giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..ο κινκυ λεει για την αξεχαστη ιταλοισπανιδα στην αριστοτελους με την τελεια συμπεριφορα και το εκπληκτικο γαμησι....
...ρωτηστε τον γιωργη...τα ξερει ολα αυτος......χαχαχαχαχαχαχααχ..ο κινκυ λεει για την αξεχαστη ιταλοισπανιδα στην αριστοτελους με την τελεια συμπεριφορα και το εκπληκτικο γαμησι....
ZERO τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε. Αμοριου εχω παρει το καλυτερο νιμου. Τζινα απο Κροατια. μηπως την θυμασε?
ποια αριστοτελους?την παραλληλο της γ'σεπτεμβριου?μπα!εγω πηγαινα μονο σε 2.....αυτο στην κελσου και περισσοτερο σε αυτο στη θησεως 67 στην καλλιθεα!οποιος ειχε παει θα θυμαται τα απιστευτα μουνια που ειχε καθως επισης και την πασαρελα που επαιζε μεσα......μερικα ονοματα....μεντη ξανθια απο ουγγαρια(ανοιγε συνηθως την πορτα τα βραδυα),σοφια μελαχροινη ουγγαρεζα(και αυτη βραδυνη βαρδυα..απιστευτο κομματι) και μια παραφωνια την αννα απο αιγυπτο με ξεχειλωμενες βυζαρες και παραπανισια κιλα........αλλα και η πρωινη βαρδυα ειχε τρελλα μουνακια ξανθουλικα απο τσεχο-ουγγαρια!
Στην Θησεως εννοεις αυτο που ηταν σε μια πολυκατοικια απεναντι απο το Χαροκοποιο? Εχει 2-3 ανες να επιλεξεις... αυτο λες? Ρε πουστη μου εχουν περασει τοσα χρονια που δεν θυμαμαι τιποτα...
ναι αυτο!αλλα δεν ειχε μονο 2-3 αλλα 9-10!
2-3 ειχε οταν το επισκεπτομουν κυριως απο Ρουμανια, Βουλγαρια...η πασσαρελα ηταν η ποιο καλη φαση... ωραιες εποχες... προσπαθω να θυμηθω με ποιο αμαξι πηγενα για να θυμιθω και χρονολογια...
Αχ βρε παιδιά τι ωραίες παλιές εποχές μου θυμίσατε για τα studio τότε ... όπου όντως με 10.000-20.000 δρχ. το πολύ (ανάλογα το ρ+πρόγραμμα) πραγματικά διάλεγες ανάμεσα από τουλάχιστον 3-4 κοπέλες σε κάθε studio.
Στα καλύρτα συγκαταλέγω αυτά της Κέλσου, Κεφαληνίας ένα ψηλά στην Αγ. Μελετίου, στη Λ. Καραγιάννη όπου έφερνε ρωσσίδες εντελώς GFE και ένα ακόμα στο Παγκράτι που δεν θυμάμαι οδό ... αλλά ήταν ψηλά σχετικά μέσα στην περιοχή.
Να γυρνάγαμε το χρόνο πίσω έ;
Θυμάμαι το 98 εκεί κάπου σε κάθετο στην Πατησίων (μου διαφεύγει το όνομα) ένα μεγάλο νεοκλασσικό που στο 2ο όροφο, ανέβαινες με σκάλες στο στούντιο, ήταν παρέλαση πραγματικά από 13-15 γκόμενες.
Έρε λεφτά που είχα ακουμπήσει, είχα μία αγαπημένη εκεί που ήταν η δίδυμη αδερφή της Tracy Lords από Ρουμανία όμως. Και τι δεν έκανε το κορίτσι για να με ευχαριστήσει...
(και με μουσική υπόκρουση καθόσον διαβάζατε...''τώρα πια...ειναι ανάμνηχη παλιά κιτρινο γράμμα στο συρτάρι....!'')
και ένα ακόμα στο Παγκράτι που δεν θυμάμαι οδό ... αλλά ήταν ψηλά σχετικά μέσα στην περιοχή.
Να γυρνάγαμε το χρόνο πίσω έ;
Κεφαληνιας ψηλα προς κυψέλη λές συντροφε;