- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
δυστυχώς δεν ξέρω πότε παιζει η Ειρήνη, λογικά ομως εαν πάς την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ θα την βρείς εκεί....
δοξατου ειναι καρντια μου......αλλα καλυτερα να παει προς κεντρο μερια παρα εκει περα.......εκτος αν εχεις καλες πληροφοριες για εκει....
ρε παλουκαρια ποιος θυμαται πριν 4-6 χρονια στην ιπποκρατους 144 απογευματα μια τρομερη μουνα......με κοκκινα βαμμενα μαλλια κολλημενα με ζελε και μικρο κοτσιδακι πισω με μπλε ματακια ελληνιδα απο σαλονικα(ετσι μου ειχε πει) που εκανε τρομερο γαμησι και κοιτουσε συνεχεια στα ματια τον "εραστη" της?ειχε πολυ καλο σωμα με κωλαρα στυλ laura angel,βυζι μικρο.....οποιος ξερει τί εχει γινει απογινει το εν λογω μωρο ας το πει.
φίλε αν λέμε την ίδια δεν ήταν ελληνίδα!
Εγώ θυμάμαι μια όπως την περιγράφεις με φοβερά γαλάζια μάτια, κοντούλα , κορμάρα, κωλάρα και βυζί μικρό μεν σιλικόνι δε αλλά με απίστευτα μεγάλη και μυτερή ρώγα!
εκανε φοβερους πηδους και σε κοιταγε στα μάτια!
Εχω την εντύπωση πως αν και μίλαγε άπταιστα ελληνικα ηταν ανατολικία.....και εγώ την ψάχνω απο τότε....
μπραβο αυτη ρε...............
τι μου θύμισες ρε vasos!
ιστορικές εποχές και η τύπισα ΤΟ θυλικό και τούμπανο!
την ειχά πρήξει να μου δώσει το κινητο της τότε αλλά δεν μου το έδινε με τίποτα!
...γεια σου ρε zero...!!!!εχεις τα μεσα εσυ....ταξάκι ρε germaon! πάντως παιζουν και 2 λεοφωρεία: το ενα ειναι η γραμμη 140 (πολύγωνο - Γλυφάδα) , το άλλο δεν το θυμάμαι!
θυμασαι επισης(αν πηγαινες φυλης) εποχη καλοκαιρι 98 που υπηρχε μια αννα κουκλα απο ιταλια?(ετσι ελεγε τουλαχιστον) μελαχροινη κοντουλα αδυνατη πανεμορφη και με ενα χαμογελο που σε εστελνε.....ηταν προς το τερμα της φυλης!σε ισογειο.
αυτήν δεν την θυμάμαι!
εκείνη την εποχή χτύπαγα μόνο studio (εποχή προ Μάκη),
φυλής πήγαινα που και που με παρέα για το γέλιο....
έδινες 10.000 δρχ και διάλεγες αναμεσα σε 5 με 10 κούκλες κάθε φορά!
vaso......το στουντιο στην αριστοτελους το θυμασαι....?σε ποια πηγαινες τοτε,στην προ-μακη εποχη?για πες κανα καλο....να θυμηθουμε τα παλια.
vaso......το στουντιο στην αριστοτελους το θυμασαι....?