Σολωμού 32 ισόγειο : ηταν η Γιούλη απο Μόσχα,Πραγματική ξανθιά γυναικάρα με ενα συνεχές
Colgate καλωσυνάτο χαμόγελο,απίθανο σταχένιο δέρμα,σφρυγιλή σφικτή σάρκα,Θυληκωτατο σώμα,
μεγάλα αρκούντος στητά βιζιά [μάλλον οχι σιλικονάτα],οχι με αντίστοιχο σε μέγεθος κώλο [μπροσθόβαρη], ~1.68 με τακούνια ~1.75.Μάλλον φαρδιές πλάτες.
Η ευγενέστατη τσατσά [οχι επαγγελματίας] διαφήμισε φιλάκια-69-Ισπανικό
Ζήτησα και μου έκανε: Στα όρθια φιλιά πολλά και χαϊδέματα [με περνούσε 5cm], μέχρι να της
πω να ξαπλώσουμε.Συνέχισε τα φιλιά απο τις παρυφές του στόματός μου μεχρι την τσαπού αλλάζοντας συνεχώς στάσεις για να την βλεπω και να χαϊδεύω.Ελάχιστο τσιμπούκη, ισως
γιατί δεν εκτασιάσθηκα [δεν ειμαι πολυ μερακλής],γενικώς παρακολουθούσε τις αντιδρασεις μου και προσάρμοζε ,αναλόγως ,το "προγραμμά"της ,πολύ αργά και τρυφερά. Πάντοτε με κύτταζε στα ματια και χαμογελούσε.Οταν παραφούσκωσα της ζήτησα να γυρισει μπρούμητα
το έκανε και με αφησε να τον χώσω, μάλλον, σε οποια τρύπα θέλω [δεν μου τον έπιασε εκεινη για να το βαλει στο μουντζό της].Επειδή τον κώλο τον αποφεύγω και για να μην παιδεύομαι με την σκοποβολή της ζήτησα να το χώσει μόνη της !Παρόλο που δεν ειχε
πεταχτά κωλομέρια ηταν σφιχτά και μου άρεσε.Κουνήθηκε αρκετά και γυρνούσε και το κεφάλη της για να με φιλά !Λίγο ξενέρωσα με τούς αναστέναγμούς και τα αχ αχ πατωσες
στην μήτρα μου και τα τοιαύτα , αλλά αν της έλεγα να σταματήσει, θα σώπαινε. Τελος μετα το χύσιμο πήγε να συνεχίσει χάδια και κουβέντα, αλλά επειδή τα βαριέμαι ,το έκοψα κόντο
πάντα χαμεγελαστά και ευγενικά.
Τό σπουδαιότερο: Της είπα ,στήν αρχή, για το site μας.Δεν το γνώριζε.Τσίμπησε πολύ καλά,
και οταν τελειώσαμε με ρώτησε εναγωνίως τι θά γράψω. Λοιπόν ,όποιος πάει να αναφέρει
από την αρχή, το site για να βάλει τα δυνατά της.
Επειδή εχω καποιες δεκαετίες στο γκουρμπέτη ,έχοντας πηδήξει ουκ ολίγες !, την τοποθετώ
μέσα στην πρώτη 15αδα
Βάρδια: 11.00-17.00