You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για κριτικες δες εδω:παιδες μηπως μπορει καποιος να πει 2 λογια για την Σιλβια που δουλευει στο χαλκιδικης..Ειναι μιλφ..επισης εχτες ζητησα και πληροφοριες για τη Νικη που δουλευει και εκει 1-2 μερες..Περιμενω μηπως κανεις εχει παρει και βοηθησει(για καποιον indian μου ειπαν οτι εχει παρει)
Σε κριτικες δεν βρηκα τιποτα...
Ευχαριστω
respectνα πω για μενα? ολες μα ολες τρελλαινονται με την κοιλια μου και μου κανουν αστειακια, (ποσες μπυρες ειναι μεσα, κλπ), κοιταζονται με αυταρεσκεια στην καραφλα μου και μου τη γυαλιζουν απο πανω!, χαιδευουν με μανια το πουλοβερακι που φοραω χειμωνα καλοκαιρι, κι ολο και κατι αφηνουν στο στρωμα για το σκουπακι της κας Λιτσας και το γλυψιμο το ξεκινανε απο τις ρυτιδες, ειναι πιο ερωτικο.
Ομορφο με ανεβαζουν, αντρακλα με κατεβαζουν, σιγουρα αρεσω, το βλεπω απο τη στιγμη που κοβω το εισιτηριο!
οι μπαζοι κι οι σαβουρες απλως δεν περνανε.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Την ειδα χτες με ρουχα ομως γιατι εκεινη την ωρα ηρθε στο 144!!!Ξέρουμε κάτι για αυτήν.....Υπάρχει κατ αρχάς ή είναι άλλη μια απάτη της Γερμανοαλυσίδας ?
Απο προσωπο ειναι πολυ καλυτερη απ'οτι δειχνει στη φωτο αλλα με τα ρουχα δεν μπορεσα να καταλαβω τι λεει απο σωμα!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πόσο μοιάζουμε τελικά!!!!!να πω για μενα? ολες μα ολες τρελλαινονται με την κοιλια μου και μου κανουν αστειακια, (ποσες μπυρες ειναι μεσα, κλπ), κοιταζονται με αυταρεσκεια στην καραφλα μου και μου τη γυαλιζουν απο πανω!, χαιδευουν με μανια το πουλοβερακι που φοραω χειμωνα καλοκαιρι, κι ολο και κατι αφηνουν στο στρωμα για το σκουπακι της κας Λιτσας και το γλυψιμο το ξεκινανε απο τις ρυτιδες, ειναι πιο ερωτικο.
Ομορφο με ανεβαζουν, αντρακλα με κατεβαζουν, σιγουρα αρεσω, το βλεπω απο τη στιγμη που κοβω το εισιτηριο!
οι μπαζοι κι οι σαβουρες απλως δεν περνανε.
Τα ίδια μου λένε και μένα.....αφού πληρώσω το "εισιτήριο"!!!!
Για την Κατερινιώ από Κ4 δεν χρειάζεται να πω πολλά, την ξέρετε!!!
Καλή εμφάνιση, αεράτο σαλονάρισμα και αξιοπρεπέστατο σέρβις!!!!
Λίγο χρόνο παραπάνω στην πίπα να δίνει, την οποία κατέχει κιόλας!!!!
Τις καλημέρες μου......
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αντε ξυπνα....ακομα κοιμασαι?παιδες,νεο στουντιο με πολονες ανεκαλυφθη
μουναρες,καλο γκαμησι κλπ
πιο πολλα αυριο ειμαι ψοφιος ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Άστον ρε κουτάλα να ξεκουραστεί....Αντε ξυπνα....ακομα κοιμασαι?
Αίμα θα έβγαλε το παιδί!!!!
Άσε που αν είναι ξεκούραστος, θα μας τα πει καλύτερα!!!!!
Υ.Γ. Για πήγαινε στην γωνία να δεις αν έρχομαι!!!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ξεχασα και το βασικοτερο.....ειδα και τη Σαρα χτες στο Συγγρου 144!!!Την ειδα χτες με ρουχα ομως γιατι εκεινη την ωρα ηρθε στο 144!!!
Απο προσωπο ειναι πολυ καλυτερη απ'οτι δειχνει στη φωτο αλλα με τα ρουχα δεν μπορεσα να καταλαβω τι λεει απο σωμα!!!
Πολυ ωραιο μουνι αλλα οχι σαν αυτη που βαλανε στις φωτο!!!
Πιπινι μαυρισμενο καστανο σκουρο και καθοτανε πολυ ωρα στο δωματιο......τωρα αυτο ή ειναι καλο ή ειναι κακο.....δεν ξερουμε ακομα!!!!
Πρεπει να καταλαβουν οι Γερμανοι οτι το χαντακωσανε το κοριτσι με τις μουφα φωτο γιατι αυτο λειτουργησε εναντιον της.....ειναι καλη και μπορει ανετα να σταθει απο μονη της!!!Οταν ομως βλεπεις να βγαινει στο σαλονι κατι που δεν ανταποκρινεται με αυτο που σου πλασαρουν και εχεις παει φτιαγμενος τοτε σηκωνεσαι και φευγεις!!!
Υ.Γ. Geopa δεν μ'ακους που σου φωναζω?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Με ξεκούφανες ρεεεεεεεεεεεεεε.......Υ.Γ. Geopa δεν μ'ακους που σου φωναζω?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
πηγαμε την συζητηση στην εντελως υποκειμενικη εμφανιση & ολα καλα..
γαργαρα η απουσια αυξημενης καθαριοτητας σε σχεση με το μεταξι..
γαργαρα οι διπλοβαρδιες..
γαργαρα οι αγενεστατες υπηρεσιες..
γαργαρα οι εξωφρενικες τιμες..
γαργαρα η ξεπετα που επιχειρουν οι περισσοτερες..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
για συνεχιστε να δουμε που ειναι ο πατος του βαρελιου..
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ξέρουμε κάτι για αυτήν.....Υπάρχει κατ αρχάς ή είναι άλλη μια απάτη της Γερμανοαλυσίδας ?
Αν είναι η σιντυ η βραζιλιάνα καλή είναι, με πολύ ωραία μακρυά πόδια, αλλά και με πολύ ωραίο κώλο
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημερα
Σημερα στο στουντιο:
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
:-* :-* :-*
Σημερα στο στουντιο:
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
:-* :-* :-*
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
ΑΨΟΓΟΣ!!Ξεχασα και το βασικοτερο.....ειδα και τη Σαρα χτες στο Συγγρου 144!!!
Πολυ ωραιο μουνι αλλα οχι σαν αυτη που βαλανε στις φωτο!!!
Πιπινι μαυρισμενο καστανο σκουρο και καθοτανε πολυ ωρα στο δωματιο......τωρα αυτο ή ειναι καλο ή ειναι κακο.....δεν ξερουμε ακομα!!!!
Πρεπει να καταλαβουν οι Γερμανοι οτι το χαντακωσανε το κοριτσι με τις μουφα φωτο γιατι αυτο λειτουργησε εναντιον της.....ειναι καλη και μπορει ανετα να σταθει απο μονη της!!!Οταν ομως βλεπεις να βγαινει στο σαλονι κατι που δεν ανταποκρινεται με αυτο που σου πλασαρουν και εχεις παει φτιαγμενος τοτε σηκωνεσαι και φευγεις!!!
Ομορφο κοριτσι αλλα ειναι Τσεχα
[move] Σημερα 25/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url] - Κατερινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Ναταλι - Αννα
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url] - Κατερινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Ναταλι - Αννα
Καλημερα! Σημερα, 25/09
Δροσοπουλου 95: Βικυ- Αννα - Ειρινη :-*
Αγ. Μελετιου 37 Κατερινα- Ειρινη- Λανα (τελευταια της βαρδια και μετα θα φυγει για 1 μηνα ;) ;)
Χαλκιδικης 83 Δεσποινα- Μαιρα- Ζλατα (εδω μπορει να παιξει αλλαγη)
Φιλια σε ολους και καλο ΣΚ :-* :-*
Δροσοπουλου 95: Βικυ- Αννα - Ειρινη :-*
Αγ. Μελετιου 37 Κατερινα- Ειρινη- Λανα (τελευταια της βαρδια και μετα θα φυγει για 1 μηνα ;) ;)
Χαλκιδικης 83 Δεσποινα- Μαιρα- Ζλατα (εδω μπορει να παιξει αλλαγη)
Φιλια σε ολους και καλο ΣΚ :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα ;)
μεχρι τις 17:00 στο studio η www.filis104.com/nana]Νανά[/url]
το απόγευμα 17:00 με 23:00 η www.filis104.com/souzana]Σουζάνα[/url]
και το βράδυ 23:00 με 06:00 η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
γιατή μου σβήσατε τη κρητική? επειδή το είπε η ντάρια? για να καταλάβω αυτη τα πληρώνει όλα και κάνει οτι θέλη? πως λέτε ότι είπα ψέματα? ήσασταν μπροστά? αφού λέω ψέματα πως με θυμάτε αυτή? Άμα ήμουνα ενας που όλα πήγανε καλά τότε πως με θυμάτε? άραγε κατι εγινε που με θυματε ετσι δεν είναι? και για την άλλη την μαντη που έγραψα κρητική εκεί δε λέω ψέματα? ή επειδη αυτή δε πληρώνει την αφήνουνε? πολύ μηστηρια πράματα και δε τα ήξερα πριν μπώ εδό. Και ο άλλος που λέει οτι πήρε τη γριά και βρώμαγε το στόμα της και το μουνί της και αυτός ψέμματα λέει? εγώ αυτό που λέω είναι οτι αυτά δεν είναι ωρέα πράματα. νόμιζα ότι εδώ εμείς γράφουμε και λέμε την αλήθεια για να κάνουμε καλό στους άλλους και να τους πούμε τι είδαμε. Αμα κάπια επειδη πληρώνη νομίζει ότι μπορεί να βρίζει και να δουλέβει όλους είναι κακό που την ανέχεστε! Εγω το ξανάπα αμα δε με έβριζε δε θα έλεγα όνομα αλλά αυτή συνεχίζει να βρίζει όλους και αντί να τη βάλετε στη θέση της της λέτε και μπράβο.Και ενέχεστε να σας δουλεβη και να λέει οτι τα μπουρδέλα της είναι στούντιο ε όχι δεν είναι. μπουρδέλα είναι που έπρεπε να γαμάς με 10 ευρώ όχι με 50 ή 80 που έδωσε ο άλλος. τα μπουρδέλα πιο καθαρά είναι και πιο ωραία μουνιά έχουνε. και επειδη τα λέο όπος είναι τα πράματα πληρώνη η άλλη και μου τα σβήνουν. αυτό τώρα είναι ωρέο? έτσι θα μάθουνε οι άλλοι τι γίνεται? εγώ λέο αντί να πληρώνει να σβήνουνε της κρητικές να κρατήση τα λεφτά της και να φιάξει τα μαγαζιά της και να φέρη και κανα μουνι της προκοπής που να κάνει και κανα μπανιο μια φορα το χρόνο. ετσι λεω εγώ. και δεν είμαι τρελός εγώ που τα λέω αφτά ούτε τάχω με τη ντάρια ή τη κάθε ντάρια. εγώ επειδή έχω πάει σε πολά μαγαζιά είπα να πώ που πέρασα καλά και που πέρασα άσκημα. γιαυτό δεν είναι εδώ? για να ξέρω δηλαδή? τωρα αμα θιξαμε μία που πληρώνη τι να κανουμε ας πρόσεχε και ας διαβάση τα παράπονά μας και να γίνη καλύτερη όχι να τα σβήνει και να μένει χειρότερη έτσι δεν είναι?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
δεν ισχυει το πληρωνει δεν πληρωνει η νταρια συναδελφε. αν παρακολουθεις το σαιτ καιρο, θα δεις οτι για πολλες πεφτει κραξιμο διαφημιζονται δε διαφημιζονται. ουτε η νταρια τη γλιτωνει ;) κατι αλλο θα εχει παιχτει...δε ξερω για να σου απαντησω τι βεβαια.αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυειγιατή μου σβήσατε τη κρητική? επειδή το είπε η ντάρια? για να καταλάβω αυτη τα πληρώνει όλα και κάνει οτι θέλη? πως λέτε ότι είπα ψέματα? ήσασταν μπροστά? αφού λέω ψέματα πως με θυμάτε αυτή? Άμα ήμουνα ενας που όλα πήγανε καλά τότε πως με θυμάτε? άραγε κατι εγινε που με θυματε ετσι δεν είναι? και για την άλλη την μαντη που έγραψα κρητική εκεί δε λέω ψέματα? ή επειδη αυτή δε πληρώνει την αφήνουνε? πολύ μηστηρια πράματα και δε τα ήξερα πριν μπώ εδό. Και ο άλλος που λέει οτι πήρε τη γριά και βρώμαγε το στόμα της και το μουνί της και αυτός ψέμματα λέει? εγώ αυτό που λέω είναι οτι αυτά δεν είναι ωρέα πράματα. νόμιζα ότι εδώ εμείς γράφουμε και λέμε την αλήθεια για να κάνουμε καλό στους άλλους και να τους πούμε τι είδαμε. Αμα κάπια επειδη πληρώνη νομίζει ότι μπορεί να βρίζει και να δουλέβει όλους είναι κακό που την ανέχεστε! Εγω το ξανάπα αμα δε με έβριζε δε θα έλεγα όνομα αλλά αυτή συνεχίζει να βρίζει όλους και αντί να τη βάλετε στη θέση της της λέτε και μπράβο.Και ενέχεστε να σας δουλεβη και να λέει οτι τα μπουρδέλα της είναι στούντιο ε όχι δεν είναι. μπουρδέλα είναι που έπρεπε να γαμάς με 10 ευρώ όχι με 50 ή 80 που έδωσε ο άλλος. τα μπουρδέλα πιο καθαρά είναι και πιο ωραία μουνιά έχουνε. και επειδη τα λέο όπος είναι τα πράματα πληρώνη η άλλη και μου τα σβήνουν. αυτό τώρα είναι ωρέο? έτσι θα μάθουνε οι άλλοι τι γίνεται? εγώ λέο αντί να πληρώνει να σβήνουνε της κρητικές να κρατήση τα λεφτά της και να φιάξει τα μαγαζιά της και να φέρη και κανα μουνι της προκοπής που να κάνει και κανα μπανιο μια φορα το χρόνο. ετσι λεω εγώ. και δεν είμαι τρελός εγώ που τα λέω αφτά ούτε τάχω με τη ντάρια ή τη κάθε ντάρια. εγώ επειδή έχω πάει σε πολά μαγαζιά είπα να πώ που πέρασα καλά και που πέρασα άσκημα. γιαυτό δεν είναι εδώ? για να ξέρω δηλαδή? τωρα αμα θιξαμε μία που πληρώνη τι να κανουμε ας πρόσεχε και ας διαβάση τα παράπονά μας και να γίνη καλύτερη όχι να τα σβήνει και να μένει χειρότερη έτσι δεν είναι?
Επισκέπτης
Γράψε την κριτική σου στο νήμα-Αγ. Μελετίου 37 η όπου αναφέρεται για να την δούμε...γιατή μου σβήσατε τη κρητική?
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
εγω είδα τις κρητικες ολες λενε μπράβο και η ίδια το είπε οτι εχει μονο καλες κρητικές. και ξαφνικά μόλις γράφω εγώ μια όχι καλη κρητικη ξαφνικα εξαφανίζετε. απο το τροπο που μιλάη θαπρπε να καταλαβετε τι πεζει που τους πεζει επειδη έχει διαφημιση και λεει και μονη της οτι το παιζει καλη και τωρα θα το παιζει κακια. εγω ξερω οτι αμα καποιος σου πει κατι το φιαχνεις για να γινεις καλυτερος δέ το σβήνεις και τον βρίζεις ούτε λές οτι εγω εχω διαφημιση και σας κανω οτι θλελω. έτσι λέω εγώδεν ισχυει το πληρωνει δεν πληρωνει η νταρια συναδελφε. αν παρακολουθεις το σαιτ καιρο, θα δεις οτι για πολλες πεφτει κραξιμο διαφημιζονται δε διαφημιζονται. ουτε η νταρια τη γλιτωνει ;) κατι αλλο θα εχει παιχτει...δε ξερω για να σου απαντησω τι βεβαια.αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K