Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Γράψε την κριτική σου στο νήμα-Αγ. Μελετίου 37 η όπου αναφέρεται για να την δούμε...
τωρα είμαι στη δουλειά ρε φίλε δε μπορό να γράψω πάλι κρητικη γιατι παο και έρχομαι συνέχηα

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Να γαμησω εψαξα και ειδα καποιες κοπελες.Στη Βουρβαχη 19 ηταν μια μιλφαρα ξανθια με βυζαρες και κωλαρα αλλα δεν περασα γιατι θελω πρωτα να δω κριτικες και αν αξιζει τα λεφτα της.Δεν εχουμε τιποτα για πεταμα πια.Στεφανια τη λεγανε.Στο πιο περα Βουλιαγμενης 83 ειχε Λιζα και οχι Τζεσικα που λεει στις Γορργονες διπλα.Πιτσιρικα μετρια.Απεναντι στο 68 ειχε την Αννα-Μαρια.Καιρο ειχα να τη γαμησω και επειδη αυτη ξερω αυτη εμπιστευτηκα.Τι να κανεις οταν δεν εχει πολλα καλα τεμαχια?Γυρνας στα παλια που ξερις οτι πιανουν τοπο τα λεφτα σου και λες ευχαριστω.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ τη διάβασα την κριτική του anexelektou χθες το βραδύ. Αφού είχα γράψει τη δική μου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι σβήσατε την κριτική ενός μελούς, αφού απ'ότι θυμάμαι δεν έβριζε, ούτε περιείχε προσβλητικές εκφράσεις.
Τώρα αν ήταν ψέμματα ή συκοφαντικά αυτά που έγραψε δεν το ξέρω, και είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις την αξιοπιστία μιας κριτικής εδω μέσα. Ο καθένας γράφει την εμπειρία του.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ειμαστε όλοι και κρίνουμε. Διασταυρώνουμε πληροφορίες και αποφασίζουμε.
Και εγώ διάβασα κριτικές για τη Νίκη στην πλειοψηφία τους όλες καλές. Ε εγώ δεν πέρασα καλά! Πως να το κάνουμε τώρα. Αφού βρωμούσε το έγραψα. Σε άλλον μπορεί να μύριζε λιβάνι! Τη θεώρησα εκμετάλλευση τη συγκεκριμενη εμπειρία και η μομφή πηγαίνει και προς την κοπέλα και προς το στοθντιο. Εχω δικαίωμα να το γράψω ως μέλος του site.
Ανεξάρτητα από το τι γράφει ο καθενας (στα όρια που δε θίγονται αξιοπέπειες) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται τέτοια λογοκρισία.
Δεν το περίμενα καθόλου και με βάζει σε σκέψεις αν παίζονται ή όχι "παιχνίδια" εδώ μέσα.

Εδώ χθες βριζανε μανούλες το βράδυ λες και ειμαστε στο γήπεδο, σε άλλο thread (αυτά έπρεπε να λογοκρίνετε..)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να γαμησω εψαξα και ειδα καποιες κοπελες.Στη Βουρβαχη 19 ηταν μια μιλφαρα ξανθια με βυζαρες και κωλαρα αλλα δεν περασα γιατι θελω πρωτα να δω κριτικες και αν αξιζει τα λεφτα της.Δεν εχουμε τιποτα για πεταμα πια.Στεφανια τη λεγανε.Στο πιο περα Βουλιαγμενης 83 ειχε Λιζα και οχι Τζεσικα που λεει στις Γορργονες διπλα.Πιτσιρικα μετρια.Απεναντι στο 68 ειχε την Αννα-Μαρια.Καιρο ειχα να τη γαμησω και επειδη αυτη ξερω αυτη εμπιστευτηκα.Τι να κανεις οταν δεν εχει πολλα καλα τεμαχια?Γυρνας στα παλια που ξερις οτι πιανουν τοπο τα λεφτα σου και λες ευχαριστω.
Σε οσους αρεσουν τα milf η Στεφανια ειναι εγγυηση.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Εγώ τη διάβασα την κριτική του anexelektou χθες το βραδύ. Αφού είχα γράψει τη δική μου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι σβήσατε την κριτική ενός μελούς, αφού απ'ότι θυμάμαι δεν έβριζε, ούτε περιείχε προσβλητικές εκφράσεις.
Τώρα αν ήταν ψέμματα ή συκοφαντικά αυτά που έγραψε δεν το ξέρω, και είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις την αξιοπιστία μιας κριτικής εδω μέσα. Ο καθένας γράφει την εμπειρία του.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ειμαστε όλοι και κρίνουμε. Διασταυρώνουμε πληροφορίες και αποφασίζουμε.
Και εγώ διάβασα κριτικές για τη Νίκη στην πλειοψηφία τους όλες καλές. Ε εγώ δεν πέρασα καλά! Πως να το κάνουμε τώρα. Αφού βρωμούσε το έγραψα. Σε άλλον μπορεί να μύριζε λιβάνι! Τη θεώρησα εκμετάλλευση τη συγκεκριμενη εμπειρία και η μομφή πηγαίνει και προς την κοπέλα και προς το στοθντιο. Εχω δικαίωμα να το γράψω ως μέλος του site.
Ανεξάρτητα από το τι γράφει ο καθενας (στα όρια που δε θίγονται αξιοπέπειες) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται τέτοια λογοκρισία.
Δεν το περίμενα καθόλου και με βάζει σε σκέψεις αν παίζονται ή όχι "παιχνίδια" εδώ μέσα.

Εδώ χθες βριζανε μανούλες το βράδυ λες και ειμαστε στο γήπεδο, σε άλλο thread (αυτά έπρεπε να λογοκρίνετε..)

+1000000.....Και εγώ διάβασα τη κριτική....Η λογοκρισία σε όλο της το μεγαλείο......Και σαφέστατα μου μπαίνουν σκέψεις για "παιχνίδια" όχι και τόσο καθαρά εδώ μέσα.....

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
αλλα λογια για ν αγαπιομαστε & βεβαια για να μην χασουμε τις εξτρα υπηρεσιες,τις εκπτωσεις,τα φρη φακ..
πηγαμε την συζητηση στην εντελως υποκειμενικη εμφανιση & ολα καλα..
γαργαρα η απουσια αυξημενης καθαριοτητας σε σχεση με το μεταξι..
γαργαρα οι διπλοβαρδιες..
γαργαρα οι αγενεστατες υπηρεσιες..
γαργαρα οι εξωφρενικες τιμες..
γαργαρα η ξεπετα που επιχειρουν οι περισσοτερες..
γαργαρα τα κομοδινα που συνεχιζουν να διατηρουν στις συλλογες τους παρα τις συνεχεις αρνητικες κριτικες..
ολα καλα λεμε..
τα στουντιο αρμενιζουν μια χαρα,απλα οι πελατες ειναι περιεργοι-μυστηριοι-μαλακες..
για συνεχιστε να δουμε που ειναι ο πατος του βαρελιου..

+10000000 και εδώ απλά...Τα είπες όλα...

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Σε οσους αρεσουν τα milf η Στεφανια ειναι εγγυηση.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μου αρεσουν γιατι ξερουν να κανουν σωστα αυτα που κανουν.Αλλα αυτο σχετικο ειναι αναλογα την επαγγελματια.Γαμω τις βυζαρες  :tits: φαινεται να εχει η τυπισα :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εγω είδα τις κρητικες ολες λενε μπράβο και η ίδια το είπε οτι εχει μονο καλες κρητικές. και ξαφνικά μόλις γράφω εγώ μια όχι καλη κρητικη ξαφνικα εξαφανίζετε. απο το τροπο που μιλάη θαπρπε να καταλαβετε τι πεζει που τους πεζει επειδη έχει διαφημιση και λεει και μονη της οτι το παιζει καλη και τωρα θα το παιζει κακια. εγω ξερω οτι αμα καποιος σου πει κατι το φιαχνεις για να γινεις καλυτερος δέ το σβήνεις και τον βρίζεις ούτε λές οτι εγω εχω διαφημιση και σας κανω οτι θλελω. έτσι λέω εγώ
ετσι ειπε?οτι μας κανει οτι θελει? αστε τον καθενα να λεει τοτε,ισως και να τα πιστευει :2funny: ειναι αδυνατον να ελεχθουν κατι χιλιαδες μελη και να μας κανουνε οτι θελουνε,μη τρελλαθουμε τωρα :sunglasses:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν πρόλαβα να την διαβάσω ρε παιδιά την κριτική του Ανεξέλεγκτου!!!
Αλλά αν ήταν όπως αυτή που διάβασα για Μάντυ, δεν βρίσκω τον λόγο να σβηστεί!!!!
Εκτός και αν ο Αντμίνας έχει αδιάσειστες αποδείξεις -όχι απλώς ενδείξεις - ότι είναι μούφα για τον οποιοδήποτε λόγο!!!!
Περιμένουμε απάντηση.....μέχρι τώρα πάντως ο Αντμίνας δίνει αρκετά πειστικές απαντήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα!!!!!
Αλλιώς θα αναπαράγουμε την ερώτηση κάθε μέρα!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου αρεσουν γιατι ξερουν να κανουν σωστα αυτα που κανουν.Αλλα αυτο σχετικο ειναι αναλογα την επαγγελματια.Γαμω τις βυζαρες  :tits: φαινεται να εχει η τυπισα :rockon:
Οντως εχει.
Και ξερει και να τις χρησιμοποιει.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
βριλησου 42 τωρα παιζει μπαλλιτσα η φριντα και απογευμα η ζινα.

βριλησου 57 δε σηκωνουν τηλεφωνο.

κεφαλληνιας75 η ξανθια λολιτα.

πειραιως 109 ουτε εκει σηκωνουν τηλ

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Καλημερα! Σημερα, 25/09

Δροσοπουλου 95: Βικυ- Αννα - Ειρινη :-*

Αγ. Μελετιου 37 Κατερινα- Ειρινη- Λανα (τελευταια της βαρδια και μετα θα φυγει για 1 μηνα ;) ;)

Χαλκιδικης 83 Δεσποινα- Μαιρα- Ζλατα (εδω μπορει να παιξει αλλαγη)

Φιλια σε ολους και καλο ΣΚ :-* :-*
Τελικα ειναι οντος αλλαγη στο Χαλκιδικης 83 για νυχτερινη βαρδια. Θα ειναι η Αννα :)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Aπο τη χτεσινη βολτα εκτος απο τη Σαρα στο Συγγρου 144 εντυπωσιαστηκα και απο την Ολιβια στο Βριλ.57 οπου περασα πριν τις 12!!!
Μελαχρινο ψηλο αλογο με καβλε φατσα ολο πονηρια και μια κωλαρα υπεροχη μεσα απο το ολοσωμο διχτυωτο που φορουσε!!!Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι τον δινει!!! :kissass:

Επιστρεφοντας στο βουνο κατα τις 2.15 μπηκα στο 46 για να παρω την Κιμ μιας και δεν προλαβα τη Βικυ και βλεπω καμια 10αρια ατομα στο σαλονι!!! :o
Βγαινω εξω και μεχρι να μπω στο αμαξι ανοιγει παλι η πορτα και βγαινουν 4!!!!Οι υπολοιποι μαλλον πηρανε σειρα.....
Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους..... :grin: οποτε δεν νομιζω να χωραει αμφισβητηση η κοπελα!!! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και ολα αυτα στις μετα τις 2 το πρωι!!!Ενας χριστιανος απ'ολους εκει μεσα δεν εγραψε ουτε μια κουβεντα!!!!! :-

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μηπως γνωριζουμε κανενα νεο για τα Δοξατου, Πιπινου 107, Παπαδοπουλου και Κηφισσου 60?
Τελικα δουλευουν αυτα ή οχι?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aπο τη χτεσινη βολτα εκτος απο τη Σαρα στο Συγγρου 144 εντυπωσιαστηκα και απο την Ολιβια στο Βριλ.57 οπου περασα πριν τις 12!!!
Μελαχρινο ψηλο αλογο με καβλε φατσα ολο πονηρια και μια κωλαρα υπεροχη μεσα απο το ολοσωμο διχτυωτο που φορουσε!!!Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι τον δινει!!! :kissass:
Ειναι πονήρω η Ρουμανα  :rolleyes: :2funny:
Για την Κωλοπιλαλα δεν ξαναλεω κουβεντα!!
Ποσων ετων ειπαμε οτι ειναι? :2funny:

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
Μηπως γνωριζουμε κανενα νεο για τα Δοξατου, Πιπινου 107, Παπαδοπουλου και Κηφισσου 60?
Τελικα δουλευουν αυτα ή οχι?
Το 60 νομιζω το σφραγισαν  :think:
Αλλα το πορνοματι μου ειδε κατι σαν κλωνο του Σπυρου Πατση 40 στην Πειραιως 121 :sunglasses:
Κατι σαν τους δυδιμους πυργους ενα πραγμα αλλα σε ροζ :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom