Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (21 μέλη και 259 επισκέπτες)

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Κατά την 1.
Γενικά ολοήμερο κάθονται οι περισσότερες από ο,τι έχω παρατηρήσει.
Αν λες τι Ζωιτσα από Ιάσονος 30α και πιο παλιά Κολωνού 11β έχω να τη δω από τη πρώτη καραντίνα, αν λες άλλη δώσε καμία ακόμη πληροφορία
Ακολούυησα τις οδηγίες σας και βρήκα τη Ζώη στο Ι-3μηδέν, πολύ αδυνατισμένη και εύθημη.
Μαζί μια ξανθιά με ταττοό λίγο ποιό πάνω απο το αριστερό στήθος

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Όντως ναι ,πώς θα γαμαμε στο Κολωνού 34 στον δεύτερο χωρίς την κασέτα που έπαιζε συνέχεια το 'ανεβειτε και πάνω,πολύ ωραίο σεξ'.
'ανεβειτε και πάνω,πολύ ωραίο καλό σεξ' είναι το σωστό. :2funny:
Τόσα χρόνια πχιά!
Μιλάμε πλύση εγκεφάλου κανονική!

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Βέργας 2-7;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φίλοι, σας χαιρετώ.

Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).

Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.

Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια. :hi:
Συνουσιαστή σιδερένιος, τι να πω, αυτό που περνάς δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς σίγουρα, εγώ θα σού αφιερώσω τις επόμενες 3 συνευρέσεις ρε αρχηγέ , να 'σαι καλά!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Βρε μάγκες, να ρωτήσω, μουσικούλα λέτε να επιτρέψουν στα μπορδέλα;
Στις καφετέριες δεν παίζει μουσική, οκ, παίζει να χορέψουμε σου λέει....
Στα μπουρδελα ; πως θα βγαίνει η ιερόδουλη χωρίς μουσική να παίξει λίγο με την φαντασία μας στον στύλο...
ΠΏΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΣΙΚΉ;
Πώς το μαγαζί θα μουσικώνεται;;;;
Ρε γαμώτο ισχύει , ακόμα και οι μαλακίες που έπαιζαν κάτι παρακμιακά γύφτικα έδιναν ας το πούμε μια πινελιά ότι είσαι σε μαγαζί. Τώρα μπαίνεις μέσα και ακούς μόνο φωνές , το τάβλι λείπει, κανονικό καφενείο..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η Ναόμι είναι περίπτωση του να σε συμπαθήσει.
Ο κολλητός μου την τιμάει εδώ και χρόνια δίχως να μένει παραπονεμένος.. ΔΕΝ θυμάμαι να έχει βγει από δωμάτιο μαζί της και να έχει πει πεταμένο 10€
*Όταν μάλιστα ΔΕΝ είναι στις καλές της, του λέει όχι σήμερα μωρό έλα άλλη φορά....
Όντως είναι καλή η Ναόμι? Να δοκιμάσω ρε γαμώτο και να μπω λίγο στο μάτι της Ρόζας..??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η βουλγαροκύπρια Μάγκυ πότε βρίσκεται στο τσαρδί 43; Πρωί ή απόγευμα;
Απόγευμα την βρήκα περίπου στις 18.00, και όνομα Μάγια -έτσι μού είπε η τσατσά- αλλά την ίδια λέμε, με το καπέλο..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Υπαρχουν πουτανες που τις σεβεσαι και σε σεβονται, υπαρχουν και πουτανες που δεν σε σεβονται και επιβαλλεται να μην τις σεβεσαι. Δεν ειμαστε ιπποτες, μπουρδελοπελατες ειμαστε και πολυ φθηνοι (οι περισσοτεροι) μαλιστα.

Δεν εννοω σαφως να την βιασεις την αλλη μεσα στο δωματιο και μετα να την γαμησεις και στο ξυλο, αλλα γιατι να μην τσουξει λιγο το μουνακι της κι αυτηνης οπως ετσουξε λιγο και η τσεπουλα μου εμενα; Εχω δικαιωμα να τη σκισω και εχει δικαιωμα να σηκωθει να φυγει, νομιζω ειναι δικαιο...
Επιτέλους ένας τύπος που τα λέει τα πράματα όπως είναι.. Μπράβο ρε φίλε

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Καταγραφή.JPG

Μα είναι δυνατόν χωρίς χειραψία ?

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
...με πολύ αυστηρά όμως μέτρα που θα είναι τα ίδια με αυτά του περασμένου καλοκαιριού.

:tooth: ΚΛΑΙΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ
Δηλαδή, εδώ γελάμε κανονικά! Τήρηση πελατολόγιο και τηλεφώνου. Για να μας βρούνε πιο εύκολα. Είναι γελοίοι. Ο παντρεμένος θα δώσει τηλέφωνο; Γιατί να μην δώσει της γυναίκας του;
Τελικά υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα.
Ξέρω θα γίνουν όπως πέρσι. Βρε δεν γαμιέματε να Αγιάσουμε;
Αμ και τα 15 λεπτά; Εδώ πρέπει να παρακαλάς να μην σου χτυπήσει η τσατσά πριν τα 10.

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Γεια σας αλάνια μου καινουργειος στο σάιτ μάγκες εύχομαι να στε όλοι καλά
Ήθελα να ρωτήσω ξέρεις κάνεις αν παίζει τίποτα κωλονου ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Δηλαδή, εδώ γελάμε κανονικά! Τήρηση πελατολόγιο και τηλεφώνου. Για να μας βρούνε πιο εύκολα. Είναι γελοίοι. Ο παντρεμένος θα δώσει τηλέφωνο; Γιατί να μην δώσει της γυναίκας του;
Τελικά υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα.
Ξέρω θα γίνουν όπως πέρσι. Βρε δεν γαμιέματε να Αγιάσουμε;
περυσι ειχα γραψει ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΠΟΣ στο φωκαιας 27 σκαλακια που ζηταγε τηλεφωνα και ονοματα.
ηρθε ο καιρος να εμφανιστει ο τυπος αυτος παλι.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
περυσι ειχα γραψει ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΠΟΣ στο φωκαιας 27 σκαλακια που ζηταγε τηλεφωνα και ονοματα.
ηρθε ο καιρος να εμφανιστει ο τυπος αυτος παλι.

Τόλης Μαστακουνας. Χάρηκα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom