You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
Μιας και πιάσαμε τα ...παλιά, θυμάστε μια μουνάρα στη Λέλας Καραγιάννη το 2003 , απογευματινή βάρδια? Κατερίνα από Ουκρανία, καφέ μαλλιά , σούπερ επιδερμίδα, ερχόταν στο δωμάτιο με κάτι πεδιλάκια.... Μου έτρεχαν τα σάλια. Τί παιδί Θεέ μου... Τη θυμάται κανείς?
ʼντε ρε σειρές . Τη θυμάται κανείς? Zero, panosmpos, KOSTASF16, kinky κλπΜιας και πιάσαμε τα ...παλιά, θυμάστε μια μουνάρα στη Λέλας Καραγιάννη το 2003 , απογευματινή βάρδια? Κατερίνα από Ουκρανία, καφέ μαλλιά , σούπερ επιδερμίδα, ερχόταν στο δωμάτιο με κάτι πεδιλάκια.... Μου έτρεχαν τα σάλια. Τί παιδί Θεέ μου... Τη θυμάται κανείς?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Σούπερ μωρο η Κατερίνα, την χάσαμε όμως και αυτήν..... :<
..ο κινκυ λεει για την αξεχαστη ιταλοισπανιδα στην αριστοτελους με την τελεια συμπεριφορα και το εκπληκτικο γαμησι....
Η Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα(εμενε στο Σαν Σεμπαστιαν παλαιοτερα). Μακραν η κορυφαια γυναικα που εχω συναντησει σε τετοιους χωρους σε θεματα συμπεριφορας και σεξουαλικοτητας . Θυμαμαι οτι μετα απ'αυτην , οταν εβλεπα κατι κοριτσακια στην δουλεια και στα κλαμπ , ολες μου φαινονταν πολυ λιγες. Στεναχωρηθηκα οταν εμαθα οτι παντρευτηκε και γυρισε στην Ισπανια . Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περνα καλα οπου και να'ναι γιατι ηταν εκπληκτικος ανθρωπος...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Χθες Αριστοτέλους όνομα Σβετούλα (???) αλόγα-μπάζο από Ουκρανία απαράδεκτη συμπεριφορά, χάλια σερβις, μην κάνετε το λάθος...πεταμένο 50ευρω
εγω μολις την ειδα(πριν κανα μηνα που ειχα παει) την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.........τί τηλεγραφοξυλο ηταν αυτο?σαν να γαμας τον φασουλα ενα πραμα...ξενερα μακρυα...
εγω μολις την ειδα(πριν κανα μηνα που ειχα παει) την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.........τί τηλεγραφοξυλο ηταν αυτο?σαν να γαμας τον φασουλα ενα πραμα...ξενερα μακρυα...
εγώ την πάτησα ο μαλακίστας λόγω εξτριμ πίεσης στους όρχεις. Αλλά ξενέρωσα τόσο με δαύτη που ξέχασα και καύλες και προτίμησα πατροπαράδοτες μεθόδους...ου να μου χαθείς μωρύ μπατσόλα...!
Εγώ μιας και επεσε ρευστό χτες κατά τις 17:00 έκανα την κατάθεση μου ατη Λούση.
Αστέρι όπως πάντα αλλά χτες είχε και μια μικρή δόση βιασύνης (μετά από μένα είχε άλλα 2 δωμάτια να πάει και το σαλόνι κάτω ήταν γεμάτο και 18:00 σχόλαγε) αλλά έχυσα τα βυζάκια της στο τέλος και πατσισαμε
Πουτάνα Τσεχία τι μας έχεις κάνει....
Όσο για το τηλέφωνο την ρώτησα αλλά δεν...
ʼφησε ανοιχτό πορτάκι βέβαια λέγοντας
"Δεν μπορώ τώρα. Μετά τρεια μήνες που finish από εδώ τότε μπορω..."
ʼντε να δούμε....
Αστέρι όπως πάντα αλλά χτες είχε και μια μικρή δόση βιασύνης (μετά από μένα είχε άλλα 2 δωμάτια να πάει και το σαλόνι κάτω ήταν γεμάτο και 18:00 σχόλαγε) αλλά έχυσα τα βυζάκια της στο τέλος και πατσισαμε
Πουτάνα Τσεχία τι μας έχεις κάνει....
Όσο για το τηλέφωνο την ρώτησα αλλά δεν...
ʼφησε ανοιχτό πορτάκι βέβαια λέγοντας
"Δεν μπορώ τώρα. Μετά τρεια μήνες που finish από εδώ τότε μπορω..."
ʼντε να δούμε....
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
χτες βραδυ στο Κεφαληνίας 75, ένα ρωσικό ξανθό αλογο 1,85 με τρομερα ψηλοτάκουνα πεδιλα και περίεργο όνομα. Το πήρα με 50 ευρώ. Πολύ μέτρια, μόνο τα τυπικά, χειρότερα και από μπουρδέλο. Την έχω ξαναπετυχει στο Φυλης 104 υπογειο και στο απέναντι της Ντενίζας. Μόνο αν θέλετε να πειτε οτι γαμήσατε μια πανέμορφη γκόμενα. Κατα τ' αλλα κλαφτα χαράλαμπε
Καλό μήνα φίλοι ,, έχουμε κ λέμε , πρωτομηνιά σήμερα και για να μπεί ο μήνας είπαμε να ξαναρίξουμε ένα αυτή την βδομάδα , πρώτη στάση Κεφαλληνίας , αφού άλλαξε το μαγαζί να το τιμήσουμε , εμφανίστηκε η Σάρα την οποία είχα πάρει την Δευτέρα στο Αχαρνών 106 (δείτε λεπτομέρειες εκεί) οπότε δεν περάσα και την έκανα για Αχαρνών 106 μιας και θα έβλεπα καμιά καινούργια , πέτυχα Σάντρα , ξανθο , μικροσκοπικό , καλό κολωράκι και καλό βυζάκι , πέρασα λοιπόν με 50? και όλα καλά , πολύ φιλική , αγκαλίες ήθελε , καλή πίπα και μετά από πάνω και από κάτω , έδειχνε οτι γόυσταρε , λέω έδειχνε γιατί ποτέ δεν ξέρεις .. την συνιστώ λοιπόν .
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Αφου προηγηθηκε τηλ στη Βουρβαχη οπου δουλευε η Μαρινα την οποια εχω παρει, περασα απο Ισμινης κατα τις 2120.
Νταιανα απο Τουρκια, την οποια πρωτη φορα πετυχα. Ψηλη αλογα μινιμουμ 1.80, ξανθια, σιλικονατο βυζι, και πολυ μα πολυ σκυλοφατσα. Ειπα να περασω μονο και μονο επειδη δηλωσε Τουρκαλα, μπας και λεει τιποτα. Σκατουλες... μαπα το καρπουζι. Αν και εδειξε μια καποια διαθεση, στην πραξη ηταν πολυ ψευτικη. Σωμα χαλαρο και πολυ περπατημενο. Τελειωσα αρον-αρον με θεα την χασκουσα λολοτρυπιδα της...και αντε γεια Νταιανα.
(αντε γεια φυσικα και 50ευρω)
Νταιανα απο Τουρκια, την οποια πρωτη φορα πετυχα. Ψηλη αλογα μινιμουμ 1.80, ξανθια, σιλικονατο βυζι, και πολυ μα πολυ σκυλοφατσα. Ειπα να περασω μονο και μονο επειδη δηλωσε Τουρκαλα, μπας και λεει τιποτα. Σκατουλες... μαπα το καρπουζι. Αν και εδειξε μια καποια διαθεση, στην πραξη ηταν πολυ ψευτικη. Σωμα χαλαρο και πολυ περπατημενο. Τελειωσα αρον-αρον με θεα την χασκουσα λολοτρυπιδα της...και αντε γεια Νταιανα.
(αντε γεια φυσικα και 50ευρω)
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στην Αριστομένους 72, απόγευμα. Δούλευε μια μελαχρινη μουναρα απο Ουγγαρια. Μου συστηθηκε σαν "hot chocolate" . Η κοπελα ειναι τρελοκομείο. Στο δωμάτιο κάνει τα τυπικά. Αλλά τραγουδάει συνέχεια Snoop Dog και υμνους για τη Φερεντσβαρος!!! Το είδαμε και αυτό.
Μήπως πέρασες από πιπίνου 118 να μου πεις τι παίζει εκεί?Χθεσινοβραδινή κατάθεση στην Αριστομένους 72, απόγευμα. Δούλευε μια μελαχρινη μουναρα απο Ουγγαρια. Μου συστηθηκε σαν "hot chocolate" . Η κοπελα ειναι τρελοκομείο. Στο δωμάτιο κάνει τα τυπικά. Αλλά τραγουδάει συνέχεια Snoop Dog και υμνους για τη Φερεντσβαρος!!! Το είδαμε και αυτό.
Μια αλόγα από Τσεχία. Ξανθιά. Είναι και πολύ ψηλή. Δουλεύει διπλοβάρδια.Μήπως πέρασες από πιπίνου 118 να μου πεις τι παίζει εκεί?
Παρεπιπτωντος, το σπιτι στην Αριστοτελους 177 εχει κλεισει αρκετο καιρο τωρα και πωλειται ολο το ακινητοΗ Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα(εμενε στο Σαν Σεμπαστιαν παλαιοτερα). Μακραν η κορυφαια γυναικα που εχω συναντησει σε τετοιους χωρους σε θεματα συμπεριφορας και σεξουαλικοτητας . Θυμαμαι οτι μετα απ'αυτην , οταν εβλεπα κατι κοριτσακια στην δουλεια και στα κλαμπ , ολες μου φαινονταν πολυ λιγες. Στεναχωρηθηκα οταν εμαθα οτι παντρευτηκε και γυρισε στην Ισπανια . Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περνα καλα οπου και να'ναι γιατι ηταν εκπληκτικος ανθρωπος...
ThanksΜια αλόγα από Τσεχία. Ξανθιά. Είναι και πολύ ψηλή. Δουλεύει διπλοβάρδια.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στην Αριστομένους 72, απόγευμα. Δούλευε μια μελαχρινη μουναρα απο Ουγγαρια. Μου συστηθηκε σαν "hot chocolate" . Η κοπελα ειναι τρελοκομείο. Στο δωμάτιο κάνει τα τυπικά. Αλλά τραγουδάει συνέχεια Snoop Dog και υμνους για τη Φερεντσβαρος!!! Το είδαμε και αυτό.
Γράψε ότι γνωρίζειςStudio new.Κων/πολεωs61 καντε μια βολτα δεν θα χασεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K