JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Μη φοβάσαι.... Θα σου έρθουν καμιά 40αριά pm όπου να'ναι...
Λιγούρηδες όλου του κόσμου ενωθείτε !
Μη φοβάσαι.... Θα σου έρθουν καμιά 40αριά pm όπου να'ναι...
η σαμπρινα ειναι η γνωστη μελαχρηνη του ελληνιδες εν δραση? και αν ναι ποδοκατασταση κανει?αξιζει τον κοπο? τι ωρες και μερες τη βρισκουμε?
λοιπον αυτη την βδομαδα εχω καταθεσει 2 φορες ντενιζα 40ευρω και εχτες αντριαννα 30ευρω (επειδη εκει εχω παει μονο 2 φορες και μου ειπε μπες με 30) αρα 70 ευρω.... ομως εχει περασει διαστημα 2 εβδομαδων που λογω γκομενας δεν κατεθεσα.... εχω καταθεσει ομως και 6 στις 7 μερες ντενιζα 120ευρω... με λιγα λογια ξοδευω λεφτα που μου περισευουν... καθως δουλευω πολυ και δεν εχω πολλα εξοδα.... εσυ τωρα.. τι σε ενδιαφερει τι λεφτα χαλαω?????φίλε achro1416 απο περιέργια και μόνο, αν δέν γουστάρεις δέν απαντάς, αλλά πόσα λεφτά ξοδεύεις το μήνα σε πουτάνες;;
Λοιπόν γυρνάω από Λιοσίων 278. Σαμπρίνα γιοκ. Είχε περίοδο είπε η τσατσα.
παραλιλι στιν αχαρνον καυλιαρι!!!!πλατεια αττικισ αν εχεισ ακουστα!!!
Σε οποιο ιψοσ και να εισαι βγενεισ στι λιοσιον!!!αωτε πιγαινε να χισεισ μεγαλε καυλεα!!!
Οσες πιανουν δοθλεια στο εν λογω στουντιο τις παει αιμα απο το πολυ κοκο.Λοιπόν γυρνάω από Λιοσίων 278. Σαμπρίνα γιοκ. Είχε περίοδο είπε η τσατσα.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Καλά ρε μάγκες....Μπορεί όμως να δουλέψει ροδελίτσα άνετα αν θέλει.
Φίλε achro1416 για περίγραψε την αντριάννα που πήρες .(δλδ γενικά πως είναι) ?σημερα πηρα για πρωτη φορα την αντριαννα... στο λιοσιων 278.. καλο σωμα μετρια κουρασμενη φατσα... γαμησι μετριο και γενικα δεν κολλησε το θεμα.... γραφω δεν κολλησε γιατι δεν μου αρεσε εμενα σε αλλους μπορει να αρεσει... παντως οφειλω να αναφερω οτι ημουν μετα απο 6 ωρες στο τιμονι και για να μου σηκωθει καναμε ολοκληρες ιστοριες.... τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες και απο τους δυο μου σηκωθηκε με μια βυζομαλακια.... οποτε σιγουρα θα ξαναδοκιμασω την εν λογω κυρια γιατι μου φανηκε πολυ εμπειρη και γνωστρια της ανδρικης καβλας.... η σαμπρινα δουλευει αυριο 5-11 οποτε οσοι θελουν ας πανε.....
Αποφαήσαν τελικά εκεί να το ρίξουν στα 30?; Γιατί για ένα διαστημα από τον Σεπτέμβριο και μετά το είχαν ανεβάσει στα 50 και σου έκανε καλύτερη τιμή και στο έριχνε στα 30? !!! Ευτυχώς προσγηωθήκανε...σιμερα εχισα με φιλο σινεμπουρδελιαρι στο λιοσιον 303 ενα πολι αποδοτικο πουτανακι τιν αλεξανδρα!!! γιρο στα 30χρονον ιταν ελλινογερμανιδα απο οτι ειπε!!!!αξιζει το κοπο μαγκες!!!χαδακια...ποδομαλακια,ορεο τσιμπουκι και καθολου βιασινες!!!επισισ εδινε φιλακια στο σοματακι!!!!καυλιαρα ι αλεξανδρα!!!!τιμι 30 ευρα!!!!!