You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ειναι να μη σου παρει τον αερα!!!Δεν παιζουν με αυτα
Ειναι Aνεξελεκτη λεμε
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Εαν ισχύει αυτό που νομίζω τότε οχι δεν είναι η γνωστή Σόνια!Ποια ειναι αυτη η Σονια που ειναι τωρα στο Σπ.Πατση 40?
Πηγε η Λιντα και τωρα πηγε και η Σονια?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Tι νομιζεις δλδ?Εαν ισχύει αυτό που νομίζω τότε οχι δεν είναι η γνωστή Σόνια!
Οτι υπηρχει περιπτωση η γνωστη Σονια απο το Λελας να δουλευει στο Σπ. Πατση και μαλιστα Κυριακη μεταμεσονυκτια βαρδια!!!
Πλακα εκανα βρε Lex!!!! ;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εγω παντως ειμαι προετοιμασμενος!!!Εγω που θέλω να ενημερωθώ για στούντιο σωστά μπήκα εδω;
Υ.Γ. Πλακα πλακα εχει παρατραβηξει το θεμα λιγο δεν νομιζετε?
Νταρια σε ξερουν και οι πετρες πλεον......καταλαβαινω την αγανακτηση σου, και αν ειναι ψεματα ολα τοτε με το δικιο σου γινεται ολη αυτη η φασαρια, αλλα πιστεψε με δεν θα κατσει πια κανεις να σε κρινει με μια κριτικη!!! ;)
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Ωραιότατα!ναι κυριε μου
λοιπον Δροσοπουλου 95 ειναι μια καινουρια λιθουανεζα η Εβελινα, Αγ Μελετιου η γνωστη Ειρινη που προσφερει πρωκτικο και με 80ευ και Χαλκιδικης 83 ειναι η φρεσκια ρωσιδουλα η Ηλιανα
Ευχαριστώ δεσποινής που ενημερώσατε! ;)
Πάντως η Ηλιάνα όντως είναι ρωσιδούλα... οχι ρωσίδα!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!Οχι οχι. Σε άλλο αναφέρομαι εγώ.
Μωρέ το υπέθεσα οτι δεν το λές σοβαρά... αλλωστε εαν ίσχυε κάτι τέτοιο σίγουρα θα το γνώριζες πριν απο εμένα ;)
Απλά με αφορμή το δικό σου πόστ το έγραψα για να μην παρασυρθεί κανένας άλλος και τραβιέται μέχρι εκει βραδιάτικα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
τωρα γυρισα από τσάρκα στη κασάνδρα. στο 3 κατω μαζί με τη μαριάνα είχε και μια άλλη με μάβρα μαλιά κατερίνα νομίζο από τσεχία αλλά μίλαγε σα να είναι από ελλάδα.ωρέο μουνί με βηζάρες αλλά δε είχα λεφτά μόνο για ματι πήγα. Στα άλλα είχε αυτές που λέει στη δηαφημιση ορεο μουνί η λάουρα άλλα αυτος που ητανε πριν ήτανε μεθησμένος και τη τσάντησε πολη και ήτανε και πολη ωρα στο δομάτιο, αυτός που θα παη μετά τη πάτησε
στο περιπου φιλε
στο 4 κατω ειχε το απογευμα την λαουρα ενω το προγραμμα ελεγε την αννα.
στο 4 πανω ειχε την αννα αντι μια μαρια,προφανως νεα στο χωρο
κυρα λιτσα βαλε μας και μερικες φωτο απο τα νεα κοριτσια.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καμια σχεση.Ποια ειναι αυτη η Σονια που ειναι τωρα στο Σπ.Πατση 40?
Πηγε η Λιντα και τωρα πηγε και η Σονια?
Δες την κριτικη μου.....
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ειναι γεγονος πως εχει ομορφο προσωπακι και στηθος απλα καμια σχεση με φοτο, θα έλεγα πως φερνει λιγο απο βανεσσα πειραιως 193. τα δωματια της ηταν όλα φουλAπο τη χτεσινη βολτα εκτος απο τη Σαρα στο Συγγρου 144 εντυπωσιαστηκα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πώς πήγαινε από κόσμο η Λίντα ?Mολις γυρισα απο Λιντα!!!
Τι να γραψω.....τα γνωστα, η γκομενα τα σπαει!!!!
Την έχω κόψει εδώ και καιρό λόγω πολυκοσμίας.... :S
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ειχε δυο πριν απο εμενα.....ο πρωτος εφευγε την ωρα που μπηκα στο μαγαζι και αλλος ενας μετα!!!Πώς πήγαινε από κόσμο η Λίντα ?
Την έχω κόψει εδώ και καιρό λόγω πολυκοσμίας.... :S
Αυτα κατα τις 9.00 και κατι περιπου!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Kαλημέρα ;)
τωρα και μεχρι τις 17:00 στο studio η www.filis104.com/souzana]Σουζάνα[/url]
το απόγευμα η Αμάντα
το βράδυ η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημερα και καλη εβδομαδα
Σημερα στο στουντιο
10 - 5 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5 - 11 www.studio40-gr.com/korina]Κορινα [/url]
11 - 8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα [/url]
:-* :-* :-*
Σημερα στο στουντιο
10 - 5 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5 - 11 www.studio40-gr.com/korina]Κορινα [/url]
11 - 8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα [/url]
:-* :-* :-*
[move] Σημερα 27/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Λιζα - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/fiona]Φιονα[/url] - Μαρια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη - www.kassandras6.com/eva]Ευα[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Λιζα - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/fiona]Φιονα[/url] - Μαρια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη - www.kassandras6.com/eva]Ευα[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Κατερινα
Επισκέπτης
γι αυτο μ ετρωγαν τ αρχιδια μου ολο το ΠΣΚ???είπε η Ντάρια ότι γράφτηκαν ψέματα. Κι ό,τι πει η Ντάρια είναι ΝΟΜΟΣ!
Υ.Γ κυριε αντμιν εγραψα απαγορευμενη λεξη,σβηστε γρηγορα το μηνυμα μου μη τυχον & παρεξηγηθει η μαγαζατορας..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K