Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρωτα τον και ποιος τον ειχε στειλει τον τρεζουρα στην Ευα πριν 2 χρόνια..
ποιος αλλος???
μπροστα στον ερωτα(λαουρα),δεν πιανει μια ομως..
http://[URL unfurl="true"]www.krokeon6.com/images/pictures/laura/05.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.krokeon6.com/images/pictures/laura/06.jpg[/img[/URL]]
5 & 15 εκει θα ειμαι ρεμαλια..
μην πατησει κανεις λεμε..

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Επισης, να πω και κατι αλλο για την συνειδησητου πελατη και του πωλητη.
Ειναι παντα μια μαχη μεταξυ μυαλου και συναισθηματος αυτη που οριζει τη συμπεριφορα του πελατη. Στον αγοραιο ερωτα εχουμε κατι που εξορισμου γερνει τη ζυγαρια στο συναισθημα. Η καυλα δεν αφηνει το πανω κεφαλι να σκεφτει και να επιβληθει στο κατω που κανει τα δικα του. Ετσι ο πελατης βλεπει τη μουναρα που ποτε δεν γευτηκε, η την γειτονισα που λιγουρευεται η τη συμφοιτητρια που ποτε δεν του εκατσε, η την γκομενα του φιλου που ενω του τρεχαν τα σαλια του, απο σεβασμο δεν δοκιμασε ποτε και ορμαει. Το πανω κεφαλι φωναζει, που πας? ειναι ξεπετα, κοροιδευει, σε προσβαλλει, αλλα το κατω εχει αποφασισει...
Ο συνειδητοποιημενος πελατης, ακουει την καυλα του να λεει γουσταρω, ορμα. Κανει συσκεψη με τη λογικη του και λεει, αυτη εχω μαθει οτι παιρνει το 50ρι και μετα ξεπετουα, η την προηγουμενη φορα μου επιτεθηκε η τσατσα με ψυχολογικη πιεση να περασω ντε και καλα, μην αφηνοντας με να σκεφτω καθαρα. Θελω? δεν θελω? επιλεγω ανεπηρεαστος και ελευθερος. Παω παρακατω, δεν επιβραβευω συμπεριφορες που με ριχνουν σαν πελατη και σαν προσωπικοτητα.

Οι μαγαζατορες, εχουν καταλαβει αυτην την ιστορια και πονταρουν στο πρωτο γκρουπ. (Στην πλειοψηφια τους...) Το ιδιο και οι εργαζομενες. Απευθυνονται στο συναισθημα και μονο, μιλανε για καυλες, προγραμμα, αοριστολογουν για το οτι θα περασεις καλα, χωρις βιασυνες, σαλοναρουν με ναζι και υποσχεσεις, αλλα δεν αναφερονται ποτε για πραγματα μετρησιμα και λογικα. Μονο τα χρηματα ειναι ξεκαθαρα, οι υπηρεσιες παιζονται. Δεν βιαζεται, δηλ. ποση ωρα? 20? 25? 30? στοματικο, τι στοματικο? αερος αερος? περνας καλα, δηλ. καλυτερα απο τι? απο κουκλα φουσκωτη?

Βαλτε στην εξισωση και μια σεξουαλικη πεινα που καλλιεργουμε σαν λαος για γενιες, τον πουριτανισμο μου σε μπολιαζουν απο μικρο, την ενοχη που σε βουτανε στη χυτρα απο νωρις και να ο τελειος συνδυασμος πελατη-μαγαζιων.

Και το συμπερασμα? Για μενα, ο καθενας απο μας εχει ευθυνη. Εμεις επιτρεπουμε αυτη τη σχεση. Τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αλλαξουμε εμεις(στο συνολο μας) Οταν μαθουμε να εχουμε απαιτησεις, να μιλαμε οταν βλεπουμε το στραβο και να κραζουμε το απαραδεκτο η να το μπουκοταρουμε, τοτε θα αλλαξει κι η αλλη πλευρα.  

Επισκέπτης
Και το συμπερασμα? Για μενα, ο καθενας απο μας εχει ευθυνη. Εμεις επιτρεπουμε αυτη τη σχεση. Τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αλλαξουμε εμεις(στο συνολο μας) Οταν μαθουμε να εχουμε απαιτησεις, να μιλαμε οταν βλεπουμε το στραβο και να κραζουμε το απαραδεκτο η να το μπουκοταρουμε, τοτε θα αλλαξει κι η αλλη πλευρα. 
γι αυτο ειμαστε εδω παιχτη & ανταλλασσουμε πληροφοριες..

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
γι αυτο ειμαστε εδω παιχτη & ανταλλασσουμε πληροφοριες..

Και να εκπαιδευουμε...κι ας φαινεται υπερβολικο, καποιοι που διαβαζουν ισως την επομενη φορα κανουν φασαρια στην τσατσα που θα τους φλομωσει προσβολες η θα κραξουν την τυπισα που στο σαλονι θα βαλει το προσωπειο της καλοβολης και πειθηνιας μουναρας για να αλλαξει το φυλλο μετα.

Α, μην πας στις 5 στην αγαπη σου, εχουμε κλεισει τζακουτσι επι 2ωρο...μετα τις 7 δοκιμασε

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ποιος αλλος???
http://[URL unfurl="true"]www.krokeon6.com/images/pictures/laura/05.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.krokeon6.com/images/pictures/laura/06.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Οκ ευτυχως σημερα ειναι 23 αρα σειρα μου !!! ;D ;D ;D ;D

Επισκέπτης
Α, μην πας στις 5 στην αγαπη σου, εχουμε κλεισει τζακουτσι επι 2ωρο...μετα τις 7 δοκιμασε
να σου μαραθει ρε..

Οκ ευτυχως σημερα ειναι 23 αρα σειρα μου !!! :grin: :grin: :grin: :grin:
17'15" ρε παιχτη αλλα αφου εστειλε μυνημα το λινακι οτι ειναι παλι εδω,μπορει & να μην περασω..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ποιος αλλος???

εδω εχουμε κανονισει στις 5.05 να κανουμε κερκιδα.μη μας πεις οτι τζαμπα αγορασαμε βουβουζελες :headbang:

παντα ετσι ηταν με τις τσατσαδες απο χρονια.ειναι σε τι ατομο θα πεσεις.εχω να παω π.χ. στο βρ36 χρονια εξαιτιας της γνωστης γιδας που ειχε...περσυ ειχαν μπει εδω και παρακαλαγανε οτι αλλαξε συμπεριφορα,το αρρωστο παιδι της και μαλακιες,οποια και να φερει δυσκολα παταω εκει περα.σε αντιθεση με το αποπανω ας πουμε,το βριλ42 που ο τυπος σε σκλαβωνει,αρκετες φορες μπορει να μη μου αρεσει και τοσο η κοπελα,αλλα μπαινω για παρτη του στο δωματιο,και αν δε μου κανει καθολου και φευγω,καπου ντρεπομαι που δεν καταθεσα εκει.τι να κανεις? να αρπαζεσαι επειδη εχει ορεξη η καθεμια ηλιθια και να χαλας το στομαχι σου? δε λεει. δεν εχω απαιτησεις ουτε για ευγενειες ουτε για φιλιες.βγες δειξε μου τη κοπελα πες μου και προγραμματα και φτανει.τελευταια φορα στο φ71πανω στης μπαρμπορας μου λεει η θειτσα φευγοντας....δε ξερεις να γαμας ρε μαλακα,μου ηρθε το αιμα στο κεφαλι και γυρισα....τελευταια στιγμη κρατηθηκα και θυμηθηκα το κανονα οτι οποιος σηκωνει χερι σε γυναικα ειναι πολυ μαλακας αντρας.μετα το σκεφτηκα σπιτι και αποφασισα οτι και να γινει στο μελλον....μπενακης-βγενακης και το εφαρμοζω.φευγω,τα ακουω...,γυρναω παντα το κεφαλι μη νομισει οτι ειμαι κουφος,χαμογελαω ελαφρα,κλεινω ματακι και τη κανω.το  βαζω στη μνημη και δε παω παλλι. π.χ. στο λελας που ηταν απο τα αγαπημενα μου ιδρυματα εχω να παω μηνες και βλεπουμε....! δοξα το θεο εχει πολλα μαγαζια και κοπελλες. απο την αλλη ,πολλοι απο εμας ειναι εντελως μαλακες(ακους ηπηρεσιες και κοπελες να λενε ιστοριες και αναρωτιεσαι...μα καλα ποσα ζωα κυκλοφορουν ρε πουστη μου),αλλα οφειλουν οι υπηρεσιες να αντιμετωπιζουν τον καθενα μας διαφορετικα,πως να το κανουμε.γνωμη μου παιδες ειναι μην ασχολειστε-μη χαλιεστε δεν αξιζει το κοπο,γραφτε τες στα αρχιδια σας τελειως οσες ειναι ετσι.πληρης αδιαφορια !

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
φιλε, η αγάπη σου Λάουρα.. μόνο Κροκεών εργάζεται??

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
δεν διαβαζεις...δεν διαβαζεις

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παίδες έχει πάρει κανείς μία μιλφ ονόματι Νίκη να μας πει αν αξίζει?δουλευε εχτες στο Θησεως 365 και στο Χαλκιδικής

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
& καπου αλλου αλλα δεν τα συγκρατω αυτα παιχτη..
θα σου απαντησει ο τρεζουρας που βγαζει τα προγραμματα..
ελα ρε Τρέζουρα, βοήθα τη κατάσταση... δεν βρήκα αν είναι και αλλού...

..και μιας και βγάζεις τα προγράμματα, φαντάζεστε ένα studio με βάρδια.. τυχαία σειρά Πένυ, Έμιλυ, Λάουρα.. εγω αθ εστηνα πάγκο με σουβλάκια απ εξω πάντως!
:2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αυριο πρωι στο Βριλ.55!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom