Εγώ τη διάβασα την κριτική του anexelektou χθες το βραδύ. Αφού είχα γράψει τη δική μου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι σβήσατε την κριτική ενός μελούς, αφού απ'ότι θυμάμαι δεν έβριζε, ούτε περιείχε προσβλητικές εκφράσεις.
Τώρα αν ήταν ψέμματα ή συκοφαντικά αυτά που έγραψε δεν το ξέρω, και είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις την αξιοπιστία μιας κριτικής εδω μέσα. Ο καθένας γράφει την εμπειρία του.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ειμαστε όλοι και κρίνουμε. Διασταυρώνουμε πληροφορίες και αποφασίζουμε.
Και εγώ διάβασα κριτικές για τη Νίκη στην πλειοψηφία τους όλες καλές. Ε εγώ δεν πέρασα καλά! Πως να το κάνουμε τώρα. Αφού βρωμούσε το έγραψα. Σε άλλον μπορεί να μύριζε λιβάνι! Τη θεώρησα εκμετάλλευση τη συγκεκριμενη εμπειρία και η μομφή πηγαίνει και προς την κοπέλα και προς το στοθντιο. Εχω δικαίωμα να το γράψω ως μέλος του site.
Ανεξάρτητα από το τι γράφει ο καθενας (στα όρια που δε θίγονται αξιοπέπειες) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται τέτοια λογοκρισία.
Δεν το περίμενα καθόλου και με βάζει σε σκέψεις αν παίζονται ή όχι "παιχνίδια" εδώ μέσα.
Εδώ χθες βριζανε μανούλες το βράδυ λες και ειμαστε στο γήπεδο, σε άλλο thread (αυτά έπρεπε να λογοκρίνετε..)