνί το μουνι της δεν έβρισκα αντίσταση καθόλου. Δεν το έπαιζα καλύτερα..

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους! :hi: :hi:

Νέες φωτογραφίες Ελένης από Θησέως 40!
bou01.jpg

bou02.jpg

Πρόγραμμα: https://www.desiregr.com/girls/eleni-9

:hi::hi::hi:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, μολις γυρισα απο την τσαρκα μου, και περασα απο τη Κασσανδρας στο Γκαζι απο το κασσανδρας 8γ, ειδα μισανοιχτη την πορτα και μπηκα, και προς μεγαλη μου εκπληξη πετυχα την Ροξυ, να σφουγγαριζει το διαδρομο , νοικοκυρα σκεφτηκα, το κοριτσι το γνωστο ρουμανακι απο τη φυλης ( πολλοι το ξερουν εδω μεσα) και εκτελουσε χρεη τσατσας καθως μου παρουσιασε την Σιμονα, γνωστη και αυτη απο τα σπιτακια στη φυλης! Σκεφτηκα μπραβο αναβαθμιση τα κοριτσια απο το 20αρικο στο 50αρικο! Επισης, η Ροξυ μου ανακοινωσε οτι και αυτη δουλευει καποιες μερες, και οταν την ρωτησα τι υπηρεσιες εχει μου ειπε απλο, δηλαδη πιπα με καποτα, οχι τελειωτικο στα βυζακια της, κλπ:embarrased::cry::O Επισης, εχω διαβασει κριτικες εδω μεσα για την Ροξυ, και ηταν μετριες!:confused::confused:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.750
Πόντοι
7.636

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μόνο η 5η που ανεμίζει το παρεό είναι κανονική. Καλή δείχνει εκεί. Οι άλλες είναι ακόμα πιο ποιητικές, δεν βγάζεις και πολύ άκρη.

Ανέμισες για μια στιγμή το παρεό
και το βαθύ πορτοκαλί σου μεσοφόρι
Αύγουστος ήτανε δεν ήτανε θαρρώ
τότε που φεύγανε μπουλούκια οι πυρφόροι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αίσχος κύριε πρόεδρε! Φτάνει πλέον με την φωτοκοροϊδία στον κλάδο!

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Αίσχος κύριε πρόεδρε! Φτάνει πλέον με την φωτοκοροϊδία στον κλάδο!
Η αλήθεια είναι ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές...
Τσιμπάνε από δεξιά και αριστερά φωτογραφίες...

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Η αλήθεια είναι ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές...
Τσιμπάνε από δεξιά και αριστερά φωτογραφίες...

Παντού γίνεται αυτό και σε αγγελίες και στα προφίλ κοριτσιών παντου

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
η κατασταση με τα στουντιο κηφισου 30 και 60 εχει ξεφυγει.....οι φωτο των κοριτσιων ειναι καραμπινατα ψευτικες.....γυφτισες βςφτιζονται λατινες.....την ειχα πατησει και παλιοτερα...λατινα[ υποτιθεται] μυριζε γυφτιλα......η βραζιλιανα λαουρα ουτε ξερει που πεφτει η βραζιλια...προσοχη

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρασμα πάλι απ' τη μουναρα μοντέλα, την Καταλεγια στο Λαπάς και Αμόρε.

Από εμφάνιση σκίζει αλλά εξελίσσεται σε μέγα ρουμανικό παλτό. Στα 7-8 λεπτά της λέω πισωκολλητο και μου λέει πρέπει να φύγει και έμεινα προς στιγμήν κόκκαλο. Της λέω 10 δευτερόλεπτα και τελειώνω και μου κάνε τη χάρη να μην φύγω αχυστος. Πόση ώρα είναι το σεξ λέω; 15λεπτα μου λέει .:jerking:

Φεύγει, βγαίνω απ' το δωμάτιο η τσα2 μίλαγε με έναν ντελιβερά, να ρωτήσω λέω κάτι ,φεύγει ο Ντελ εξαφανίζεται η τσα 2,για να με αποφύγει γιατί κατάλαβε ότι κάτι έπαιξε, και ακούω να λέει στην ίδια ότι κάτι θέλω να ρωτήσω. Δεν κουνήθηκε η πρίγκηπισσα Άφαντες κι οι δυο σηκώνομαι και φεύγω.

Το κλαψα το πενηντάρι.

Τυπικά πράγματα στον αγώνα ,δεν κατέχει και πολλά. Φοβερή μοντελιακή εμφάνιση που όμως έχει αδυνατίσει επικίνδυνα.

Στους διπλά μόνο διθυραμβικά σχόλια περνάνε τον έλεγχο και επίσης στις φωτό ακόμα και το βίντεο που έχουν τα βυζιά της φαίνονται αρκετά μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ανεχόρμενο ρουμανικό παλτό με εμφάνιση. Βλέπε και βυζοβικτώρια ανάλογη περίπτωση.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
η κατασταση με τα στουντιο κηφισου 30 και 60 εχει ξεφυγει.....οι φωτο των κοριτσιων ειναι καραμπινατα ψευτικες.....γυφτισες βςφτιζονται λατινες.....την ειχα πατησει και παλιοτερα...λατινα[ υποτιθεται] μυριζε γυφτιλα......η βραζιλιανα λαουρα ουτε ξερει που πεφτει η βραζιλια...προσοχη
Καλά είσαι το έγραψα και πιο πίσω αυτό οι τύποι εκει περα το εχουν ξεφτυλισει

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επίσης η Λίζα η Αλβανεζα απ' την Πάτρα που δούλευε Κ6, Βριλλησου και ΒΙΠ στην Αθηνων είχε εξαφανιστεί απ' τα στούδιο ,το χε πάλι γυρίσει στη βίζιτα στα μαγικ γκιρλζ για κάμποσο διάστημα και τώρα εμφανίστηκε σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Άλλαξε το μαλλί (προς το χειρότερο),μαυρο ίσιο τώρα,το σώμα της έσπασε απ' τις καταχρήσεις.

Σύνελθε και κόφτα λίγο Λίζα.

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Πέρασμα πάλι απ' τη μουναρα μοντέλα, την Καταλεγια στο Λαπάς και Αμόρε.

Από εμφάνιση σκίζει αλλά εξελίσσεται σε μέγα ρουμανικό παλτό. Στα 7-8 λεπτά της λέω πισωκολλητο και μου λέει πρέπει να φύγει και έμεινα προς στιγμήν κόκκαλο. Της λέω 10 δευτερόλεπτα και τελειώνω και μου κάνε τη χάρη να μην φύγω αχυστος. Πόση ώρα είναι το σεξ λέω; 15λεπτα μου λέει .:jerking:

Φεύγει, βγαίνω απ' το δωμάτιο η τσα2 μίλαγε με έναν ντελιβερά, να ρωτήσω λέω κάτι ,φεύγει ο Ντελ εξαφανίζεται η τσα 2,για να με αποφύγει γιατί κατάλαβε ότι κάτι έπαιξε, και ακούω να λέει στην ίδια ότι κάτι θέλω να ρωτήσω. Δεν κουνήθηκε η πρίγκηπισσα Άφαντες κι οι δυο σηκώνομαι και φεύγω.

Το κλαψα το πενηντάρι.

Τυπικά πράγματα στον αγώνα ,δεν κατέχει και πολλά. Φοβερή μοντελιακή εμφάνιση που όμως έχει αδυνατίσει επικίνδυνα.

Στους διπλά μόνο διθυραμβικά σχόλια περνάνε τον έλεγχο και επίσης στις φωτό ακόμα και το βίντεο που έχουν τα βυζιά της φαίνονται αρκετά μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ανεχόρμενο ρουμανικό παλτό με εμφάνιση. Βλέπε και βυζοβικτώρια ανάλογη περίπτωση.
Νομίζω το έχουν γράψει πολλοί συναγωνιστές ότι ναι μεν μουναρα αλλά μεγαλο παλτό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom