ετσι είναι ακριβώς, αλλά καλό είναι να ψάχνουμε για την εξαίρεση. μην πω πάλι για Βίκυ γιατί ξέρω ότι έχω κουράσει..Γιατι οι πολυ ωραιαες κοπελες πονταρουν στην εμφανιση τους για να προσελκυσουν κοσμο.
Θεωρουν οτι αυτο φτανει, και δεν βαζουν τα "δυνατα" τους στο δωματιο.
(σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις, που κανουν πολυ καλο κρεβατι)
Αντιθετα οι μετριοτερες φροντιζουν με την υψηλη αποδοση τους να κερδισουν κοσμο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.462
- Πόντοι
- 25.467
εγώ πάλι προτιμώ μιά κούκλα με πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται..
Το πήγαινε στο (που και το κουκλα σχετικο ειναι για τον καθενα....)
Επισκέπτης
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
πηγαμε την συζητηση στην εντελως υποκειμενικη εμφανιση & ολα καλα..
γαργαρα η απουσια αυξημενης καθαριοτητας σε σχεση με το μεταξι..
γαργαρα οι διπλοβαρδιες..
γαργαρα οι αγενεστατες υπηρεσιες..
γαργαρα οι εξωφρενικες τιμες..
γαργαρα η ξεπετα που επιχειρουν οι περισσοτερες..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
για συνεχιστε να δουμε που ειναι ο πατος του βαρελιου..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
POPEYE
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 39
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Eτσι ακριβος ειναι οπως τα λες.......αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
ολα καλα λεμε..
ΜΑΥΡΟ απο εμενα σε οσα μαγαζια ιοθετουν τετοιες συμπεριφορες και μας περνανε για μαλακες....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.462
- Πόντοι
- 25.467
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
ολα καλα λεμε..
Όχι. Σε αυτό έχεις δίκιο, και εγώ μαζί σου. Η ομορφιά όμως είναι κάτι το υποκειμενικό. Θυμήσου πέρυσι το καλοκαίρι πόσοι έλεγαν την Ντάρια κουκλάρα και πανέμορφη και μετά τις φωτογραφίες όπου φαινόταν το πρόσωπό της έκαναν "γαργάρες".
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.835
- Πόντοι
- 3.715
ολοι έχουμε την προσωπικότητά μας και το ελεύθερο της επιλογής που πως πότε και γιατί θα βγάλουμε από το παντελόνι πρώτα το 50αρικο και μετά το εργαλείο μας.
Δόξα τα λεφτά παίζει ανταγωνισμός κι όποιος δε βαριέται ψάχνει και βρίσκει για τον εαυτό του ότι του κάνει κέφι.
Αν βλέπω ότι με κοροϊδεύουν δεν ξαναπατάω, απλά πράγματα, έχω κόψει αρκετά μαγαζιά που είναι αγενέστατες οι υπηρεσίες, οι κοπέλες βρωμιάρες/ αγενέστατες, οι χώροι σταβλοι και το όλο σκηνικό απατεωνιά.
Θέματα καταναλωτικής συνείδησης.
Δόξα τα λεφτά παίζει ανταγωνισμός κι όποιος δε βαριέται ψάχνει και βρίσκει για τον εαυτό του ότι του κάνει κέφι.
Αν βλέπω ότι με κοροϊδεύουν δεν ξαναπατάω, απλά πράγματα, έχω κόψει αρκετά μαγαζιά που είναι αγενέστατες οι υπηρεσίες, οι κοπέλες βρωμιάρες/ αγενέστατες, οι χώροι σταβλοι και το όλο σκηνικό απατεωνιά.
Θέματα καταναλωτικής συνείδησης.
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Πλεζουρα, οι εχοντες κριση βλεπουν. Και καταλαβαινουν. Ο χωρος εχει τα ψιλοχαλαια του. Οπως ολα στον κωλοτοπο που ζουμε. Αλλο φαινεται κι αλλο ειναι. Και τωρα που γραφω, γραφω για να διαβασει κανεις μεσα απο τις γραμμες. Εδω αν μιλησεις αληθινα, το συστημα σε κανει περα. Φωναζεις και οι υπολοιποι σε παιρνουν για γραφικο, εχουν εκπαιδευθει ετσι. Και βεβαια ονειρο τους δεν ειναι να διορθωσουν τα πραγματα, αλλα να συμμετεχουν κι αυτοι στο μεγαλο παιχνιδι του συστηματος και να οφεληθουν. Αυτοι σε βαρος των πολλων, των προβατων, των αφελων.
Θεματοφυλακες παντα υπαρχουν, υπηρετες που φορανε τον μανδυα του "ενος απο μας", για να τους εμπιστευθουμε και να μας προστατευσουν και να μας καθοδηγησουν. Προβατα δεν ειμαστε? Θελουμε λοιπον και το μαντροσκυλο μας. Η ειναι λυκος?
Μ'αυτα και μ'αυτα, φτασαμε να ειμαστε ο καθενας μονος του κι εναντιον των αλλων.
Τελικα, ειναι καλυτερα μαλλον να κανεις ανταρτικο και να κοροιδευεις, παρα να συγκρουστεις και να διαγραφεις. (σαν κομματικος εσωτερικος πολεμος ακουγεται!)
Ξαναλεω, οσοι θελουν να καταλαβουν και μπορουν, ακουνε, διαβαζουν και αντιλαμβανονται.
Το λεωφορειο του παθος, υπαρχει? ποτε θα βαλει δρομολογιο για Λαουρα?
Θεματοφυλακες παντα υπαρχουν, υπηρετες που φορανε τον μανδυα του "ενος απο μας", για να τους εμπιστευθουμε και να μας προστατευσουν και να μας καθοδηγησουν. Προβατα δεν ειμαστε? Θελουμε λοιπον και το μαντροσκυλο μας. Η ειναι λυκος?
Μ'αυτα και μ'αυτα, φτασαμε να ειμαστε ο καθενας μονος του κι εναντιον των αλλων.
Τελικα, ειναι καλυτερα μαλλον να κανεις ανταρτικο και να κοροιδευεις, παρα να συγκρουστεις και να διαγραφεις. (σαν κομματικος εσωτερικος πολεμος ακουγεται!)
Ξαναλεω, οσοι θελουν να καταλαβουν και μπορουν, ακουνε, διαβαζουν και αντιλαμβανονται.
Το λεωφορειο του παθος, υπαρχει? ποτε θα βαλει δρομολογιο για Λαουρα?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Αααα, δεν θα τα πάμε καλά. Μετά το μουνί της Ιζαμπέλας, τώρα μου πετάγεται και ο κώλος της νοσοκόμας Ντορέτας στο μπάνερ του Φυλής 104, τουρλωτός τουρλωτός... Και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη απαγορεύονται οι καταθέσεις. Έχω υπερβεί το πορνομπάτζετ του Σεπτέμβρη κατά 5 ευρώ...
logoff γρήγορα... :S
POPEYE
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 39
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Ωρα για ενα πορνοδανειοΑααα, δεν θα τα πάμε καλά. Μετά το μουνί της Ιζαμπέλας, τώρα μου πετάγεται και ο κώλος της νοσοκόμας Ντορέτας στο μπάνερ του Φυλής 104, τουρλωτός τουρλωτός... Και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη απαγορεύονται οι καταθέσεις. Έχω υπερβεί το πορνομπάτζετ του Σεπτέμβρη κατά 5 ευρώ...
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 6.635
Μαριαννα διπλοβαρδια[move] Σημερα 24/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μαρια - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Ναταλι - Τζενη
Βριλησου 60(κατω): Μελινα - Τζενη - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Νινα διπλοβαρδια
Ναταλι διπλοβαρδια
Τζενη διπλοβαρδια
Λαουρα διπλοβαρδια
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Αααα, δεν θα τα πάμε καλά. Μετά το μουνί της Ιζαμπέλας, τώρα μου πετάγεται και ο κώλος της νοσοκόμας Ντορέτας στο μπάνερ του Φυλής 104, τουρλωτός τουρλωτός... Και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη απαγορεύονται οι καταθέσεις. Έχω υπερβεί το πορνομπάτζετ του Σεπτέμβρη κατά 5 ευρώ...
ααααααχ, ομοιοπαθής συνάδελφε...
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Μαριαννα διπλοβαρδια
Νινα διπλοβαρδια
Ναταλι διπλοβαρδια
Τζενη διπλοβαρδια
Λαουρα διπλοβαρδια
αν προσθεσεις και τις υπολοιπες που ατυπα μπαινουν στο προγραμμα, μαλλον ολες σχεδον κανουν 2πλοβαρδια! εντατικοποιηση! workaholics!
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Σε κριτικες δεν βρηκα τιποτα...
Ευχαριστω
Ευχαριστω
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νίκη/listingid:629/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νίκη/listingid:629/[/url]παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Ευχαριστω
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Ευχαριστω
Αν κοιτάξεις στα πιο πίσω ποστ, θα βρεις τις πληροφορίες για τη Νίκη, ο άνθρωπος ήδη σου απάντησε.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Σήμερα Παρασκευη
μέχρι τις 17:00 η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
το απόγευμα 17:00 με 23:00 η www.filis104.com/doreta]Ντορέτα[/url]
και το βράδυ 23:00 με 06:00 η Έλενα
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Το απόγευμα στο 42 είναι η φρίντα! Οπότε μάλλον στο 57 είναι η Λόλα.Να δω τι θα πρωτοκανουμε σημερα!!!!!
Το απογευμα στη Βριλησσου ειναι η Βικυ στο 60, η Κιμ λογικα στο 46 και η Λολα ή στο 57 ή στο 42!!!
Εχω μπλοκαρει απο τωρα!!!
Αν τα ξέρω σωστά βέβαια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K