Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
τι? δεν ηταν η ιδια με τις φωτο? πως εγινε αυτο?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Με πρωτο και καλυτερο τον οργισμενο μεσηλικα που φωναζε...
Ρε τους αλητες βαζουν ψευτικες φωτος στο ιντερνετ για να μας κοροιδεψουν :tickedoff:

Μήπως σιγομουρμούριζε κι αυτό; :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.
Σαν να βγαζεις τα κρεμμυδια απο την χωριατικη σαλατα για να μην βρωμαει το στομα σου στην γκομενα admina !!! :think:
Ok ειπαμε αλλα και λιγο χρωμα στα thread δεν μας χαλαει !!!
Λες να το γυρισω στις ασπρομαυρες φωτογραφιες και εγω !!! ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.827
Πόντοι
3.715
Ακριβώς έτσι...ήμουνα κι εγώ στην παρέα αλλά δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ, πήγα με το φάκελο πορτφόλιο Α4 γκλόσσι πέϊπερ, εκτυπωμένες φώτοζ, έκανα τη σύγκριση, αλλά οι αστράγαλοι δεν ήταν οι ίδιοι...εμ...χμμμ, ούτε η μούρη βέβαια....ούτε ο μπάμπλυ κώλος...δεν κάθισα παραπάνω, προτίμησα ένα άλλο μαγαζί λίγο πιο μακριά.

Η φιλότιμη προσπάθεια της τσατσάς:
...έχει περιορισμένο πρόγραμμα 50κανονικό-60με μασάζ-100 για cookie... αλλά θα περάσετε πολύ καλά.

Zuko

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Γεια σε ολους!Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Στεφανία από Βούρβαχη ειναι η ίδια που δούλευε με το όνομα Ελένη πριν 3 χρόνια στη Βριλησσού? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Οι 3 στους 10 μιλησαν!
Που ειναι οι υπολοιποι? :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γεια σε ολους!Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Στεφανία από Βούρβαχη ειναι η ίδια που δούλευε με το όνομα Ελένη πριν 3 χρόνια στη Βριλησσού? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Σε ποιο απ'ολα!!!
Η Στεφανια δουλευε στο 57 πριν καμποσα χρονια!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στο 57 νομίζω που τότε θυμάμαι ήταν 40 ευρό η ταρίφα ενω τωρα ειναι 50.
Σαν να θυμαμαι οτι την ελεγαν Ελενη τοτε αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος!!!
Ισως να θυμαται καποιος αλλος!!! :think:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.

+1500

Αλλά πρώτα μάζεψε το μοντέρι σου, που έχει σαν μοναδική απασχόληση εδω και δυο χρόνια,
να αβαντάρει τους 5-6 πιο χυδαίους και ελεεινούς τυπους που εμφανίστηκαν ποτέ στο φορουμ....  :hammer:

Zuko

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Σαν να θυμαμαι οτι την ελεγαν Ελενη τοτε αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος!!!
Ισως να θυμαται καποιος αλλος!!! :think:
Γιατί πήγα χθες στο Βούρβαχη αλλά δεν ήξεραν να μου πουν για τη Στεφανια.Και τελικα πήρα τη Βαλέρια.Χάλια ομως.Η Σόνια από Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακομα κάπου?Εχω χάσει κάποια από τα ονόματα που πηγαινα κάποτε οπως η Ευα απο Βριλησσου 57 και τις ψαχνω.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Γιατί πήγα χθες στο Βούρβαχη αλλά δεν ήξεραν να μου πουν για τη Στεφανια.Και τελικα πήρα τη Βαλέρια.Χάλια ομως.Η Σόνια από Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακομα κάπου?Εχω χάσει κάποια από τα ονόματα που πηγαινα κάποτε οπως η Ευα απο Βριλησσου 57 και τις ψαχνω.
η Στεφανια ηταν κρυωμενη :'( απο αυριο ξεκιναει κανονικα τις βαρδιες της ;) και ναι, παλια δουλευε σαν Ελενη στη Βριλησσου :grin:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
και η Ευα απο Β57 εχει σταματησει εδω και κανα 2 χρονια :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom