Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
ΟΚ εντάξη δε ξαναμιλάω, τοσο πολύ ενόχλισα που είπα τη γνώμη μου και πρέπη να μου γινει και παρατήρηση με μύνημα? Χάρηκα , γεια σας

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
πες τα ρε μαγκα!

αντι να παει να κάνει λάτζα σε κανα σουβλατζίδικο για να βγεί στη συνταξη, το παίζει κορίτσι των στούντιο! Για τα συγκεκριμένο μαγαζία ας μη ανηξω το στόμα μου!

ελεγξου ανεξελεγκτε, ολοι κρινουμε με βαση τα γουστα μας, αλλα ειναι λαθος να γενικευουμε. Στις εξοδους μου εχω δει γυναικες μεγαλυτερες, ασχημοτερες και πολυ πολυ παχυτερες! εχουν δουλεια! καποιοι γουσταρουν ετσι, κρατησου λοιπον και αρκεσου στο "δεν ειναι του γουστου μου"

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Αλλωστε ειναι 2 διαφορετικα πραγματα, η εμφανιση (τα γουστα διαφερουν ως και 100%) και η αποδοση (τα γουστα μαλλον συμπιπτουν κατα 90%). Το πρωτο το κρινει ο καθενας με 1-2 φωτο η μια βολτα, το δευτερο ομως?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ελεγξου ανεξελεγκτε, ολοι κρινουμε με βαση τα γουστα μας, αλλα ειναι λαθος να γενικευουμε. Στις εξοδους μου εχω δει γυναικες μεγαλυτερες, ασχημοτερες και πολυ πολυ παχυτερες! εχουν δουλεια! καποιοι γουσταρουν ετσι, κρατησου λοιπον και αρκεσου στο "δεν ειναι του γουστου μου"
Κάτσε ρε συμπαίχτη!!!!
Η συγκεκριμένη είναι για πολύ ειδικά γούστα!!!!
Αυτοί λοιπόν που πάνε σε αυτήν γράφουν ότι είναι για ειδικά γούστα?
ΟΧΙ!!!!!!
Γράφουν τα πάντα αλλά ξεχνάνε τα βασικότερα, δηλ. ότι είναι ΜΠΑΖΑΡΑ!!!!!
Συγνώμη άλλα τέτοια γούστα δεν είναι γούστα......
Αυτά τα ολίγα!!!!

Επισκέπτης
εντελος φιλικο το μυνημα. Ειπα αμα εχει καποια παραπονα παντα μπορει να το πει σε μενα και τα συζηταμε :)
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι πεταχτηκες σαν την ψωλη???
κατσε μωρη πισω απο τις φυλλωσιες & μην μιλας λεμε..
εσυ θ απαντας μονο στους σαλιαρηδες-αγαπουληδες & θα κοιτας να βαζεις καλα μουνια με καλες υπηρεσιες στα μαγαζια σου..
ΧΟΥ λεμε..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε στα αρχίδια μου ειναι γραμμενα ολα τα σχετικά.. και ειναι βέβαιο οτι οπως δεν γουστάρει η κάθε θείτσα να της μιλήσουν με τέτοιο τρόπο σε κάποιο μαγαζί που μπήκε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕ, έτσι και εγώ δεν γουστάρω το σχόλιο της επειδή δεν προτίμησα την κάθε κοπελίτσα της..

και βέβαια η ανάρτηση μου έχει στόχο την ενημέρωση όλων για "αντίστοιχα" μαγαζιά. δεν με ενδιαφέρει αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι απόψεις μου...  

όποιος θέλει τις λαμβάνει υπόψιν, όποιος γουστάρει ανέχεται τις θείτσες και τις μαγκιές τους και τους τα ακουμπάει.

A μπράβο, τωρα σε χαίρομαι.
Γαμάμε όπου καβλώνουμε και δε μας χαλάει τίποτα εκτός από την ιερόδουλη.
Ασε λοιπόν τους αγαπούληδες, το πρεζόνι, και τον τσατσο του να σβήνουν μυνήματα..  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι πεταχτηκες σαν την ψωλη???
κατσε μωρη πισω απο τις φυλλωσιες & μην μιλας λεμε..
εσυ θ απαντας μονο στους σαλιαρηδες-αγαπουληδες & θα κοιτας να βαζεις καλα μουνια με καλες υπηρεσιες στα μαγαζια σου..
ΧΟΥ λεμε..

καλα σου λέει γλυκουλα....
δεν παιρνεις παραδειγμα απο την Κα Λιτσα που ενω σημερα κραζουν ολοι τα Κασσανδρας, αυτη απλα ποσταρε τα προγράμματα και απλα εξεφανιστηκε????

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Κάτσε ρε συμπαίχτη!!!!
Η συγκεκριμένη είναι για πολύ ειδικά γούστα!!!!
Αυτοί λοιπόν που πάνε σε αυτήν γράφουν ότι είναι για ειδικά γούστα?
ΟΧΙ!!!!!!
Γράφουν τα πάντα αλλά ξεχνάνε τα βασικότερα, δηλ. ότι είναι ΜΠΑΖΑΡΑ!!!!!
Συγνώμη άλλα τέτοια γούστα δεν είναι γούστα......
Αυτά τα ολίγα!!!!

Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου, "ειδικα γουστα"! αλλα ναι, εχω κι εγω απορησει με καποιους που δεν το λενε, οταν ομως εχει φωτο, μια βολτα στο ιντερνετ φτανει να καταλαβεις. Αλλωστε, μεταξυ μας, οσοι γραφουμε εδω, προφανως εχουμε δει τις περισσοτερες απο τις κοπελλες, ετσι γραφω παιρνοντας το σαν δεδομενο.
Καποιος που πρωτοδιαβαζει και δεν εχει γνωρισει τις κοπελλες, ναι, μπορει να παραπλανηθει.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
δεν ενοχλησες παιχτη..
να το δημοσιευσεις εδω το μυνημα..
φιλε εγώ είπα τη γνώμη μου και όπως μου φένετε εμένα πηγαν να με βάλουν στη θέση μου. Επηδή δεν έχω καμία όρεξη να μπλέξω πουθενά το σταματάω εδώ. δε θα δινω λόγω σε κάθε αφεντικό άμα λέω τη γμώμη μου έτσι δεν είναι?  γιαυτό υπάρχει νομίζο αυτό το θέμα εδώ για να λέμε στους άλλους τι γίνεται! αμα θέλει το καθε αφεντικό να μάθει ασ τα διαβάζει εδώ, καλά δε λέω?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Μην σταματας, η ανωνυμια του ιντερνετ μας δινει την ευκαιρια να μιλαμε ελευθερα. Ας μιλανε και οι αλλοι ελευθερα και στο τελος θα βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Που να μπλεξεις  και ποιος να σε βαλει στη θεση σου? για γυναικες μιλαμε, δεν ετοιμαζουμε χτυπημα και φοβομαστε την αντιτρομοκρατικη
καλα ρε παιδια του ειπα οτι αν εχει καποια παραπονα απο τα μαγαζια μου ειμαι παντα στη διαθεση του να τα συζητησουμε :headbang: :headbang: :headbang: τι μαλακιες ειναι αυτες τωρα που καποιος θελει να τον βαλει στη θεση του????????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
φιλε εγώ είπα τη γνώμη μου και όπως μου φένετε εμένα πηγαν να με βάλουν στη θέση μου. Επηδή δεν έχω καμία όρεξη να μπλέξω πουθενά το σταματάω εδώ. δε θα δινω λόγω σε κάθε αφεντικό άμα λέω τη γμώμη μου έτσι δεν είναι?  γιαυτό υπάρχει νομίζο αυτό το θέμα εδώ για να λέμε στους άλλους τι γίνεται! αμα θέλει το καθε αφεντικό να μάθει ασ τα διαβάζει εδώ, καλά δε λέω?
καλα λες & να γραφεις οτι θελεις παιχτη αρκει να ειναι αληθινο..

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Μην σταματας, η ανωνυμια του ιντερνετ μας δινει την ευκαιρια να μιλαμε ελευθερα. Ας μιλανε και οι αλλοι ελευθερα και στο τελος θα βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Που να μπλεξεις  και ποιος να σε βαλει στη θεση σου? για γυναικες μιλαμε, δεν ετοιμαζουμε χτυπημα και φοβομαστε την αντιτρομοκρατικη
φιλε, εγω ντελιβεράς είμαι δε ξέρο απο ανονυμίες και ίντερνετ. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω για να βγάλω τα 50 που θα παω να ακουμπισω πρεπει να δουλευο 8 ωρες + τα μπουρμπουαρ! Και αυτο που ξερω έιναι οτι αμα εγώ έχω πρόβήμα ή δεν είμαι καλός το αφεντικό με διώχνει και το χανω το μεροκάματο! Εδώ ρε σύ μια μουλεγε οταν μπηκα οτι εχει χτυτπήσει στη προπόνιση και δε μπορει απο πάνω και δε μπορεί στα τεσερα και τετοια. Γιατι δε μου το λες πριν μπό? γιατί δε πας στο νοσοκομείο αφού έχεις πρόβλημα? εγώ το 50 ρικο μουγινε ο κολος να για να το βγάλω, εσύ τι μου το πέρνεις έτσι? και πιράζει που το λέο και μου στέλνουνε και μηνημα τι πρόβλημα έχω?  ωραία όπως ήρθα φεύγω και να με συμπαθάτε που σας την έσπασα

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
εμεις κραταμε δυο παιχτη..
μαζεψε τα σαλια σου & στειλτα με pm στην νταρια..
κ'εσυ αντι να χαλας τα λεφτα σου στα μπουρδελα δως τα σε καμια δασκαλα μπας και σου μαθει να μιλας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
φιλε, εγω ντελιβεράς είμαι δε ξέρο απο ανονυμίες και ίντερνετ. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω για να βγάλω τα 50 που θα παω να ακουμπισω πρεπει να δουλευο 8 ωρες + τα μπουρμπουαρ! Και αυτο που ξερω έιναι οτι αμα εγώ έχω πρόβήμα ή δεν είμαι καλός το αφεντικό με διώχνει και το χανω το μεροκάματο! Εδώ ρε σύ μια μουλεγε οταν μπηκα οτι εχει χτυτπήσει στη προπόνιση και δε μπορει απο πάνω και δε μπορεί στα τεσερα και τετοια. Γιατι δε μου το λες πριν μπό? γιατί δε πας στο νοσοκομείο αφού έχεις πρόβλημα? εγώ το 50 ρικο μουγινε ο κολος να για να το βγάλω, εσύ τι μου το πέρνεις έτσι? και πιράζει που το λέο και μου στέλνουνε και μηνημα τι πρόβλημα έχω?  ωραία όπως ήρθα φεύγω και να με συμπαθάτε που σας την έσπασα
και γιατι δεν γραφεις κριτικη για αυτη την καριολα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ελα πλεζουρα ξεφευγεις. ηρέμησε...

είναι απλό αμα δεν γουστάρεις δεν πας να γαμήσεις. αμα πήγες και πέρασες σκατά ρίξε θάψιμο στην κριτική. τώρα το να βρίζεις δεν βγαίνει άκρη
θα μπορουσες να γραψεις κατι αντιστοιχο αν ηξερες σε ποιο πνευμα τα γραφω & ποσα της εχω γραψει-μου εχει γραψει στο παρελθον..
αραξε στα κυβικα σου & μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα..
ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι παιζει αναμεσα σε 2 μελη που επικοινωνουν χρονια,εκτος αν τους εχεις παρακολουθησει απο την αρχη..

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνα με το "κυριεςτωναθηνων_τελεια_κομ", σημερα ξεκιναει εργασια 21 χρονο τουμπερλεκι ονοματι Σαρα εκ Τσεχιας, στη βραδυνη βαρδια του οικου Συγγρου 144...

:o :o :o :o
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_102112849932361800lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
?????????????? ειναι η ιδια που δειχνει η φωτο ?????????????

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
και γιατι δεν γραφεις κριτικη για αυτη την καριολα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ μόνο έχω να πώ οτι άν είσαι αυτή που φαντάζομαι, ντρέπομαι για λογαριασμό σου. Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο που λένε στο χωριό μου!  Ας είμαστε καλά εμέις οι μαλάκες που σας κάναμε και λάδωσε το αντεράκι σας και μας πουλάτε τώρα εξυπνάδες και δε μας έχετε ανάγκη! Βλέπω πος μιλάς και στους άλλους και βλέπω πόσο έχεις καβαλήσει το καλάμι εσύ.Να μάθετε να σέβεστε κάποια φορά! Kαι μή μου ξαναστείλης μήνημα εντάξει? 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom