Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mαλλον η μελαχρινη Ελλεηνιδα τσα2 πρεπει να ειναι !!
Οποια και να εχει μεσα οταν την δω της δινω χαιρετισματα και την κανω !!!
Πιο αναιδεστατη κυρια σε σπιτι δεν εχω συναντηση !!
Μπορει και να ειναι και ενας απο τους λογους που εκοψα και τα Κασσανδρας !! ;)

Αλλος ενας λογος ειναι οτι οποτε τους δινω 100 για προγραμμα των 80 αντι να πετανε απο την χαρα τους μου κανουν και θεμα  που δεν εχω ακριβως ενα 50 ενα 20 και 10 ε δεν μας χεζουν !!!
Τριτος λογος οτι δεν ενδιαφερονται για το μαγαζι που δουλευουν απλα για το ταλληρο που θα παρουν απο καθε προγραμμα !!
Μια φορα στο Κ4 πανω με βαλαν στο δεξι δωματιο με το τζακουζι αφου λοιπον εκαψα τα αρχιδια μου απο το καυτο νερο βγηκα εξω με την πετσετα και λεω στην Ξανθια Ρωσιδα κυρια με την περιεργη προφορα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου δειξετε πως γυρναω στο κρυο το νερο !!!
Απαντηση και τι ειμαι εγω υδραυλικος !!!
Πλυσου στον νυπτιρα !!!
Βρε Αι στα διαολο απο εδω περα Ρεντικολα !!! :tickedoff:

Και απο ιστοριες αλλο τιποτα ουτε αυριο δεν τελειωνω εαν αρχισω !!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Mαλλον η μελαχρινη Ελλεηνιδα τσα2 πρεπει να ειναι !!
Οποια και να εχει μεσα οταν την δω της δινω χαιρετισματα και την κανω !!!
Πιο αναιδεστατη κυρια σε σπιτι δεν εχω συναντηση !!
Μπορει και να ειναι και ενας απο τους λογους που εκοψα και τα Κασσανδρας !! ;)

Αλλος ενας λογος ειναι οτι οποτε τους δινω 100 για προγραμμα των 80 αντι να πετανε απο την χαρα τους μου κανουν και θεμα  που δεν εχω ακριβως ενα 50 ενα 20 και 10 ε δεν μας χεζουν !!!
Τριτος λογος οτι δεν ενδιαφερονται για το μαγαζι που δουλευουν απλα για το ταλληρο που θα παρουν απο καθε προγραμμα !!
Μια φορα στο Κ4 πανω με βαλαν στο δεξι δωματιο με το τζακουζι αφου λοιπον εκαψα τα αρχιδια μου απο το καυτο νερο βγηκα εξω με την πετσετα και λεω στην Ξανθια Ρωσιδα κυρια με την περιεργη προφορα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου δειξετε πως γυρναω στο κρυο το νερο !!!
Απαντηση και τι ειμαι εγω υδραυλικος !!!
Πλυσου στον νυπτιρα !!!
Βρε Αι στα διαολο απο εδω περα Ρεντικολα !!! :tickedoff:

Και απο ιστοριες αλλο τιποτα ουτε αυριο δεν τελειωνω εαν αρχισω !!!
σε κατι τετοιες αξιζει να πανε στο μεταξι να τους πληρωνουν οι πακιστανοι με κερματα!
:2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505
οτι εκανε & με το σκουπακι..
μας εγραψε στην μουναρα της..
στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..

παρακαλάω να πεινάσουνε
χεστήκαμε που έχετε όμορφα κορίτσια
εμείς θα γαμάμε άσχημες που έχουν ευγενική υπηρεσία πλέον
και που δημιουργούν ευχάριστη και διακριτική ατμόσφαιρα.
προσωπικά δεν πατάω στη αλυσσίδα πια ακόμα και τη τζούλια να φέρουνε

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.179
Πόντοι
6.635
[move] :) :) :) Σημερα 23/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Δεσποινα - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Τζενη - Τζενη

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - Κατια - Μελινα
Βριλησου 60(πανω): Μαρια - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κυρια Λιτσα μια παρατηρηση...

Βλέποντας το έμψυχο δυναμικό του ομίλου σε σχέση με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μαγαζιών παρατηρώ πως αυτή τη στιγμή έχετε 7 μαγαζιά στα οποία εργάζονται περί τις 18 κοπέλες, μετρώντας από το πρόγραμμα.

7 μαγαζιά x 3 βάρδιες = 21 βάρδιες σύνολο = 21 κοπέλες!

Επομένως ο όμιλος για να αποφύγει τις διπλοβαρδιες θα έπρεπε να διαθέτει 21 κορίτσια + 4 με 5 για ρεζέρβα (σε περίπτωση που αδιαθετήσει κάποια κοπέλα, πάρει άδεια κλπ)

Πρέπει να αποφεύγετε τις διπλοβαρδιες για να μην βλέπουμε φαινόμενα με κοπέλες που είναι πολύ υποτονικές και βαριούνται μένοντας τοοοοσες ώρες μέσα στο μαγαζί…βλέπε Νίνα η οποία εδώ και κανα μήνα και βάλε, το έχει πάρει εργολαβία το Κασσάνδρας 3 πάνω στις 2 πρώτες βάρδιες!!! Δεν έχω κάτι με τη συγκεκριμένη κοπέλα, γενικά μιλάω!

Είναι δυνατόν να αποδώσει η κοπέλα αυτή ή η κάθε κοπέλα όταν δουλεύει από τις 10 έως τις 00 τα μεσάνυχτα??? Είναι πολλές οι ώρες…σκέψου το Λίτσα!
Λογικό λοιπόν να ρίχνει την απόδοση της!

Μήπως πρέπει να φέρετε καμιά κοπέλα ακόμα…???

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.105
Πόντοι
3.715
Υ.Γ. Το Μαρινακι απο το Καρεα 30 το ειχες δει?

πόσο κρίμα που δεν σαλονάρει αυτό το αριστούργημα...πόσο;;;
νομίζω τέτοιου είδους κομήτες πρέπει να έχουν πιο συχνή εμφάνιση.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Σιγά ρε φίλε.
Λες και σε πέταξε έξω απο το παράθυρο.
Μίλα με τον Πρέζουρα να δείτε τι θα κάνετε με την κατάσταση.
Και σ' αυτόν μιλάνε άσχημα σε μερικά μπουρδέλα.
Άχουτα μωρέ τα παιδάκια που μας τα στεναχωράνε....  :'( :'( :'(

Φιλε στα αρχίδια μου ειναι γραμμενα ολα τα σχετικά.. και ειναι βέβαιο οτι οπως δεν γουστάρει η κάθε θείτσα να της μιλήσουν με τέτοιο τρόπο σε κάποιο μαγαζί που μπήκε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕ, έτσι και εγώ δεν γουστάρω το σχόλιο της επειδή δεν προτίμησα την κάθε κοπελίτσα της..

και βέβαια η ανάρτηση μου έχει στόχο την ενημέρωση όλων για "αντίστοιχα" μαγαζιά. δεν με ενδιαφέρει αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι απόψεις μου... 

όποιος θέλει τις λαμβάνει υπόψιν, όποιος γουστάρει ανέχεται τις θείτσες και τις μαγκιές τους και τους τα ακουμπάει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Βλέποντας το έμψυχο δυναμικό του ομίλου σε σχέση με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μαγαζιών παρατηρώ πως αυτή τη στιγμή έχετε 7 μαγαζιά στα οποία εργάζονται περί τις 18 κοπέλες, μετρώντας από το πρόγραμμα.

Επομένως ο όμιλος για να αποφύγει τις διπλοβαρδιες θα έπρεπε να διαθέτει 21 κορίτσια + 4 με 5 για ρεζέρβα (σε περίπτωση που αδιαθετήσει κάποια κοπέλα, πάρει άδεια κλπ)

Πρέπει να αποφεύγετε τις διπλοβαρδιες για να μην βλέπουμε φαινόμενα με κοπέλες που είναι πολύ υποτονικές και βαριούνται μένοντας τοοοοσες ώρες μέσα στο μαγαζί…βλέπε Νίνα η οποία εδώ και κανα μήνα και βάλε, το έχει πάρει εργολαβία το Κασσάνδρας 3 πάνω στις 2 πρώτες βάρδιες!!! Δεν έχω κάτι με τη συγκεκριμένη κοπέλα, γενικά μιλάω!

Είναι δυνατόν να αποδώσει η κοπέλα αυτή ή η κάθε κοπέλα όταν δουλεύει από τις 10 έως τις 00 τα μεσάνυχτα??? Είναι πολλές οι ώρες…σκέψου το Λίτσα!

Ό.τι και να τις λετε στο μουνι της το γραφει η κυρα τσατσα-Λίτσα.
Είμαι σιγουρος ότι μας γαμωσταυριζει όλους τωρα πισω απο το πληκτρολόγιο της  :2funny:

Πώς δεν ειμαστε σιγουροι ακομα, ότι δεν ειναι μια τσατσα απο αυτες που μας διαολοστελνουν? :grin:
Εγω πια αν τυχει σπανια και περασω απο Κασσανδρας, μπαινω στα μαγαζια ψιλοτρομοκρατημενος και περιμενοντας να με βρισουν αν τολμησω  :jerking: να μην περασω στο δωματιο στην πρωτη που θα δω.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565

Μήπως πρέπει να φέρετε καμιά κοπέλα ακόμ
Σιγά μη φέρουνε. αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας τα τρώνε με το μικρότερο δυνατό κόστος για την τσέπη τους. Κλασσική περίπτωση φραγκοφονιάδων με λεφτά. Τους σιχάθηκα!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ό.τι και να τις λετε [size=20pt]στα αρχιδια  της[/size] το γραφει η κυρα τσατσα-Λίτσα.
Είμαι σιγουρος ότι μας γαμωσταυριζει όλους τωρα πισω απο το πληκτρολόγιο της  :2funny:

Πώς δεν ειμαστε σιγουροι ακομα, ότι δεν ειναι μια τσατσα απο αυτες που μας διαολοστελνουν? :grin:
Εγω πια αν τυχει σπανια και περασω απο Κασσανδρας, μπαινω στα μαγαζια ψιλοτρομοκρατημενος και περιμενοντας να με βρισουν αν τολμησω  :jerking: να μην περασω στο δωματιο στην πρωτη που θα δω.
Και οποιος καταλαβε καταλαβε !!! ;)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565
Σιγά ρε φίλε.
Λες και σε πέταξε έξω απο το παράθυρο.
Μίλα με τον Πρέζουρα να δείτε τι θα κάνετε με την κατάσταση.
Και σ' αυτόν μιλάνε άσχημα σε μερικά μπουρδέλα.
Άχουτα μωρέ τα παιδάκια που μας τα στεναχωράνε....  :'( :'( :'(
Πελάτες είμαστε και μάλιστα υποψήφιοι πελάτες. Αλλοίμονο αν δεν μας φερθούν ευγενικά, με τα ευχαριστώ και τα παρακαλώ τους. Αν πας σε ένα μαγαζί να ψωνίσεις και σε διαολοστείλουν θα ξαναπάς? Με τέτοιες απόψεις θα μας δέρνουνε σε λίγο στα studio μπούμε δεν μπούμε! Θα ξυπνήσουμε ποτέ στην Ελλάδα να καταλάβουμε ότι ο πελάτης είναι ο βασιλιάς. Αυτός κινεί την αγορά παντού. Οσο για τους ψευτόμαγκες που  δεν τους πειράζει το βρίσιμο και η αγένεια τι να πω...υπάρχουνε και ειδικές υπηρεσίες στα studio για μαζόχες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.646
Πόντοι
42.697
παιδια ειναι απλο το θεμα
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα λεφτα μας
ΜΑΥΡΟ στους αεριτζίδες και στους αρπακολλες που μας χλευαζουν μπροστα στα μουτρα μας.
Δοξα το θεο στουντιο υπάρχουν παρα πολλα...το ιδιο και εκδιδόμενες.
Να δίνουμε τα λεφτά μας εκει που ειναι σωστοι και σοβαροι επαγγελματιες.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565
ΜΑΥΡΟ στους αεριτζίδες και στους αρπακολλες που μας χλευαζουν μπροστα στα μουτρα μας.
Γεια στο στόμα σου!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαζι σου Μπαζοφονια !!!! ;)
Respekto !!! :rockon:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Συναδελφοι, τα ειχα γραψει κι εγω με παραδειγμα ακριβως την Νινα που μεσα στο καλοκαιρι πρεπει να εβγαλε 100 διπλοβαρδιες. Τιποτα... Εψαξα και βρηκα κι αλλες περιπτωσεις απο αλλες αλυσιδες, κοπελλες που δουλευουν σε διαφορα μαγαζια. Λοιπον, η διπλοβαρδια ειναι συνηθης! Οι περισσοτερες κανουν και μαλιστα συχνα. Αυτο εξηγει πολλα, αντε με 12 ωρο προγραμμα να εχουν ορεξη οι κοπελλες. Αλλα ειπαμε, το αγοραιο σεξ εδω ειναι ακριβο και με χαμηλη ποιοτητα, αυτος ειναι ο κανονας.
Προσωπικα, θα αραιωσω τις επισκεψεις μου και αν αλλαξει κατι στις τιμες και στην ποιοτητα υπηρεσιων, θα το ξανασκεφτω.
Οσο για την ευγενεια, προσωπικα δεν μου εχει τυχει στραβη, ισως να μην τους αφηνω το περιθωριο. Μονο παραπονα εκ των υστερων γιατι αργησα ειχα μια φορα κι αφου ακουσα οτι η ιστορια αφορα 10-15 λεπτα μονο, γυρισα την πλατη κι εφυγα. Δεν συζητω αυτονοητα για μενα πραγματα. Ας βρουν τους πελατες-κοκορια που θελουν.  

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

με κάλυψες... respect!

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Απο ότι βλέπω, δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοιου είδους παράπονα. Απλά και για να μη θεωρηθεί ότι τα έχω με κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα, θα σας πω σε γενικές γραμμές τις δικές μου παρατηρήσεις.
επίπεδο γυναικών: νομίζω ότι ένα στούντιο του 50αρικου οφείλει να φέρνει τον αφρό από γυναίκες! Εδώ στην ελλάδα βλέπουμε να έχει πιο όμορφες στη φυλής και σε κάποια στούντιο να έχει γυνάικες που μαζεύουνε ένσημα για σύνταξη! Γιατί πρέπει κάποιος να πληρώνει 50άρικα για να πηδάει πουρά? επειδή θα μέινη 5 λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο? Και η δικαιολογία που έχω ακούσει από συγκεκριμένους ιδιοκτήτες είναι και καλά οτι περι ορέξεως... Τελείως άκυρη δικαιολογία! Όπως όταν πάς σε ένα ακριβό εστιατόριο απαιτείς να σε σερβίρουν καλό φαγητό και ξέρεις οτι θα το πληρώσεις πιο ακριβά και δε περιμένεις να συ βγάλουνε σουβλάκια στη λαδόκολα, έτσι και στο στούντιο περιμένεις να δείς κομμάτια που δεν τα βλέπεις στη φυλης και το μεταξουργείο. Αλλιώς ποιος ο λόγος να πληρώσεις παραπάνω για κάτι που δεν είναι εξαιρετικό?
καθαριότητα: σίγουρα τα περισσότερα στούντιο είναι καινούρια και γιαυτό είναι ακόμη καθαρά (με εξαίρεση κάποια παλιότερα). Έχει δεί ποτε κανείς την τσατσά να αλλάζει σεντόνια? Εγώ τουλάχιστο όσες φορές έχω πάει (και ειναι πολλες) ποτέ δεν έχω πετύχει την ώρα που περιμένω στο σαλόνι μια τσατσα να άλλάζει σεντόνια. Τι διάολο? τόσο καντέμης είμαι? κάθε πότε τα αλλάζουνε?
υπηρεσίες: πιστεύω πως στα στούντιο τουλάχιστο, ο χρόνος δε θα πρέπι να μετριέται με τα λεπτά αλλά με το αν θα τελειώσει ο πελάτης. Επίσης είναι απαράδεκτο οι κοπέλες να είναι κουρασμένες και βαριεστημένες ή να χρησιμοποιουν σα δικαιολογία οτι δουλεύουν και αλλού ή οτι είχε πολύ δουλεια σημερα. Δε σε αναγκάζει κανεις κοπέλα μου να δουλεύεις σε 2 ή 3 μαγαζιά ταυτόχρονα, εσύ το κάνεις γιατι τα κονομάς! Δε σου φταίω εγώ μετά να με ξεπετάς επειδή είσαι και καλά κουρασμένη! Κουράστηκες? οκ, σταμάτα και πήγαινε σπίτι σου! τι τις θες τις διπλοβάρδιες? Επίσης είναι απαράδεκτο να λέει στο σαλόνι η κοπέλα οτι τα κάνει όλα και να σε κοροϊδευει και μεσα στο δομάτιο να κάθετε σα σακί και να σου ανοίγει μόνο τα πόδια! Εμένα μου έχει τύχει να μη τελιώσω και οταν έκανα τα παράπονα στις τσατσάδες, μου έλεγαν οτι αφού σου πήρε πίπα δε μπορεί να πάρεις τα λεφτά σου πίσω! ωραία δικαιολογία! με 3 δευτερόλεπτα πιπα καβατζώνει η άλλη το πενηντάρικο και μετά στη μουνάρα της!
ψωνισμα: είναι κάποιες που επειδή έχουν γίνει γνωστές με τοενα ή αλλο τρόπο, την έχουνε δει πορνοστάρ! και συνήθως ειναι αυτές που έχουνε και τις χειρότερες υπηρεσίες! εντάξει, καλό πράμα να λέμε και μια κουβέντα στο μπουρδέλα αλλά δε σημαίνει οτι γιναμε και κολλητοί! εγώ έρχομαι να σε γαμησω και να περάσω όμορφα, καθε φορα που έρχομαι, δε μπορει να απαιτεις τη κατανοηση μου στο ονομα της ανυπαρκτης φιλιας μας! εσύ αφου εισαι φιλη μου γιατι δε καθεσαι μιση ωρα ας πουμε παραπανω στο δωματιο?
το οτι κάποια μαγαζιά για να δικαιολογήσουν τις κακες υπηρεσίες έχουν μετατραπέι σε μπαράκια δε μου λεει τιποτα. Η δου΄λεια του στουντιο ειναι να γαμας και να περνας ωραια. αμα θελω να πιο μπύρα ή σαμπάνια ή να φάω κλαμπ σαντουϊτς πάω αλλού που εκει δε γαμας αλλα τρως!Στο στούντιο παω να γαμησω, και για να το πληρωσω και ακριβα σημαινει οτι θελω και να περασω καλυτερα απο το μπουρδελο! Απλα πραματα, δε μπορω να καταλαβω πως εδω περα ακόμη και αυτά δε μπορουν να ισχυουν!

συγνώμη αν σας κουρασα αλλα για μενα το κακο εχει παραγινει πια

Επισκέπτης
πχ κροκεων-πειραιως 193-κων/λεως 80 με εχουν αντιμετωπισει παντα σαν κυριο(προφανως γιατι παντα συμπεριφερομαι ευγενικα),οι χωροι παντα ηταν πεντακαθαροι,παντα μου εδωσαν σφραγισμενη πετσετουλα..
Υ.Γ τρεζουρα το μιλφονι ευα στο κων/λεως,καλο για τα χοντρα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.646
Πόντοι
42.697
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom