Τί ζημιά είναι αυτή πρωινιάτικα.... :S
Κάθε τρεις και λίγο πετάγεται η μουνάρα της Ιζαμπέλας στο banner του Κροκέων 6
Ααααχ....
Αξίζει τον κόπο (ταξίδι βόρεια προάστια) από ή είναι άλλο ένα επιπλάκι;
Τί ζημιά είναι αυτή πρωινιάτικα.... :S
Κάθε τρεις και λίγο πετάγεται η μουνάρα της Ιζαμπέλας στο banner του Κροκέων 6
Ααααχ....
Ναι. Παράδεισος η μουνάρα της, αλλά ακριβό το εισιτήριο για τον Παράδεισο... :S
Αστα την εχεις παρει τι λεει?
Δεν την εχω παρει, αλλα την εχω δει σε τσαρκα.Αξίζει τον κόπο (ταξίδι βόρεια προάστια) από ή είναι άλλο ένα επιπλάκι;
Αξίζει τον κόπο (ταξίδι βόρεια προάστια) από ή είναι άλλο ένα επιπλάκι;
Θα παω για ενα τεστ και τα λεμε...... ;)Ναι. Παράδεισος η μουνάρα της, αλλά ακριβό το εισιτήριο για τον Παράδεισο... :S
Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:
Ολοι ΕΜΕΙΣ (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)που με τοση ευκολια κρινουμε ειμαστε οι "Κυριοι τέλειοι" ?
Αραγε κανεις απο ΕΜΑΣ δεν εχει λιγο κοιλιτσα, λιγο φαλακριτσα, λιγα κιλά παραπάνω, γαμψη μυτη, ειναι λιγο κοντουλης και τοσα αλλα?
Και εαν δεν εχει τποτα απο τα παραπανω εχει ενα αλλο μεγαλο ελλατωμα: Την υπεροψια που την θεωρω πολυ σοβαροτερο.
Οπως εγραψα η Νικη (και η κάθε Νικη) δεν ειναι καλλονη και το ξερει. Οπως το ξερουν και τα αφεντικα της.
Για να δουλευει ομως σημαινει οτι σε καποιους αρεσει και περανε καλα.
Εχουμε πει επανειλημενα οτι το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο απο τον αλλο.
Με αυτη την φιλοσοφια το 70% των κοριτσιων στο Μεταξουργιο δεν θα επρεπε να δουλευει.(και λιγο λεω)
Τα πραγματα ειναι απλα:Σου αρσει περνας, δεν σου αρεσει - δεν πας.....
Ολα τα αλλα .......
Αυτη ηταν η αποψη μου, που δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και σωστή.......
Ξεκινησε να καπνιζει Αφιλτρα η ακομα τα ιδια ??Ναι. Παράδεισος η μουνάρα της, αλλά ακριβό το εισιτήριο για τον Παράδεισο... :S
Δεν έχω κάνα νέο από τότε...Ξεκινησε να καπνιζει Αφιλτρα η ακομα τα ιδια ??
Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, μόνο με φίτλρο.Ξεκινησε να καπνιζει Αφιλτρα η ακομα τα ιδια ??
Ισως να μην εχω γινει κατανοητος.Δε διαφωνώ με το πνεύμα όσων λες, σίγουρα καλό είναι να μην υπάρχουν σκληροί χαρακτηρισμοί, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις..
Για μένα, ίσως κι επειδή είμαι ακόμα νέος σχετικά μετρά πολύ η εμφάνιση.. Κι είμαι αρκετά αυστηρός στην κριτική μου σ' αυτό τον τομέα όχι μόνο με τα κορίτσια, αλλά κ με τον ίδιο μου τον εαυτό.. Πάντα όποτε πάω με κάποια ιερόδουλο, φροντίζω να 'μαι περιποιημένος, καθαρός, φρεσκοξυρισμένος κ σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζομαι συχνά κτλ..
Αν για κάποιο λόγο είμαι στο μαύρο μου το χάλι, όχι σε ιερόδουλη δεν έχω όρεξη να πάω, αλλά ούτε στον καθρέφτη δε θέλω να με βλέπω..!
Γι' αυτό κι εγώ, έχω κάποιες σχετικά υψηλές απαιτήσεις απ' τα κορίτσια, τουλάχιστον απ' τις νεότερες.. Να 'ναι περιποιημένες κ να 'χουν ένα σχετικά γυμνασμένο σώμα.. Απ' τη στιγμή που 'ναι αυτή η δουλειά τους κ ζουν απ'αυτό..
Τώρα αν μεγαλώσω κ κάνω κι εγώ φαλάκρα κ σκεμπέ, δεν ξέρω ίσως ν' αλλάξω άποψη..
Αλλά νομίζω το πολύ-πολύ να πηγαίνω σε κανα στριπ κλαμπ για κανα πριβε χορό, κι όχι για τίποτα παραπάνω.. Αν νιώθω ότι δεν είμαι επιθυμητος δε νομίζω να 'χω όρεξη να πάω να κάνω έρωτα με μια νεαρή, όμορφη ιερόδουλο.. Μου φαίνεται παράταιρο κι αντιαισθητικό..
Ελπίζω πάντως, κ στα 50 μου ακόμα να κρατιέμαι καλά κ να μη φαρδύνω..!
Σωστός. Δεν μας υποχρέωσε κανείς να πάμε σε μια κοπέλα χαμηλής , για εμάς, εμφάνισης.Ισως να μην εχω γινει κατανοητος.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ...
Και το τι αρεσει στον καθενα ειναι σχετικο.
Και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
Απλα πραγματα....
Σωστοτατος... ;)Εγώ δεν προτιμώ τις εύμορφες (όχι ότι δεν μου αρέσουν) αλλά τις ευγενικές και επαγγελματίες χωρίς βέβαια να έχουν μορφή χοίρου. Άλλωστε δεν επιλέγουμε τη Μις Ομορφιά αλλά την όσο πιο καλή γίνεται στο
Μαζι σου.Εγώ δεν προτιμώ τις εύμορφες (όχι ότι δεν μου αρέσουν) αλλά τις ευγενικές και επαγγελματίες χωρίς βέβαια να έχουν μορφή χοίρου. Άλλωστε δεν επιλέγουμε τη Μις Ομορφιά αλλά την όσο πιο καλή γίνεται στο
Μαζι σου.
Προσωπικα προτιμω μια μετρια με καλες υπηρεσιες, παρα μια κουκλα ξεπετα.
Αν γινοταν κουκλα και με καλες υπηρεσιες, ε τοτε θα ηταν το ιδανικο !!!!
[size=10pt](που και το κουκλα σχετικο ειναι για τον καθενα....)[/size]
Μπορει να τα λες χυμα , και κατ εμε καλα κανεις αλλα στα περισσοτερα εχεις απολυτο δικιο.ο καθεις δικαιουται να χαρακτηρισει τα οσα γραφω οπως του καυλωνει..
το μονο δεδομενο ειναι οτι εγω θα γραφω ακριβως οσα σκεφτομαι..
οποιος χαλιεται να παταει το κουμπακι της αναφορας μεχρι να με σιχαθουν & να με διαγραψουν..
θιγονται οι διαφημιζομενοι & κανουν παραπονακια..
στα παπαρια μου..
ειμαι πελατης & απαιτω να μην μου πιανει τον κωλο καμια καριολα..
εγώ πάλι προτιμώ μιά κούκλα με πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται..Σωστότατος.
Γιατι οι πολυ ωραιαες κοπελες πονταρουν στην εμφανιση τους για να προσελκυσουν κοσμο.εγώ πάλι προτιμώ μιά κούκλα με πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται..