Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εάν είναι ορισμένα στούντιο κ κοπέλες να πρέπει να δέχονται μόνο θετικές κριτικές να το ξέρουμε.
καλό θα ήταν να μας πει αυτός που την έσβησε να μας πει ποιο κανόνα του σαιτ παραβίασε η κριτική αυτή κ σβήστηκε
Αντμίνα κάποια στιγμή θα πρεπει να πεις για ποιο λόγο σβήστηκε η κριτική του Ανεξέλεγκτου!!!!
Ας το θεωρείς χάσιμο χρόνου ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά όπως βλέπεις αρκετοί το θεωρούν σημαντικό να ενημερωθούν γιατί υπήρξε αυτου του είδους η λογοκρισία!!!!
Πρώτα από όλα θα είναι καλο προς το δικό σου συμφερον!!!!!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ρε τι γενεται... πριν 1-2 μηνες ειχα γραψει 2-3 κριτικες μαζεμενες απο τις οποιες δεν βγηκε καμια. Χωρις να αποθεωνω ουτε να κακοχαρακτηριζω καμια, απο οσο θυμαμαι. Εστειλα και μυνημα, να μαθω τι γενεται και ακομα περιμενω. Απο τοτε γραφω κριτικες μεσα στο νημα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Θεώρησα ότι η κριτική που σβήστηκε είχε ψευδή στοιχεία γι' αυτό την έβγαλα. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά. Δημοσιεύεται κάποια κριτική και "ανακαλύπτονται" ψεύτικα στοιχεία εκ των υστέρων και βγαίνει. Μπορεί να έκανα λάθος, αλλά δε μου αρέσει καθόλου που αμέσως μερικοί ανακαλύπτουν "παιχνίδια" και λογοκρισίες κλπ. κλπ. Τέλος πάντων, αν ήταν τόσο σημαντική για μερικούς, την ξαναβάζω να τελειώνουμε.
Φίλε mounelanos δώσε λεπτομέρειες ή εδώ ή σε pm.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μαλλον καλυτερα να τα πω εδω, αφου εκανα "καταγγελια". Ισως εχει κι ενδιαφερον για αλλους, που δεν δημοσιευεται η κριτικη τους, να ξερουν το γιατι. Ειχα ηδη γραψει εκεινη την εποχη καμποσες, τις εγραφα μαζι κι οχι απαραιτητα με την σωστη χρονολογικη σειρα. Τελευταια μου, πρεπει να ηταν για το Θησεως 79-Νταιανα. Μετα εγραψα για Λαουρα, Μιλβα, Λολιτα και δεν θυμαμαι ποια αλλη, μεσα λιγες μερες, αλλα δεν...Εστειλα μυνημα, χωρις απαντηση
Θεωρησα οτι παραηταν πολλες οι κριτικες μου και ισως δεν πολυασχοληθηκες. Δεν εδωσα συνεχεια, αφου ο,τι ηθελα το εγραφα και στην ενημερωση. Και θα συνεχισω εκει! Το ειπα ξανα τωρα με το θεμα του ανεξελεγκτου.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κοίτα, αν τα "στοιχεία" που έχεις είναι αδιαμφισβήτητα ότι η κριτική περιέχει ψέμματα, τότε καλά έκανες και την έσβησες!!!
Αν όχι, θα έπρεπε να υπάρχει η κριτική και να αποφασίσουμε όλοι εμείς που θα την διαβάζαμε τι είναι σωστό ή όχι!!!
Και πάντα θα πρέπει να παρέχετε η πλήρης ενημέρωση στα μέλη, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!!
Να δημιουργηθεί ένα θρεντ, όπου ο Αντμίνας και οι μοντερίστες να εξηγούν τους λόγους που προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες π.χ. διαγραφή ποστ ή κριτικής ή μη δημοσίευση κριτικής!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Εγω πάλι προτείνω να μπεί και επιπλέον κανόνας οσον αφορά τις κριτικές.

πχ να μην μπορεί ενα μέλος να γράψει κριτική αμέσως μόλις γραφτεί αλλά να πρέπει να περιμένει 1-2 μήνες ή ο περιορισμός αυτός να έχει να κάνει και με τα πόστ (οχι οτι με τόσα θέματα που υπάρχουν εδω θα δυσκολευτεί ο καθένας να γράψει 5-10 μαλακίες για να ανεβάσει ποστ  :2funny:)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για τη Μελίνα που δουλεύει τώρα Κασσάνδρας 6 έχουμε κάποια κριτικη;

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θεώρησα ότι η κριτική που σβήστηκε είχε ψευδή στοιχεία γι' αυτό την έβγαλα. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά. Δημοσιεύεται κάποια κριτική και "ανακαλύπτονται" ψεύτικα στοιχεία εκ των υστέρων και βγαίνει. Μπορεί να έκανα λάθος, αλλά δε μου αρέσει καθόλου που αμέσως μερικοί ανακαλύπτουν "παιχνίδια" και λογοκρισίες κλπ. κλπ. Τέλος πάντων, αν ήταν τόσο σημαντική για μερικούς, την ξαναβάζω να τελειώνουμε.
Φίλε mounelanos δώσε λεπτομέρειες ή εδώ ή σε pm.
Πολύ καλά έκανες κ επανέφερες την κριτική του φίλου ,γιατί η δικαιολογία για τα ψευδή στοιχειά μπορεί να ευσταθή μόνο σε εξόφθαλμες καταστάσεις όπως π.χ. να μιλαει για κοπέλα που εκείνη την μέρα δεν δούλευε στο στούντιο.
Από εκεί κ περά κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει στο δωμάτιο.
Εάν οι Νταρία θεωρεί πως έχει ψευδή στοιχειά ας το αναφέρει στο αντίστοιχο thread σχολιασμός κριτικών.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Mολις γυρισα απο Λιντα!!! :boff:
Τι να γραψω.....τα γνωστα, η γκομενα τα σπαει!!!! :rockon:

Στο Βριλ.55 ειναι τωρα η Ολιβια και μετα τις 12 η Λολα!!! :bigdick:
Βριλησσου 46 η Μινι!!!
Πιπινου δεν το σηκωνανε το τηλ και βαριομουνα να παω,φοβηθηκα μηπως ειναι και κλειστο...στην Πλ.Αμερικης γινοτανε ενας μικρος χαμος απο κινηση και μπατσους!!! :-

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
τωρα γυρισα από τσάρκα στη κασάνδρα. στο 3 κατω μαζί με τη μαριάνα είχε και μια άλλη με μάβρα μαλιά κατερίνα νομίζο από τσεχία αλλά μίλαγε σα να είναι από ελλάδα.ωρέο μουνί με βηζάρες αλλά δε είχα λεφτά μόνο για ματι πήγα. Στα άλλα είχε αυτές που λέει στη δηαφημιση ορεο μουνί η λάουρα άλλα αυτος που ητανε πριν ήτανε μεθησμένος και τη τσάντησε πολη και ήτανε και πολη ωρα στο δομάτιο, αυτός που θα παη μετά τη πάτησε

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Για τη Μελίνα που δουλεύει τώρα Κασσάνδρας 6 έχουμε κάποια κριτικη;
αυτη την είδα, δε μου αρεσε πολή εχει πολή μυτερα βηζια ψεφτηκα εχει ωραια τσιμπουκοχηλα ομος

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τωρα γυρισα από τσάρκα στη κασάνδρα. στο 3 κατω μαζί με τη μαριάνα είχε και μια άλλη με μάβρα μαλιά κατερίνα νομίζο από τσεχία αλλά μίλαγε σα να είναι από ελλάδα.ωρέο μουνί με βηζάρες αλλά δε είχα λεφτά μόνο για ματι πήγα. Στα άλλα είχε αυτές που λέει στη δηαφημιση ορεο μουνί η λάουρα άλλα αυτος που ητανε πριν ήτανε μεθησμένος και τη τσάντησε πολη και ήτανε και πολη ωρα στο δομάτιο, αυτός που θα παη μετά τη πάτησε
Ενω αυτος που θα παει αυριο..... :2funny: :2funny: :2funny:

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Πολύ καλά έκανες κ επανέφερες την κριτική του φίλου ,γιατί η δικαιολογία για τα ψευδή στοιχειά μπορεί να ευσταθή μόνο σε εξόφθαλμες καταστάσεις όπως π.χ. να μιλαει για κοπέλα που εκείνη την μέρα δεν δούλευε στο στούντιο.
Από εκεί κ περά κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει στο δωμάτιο.
Εάν οι Νταρία θεωρεί πως έχει ψευδή στοιχειά ας το αναφέρει στο αντίστοιχο thread σχολιασμός κριτικών.
ρε φίλε αφού με θημότανε πως με θημοτανε? άραγε κατι έγινε ετσι δεν ειναι?  και γιατί λετε οτι εγώ λεω ψεματα? αφτη δηλαδή που βάζη φοτογραφιες πριν 20 χρόνια απο τα κορίτσια λεει αλήθεια?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
φίλε τοσο χάλια ειναι αφτή? εγω αμα είχα λεφτά σημερα θα έπερνα αφτή η τη κατερίνα που είδα στο 3
Παρε την Κατερινα να βρεις την υγεια σου!!!
Τη Λαουρα ασ'την για τους μεθυσμενους!!! :tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom