Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τί ζημιά είναι αυτή πρωινιάτικα.... :S
Κάθε τρεις και λίγο πετάγεται η μουνάρα της Ιζαμπέλας στο banner του Κροκέων 6  :pipa1:
Ααααχ....  :fuck1:

Αξίζει τον κόπο (ταξίδι βόρεια προάστια) από ή είναι άλλο ένα επιπλάκι;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν την εχω παρει, αλλα την εχω δει σε τσαρκα.

Η εμφανιση της αρκετα κοντα στις φωτο του banner.
Ομορφη κοπελα. Τωρα για τα ενδότερα..........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467

Άν περιμένεις pse χτύπα άλλο κουδούνι. Αν πάλι δεν σε χαλάει μια "συνεύρεση" gfe πήγαινε. Η κοπέλα είναι μικροκαμωμένη, με όμορφο σωματάκι, και ομορφούτσικο πρόσωπο.

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:

Ολοι ΕΜΕΙΣ (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)που με τοση ευκολια κρινουμε ειμαστε οι "Κυριοι τέλειοι" ?

Αραγε κανεις απο ΕΜΑΣ δεν εχει λιγο κοιλιτσα, λιγο φαλακριτσα, λιγα κιλά παραπάνω, γαμψη μυτη, ειναι λιγο κοντουλης και τοσα αλλα?
Και εαν δεν εχει τποτα απο τα παραπανω εχει ενα αλλο μεγαλο ελλατωμα: Την υπεροψια που την θεωρω πολυ σοβαροτερο.

Οπως εγραψα η Νικη (και η κάθε Νικη) δεν ειναι καλλονη και το ξερει. Οπως το ξερουν και τα αφεντικα της.
Για να δουλευει ομως σημαινει οτι σε καποιους αρεσει και περανε καλα.
Εχουμε πει επανειλημενα οτι το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο απο τον αλλο.
Με αυτη την φιλοσοφια το 70% των κοριτσιων στο Μεταξουργιο δεν θα επρεπε να δουλευει.(και λιγο λεω)

Τα πραγματα ειναι απλα:Σου αρσει περνας,  δεν σου αρεσει - δεν πας.....

Ολα τα αλλα .......

Αυτη ηταν η αποψη μου, που δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και σωστή.......

Δε διαφωνώ με το πνεύμα όσων λες, σίγουρα καλό είναι να μην υπάρχουν σκληροί χαρακτηρισμοί, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις..
Για μένα, ίσως κι επειδή είμαι ακόμα νέος σχετικά μετρά πολύ η εμφάνιση.. Κι είμαι αρκετά αυστηρός στην κριτική μου σ' αυτό τον τομέα όχι μόνο με τα κορίτσια, αλλά κ με τον ίδιο μου τον εαυτό.. Πάντα όποτε πάω με κάποια ιερόδουλο, φροντίζω να 'μαι περιποιημένος, καθαρός, φρεσκοξυρισμένος κ σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζομαι συχνά κτλ..
Αν για κάποιο λόγο είμαι στο μαύρο μου το χάλι, όχι σε ιερόδουλη δεν έχω όρεξη να πάω, αλλά ούτε στον καθρέφτη δε θέλω να με βλέπω..!
Γι' αυτό κι εγώ, έχω κάποιες σχετικά υψηλές απαιτήσεις απ' τα κορίτσια, τουλάχιστον απ' τις νεότερες.. Να 'ναι περιποιημένες κ να 'χουν ένα σχετικά γυμνασμένο σώμα.. Απ' τη στιγμή που 'ναι αυτή η δουλειά τους κ ζουν απ'αυτό..
Τώρα αν μεγαλώσω κ κάνω κι εγώ φαλάκρα κ σκεμπέ, δεν ξέρω ίσως ν' αλλάξω άποψη..
Αλλά νομίζω το πολύ-πολύ να πηγαίνω σε κανα στριπ κλαμπ για κανα πριβε χορό, κι όχι για τίποτα παραπάνω.. Αν νιώθω ότι δεν είμαι επιθυμητος δε νομίζω να 'χω όρεξη να πάω να κάνω έρωτα με μια νεαρή, όμορφη ιερόδουλο.. Μου φαίνεται παράταιρο κι αντιαισθητικό..
Ελπίζω πάντως, κ στα 50 μου ακόμα να κρατιέμαι καλά κ να μη φαρδύνω..!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τοτε δεν εχει δευτερη ευκαιρια !!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ δεν προτιμώ τις εύμορφες (όχι ότι δεν μου αρέσουν) αλλά τις ευγενικές και επαγγελματίες χωρίς βέβαια να έχουν μορφή χοίρου. Άλλωστε δεν επιλέγουμε τη Μις Ομορφιά αλλά την όσο πιο καλή γίνεται στο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δε διαφωνώ με το πνεύμα όσων λες, σίγουρα καλό είναι να μην υπάρχουν σκληροί χαρακτηρισμοί, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις..
Για μένα, ίσως κι επειδή είμαι ακόμα νέος σχετικά μετρά πολύ η εμφάνιση.. Κι είμαι αρκετά αυστηρός στην κριτική μου σ' αυτό τον τομέα όχι μόνο με τα κορίτσια, αλλά κ με τον ίδιο μου τον εαυτό.. Πάντα όποτε πάω με κάποια ιερόδουλο, φροντίζω να 'μαι περιποιημένος, καθαρός, φρεσκοξυρισμένος κ σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζομαι συχνά κτλ..
Αν για κάποιο λόγο είμαι στο μαύρο μου το χάλι, όχι σε ιερόδουλη δεν έχω όρεξη να πάω, αλλά ούτε στον καθρέφτη δε θέλω να με βλέπω..!
Γι' αυτό κι εγώ, έχω κάποιες σχετικά υψηλές απαιτήσεις απ' τα κορίτσια, τουλάχιστον απ' τις νεότερες.. Να 'ναι περιποιημένες κ να 'χουν ένα σχετικά γυμνασμένο σώμα.. Απ' τη στιγμή που 'ναι αυτή η δουλειά τους κ ζουν απ'αυτό..
Τώρα αν μεγαλώσω κ κάνω κι εγώ φαλάκρα κ σκεμπέ, δεν ξέρω ίσως ν' αλλάξω άποψη..
Αλλά νομίζω το πολύ-πολύ να πηγαίνω σε κανα στριπ κλαμπ για κανα πριβε χορό, κι όχι για τίποτα παραπάνω.. Αν νιώθω ότι δεν είμαι επιθυμητος δε νομίζω να 'χω όρεξη να πάω να κάνω έρωτα με μια νεαρή, όμορφη ιερόδουλο.. Μου φαίνεται παράταιρο κι αντιαισθητικό..
Ελπίζω πάντως, κ στα 50 μου ακόμα να κρατιέμαι καλά κ να μη φαρδύνω..!
Ισως να μην εχω γινει κατανοητος.

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ...

Και το τι αρεσει στον καθενα ειναι σχετικο.
Και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Απλα πραγματα....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ισως να μην εχω γινει κατανοητος.

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ...

Και το τι αρεσει στον καθενα ειναι σχετικο.
Και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Απλα πραγματα....
Σωστός. Δεν μας υποχρέωσε κανείς να πάμε σε μια κοπέλα χαμηλής , για εμάς, εμφάνισης.
Κάποιος όμως μπορεί να θέλει να πάει και να το χρυσοπληρώσει κιόλας...
Περί ορέξεως..

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
Εγώ δεν προτιμώ τις εύμορφες (όχι ότι δεν μου αρέσουν) αλλά τις ευγενικές και επαγγελματίες χωρίς βέβαια να έχουν μορφή χοίρου. Άλλωστε δεν επιλέγουμε τη Μις Ομορφιά αλλά την όσο πιο καλή γίνεται στο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Σωστοτατος... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μαζι σου.

Προσωπικα προτιμω μια μετρια με καλες υπηρεσιες, παρα μια κουκλα ξεπετα.

Αν γινοταν κουκλα και με καλες υπηρεσιες, ε τοτε θα ηταν το ιδανικο !!!!

(που και το κουκλα σχετικο ειναι για τον καθενα....)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Μαζι σου.

Προσωπικα προτιμω μια μετρια με καλες υπηρεσιες, παρα μια κουκλα ξεπετα.

Αν γινοταν κουκλα και με καλες υπηρεσιες, ε τοτε θα ηταν το ιδανικο !!!!

[size=10pt](που και το κουκλα σχετικο ειναι για τον καθενα....)[/size]

Σωστότατος. :thumbsup:

POPEYE

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
39
Like
3
Πόντοι
10
ο καθεις δικαιουται να χαρακτηρισει τα οσα γραφω οπως του καυλωνει..
το μονο δεδομενο ειναι οτι εγω θα γραφω ακριβως οσα σκεφτομαι..
οποιος χαλιεται να παταει το κουμπακι της αναφορας μεχρι να με σιχαθουν & να με διαγραψουν..
θιγονται οι διαφημιζομενοι & κανουν παραπονακια..
στα παπαρια μου..
ειμαι πελατης & απαιτω να μην μου πιανει τον κωλο καμια καριολα..
Μπορει να τα λες χυμα , και κατ εμε καλα κανεις αλλα στα περισσοτερα εχεις απολυτο δικιο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγώ πάλι προτιμώ μιά κούκλα με πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται..
Γιατι οι πολυ ωραιαες κοπελες πονταρουν στην εμφανιση τους για να προσελκυσουν κοσμο.
Θεωρουν οτι αυτο φτανει, και δεν βαζουν τα "δυνατα" τους στο δωματιο.
(σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις, που κανουν πολυ καλο κρεβατι)

Αντιθετα οι μετριοτερες φροντιζουν με την υψηλη αποδοση τους να κερδισουν κοσμο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom