spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ναι!!!Spoon για την Λαουρα λες??
Δουλευει και στο 55!!! ;)
Ναι!!!Spoon για την Λαουρα λες??
για δες το προγραμμα το studio paradise - αγ.μελετιου...παίδες έχει πάρει κανείς μία μιλφ ονόματι Νίκη να μας πει αν αξίζει?δουλευε εχτες στο Θησεως 365 και στο Χαλκιδικής
η ιδια???Ναι!!!
Δουλευει και στο 55!!! ;)
ε γι αυτο ρωτας..μονο σε 2 φωτο,απο κοντα οχι...
Ναι η ιδια!!!η ιδια???
γιατι εχουν σκασει πολλες λαουρες τελευταια..
εχεις κανενα λινκ απο εδω μεσα να δω καμια κριτικη ρε φιλε?εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα...ευχαριστω..ε γι αυτο ρωτας..
οι παιχτες γραφουν οτι ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες της..
απο εμφανιση ομως ειναι για ιδιαιτερα γουστα & οχι παντως για τιμες στουντιο..
να προσθεσω και αλλη μια.....τωρα παιζει μεχρι απογευμα καινουρια λαουρα κατα την υπηρεσια στο πειραιως109...απο τηλ αυτο.ελπιζω να ...βοηθησαη ιδια???
γιατι εχουν σκασει πολλες λαουρες τελευταια..
Κι αλλη μια στο Αχαρνων 143να προσθεσω και αλλη μια.....τωρα παιζει μεχρι απογευμα καινουρια λαουρα κατα την υπηρεσια στο πειραιως109...απο τηλ αυτο.ελπιζω να ...βοηθησα
οι μαλακισμενες μας εχουν κανει μανταρα..να προσθεσω και αλλη μια.....τωρα παιζει μεχρι απογευμα καινουρια λαουρα κατα την υπηρεσια στο πειραιως109...απο τηλ αυτο.ελπιζω να ...βοηθησα
Η ιδια ειναι λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Την εχω δει με τα ματια μου!!!!
θα σου πουν τα ιερα τερατα πιατσας-σπουν-νικοςπειραιας-τσεγιεν φιλε..εχεις κανενα λινκ απο εδω μεσα να δω καμια κριτικη ρε φιλε?εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα...ευχαριστω..
Θα σας εστελνα εγω σε αλλη?τελος!
αν την είδες, είναι νόμος!!
Για ποια μιλατε.....μου διεφυγε!!!θα σου πουν τα ιερα τερατα πιατσας-σπουν-νικοςπειραιας-τσεγιεν φιλε..
Για ποια μιλατε.....μου διεφυγε!!!
Δεν την εχω παρει!!!!
πως να την παρεις αφου την εχεις δει???Δεν την εχω παρει!!!!
πες τα ρε μαγκα!πως να την παρεις αφου την εχεις δει???
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
περι ορεξεως που λενε..πες τα ρε μαγκα!
αντι να παει να κάνει λάτζα σε κανα σουβλατζίδικο για να βγεί στη συνταξη, το παίζει κορίτσι των στούντιο! Για τα συγκεκριμένο μαγαζία ας μη ανηξω το στόμα μου!