CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Aν και καθυστερημενα γιατι μολις τωρα γυρσα σπιτιεχεις κανενα λινκ απο εδω μεσα να δω καμια κριτικη ρε φιλε?εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα...ευχαριστω..
Aν και καθυστερημενα γιατι μολις τωρα γυρσα σπιτιεχεις κανενα λινκ απο εδω μεσα να δω καμια κριτικη ρε φιλε?εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα...ευχαριστω..
Δεν την εχω παρει!!!!
Θα μας πει λεπτομερειες ο Ινδιανος που την ξερει καλα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_102112755864426619lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κοπελα που η εμφανιση της δεν ειναι το ατου της.......
Στο δωματιο ομως σε αποζημιωνει.
Εγω τουλαχιστον οσες φορες εχω παει μαζι της εχω περασει υπεροχα.
Στο 50αρικο προσφερει και μασαζ χωρις αλλη χρεωση το οποιο κατεχει πολυ καλα, μιας και ειναι φυσιοθεραπευτρια,.
Ξερει οτι δεν ειναι καλλονη και το αντισταθμιζει με υψηλου επιπεδου υπηρεσιες.
Εγω τουλαχιστον αυτο εισπρατω
ωραια γκομενα, οτι πρεπει για μεταξουργειο,την παιρνεις μετα και πας και σ ενα καφενειο εκει κοντα και τη κερνας μπυριτσα ,ποικιλια ,μεζεδακια και κλεινει ωραια η βραδιαΚοπελα που η εμφανιση της δεν ειναι το ατου της.......
Στο δωματιο ομως σε αποζημιωνει.
Εγω τουλαχιστον οσες φορες εχω παει μαζι της εχω περασει υπεροχα.
Στο 50αρικο προσφερει και μασαζ χωρις αλλη χρεωση το οποιο κατεχει πολυ καλα, μιας και ειναι φυσιοθεραπευτρια,.
Ξερει οτι δεν ειναι καλλονη και το αντισταθμιζει με υψηλου επιπεδου υπηρεσιες.
Εγω τουλαχιστον αυτο εισπρατω
Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:
Ολοι ΕΜΕΙΣ (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)που με τοση ευκολια κρινουμε ειμαστε οι "Κυριοι τέλειοι" ?
Αραγε κανεις απο ΕΜΑΣ δεν εχει λιγο κοιλιτσα, λιγο φαλακριτσα, λιγα κιλά παραπάνω, γαμψη μυτη, ειναι λιγο κοντουλης και τοσα αλλα?
Και εαν δεν εχει τποτα απο τα παραπανω εχει ενα αλλο μεγαλο ελλατωμα: Την υπεροψια που την θεωρω πολυ σοβαροτερο.
Οπως εγραψα η Νικη (και η κάθε Νικη) δεν ειναι καλλονη και το ξερει. Οπως το ξερουν και τα αφεντικα της.
Για να δουλευει ομως σημαινει οτι σε καποιους αρεσει και περανε καλα.
Εχουμε πει επανειλημενα οτι το γουστο του καθενος ειναι διαθορετικο απο τον αλλο.
Με αυτη την φιλοσοφια υο 70% των κοριτσιων στο Μεταξουργιο δεν θα επρεπε να δουλευει.(και λιγο λεω)
Τα πραγματα ειναι απλα:Σου αρσει περνας, δεν σου αρεσει - δεν πας.....
Ολα τα αλλα .......
Αυτη ηταν η αποψη μου, που δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και σωστή.......
Και εαν δεν εχει τποτα απο τα παραπανω εχει ενα αλλο μεγαλο ελλατωμα: Την υπεροψια που την θεωρω πολυ σοβαροτερο.
Ωραια ηταν αλλα καμμια σχεση με τις φωτο. Μκηκα ειδον και απηλθον...
πες δυο λογια παραπανω για την κοπελα...αυτοί στο 144 το έχουν αναγάγει σε επιστήμη. παίρνουν φωτό από το ίντερνετ και χαλάς τη βενζίνη σου σαν μαλάκας. άσε που πας με την ψωλή φουσκωμένη και μετά παίρνεις τ' α...α Αίσχος!!!!
τι ωραια που τα λες..Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:
Ολοι ΕΜΕΙΣ (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)που με τοση ευκολια κρινουμε ειμαστε οι "Κυριοι τέλειοι" ?
Αραγε κανεις απο ΕΜΑΣ δεν εχει λιγο κοιλιτσα, λιγο φαλακριτσα, λιγα κιλά παραπάνω, γαμψη μυτη, ειναι λιγο κοντουλης και τοσα αλλα?
Οπως εγραψα η Νικη (και η κάθε Νικη) δεν ειναι καλλονη και το ξερει. Οπως το ξερουν και τα αφεντικα της.
Εχουμε πει επανειλημενα οτι το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο απο τον αλλο.
Με αυτη την φιλοσοφια το 70% των κοριτσιων στο Μεταξουργιο δεν θα επρεπε να δουλευει.(και λιγο λεω)
Ολα τα αλλα .......
ο καθεις δικαιουται να χαρακτηρισει τα οσα γραφω οπως του καυλωνει..και ο δάσκαλος στο κλαψομούνιασμα;
Από τη στιγμή όμως που κάποιοι πελάτες βρίσκουν ικανοποιητική την αναλογία τιμών και παρεχόμενων υππηρεσιών, εμφάνισης, χώρου κλπ. τότε η δουλειά βγαίνει...οταν λοιπον καποια λαμογια εχουν μαζεψει οτι σαβουρα κυκλοφορει στην πιατσα & την κοστολογουν σε τιμες μεγαλυτερες του μεταξιου,οι πελατες δικαιουνται να απαιτουν καλυτερη ποιοτητα στα ΠΑΝΤΑ..
ειτε στην εμφανιση,ειτε στις υπηρεσιες,ειτε στον χωρο που γαμανε,ειτε στον χρονο που τους αφιερωνουν..
ο καθεις δικαιουται να χαρακτηρισει τα οσα γραφω οπως του καυλωνει..
το μονο δεδομενο ειναι οτι εγω θα γραφω ακριβως οσα σκεφτομαι..
οποιος χαλιεται να παταει το κουμπακι της αναφορας μεχρι να με σιχαθουν & να με διαγραψουν..
θιγονται οι διαφημιζομενοι & κανουν παραπονακια..
στα παπαρια μου..
ειμαι πελατης & απαιτω να μην μου πιανει τον κωλο καμια καριολα..
Μα ακριβως επειδη υπαρχει συναλλαγη, οπως σωστα εγραψες:τι ωραια που τα λες..
ολα τα παραπανω θα ισχυαν αν δεν υπηρχε συναλλαγη..
οταν λοιπον καποια λαμογια εχουν μαζεψει οτι σαβουρα κυκλοφορει στην πιατσα & την κοστολογουν σε τιμες μεγαλυτερες του μεταξιου,οι πελατες δικαιουνται να απαιτουν καλυτερη ποιοτητα στα ΠΑΝΤΑ..
ειτε στην εμφανιση,ειτε στις υπηρεσιες,ειτε στον χωρο που γαμανε,ειτε στον χρονο που τους αφιερωνουν..
καποιοι εχουν αναγαγει το γλυψιμο-προμοταρισμα συγκεκριμμενων μαγαζιων σε επιστημη..
για τοσο μαλακες μας εχετε???
ο αντισθενης δεν θελει να χασει τα μπανερακια του,κατανοητο & αποδεκτο απο την στιγμη που δεν πληρωνουμε συνδρομες..
να ανεχομαστε λοιπον & τους αγαπουληδες???
οχι ρε μαγκες..
δεν σας το εχουν πει καλα το εργο..
+100000αυτοί στο 144 το έχουν αναγάγει σε επιστήμη. παίρνουν φωτό από το ίντερνετ και χαλάς τη βενζίνη σου σαν μαλάκας. άσε που πας με την ψωλή φουσκωμένη και μετά παίρνεις τ' α...α Αίσχος!!!!
Αχ ρε φιλε μην μπαινεις σε τετοια τρυπακια και κανεις το δικηγορο του διαβολου ....ασε τους συναισθηματισμους και τις φιλιες απο εξω η πουτανα ειναι πουτανα και κανει οτι κανει για τα φραγκα ΤΕΛΟΣ.Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:
Εχουμε πει επανειλημενα οτι το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο απο τον αλλο.
Με αυτη την φιλοσοφια το 70% των κοριτσιων στο Μεταξουργιο δεν θα επρεπε να δουλευει.(και λιγο λεω)
Ολα τα αλλα .......
Δεν την εχω παρει!!!!
Θα μας πει λεπτομερειες ο Ινδιανος που την ξερει καλα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_102112755864426619lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτη η φωτογραφια ειναι και μετα απο αρκετο photoshop
Εγω πριν απο πολλη καιρο που ειχα περασει να την δω ορμομενος απο καποιες κριτικες που ειχα διαβασει ακομα τρεχω.... :badair:
Τί ζημιά είναι αυτή πρωινιάτικα.... :S
Κάθε τρεις και λίγο πετάγεται η μουνάρα της Ιζαμπέλας στο banner του Κροκέων 6
Ααααχ....