Χθες το βραδυ μετα απο κρασοκατανυξη με επιασαν κατι καβλες και εφυγα καρφι για στουντιοτσαρκα περιπου στις 2.
Πρωτη και τελευταια σταση στην λιοσιων 278.Ανοιγει την πορτα ο Κωστας,που τυχαινει να εχει και το μαγαζι,και ετσι βρισκω την ευκαιρια να του κανω και κατι παραπονα που ειχα απο την τελευταια φορα που ειχα παει,την κυριακη που μας περασε,γιατι η κοπελα δεν ειχε ερθει στο σαλονι αλλα ειχε χαιρετισει απο το διαδρομο.Εκεινη την ωρα βγαινει η κοπελα,η ιδια με την κυριακη,τρωει την παρατηρηση της απο τον Κωστα κλπ.
Επειδη ειναι πολυ καλο μουνακι περναω...Υψος 1,65 περιπου καστανοξανθο με γλυκο προσωπο αρκετα φαρδυ κωλο αλλα χωρις καθολου πλαδαροτητα,σφιχτα γενικα κρεατα ,με λιγα λογια ΚΩΛΑΡΑ.
Το καλυτερο ομως ειναι στα βυζια...ασφυκτιουσαν μεσα απο κορμακι που φορουσε.Μεγεθος 3 γεματο,σιλικονη μεν αλλα πολυ καλοφτιαγμενο,οχι σαν να πιανεις τσιμεντο,και με πολυ καλη επιδερμιδα.απο τα καλυτερα βυζομπαλα που εχω δει...
το ονομα της Παολα και ειναι και ελληνιδα.
Αρχισε με πολυ καλο τσιμπουκι με δυνατη μαλακια ενω ρουφουσε και πολυ καλο επισης γλειψιμο και ρουφηγμα με παθος στα μπαλακια,εκει ειχε βρει το τελειο χωρις τις υπερβολες της ντενιζ που στα ξεριζωνει.Αλλαγη σε ισπανικη και παλι πιπα...
Επειτα γαμησι στα 4,σκληρο με την κοπελα να μην δυσανασχετει καθολου και να το αντεχει και με αρκετη ανεση χρονου και χυσιμο μετα απο κανα δεκαλεπτο στο στομα με καποτα εννοειται.
Γενικα 8/10 για εμφανιση και 9/10 στο κρεβατι.
Πρεπει να την ξαναπαρω βεβαια και μια φορα χωρις να εχω πιει ενα κιλο κρασι για να εντοπισω και καποιο μειονεκτημα.
Συνολικα παντως αξιζε το κοριτσι
Σε μερικες μερες μου ειπε ο Κωστας επιστρεφει και η Σαμπρινα