Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
Βραδάκι Τετάρτης, περίπου 21.00, επίσκεψη κασσάνδρας 3 κάτω με συγκεκριμένο στόχο, την Βαλεντίνα, σύμφωνα με το προγραμμα.

Κασσάνδρας 3 κάτω λοιπόν, παρουσίαση μόνη της η Μαριάννα. προφανώς συνέχισε σε 2η βάρδια, μια και ήταν και πρωινή, σύμφωνα με το προγραμμα πάντα.. ειναι πολύ ωραίο μωρό, γκαβλιάρικο και με πολύ ωραία συνολική παρουσία. σκεπτόμενος οτι η Βαλεντίνα κάπου εκει γύρω θα έχει βάρδια, ανέβαλλα την  :cum: συνομιλία μου με την Μαριάννα για το άμεσο μέλλον..

-Κασσάνδρας 3 πάνω, με υποδέχτηκε μια κυρία, εξηγώντας μου τι καλό μωρό είναι η Νίνα.. πράγματι, η εμφάνιση της Νίνας και η παρουσία της υπόσχεται πολλά.. ευχαρίστησα ευγενικά και πήγα να φύγω, επίσης ευγενικά αρνήθηκα στην επιμονή της κυρίας να περάσω. αφού είδε οτι δεν αλλάζω γνώμη, μου είπε: " δεν θέλεις την Νίνα, έ ? να ξέρεις λοιπόν ότι ούτε η Νίνα σε θέλει!!  τα σχόλια περιττά κυρία μου, θα σας λαμβάνουμε υπόψιν..

- Κασσάνδρας 6 κάτω.. η Τζένη... καλό μωρό.. αγενέστατη υπηρεσία.. ευχαρίστησα και για απάντηση.. μόνο βόλτες κάνετε.. ΜΑΥΡΟ!!!!

Κασσάνδρας 4 κάτω.. η Φιόνα και η Λάουρα.. ώραία μωράκια και καλή και ευγενική η κυρία που τις παρουσίαζε.. μπράβο.. εξηγούσε και στο τηλέφωνο την απόδοση της ημέρας.. τα κορίτσια είχαν κάνει μια παρτούζα και απο..... ραντεβού.. εξαιρετική!!!

δεν μπήκα σε κανένα τελικά, θα ξαναπάω στην περιοχή για Βαλεντίνα και Μαριάννα. αν όμως συναντήσω τις αγενέστατες υπηρεσίες δεν θα μπώ σε καμμία. ΑΥΤΑ και με τις υγείες μας.
κυρια Λιτσα εχεις πει επανειλημμενα οτι θα βαλεις χερι στις τσατσαδες να σεβονται και να ειναι ευγενικες! :knuppel:

και για τις κοπελες να αποβαλλουν το θεμα ξεπετα και να αφιερωνουν ενα 10λεπτο στο απλο προγραμμα!

δεν βλέπω καμια βελτιωση ουτε στο ενα ουτε στο αλλο! >:(

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
Συμφωνα με το "κυριεςτωναθηνων_τελεια_κομ", σημερα ξεκιναει εργασια 21 χρονο τουμπερλεκι ονοματι Σαρα εκ Τσεχιας, στη βραδυνη βαρδια του οικου Συγγρου 144...

:o :o :o :o
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_102112849932361800lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αντε να δουμε...αποψε

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Αυτή η μαλάκω τα μπέρδεψε καθώς φαίνεται τα πράγματα. Αντί για μπουρδέλο, νόμιζε ότι δούλευε σε γραφείο συνοικεσίων.
:2funny:

Γι αυτό και δουλεύει στο Πανω..γιατι το θεωρεί γραφέιο συνοικεσίων, οπότε έχει την επιλογή να... ρίχνει τη στάμνα απ το μπαλκόνι!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
παιδιά, υπάρχει κάποιο θέμα για αξιολόγηση των στούντιο?(οχι κριτικη)
πιστεύω ότι καποια στιγμή πρέπει κάποιοι ιδιοκτήτες να καταλάβουν οτι τά στούντιο είναι άλλο πράγμα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου! Το στούντιο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ένα μπουρδέλο που απλά κάθεσε 5 λεπτά παραπάνω και τα πληρώνεις 3 φορές πάνω, έτσι δεν έιναι?

Ξεπέτα είναι το μπουρδέλο και πολύ πιο ακριβή ξεπέτα το στούντιο. Σπάνια βρίσκεις σωστές επεγγελματίες στα στούντιο!! Μια πουτάνα σε στούντιο παρ' ολίγο να μου κόψει τον π..τσο από το "κατά λάθος" δάγκωμα.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 23/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Δεσποινα - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Τζενη - Τζενη

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - Κατια - Μελινα
Βριλησου 60(πανω): Μαρια - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - Κατερινα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
-Κασσάνδρας 3 πάνω, με υποδέχτηκε μια κυρία, εξηγώντας μου τι καλό μωρό είναι η Νίνα.. πράγματι, η εμφάνιση της Νίνας και η παρουσία της υπόσχεται πολλά.. ευχαρίστησα ευγενικά και πήγα να φύγω, επίσης ευγενικά αρνήθηκα στην επιμονή της κυρίας να περάσω. αφού είδε οτι δεν αλλάζω γνώμη, μου είπε: " δεν θέλεις την Νίνα, έ ? να ξέρεις λοιπόν ότι ούτε η Νίνα σε θέλει!!  τα σχόλια περιττά κυρία μου, θα σας λαμβάνουμε υπόψιν..
Κυρία Λίτσα τί έκανες με το χθεσινό συμβάν ?

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
σοβαρα τωρα.. ελα πες την αλήθεια.........ελα πές την... περιμένεις να σου απαντήσει?? :2funny: :2funny: :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε μαγκες το ΚΗΦΙΣΟΥ 60 ανοιξε τελικα και αν ναι τι παιζει ???

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χα-χα-χα. Σε προβλημάτισα τιμημένε CHEYENNE. Εννοώ ότι, ξέρωντας ακριβώς πότε γίνεται η αλλαγή, μπορείς να είσαι ο πρώτος (για εκείνη την ημέρα) και να την πάρεις πεντακάθαρη...
Σχετικο ειναι.....

Μπορει πριν να εχει κανει βαρδια σε αλλο studio (συχνο φαινομενο) οποτε μονο ξεκουραστη δεν θα ειναι.....

Εκτος εαν πας στις 10:00 το πρωι........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(Που και παλι "παιζει" να εχει σχολασει στις 07:00  -σπανιο φαινομενο βεβαια - μετα απο νυχτερινη βαρδια......)

Οσο αφορα την καθαριοτητα υπαρχουν κοπελες που κανουν πολυ συχνα ντους στην διαρκεια της βάρδιας.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Σιγά ρε φίλε.
Λες και σε πέταξε έξω απο το παράθυρο.
Μίλα με τον Πρέζουρα να δείτε τι θα κάνετε με την κατάσταση.
Και σ' αυτόν μιλάνε άσχημα σε μερικά μπουρδέλα.
Άχουτα μωρέ τα παιδάκια που μας τα στεναχωράνε....  :'( :'( :'(

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σιγά ρε φίλε.
Λες και σε πέταξε έξω απο το παράθυρο.
Μίλα με τον Πρέζουρα να δείτε τι θα κάνετε με την κατάσταση.
Και σ' αυτόν μιλάνε άσχημα σε μερικά μπουρδέλα.
Άχουτα μωρέ τα παιδάκια που μας τα στεναχωράνε....  :'( :'( :'(
Ποιος ειναι ο Πρεζουρας ? :think:

Ανεξαρτητα εαν μας "αγκιζουν" ή οχι τα σχολια των υπηρεσιων, δεν επιτρεπεται να εχουν τετοια συμεπριφορα.

Επισκέπτης
παιδιά, υπάρχει κάποιο θέμα για αξιολόγηση των στούντιο?(οχι κριτικη)
πιστεύω ότι καποια στιγμή πρέπει κάποιοι ιδιοκτήτες να καταλάβουν οτι [size=30pt]τά στούντιο είναι άλλο πράγμα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου[/size]! Το στούντιο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ένα μπουρδέλο που απλά κάθεσε 5 λεπτά παραπάνω και τα πληρώνεις 3 φορές πάνω, έτσι δεν έιναι?
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
επίσης ευγενικά αρνήθηκα στην επιμονή της κυρίας να περάσω. αφού είδε οτι δεν αλλάζω γνώμη, μου είπε: " δεν θέλεις την Νίνα, έ ? να ξέρεις λοιπόν ότι ούτε η Νίνα σε θέλει!!  τα σχόλια περιττά κυρία μου, θα σας λαμβάνουμε υπόψιν..

έτσι ακρηβώς... και προχθές που ήταν πάνω η Νάταλι το ίδιο έγινε,λέω ευγενηκά ''ε,πάω να κάνω και καμοιά βόλτα να δώ και τα υπόληπα και μετά θα αποφασήσω'' και μου λέει ''όχι,μη φύγεις,όταν μετά θα θές ,δέν θα σε θέλουμε εμείς να μπείς''  
- μωρή καριόλα σκευτικα,...μάζι το βγάζουμε το μεροκάματο ???? μαύρο σε τέτοια άτομα και συμπεριφορές-1000 φορές μαύρο και να το φτιάξουν σύντομα ελπήζω... - ενώ σε αντίθεση,μιά μερά που πίγα βουλιαγμένης (απλά να δώ,για πρώτη φορά,με αυτά που είχα διαβάσει ,δεν θα έμπενα) τη ζίνα... η κυρία της υποδοχής εκεί ήταν για σεμινάριο..... τόση ευγένια...
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ..  :idiot:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom