Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Μηνύματα
5.278
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : Εβελινα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/laura]Λαουρα [/url]+ Εβελινα

Στο Σπυρου Πατση 50 :

10 - 5 : www.studio50gr.com/rouslana]Ρουσλανα[/url]
5 - 11 : www.studio50gr.com/nadia]Ναντια[/url]
11 - 8 : www.studio50gr.com/mariza]Μαριζα [/url]

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : Νικολ
5 - 11 : www.peiraios121.com/jessica]Τζεσσικα [/url]+ Σουζανα
11 - 8 : www.peiraios121.com/amanda]Αμαντα[/url]

:-* :-* :-*
 

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Μηνύματα
6.393
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ΜΟΝΟ ΠΙΝΕΛΑ

Είναι ακριβή επιλογή,
ο κώλος λέω δηλαδή,
κοστίζει όσο δυό μουνιά,
ή τρία τσιμπούκια, απανωτά !

Τρείς πίπες, ένας κώλος
δύο μουνιά και ένας ψώλος,
αν κάνεις τον λογαριασμό,
θα πεις πως δεν ξαναγαμώ !

Είναι πολύ το χρήμα πλέον
και έτσι η επιλογή των νέων,
φαίνεται να ναι η μαλακία,
καλή στης τσέπης την υγεία !

Αμα δεν πέσει το μουνί,
να πιάσει πάτο η τιμή,
βλέπω λουκέτα και στα ντέλα
ή να πουλάν, μόνο πινέλα ! 


:grin:
Εκπληκτικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Μηνύματα
625
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
6
Παιδια η Πατριτσια απο Κων/λεως 132 που θα βρισκεται σημερα το απογευμα; Ψαχνω αλλα δε μπορω να βρω.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.705
Κριτικές
90
Like
36.286
Πόντοι
25.467
Κριτική για την Λάϊμα στο Βουλιαγμένης 68 με τίτλο : Dressage με Orlov - Rostopchin.

Επίσκεψις εις το εν λόγω studio κατά το εσπέρας. Στάθμευσα το μεταφορικόν μου μέσον με  σχετικήν ευκολία εις τον επικείμενον παράδρομον. Κατόπιν ανέβην την κλίμακα και εισήλθον εις την  ευρύχωρον αίθουσα υποδοχής . Ο χώρος, ανακαινισμένος και καθαρός  (αν και, κατά την ταπεινή μου άποψη, χρήζει μερικών  παρεμβάσεων προκειμένου  να ξεπεράσει τον μέσο όρο).

Η ευγενική κυρία επί της υποδοχής μου παρουσίασε την  Λάϊμα. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω την εμφάνισή της, γιατί υπάρχουν  πλείστες αναρτημένες  φωτογραφίες της,  οίτινες απεικονίζουν με  πιστότητα τόσον τον σωματότυπον, όσον και το πρόσωπό της. Αυτό που μου προξένησε εντύπωσιν και δεν ημπορεί να αποδοθεί  εις τις  εν λόγω φωτογραφίες είναι το υπερήφανον του παράστηματός  της. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της νεαράς, απέδωσα, στην επί της υποδοχής κυρία, το αντίτιμον που αντιστοιχεί εις απλό πρόγραμμα και εισήλθον εις τα ενδότερα.

Η κάμαρη ήτο λίαν καθαρή και  εξοπλισμένη μετά τηλεοράσεως, νιπτήρος και λουτήρος κλωβού. Δεν εξέλειπον χάρτινα μανδήλια  καθώς και απολυμαντικόν.

Κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής, ενεφανίσθει η Λάϊμα με  εμφανή  διάθεσή δια ζωηράς περιτπύξεις. Ανέβηκε είς την κλίνη, και πρόχνυ καθεζομένη  άρχισε να μου συστήνει ένα προς ένα τα επίμαχα σημεία  του σώματός της, προτρέποντας με να τα αγγίξω και όχι μόνον.  Το σώμα της  ήτον πολύ καθαρόν και ευχάριστα αρωματισμένον. Η έχουσα  ιδιαιτέρως λευκή χροιά επιδερμίδα  της, από την οποία απουσιάζουν  οι συνήθης σε αυτάς τας περιπτώσεις δερματοστιξίες, τυγχάνει  απαλή και λεία. Οι  καλόσχημοι μαστοί της, είναι  μεν ικανοί σε μέγεθος,  με κάπως σκληρή υφή δε, λόγω της τεχνητής ενισχύσεως που έχουν δεχθεί.  Αποζημιώνουν πάντως τα προκλητικά της οπίσθια . Εκτός των άλλων, διαθέτει  ευειδή και  αρκούντως φροντισμένα άνω και κάτω  άκρα, συμπεριλαμβανομένων των ονύχων..

Επιτρέψατε μου, να μην αναφερθώ λεπτομερώς είς την αυτήν καθαυτήν πράξιν, πράγμα το οποίον θεωρώ ουχί μόνον περιττόν αλλά και κουραστικόν, δεδομένου ότι οι προγράψαντες με έχουν  καλύψει. Θα ήθελον όμως να σταθώ σε  μερικά σημεία. Τα προκαταρκτικά της ήτον ιδιαιτέρως επιμελημένα και με αξιοσημείωτον διάρκειαν. Το στοματικόν της,  το οποίον καλύπτε και την ευρύτερη περιοχή,  αποδείχθει υψηλού επιπέδου.  Καθ΄όλην  την ομολογουμένως μακράν διάρκειαν της συνευρέσεως, ήτον άκρως συνεργάσιμη και επέδειξε,  εκτός της ζωηροτάτης συμμετοχής της, προσήλωση εις το έργον της, καθώς και πρόθεση να ικανοποιήσει άπασες τις επιθυμίες μου, (για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι δεν τα αποζητώ εις τοιαύτας συνευρέσεις). Ενδεικτικό των ικανοτήτων της  το ότι,  από της πεολειχίας αρχομένης και στο εξής,  είχον την αίσθησιν  ότι ίππευον εξαίσιον δείγμα θηλυκού ίππου της ρωσικής ράτσας Orlov-Rostopchin, ο οποίος ολόνεν με παρέσυρε εις το ιππικόν αγώνισμα του "dressage". Περιττό θεωρώ δε, να αναφερθώ ενδελεχώς στην απουσία βιασύνης.

Μετά το πέρας των περιπτύξεων, παρέμεινε επί της κλίνης, αλλά και γενικότερα εις τον χώρο δια μεγάλον διάστημα.

Εν κατακλείδι, θα τολμήσω να δηλώσω ότι προσωπικά την συγκαταλέγω εις τας καλλιτέρας των περιπτώσεων όσον αφορά την σχέση απόδοσης-τιμής εις το συγκεκριμένον πρόγραμμα που επέλεξα. Ως εκ τούτου δύναμαι να την συστήσω ανεπιφυλάκτως.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδια η Πατριτσια απο Κων/λεως 132 που θα βρισκεται σημερα το απογευμα; Ψαχνω αλλα δε μπορω να βρω.
Δες στα banner του Kηφισου 30, πειραιως 1963, Λ. αθηνων 318.
Αν οχι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι Κωνσατντινουπολεως 130.

Αν εν ειναι ουτε εκει τοτε θα εχει ρεπο.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κριτική για την Λάϊμα στο Βουλιαγμένης 68 με τίτλο : Dressage με Orlov - Rostopchin.
Welcome to the club. :grin:
Κατα την αποψη μου, η Λαιμα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αυτη την περιοδο. ;)
 

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.022
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
«Χαμηλή πτήση» με το F16 του σμήναρχου Μάθιου στα καινούργια και σε κάποια «παραμελημένα» ιδρύματα :

Λουκιανού 20 : Σοφία. Ξανθιά milf με κάποια επιπλέον κιλακια τα οποια κρυβόντουσαν στο λευκό baby doll. Την έχω ξαναδεί και στο Καλύμνου 48Α σαν Όλγα, ένα θυμάμαι καλά το όνομα.

Κροκεών 6 : Ιζαμπελλα, πλέον καστανή, με ωραίο σώμα ενισχυμένο στήθος και Νάνση η γνωστή ψηλή αδύνατη ξανθιά και από το Βριλησσου 42.

Κηφισού 30: Συλβια, αδυνατη μελαχρινή Ρουμάνα, με «σκύλε» πρόσωπο ντυμενη με ένα σετ μαύρα εσώρουχα, και η Λιλυ η Γερμανίδα με το πλούσιο στήθος.

Αντιοχείας 62 : Κλειστό

Αντιοχείας 64 : Εύα. Καστανή με σπαστά μακριά μαλλιά σε στυλ αφάνας, με πολύ αξιοπρόσεκτο κωλαράκι.

Θεσσαλονίκης 96 : Μαρία η Σερβα η γνωστή μας «πλαστική» κοπέλα από τον ομιλο Κασσάνδρας, και Κροκεων 6 μετέπειτα. Εντυπωσιακή στο σαλόνι με καλό service κατά γενική ομολογία. Μαζί της η Ντενιζ, αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαλλιά. Αδιάφορη κατ΄εμε ο Μαθιου αντίθετα ενθουσιάστηκε. Πολύ ωραίος χώρος, με διπλή είσοδο και όμορφη διακόσμηση.
 
Τατοιου 71 : Αλεξία. Ψηλή αδύνατη καστανόξανθη. Γνωστή μας και σαν Σάρα από Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47.Σαν χώρος δεν είναι κατι το αξιοσημείωτο, απλά καθαρός και περιποιημένος.

Studio 12: Ένας εξαιρετικός χώρος. Μιλάμε για ίδρυμα πολλών τετραγωνικών πολυτελές, διακοσμημένο με πολύ γούστο, ωραία αναπαυτικά καθίσματα, τεράστια δωμάτια με υπερδιπλα κρεβάτια, πολυτελής ντουζιέρες. Ένα από τα καλύτερα studio που έχω δει ποτέ. Πραγματικά άψογη δουλειά.
Εργαζόμενο κορίτσι η Βερόνικα, ξανθή με σπαστά μαλλιά ντυμένη με ένα γαλάζιο νυχτικο. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα θα εργάζεται τα πρωινα και η γνωστή Σονια, και η Αφροδίτη από το Πιπινου 118, θα κάνει κάποιες βάρδιες.

Λ. Αθηνών 318 : Σιμονα. Ίσως η κοπέλα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος που  έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, έκφυλο/πρόστυχο πρόσωπο, τροφαντή περιφέρεια. Ιδανική για αυτούς που αρέσκονται στις νταρντάνες. Οι βυζολάτρες θα την λατρέψουν.

Λ. Αθηνών 373 : Με έντονη την οσμή της φρέσκιας μπογιάς περάσαμε τον κεντρικό διάδρομο που οδηγεί στην είσοδο του ιδρύματος. Γαλάζιος θόλος πάνω από την πόρτα κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Ευγενέστατη η υπηρεσία, μας δικαιολογήθηκε ότι η νεαρή δεκαενιαχρονη Νινα που θα αναλάμβανε την τρίτη βάρδια, δεν είχε φτάσει ακόμα. Η ώρα ήταν πλέον 23:00

Κηφισού 60: Σαμανθα. Ξανθιά με ίσια μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, και κάποια ίχνη κυτταρίτιδας στον ποπό της.

Πειραιώς 193 : Σαβίνα μελαχρινή αδυνατούλα με καρέ χτένισμα και Μαριάννα ξανθή με ίσια μαλλιά με σωστές αναλογίες.

Πειραιώς 198 : Αντζυ η νεαρή μελαχρινή Βουλγάρα, γνωστή μας και από την θητεία της στον όμιλο Κασσάνδρας. Γελαστή, ευδιάθετη φιλική, με αναγνώρισε και είπαμε ελάχιστες κουβέντες.

Θησέως 365 : Μαρία, υπέρβαρη ξανθή milf, γνωστή και από το θαρυπου 10.

Ελ. Βενιζέλου 79: Ελένη ξανθή σγουρόμαλλα, μέτριας γενικά εμφάνισης. Η Κλεοπάτρα ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα μακράς διάρκειας και δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε.

Ελ. Βενιζέλου 35 : Ρομπερτα και Αννα. Αμφότερες αδιάφορες μελαχρινές χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Ελ. Βενιζέλου 40 : Έλλη νεαρή μικρόσωμη μελαχρινή με αδικαιολόγητη κυτταρίτιδα για την ηλικία της, Σοφία αριστοκρατική ξανθιά με κοντά μαλλιά alla garcon, αδυνατούλα σχετικά και η Έλενα η σταθερή άξια του ιδρύματος.

In addition:

ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ: 50 ευρώ;;;
ΚΡΟΚΕΩΝ 6: ωραίο topless σαλονάρισμα από την Ισαβέλλα!
ΚΗΦΙΣΟΥ 30: έχω την εντύπωση πως η Λίλη πρέπει να πήρε λίγο βάρος… Ο καθαρός αέρας της επαρχίας, μάλλον της άνοιξε την όρεξη…
ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ 64: όντως, στην εμφάνιση της Εύας στο σαλόνι, τα ανδρικά βλέμματα καρφώνονται αμέσως στο «πίσω σύστημα» της!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 96: ολοκαίνουργιος, μοντέρνος χώρος, πολύ ωραίο σαλόνι και…Ντενίζ! Πολύ όμορφη μελαχρινή κοπέλα! Εκπάγλου καλλονής νεαρή παρουσία! Πανέμορφο πρόσωπο και ωραίο μοντελέ σώμα! Κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν με διαφορά η νούμερο 1 (εμφανισιακά) της τσάρκας! Για τις υπηρεσίες της δεν έχω ιδέα τι παίζει. Το σαλονάρισμα της όμως, δυστυχώς δεν προδιαθέτει για κάτι το εντυπωσιακό στα ενδότερα…
ΤΑΤΟΪΟΥ 71: δυο άγριοι σκύλοι υποδέχονται (ευτυχώς όχι από πολύ κοντά) τους πελάτες. Ο ένας είναι πίσω από την μαύρη καγκελόπορτα κι ο άλλος ψηλά πάνω στον μαντρότοιχο.
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 12: στην Εθνική οδό, στη γέφυρα της Λυκόβρυσης. Τεράστιο σαλόνι, σα γήπεδο ποδοσφαίρου.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198: το στούντιο με τις πιο πολλές…εισόδους. Μπαίνεις από μπρος (απ’ το βενζινάδικο), από το πλάι, από πίσω (απ’ το στενάκι) κλπ
ΘΗΣΕΩΣ 79: η τηλεόραση έδειχνε το μισητό “Sex and the city”… Έπαιζε ένα επεισόδιο που η Σάρλοτ και η Μιράντα κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες -δίνοντας όλο τους το είναι, για βάλουν την κουλούρα σε δυο τύπους.
Ότι πιο αντιερωτικό μπορεί να σου τύχει ενώ περιμένεις στο σαλόνι ενός στούντιο…
Ένα πραγματικό στήση-killer!!!


Υ.Γ. Το ρεπορτάζ των τατουάζ. Πραγματική απογοήτευση τα μεγάλα tattoo στην λεκάνη των: Άντζυ, Λίλη, Σίλβια, Έλενα. Η Νάνσυ με το κλασικό τεράστιο τριαντάφυλλο, ψηλά στο δεξί πόδι…

 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μερικά στούντια, χρειάζονται σατλ μπας (shuttle bus), για την καλύτερη εξυπηρέτηση της εκλεκτής πελατείας τους !


Αλλιώς,...
δεν βλέπω φώς !
 

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ψήνομαι για μεταμεσονύχτια επίσκεψη και έχω κολλήσει ανάμεσα στις εξής:

1)Σόνια τη γνωστή
2)Νικόλ από Κασσάνδρας
3)Μαντόνα
4)Αμάντα πειραιώς
5)Τζίνα από καρέα


οι έμπειροι στουντιάκηδες τι θα πρότειναν?

δυσκολεύομαι να διαλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας,ευχαριστώ
 

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.899
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Ψήνομαι για μεταμεσονύχτια επίσκεψη και έχω κολλήσει ανάμεσα στις εξής:

1)Σόνια τη γνωστή
2)Νικόλ από Κασσάνδρας
3)Μαντόνα
4)Αμάντα πειραιώς
5)Τζίνα από καρέα


οι έμπειροι στουντιάκηδες τι θα πρότειναν?

δυσκολεύομαι να διαλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας,ευχαριστώ

Απ' ολες αυτες που αναφερεις εχω  :fuck2: :fuck2: μονο Αμαντα και ηταν σουπερ λεμε.
 

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Μηνύματα
6.393
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ψήνομαι για μεταμεσονύχτια επίσκεψη και έχω κολλήσει ανάμεσα στις εξής:

1)Σόνια τη γνωστή
2)Νικόλ από Κασσάνδρας
3)Μαντόνα
4)Αμάντα πειραιώς
5)Τζίνα από καρέα


οι έμπειροι στουντιάκηδες τι θα πρότειναν?

δυσκολεύομαι να διαλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας,ευχαριστώ

Αμάντα ή Τζίνα θα σου πρότεινα.

Διάλεξε εσύ ,δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου  ;)
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ψήνομαι για μεταμεσονύχτια επίσκεψη και έχω κολλήσει ανάμεσα στις εξής:

1)Σόνια τη γνωστή
2)Νικόλ από Κασσάνδρας
3)Μαντόνα
4)Αμάντα πειραιώς
5)Τζίνα από καρέα


οι έμπειροι στουντιάκηδες τι θα πρότειναν?

δυσκολεύομαι να διαλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας,ευχαριστώ
και εγω για εξπρες του μεσονυχτιου ειμαι.θα σου προτεινα σονια στανταρ απο παλια σουπερ κλαρινο τα αρχιδια τα εξαφανιζει και δε σε αφηνει να φυγεις αμα δε σου παρει και την τελευταια ρανιδα σπερματος!
 

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Μηνύματα
6.393
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
και εγω για εξπρες του μεσονυχτιου ειμαι.θα σου προτεινα σονια στανταρ απο παλια σουπερ κλαρινο τα αρχιδια τα εξαφανιζει και δε σε αφηνει να φυγεις αμα δε σου παρει και την τελευταια ρανιδα σπερματος!
Απλά έχει σπάσει λίγο λόγω ηλικίας 
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom