mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
τι? δεν ηταν η ιδια με τις φωτο? πως εγινε αυτο?
Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Με πρωτο και καλυτερο τον οργισμενο μεσηλικα που φωναζε...
Ρε τους αλητες βαζουν ψευτικες φωτος στο ιντερνετ για να μας κοροιδεψουν
Καποιο λαθος θα εγινε!τι? δεν ηταν η ιδια με τις φωτο? πως εγινε αυτο?
Ωραια ηταν αλλα καμμια σχεση με τις φωτο. Μκηκα ειδον και απηλθον...Καποιο λαθος θα εγινε!
Εκτος αν ο μεσηλικας ειχε δικιο?!
Σαν να βγαζεις τα κρεμμυδια απο την χωριατικη σαλατα για να μην βρωμαει το στομα σου στην γκομενα admina !!!Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.
Οι 3 στους 10 μιλησαν!Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Σε ποιο απ'ολα!!!Γεια σε ολους!Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Στεφανία από Βούρβαχη ειναι η ίδια που δούλευε με το όνομα Ελένη πριν 3 χρόνια στη Βριλησσού?
Οι 3 στους 10 μιλησαν!
Που ειναι οι υπολοιποι 7?
Οι 3 στους 10 μιλησαν!
Που ειναι οι υπολοιποι?
Ζάαρα...με Ζ όπως Ζορρό,
Στο 57 νομίζω που τότε θυμάμαι ήταν 40 ευρό η ταρίφα ενω τωρα ειναι 50.Σε ποιο απ'ολα!!!
Η Στεφανια δουλευε στο 57 πριν καμποσα χρονια!!!
Σαν να θυμαμαι οτι την ελεγαν Ελενη τοτε αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος!!!Στο 57 νομίζω που τότε θυμάμαι ήταν 40 ευρό η ταρίφα ενω τωρα ειναι 50.
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.
Γιατί πήγα χθες στο Βούρβαχη αλλά δεν ήξεραν να μου πουν για τη Στεφανια.Και τελικα πήρα τη Βαλέρια.Χάλια ομως.Η Σόνια από Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακομα κάπου?Εχω χάσει κάποια από τα ονόματα που πηγαινα κάποτε οπως η Ευα απο Βριλησσου 57 και τις ψαχνω.Σαν να θυμαμαι οτι την ελεγαν Ελενη τοτε αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος!!!
Ισως να θυμαται καποιος αλλος!!!
η Στεφανια ηταν κρυωμενη :'( απο αυριο ξεκιναει κανονικα τις βαρδιες της ;) και ναι, παλια δουλευε σαν Ελενη στη ΒριλησσουΓιατί πήγα χθες στο Βούρβαχη αλλά δεν ήξεραν να μου πουν για τη Στεφανια.Και τελικα πήρα τη Βαλέρια.Χάλια ομως.Η Σόνια από Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακομα κάπου?Εχω χάσει κάποια από τα ονόματα που πηγαινα κάποτε οπως η Ευα απο Βριλησσου 57 και τις ψαχνω.
Ωραια ευχαριστώη Στεφανια ηταν κρυωμενη :'( απο αυριο ξεκιναει κανονικα τις βαρδιες της ;) και ναι, παλια δουλευε σαν Ελενη στη Βριλησσου
και η Ευα απο Β57 εχει σταματησει εδω και κανα 2 χρονιαΓιατί πήγα χθες στο Βούρβαχη αλλά δεν ήξεραν να μου πουν για τη Στεφανια.Και τελικα πήρα τη Βαλέρια.Χάλια ομως.Η Σόνια από Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακομα κάπου?Εχω χάσει κάποια από τα ονόματα που πηγαινα κάποτε οπως η Ευα απο Βριλησσου 57 και τις ψαχνω.
:'(και η Ευα απο Β57 εχει σταματησει εδω και κανα 2 χρονια