Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Γιατι οι πολυ ωραιαες κοπελες πονταρουν στην εμφανιση τους για να προσελκυσουν κοσμο.
Θεωρουν οτι αυτο φτανει, και δεν βαζουν τα "δυνατα" τους στο δωματιο.
(σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις, που κανουν πολυ καλο κρεβατι)

Αντιθετα οι μετριοτερες φροντιζουν με την υψηλη αποδοση τους να κερδισουν κοσμο.
ετσι είναι ακριβώς, αλλά καλό είναι να ψάχνουμε για την εξαίρεση. μην πω πάλι για Βίκυ γιατί ξέρω ότι έχω κουράσει..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
εγώ πάλι προτιμώ μιά κούκλα με πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται..

Το  :thumbsup: πήγαινε στο (που και το κουκλα σχετικο ειναι για τον καθενα....)

Επισκέπτης
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
πηγαμε την συζητηση στην εντελως υποκειμενικη εμφανιση & ολα καλα..
γαργαρα η απουσια αυξημενης καθαριοτητας σε σχεση με το μεταξι..
γαργαρα οι διπλοβαρδιες..
γαργαρα οι αγενεστατες υπηρεσιες..
γαργαρα οι εξωφρενικες τιμες..
γαργαρα η ξεπετα που επιχειρουν οι περισσοτερες..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
για συνεχιστε να δουμε που ειναι ο πατος του βαρελιου..

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
Eτσι ακριβος ειναι οπως τα λες.......
ΜΑΥΡΟ απο εμενα σε οσα μαγαζια ιοθετουν τετοιες συμπεριφορες και μας περνανε για μαλακες....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
ολα καλα λεμε..

Όχι. Σε αυτό έχεις δίκιο, και εγώ μαζί σου. Η ομορφιά όμως είναι κάτι το υποκειμενικό. Θυμήσου πέρυσι το καλοκαίρι πόσοι έλεγαν την Ντάρια κουκλάρα και πανέμορφη και μετά τις φωτογραφίες όπου φαινόταν το πρόσωπό της έκαναν "γαργάρες".

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.835
Πόντοι
3.715
ολοι έχουμε την προσωπικότητά μας και το ελεύθερο της επιλογής που πως πότε και γιατί θα βγάλουμε από το παντελόνι πρώτα το 50αρικο και μετά το εργαλείο μας.
Δόξα τα λεφτά παίζει ανταγωνισμός κι όποιος δε βαριέται ψάχνει και βρίσκει για τον εαυτό του ότι του κάνει κέφι.

Αν βλέπω ότι με κοροϊδεύουν δεν ξαναπατάω, απλά πράγματα, έχω κόψει αρκετά μαγαζιά που είναι αγενέστατες οι υπηρεσίες, οι κοπέλες βρωμιάρες/ αγενέστατες, οι χώροι σταβλοι και το όλο σκηνικό απατεωνιά.
Θέματα καταναλωτικής συνείδησης.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Πλεζουρα, οι εχοντες κριση βλεπουν. Και καταλαβαινουν. Ο χωρος εχει τα ψιλοχαλαια του. Οπως ολα στον κωλοτοπο που ζουμε. Αλλο φαινεται κι αλλο ειναι. Και τωρα που γραφω, γραφω για να διαβασει κανεις μεσα απο τις γραμμες. Εδω αν μιλησεις αληθινα, το συστημα σε κανει περα. Φωναζεις και οι υπολοιποι σε παιρνουν για γραφικο, εχουν εκπαιδευθει ετσι. Και βεβαια ονειρο τους δεν ειναι να διορθωσουν τα πραγματα, αλλα να συμμετεχουν κι αυτοι στο μεγαλο παιχνιδι του συστηματος και να οφεληθουν. Αυτοι σε βαρος των πολλων, των προβατων, των αφελων.
Θεματοφυλακες παντα υπαρχουν, υπηρετες που φορανε τον μανδυα του "ενος απο μας", για να τους εμπιστευθουμε και να μας προστατευσουν και να μας καθοδηγησουν. Προβατα δεν ειμαστε? Θελουμε λοιπον και το μαντροσκυλο μας. Η ειναι λυκος?
Μ'αυτα και μ'αυτα, φτασαμε να ειμαστε ο καθενας μονος του κι εναντιον των αλλων.
Τελικα, ειναι καλυτερα μαλλον να κανεις ανταρτικο και να κοροιδευεις, παρα να συγκρουστεις και να διαγραφεις. (σαν κομματικος εσωτερικος πολεμος ακουγεται!)

Ξαναλεω, οσοι θελουν να καταλαβουν και μπορουν, ακουνε, διαβαζουν και αντιλαμβανονται.

Το λεωφορειο του παθος, υπαρχει? ποτε θα βαλει δρομολογιο για Λαουρα?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αααα, δεν θα τα πάμε καλά. Μετά το μουνί της Ιζαμπέλας, τώρα μου πετάγεται και ο κώλος της νοσοκόμας Ντορέτας στο μπάνερ του Φυλής 104, τουρλωτός τουρλωτός... Και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη απαγορεύονται οι καταθέσεις. Έχω υπερβεί το πορνομπάτζετ του Σεπτέμβρη κατά 5 ευρώ...  :headbang:
logoff γρήγορα...  :S

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνα με αυτα που εχω  διαβασει εχω καταληξει στα εξης,
καποτε η βιζιτα κοστιζε 20000δρχ, τωρα στα στουντιο(μπουρδελα) δινεις 50e(17037,5 δρχ),δεν ειναι υπερτιμησης?
μηπως οι πελατες εχουν μια δοση αφελειας?

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
Αααα, δεν θα τα πάμε καλά. Μετά το μουνί της Ιζαμπέλας, τώρα μου πετάγεται και ο κώλος της νοσοκόμας Ντορέτας στο μπάνερ του Φυλής 104, τουρλωτός τουρλωτός... Και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη απαγορεύονται οι καταθέσεις. Έχω υπερβεί το πορνομπάτζετ του Σεπτέμβρη κατά 5 ευρώ...  :headbang:
Ωρα για ενα πορνοδανειο :2funny: :2funny:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.107
Πόντοι
6.635
[move] :) :) :)Σημερα 24/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μαρια - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Ναταλι - Τζενη

Βριλησου 60(κατω): Μελινα - Τζενη - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Μαριαννα διπλοβαρδια
Νινα διπλοβαρδια
Ναταλι διπλοβαρδια
Τζενη διπλοβαρδια
Λαουρα διπλοβαρδια
:headbang: :headbang: :headbang:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

ααααααχ, ομοιοπαθής συνάδελφε...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μαριαννα διπλοβαρδια
Νινα διπλοβαρδια
Ναταλι διπλοβαρδια
Τζενη διπλοβαρδια
Λαουρα διπλοβαρδια
:headbang: :headbang: :headbang:

αν προσθεσεις και τις υπολοιπες που ατυπα μπαινουν στο προγραμμα, μαλλον ολες σχεδον κανουν 2πλοβαρδια! εντατικοποιηση! workaholics!

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Σε κριτικες δεν βρηκα τιποτα...
Ευχαριστω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Eρωτηση!!!

Η Ζλατα κανει βαρδιες στο Σπ.Πατση 27? :think:
Στις κιουριες λεει οτι παιζει μια.....βεβαια οι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα αλλα συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια!!! :P

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Ευχαριστω
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νίκη/listingid:629/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νίκη/listingid:629/[/url]

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω

Αν κοιτάξεις στα πιο πίσω ποστ, θα βρεις τις πληροφορίες για τη Νίκη, ο άνθρωπος ήδη σου απάντησε.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Να δω τι θα πρωτοκανουμε σημερα!!!!!
Το απογευμα στη Βριλησσου ειναι η Βικυ στο 60, η Κιμ λογικα στο 46 και η Λολα ή στο 57 ή στο 42!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εχω μπλοκαρει απο τωρα!!! :cheesy:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Να δω τι θα πρωτοκανουμε σημερα!!!!!
Το απογευμα στη Βριλησσου ειναι η Βικυ στο 60, η Κιμ λογικα στο 46 και η Λολα ή στο 57 ή στο 42!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εχω μπλοκαρει απο τωρα!!! :cheesy:
Το απόγευμα στο 42 είναι η φρίντα! Οπότε μάλλον στο 57 είναι η Λόλα.
Αν τα ξέρω σωστά βέβαια!  :rolleyes: 
:grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom