Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ειναι πονήρω η Ρουμανα  :rolleyes: :2funny:
Για την Κωλοπιλαλα δεν ξαναλεω κουβεντα!!
Ποσων ετων ειπαμε οτι ειναι? :2funny:
Ρε την πονηρω τη Ρουμανα!!! :grin:

Που να ξερω ποσο ειναι.....ουτε η υπηρεσια δεν θυμαται και καθε μερα οτι θελει λεει!!!Το καλυτερο που ειχα ακουσει ηταν το 18!!! :tooth:

Υ.Γ. Ακομα λειπει μια θεια απο τη λιστα σου!!!! :P
Το ξερω οτι το κανεις επιτηδες!!! :s&m_3:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αυτο ειδα σημερα το μεσημερακι που κατι μαστοραδες βαζαν ταμπελα STUDIO 121 αλλα μιλαμε τελειως κλωνος το  ιδιο ροζακι :2funny:
Ειδωμεν.... :sunglasses:
Μαλιστα!!!Ομορφα νεα....
Αυτο με τις ταμπελες ολυμπιακων διαστασεων που εχουν μερικα μαγαζια ποτε μου δεν το καταλαβα!!!

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
Μαλιστα!!!Ομορφα νεα....
Αυτο με τις ταμπελες ολυμπιακων διαστασεων που εχουν μερικα μαγαζια ποτε μου δεν το καταλαβα!!!
Ναι αστα και αν μετρησα καλα εχει 3 ταμπελες :think:
Καλα νεα φτανει να φερουν και λιγο νεο αιμα οχι τα ιδια και τα ιδια..... :grin:

konstantinosss

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες.....

θελω να ρωτησω ολους τους συναγωνιστες ποσο καθαρες και ασφαλεις θεωρουν τις κοπελες των στουντιο...

σας εχει τυχει ποτε κοπελα με σεξουαλικα μεταδιδομενο νοσημα???

οκ φοραμε ολοι προφυλακτικα....(εγω προσωπικα κ στο τσιμπουκι) αλλα ποσο οι ιδιες οι κοπελες προσεχουν και εξεταζονται...????

το αναφερω αυτο γιατι υπαρχουν νοσηματα οπως τακονδυλωματα που μεταφερονται πολυ ευκολα ακομα κ με τη χρηση καποτας...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Aπο τη χτεσινη βολτα εκτος απο τη Σαρα στο Συγγρου 144 εντυπωσιαστηκα

Τιποτε αλλο δεν θα μας πεις για το μωρο?????  :2funny: :2funny: η το κρατας μυστικο!!

Κριτικη δεν ειδα ακομα. :grin: :grin:

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
παιδες.....

θελω να ρωτησω ολους τους συναγωνιστες ποσο καθαρες και ασφαλεις θεωρουν τις κοπελες των στουντιο...

σας εχει τυχει ποτε κοπελα με σεξουαλικα μεταδιδομενο νοσημα???

οκ φοραμε ολοι προφυλακτικα....(εγω προσωπικα κ στο τσιμπουκι) αλλα ποσο οι ιδιες οι κοπελες προσεχουν και εξεταζονται...????

το αναφερω αυτο γιατι υπαρχουν νοσηματα οπως τακονδυλωματα που μεταφερονται πολυ ευκολα ακομα κ με τη χρηση καποτας...

φιλος μου δερματολόγος μου είχε πει ότι πάνω απο το 60% του πληθυσμου εχει κονδυλώματα. η μαλακια με τη συγκεκριμενη μολυνση είναι ότι μπορεί να μη φαίνονται για ενα μεγαλο χρονικό διαστημα. όταν κανουν εξαρση κανεις θεραπεια και φευγουν το μικροβιο πάντως το εχεις για πάντα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 26/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - Μαρια - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη

Βριλησου 60(κατω): Αλινα - Τζενη - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/fiona]Φιονα[/url] - Ναταλι - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ τη διάβασα την κριτική του anexelektou χθες το βραδύ. Αφού είχα γράψει τη δική μου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι σβήσατε την κριτική ενός μελούς, αφού απ'ότι θυμάμαι δεν έβριζε, ούτε περιείχε προσβλητικές εκφράσεις.
Τώρα αν ήταν ψέμματα ή συκοφαντικά αυτά που έγραψε δεν το ξέρω, και είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις την αξιοπιστία μιας κριτικής εδω μέσα. Ο καθένας γράφει την εμπειρία του.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ειμαστε όλοι και κρίνουμε. Διασταυρώνουμε πληροφορίες και αποφασίζουμε.
Και εγώ διάβασα κριτικές για τη Νίκη στην πλειοψηφία τους όλες καλές. Ε εγώ δεν πέρασα καλά! Πως να το κάνουμε τώρα. Αφού βρωμούσε το έγραψα. Σε άλλον μπορεί να μύριζε λιβάνι! Τη θεώρησα εκμετάλλευση τη συγκεκριμενη εμπειρία και η μομφή πηγαίνει και προς την κοπέλα και προς το στοθντιο. Εχω δικαίωμα να το γράψω ως μέλος του site.
Ανεξάρτητα από το τι γράφει ο καθενας (στα όρια που δε θίγονται αξιοπέπειες) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται τέτοια λογοκρισία.

Δεν το περίμενα καθόλου και με βάζει σε σκέψεις αν παίζονται ή όχι "παιχνίδια" εδώ μέσα.

Εδώ χθες βριζανε μανούλες το βράδυ λες και ειμαστε στο γήπεδο, σε άλλο thread (αυτά έπρεπε να λογοκρίνετε..)
εάν είναι ορισμένα στούντιο κ κοπέλες να πρέπει να δέχονται μόνο θετικές κριτικές να το ξέρουμε.
καλό θα ήταν να μας πει αυτός που την έσβησε να μας πει ποιο κανόνα του σαιτ παραβίασε η κριτική αυτή κ σβήστηκε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εάν είναι ορισμένα στούντιο κ κοπέλες να πρέπει να δέχονται μόνο θετικές κριτικές να το ξέρουμε.
καλό θα ήταν να μας πει αυτός που την έσβησε να μας πει ποιο κανόνα του σαιτ παραβίασε η κριτική αυτή κ σβήστηκε
είπε η Ντάρια ότι γράφτηκαν ψέματα. Κι ό,τι πει η Ντάρια είναι ΝΟΜΟΣ!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τιποτε αλλο δεν θα μας πεις για το μωρο?????  :2funny: :2funny: η το κρατας μυστικο!!

Κριτικη δεν ειδα ακομα. :grin: :grin:
Δεν την πηρα!!!Απλα την ειδα.....

Ξεχασα και το βασικοτερο.....ειδα και τη Σαρα χτες στο Συγγρου 144!!!
Πολυ ωραιο μουνι αλλα οχι σαν αυτη που βαλανε στις φωτο!!!
Πιπινι μαυρισμενο καστανο σκουρο και καθοτανε πολυ ωρα στο δωματιο......τωρα αυτο ή ειναι καλο ή ειναι κακο.....δεν ξερουμε ακομα!!!!

Πρεπει να καταλαβουν οι Γερμανοι οτι το χαντακωσανε το κοριτσι με τις μουφα φωτο γιατι αυτο λειτουργησε εναντιον της.....ειναι καλη και μπορει ανετα να σταθει απο μονη της!!!Οταν ομως βλεπεις να βγαινει στο σαλονι κατι που δεν ανταποκρινεται με αυτο που σου πλασαρουν και εχεις παει φτιαγμενος τοτε σηκωνεσαι και φευγεις!!!

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:

Πιπίνου 118-Εύα
Αριστομένους 72-Τερέζα η Πολωνέζα.Ωραία μελαγχροινή καμπυλοειδής με πεταχτή κωλάρα και καβλωτικό πρόσωπο με σαρκώδη χείλη.
Να αναφέρουν οι ειδήμονες για την Τερέζα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε πρωινή Κυριακάτικη βόλτα παρέα με τον Pitsiriko1:

Ηλία Ηλίου 82: Ρέα. Η νεαρή Ρουμανα γνωστή από Φραντζή 47 και Βουλιαγμένης 83. Με νέα κόμμωση.

Πειραιώς 193 : Μονικα. Νεαρή μελαχρινή αδύνατη με πλούσιο φυσικό στήθος.

Ευνειδων 5 : Ρωξάνη. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ.

Σερβιων 26: Άντζελα. Ξανθή, πληθωρική milf

Κροκεών  6: Λαουρα. Ότι καλύτερο είδαμε σήμερα. Ξανθιά αρχοντογυναίκα με ωραίο κορμί και πλούσιο σιλικονε στήθος.Στα υπ΄οψην λιαν συντόμως

Κηφισού 30: Νταιανα. Ξανθή αδύνατη milf.

Αντιοχείας 64: Σαμπρινα. Η γνωστή ξανθή νταρντάνα Τσεχα, με το αγγελικό πρόσωπο.

Παιωνιου 10: Τζουλη. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή κορασίδα.

Αχαρνών 143 : Κλειστον……

Αχαρνών 85: Σοηζι(η) . Ξανθιά με ίσια μαλλιά με αφέλειες. Νεαρή ντυμένη σε λευκό σετ εσωρούχων , με λευκές κάλτσες και λευκές ζαρτιέρες. Τιμή εκκίνησης τα 30

Αχαρνών 106: Άλικη. Ξανθή αδύνατη παντελώς αδιάφορη. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ επίσης.

Φυλής 104: Ντορετα. Milf με πολύ κοντό μαλλί. 

Δοξάτου 2Α: Το ξανθό κεφάλι της (μεγαλο)κοπελας ξεπρόβαλε από την μισάνοιχτη πάνω πόρτα και μας είπε χαμογελώντας: «Μετά τις 5:00». Η ώρα ήταν 1:00………..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom