tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Mαλλον η μελαχρινη Ελλεηνιδα τσα2 πρεπει να ειναι !!
Οποια και να εχει μεσα οταν την δω της δινω χαιρετισματα και την κανω !!!
Πιο αναιδεστατη κυρια σε σπιτι δεν εχω συναντηση !!
Μπορει και να ειναι και ενας απο τους λογους που εκοψα και τα Κασσανδρας !! ;)
Αλλος ενας λογος ειναι οτι οποτε τους δινω 100 για προγραμμα των 80 αντι να πετανε απο την χαρα τους μου κανουν και θεμα που δεν εχω ακριβως ενα 50 ενα 20 και 10 ε δεν μας χεζουν !!!
Τριτος λογος οτι δεν ενδιαφερονται για το μαγαζι που δουλευουν απλα για το ταλληρο που θα παρουν απο καθε προγραμμα !!
Μια φορα στο Κ4 πανω με βαλαν στο δεξι δωματιο με το τζακουζι αφου λοιπον εκαψα τα αρχιδια μου απο το καυτο νερο βγηκα εξω με την πετσετα και λεω στην Ξανθια Ρωσιδα κυρια με την περιεργη προφορα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου δειξετε πως γυρναω στο κρυο το νερο !!!
Απαντηση και τι ειμαι εγω υδραυλικος !!!
Πλυσου στον νυπτιρα !!!
Βρε Αι στα διαολο απο εδω περα Ρεντικολα !!!
Και απο ιστοριες αλλο τιποτα ουτε αυριο δεν τελειωνω εαν αρχισω !!!
Οποια και να εχει μεσα οταν την δω της δινω χαιρετισματα και την κανω !!!
Πιο αναιδεστατη κυρια σε σπιτι δεν εχω συναντηση !!
Μπορει και να ειναι και ενας απο τους λογους που εκοψα και τα Κασσανδρας !! ;)
Αλλος ενας λογος ειναι οτι οποτε τους δινω 100 για προγραμμα των 80 αντι να πετανε απο την χαρα τους μου κανουν και θεμα που δεν εχω ακριβως ενα 50 ενα 20 και 10 ε δεν μας χεζουν !!!
Τριτος λογος οτι δεν ενδιαφερονται για το μαγαζι που δουλευουν απλα για το ταλληρο που θα παρουν απο καθε προγραμμα !!
Μια φορα στο Κ4 πανω με βαλαν στο δεξι δωματιο με το τζακουζι αφου λοιπον εκαψα τα αρχιδια μου απο το καυτο νερο βγηκα εξω με την πετσετα και λεω στην Ξανθια Ρωσιδα κυρια με την περιεργη προφορα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου δειξετε πως γυρναω στο κρυο το νερο !!!
Απαντηση και τι ειμαι εγω υδραυλικος !!!
Πλυσου στον νυπτιρα !!!
Βρε Αι στα διαολο απο εδω περα Ρεντικολα !!!
Και απο ιστοριες αλλο τιποτα ουτε αυριο δεν τελειωνω εαν αρχισω !!!