megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
demis κανε μας κανα review ρε φιλε να ξερουμε τι παιζει..
παρε το "ελληνιδες εν δραση" και δες τι κανει στο κρεβατι....αυτη ι σαμπρινα στο λιοσιον 278 ειναι πολι θανατηφορο μουνακι!!!!!!πολυ ωραιο κρεβατι!!!με κλασικο προγραμα!
Περιγραφή?Απορώ που δεν έχω διαβάσει στο group για την Τάνια στην Αλκιβιάδου 16Α.
Είναι πουρό,άλλα τα κάνει όλα! Φοβερό γλύψιμο αρχιδιών, απίθανη ακάπωτη πίπα, ωραίο κάρφωμα σε σφικτό κόλο ή αν θές χύσιμο στην μάπα.
Εκπλήσομαι που διαβάζω 'οιτι κάποιοι σκάνε 50 ευρώ σε studio, νομίζοντας ότι θα γαμήσουν καλά και μετά κλαίνε τα λεφτά τους, την στιγμή που υπάρχει γκόμενα που με 25 ευρώ την κάνεις ότι θέλεις!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Απορώ που δεν έχω διαβάσει στο group για την Τάνια στην Αλκιβιάδου 16Α.
Είναι πουρό,άλλα τα κάνει όλα! Φοβερό γλύψιμο αρχιδιών, απίθανη ακάπωτη πίπα, ωραίο κάρφωμα σε σφικτό κόλο ή αν θές χύσιμο στην μάπα.
Εκπλήσομαι που διαβάζω 'οιτι κάποιοι σκάνε 50 ευρώ σε studio, νομίζοντας ότι θα γαμήσουν καλά και μετά κλαίνε τα λεφτά τους, την στιγμή που υπάρχει γκόμενα που με 25 ευρώ την κάνεις ότι θέλεις!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Είναι Ουκρανή,γύρω στα 45, αλλά με καλό βυζί και κόλο και προ πάντων πολύ βολική.Περιγραφή?
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις φιλαράκοαν είναι αυτή που νομίζω (δουλευε και πέρσυ εκεί) είναι μια χάλια χοντρή ξεδοντιάρα γριά. Οσο καλά κρεββάτι και να κάνει μόνο που θα την δείς γυμνή να σου χαμογελάει χωρις δόντια θα σου πέσει!