n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.029
- Πόντοι
- 46.232
καλή συνέχεια και σε σένα, εύχομαι να βρεις αυτή που ψάχνειςAnnyway να σαι καλά καλή συνέχεια
καλή συνέχεια και σε σένα, εύχομαι να βρεις αυτή που ψάχνειςAnnyway να σαι καλά καλή συνέχεια
Ειναι κάποια απο αυτες η Ελένη το μιλφ που ειχε παει Καλύμνου?τώρα live
ΜΑ17 Ελένη μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, και Ντασα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Να τής το πάρεις πίσω το 50άρικο της καριόλας, ας πρόσεχε η ηλίθια!Τυπε εμένα μου είχε πει ότι θα το έριχνε το πακοπαίδι.
Δεν το ήθελε καθόλου.
Μάλιστα μου είχε ζητήσει και 50 ευρώ δανεικά στο δωμάτιο για την έκτρωση και της τα δωσα αφού την έχυσα ακαποτα πάνω στη ήδη γκαστρωμενη μήτρα της.
Ο σωστός ο άντρας δίνει και παίρνει..
ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο ειμαστε ΣΥΝ-αγωνιστες και οχι ΑΝΤ-αγωνιστες?Μέσα από την ακαδημία των Μπουρδέλων ενισχύεται η αλληλεγγύη μεταξύ των ανδρών. Απλώς σκεφτείτε το τι τσακωμοί έχουν γίνει στην πραγματική ζωή για το ποιος θα υπερισχύσει σε μια χαζογκόμενα και στον αντίποδα εμείς οι Μπουρδελιάρηδες που γαμάμε ακριβώς τις ίδιες γκόμενες και δεν υπάρχει ίχνος μίσους ή ανταγωνισμού,αντίθετα κάνουμε το κατάλληλο motivation στους συναγωνιστές. Αυτό δεν είναι το υγιές τελικά???
Λογικά πρέπει να λές το Αγησιλάου 17, ένα υμιυπόγειο με μαύρη πόρτα αν θυμάμαι καλά.Θυμάσαι Αγησιλάου υπόγειο!! Έφερνε πάντα ώριμες κυρίες και πάντα άψογες και καθαρές!!! Μιλάμε για μέσα δεκαετία 80
Tην Καλησπερα στους Φιλους.....στην φωτο που εβαλε ο Τιτανας Smirnis εχασα την πολυτιμη Παρθενια μου...δεν ημουν πλεον ΑΣΠΙΛΟΣ....την δεκαετια του 80......αρχες....Αγησιλαου 3....ανεβαινες και τις σκαλες......για τα υπογεια που αναφερετε υπηρχαν 2 αν θυμαμαι καλα....το ενα ειχε μπλε πορτα με ασπρους τοιχους βαμενους εξωτερικα....μετα το Φαρμακειο στην Κολωνου.....κατεβαινες τα μαρμαρινα σκαλοπατακια.....το αλλο πρεπει να ειχε και κουρτινα ανοιγοντας την πορτα.....Καλα να περνατε......Λογικά πρέπει να λές το Αγησιλάου 17, ένα υμιυπόγειο με μαύρη πόρτα αν θυμάμαι καλά.
Φαντάζομαι ότι για να λείπει τόσο καιρό μάλλον θα το κράτησε. Κι έτσι έχει και άλλοθι για να γλιτώσει λίγο από τα του μεταξουργείου, ένα καλό Break. Αργά ή γρήγορα όμως η δίψα για χρήμα θα την φέρει πίσω..Ο Δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος 100%.... Υ.Γ Ναι συμπαθούσε τους Πάκηδες και δεν το έκρυβε καθόλου. Νομίζω ότι γνωρίζω τον λόγο. Ήθελε να είναι η μονόφθαλμη στον κόσμο των τυφλών, εμείς οι Έλληνες τής πέφταμε λίγο καλλιεργημένοι παραπάνω..Μια τόσο ωραία κοπέλα δηλ έκανε παρέα με πακια;;;;και επιπλέον κράτησε και δεν έριξε το μωρό;;;τόσο μικρή;;με πατέρα πάκι;τώρα όντως πέφτω από τα σύννεφα που λένε....
Tα μπουρδέλα? Γιατί πότε έκλεισαν?????ανοιξαν????
Θυμάσαι Αγησιλάου υπόγειο!! Έφερνε πάντα ώριμες κυρίες και πάντα άψογες και καθαρές!!! Μιλάμε για μέσα δεκαετία 80
Καλησπέρα. Αυτό το ρουμανάκι από τη Σόφια της Αλβανίας μέχρι πριν λίγες ημέρες δούλευε από 11:30 έως 19:00Αυτό το ρουμανακι η Άναμπελ τι ώρες δουλεύει;
Σωστός,δε παίζει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνιση αλλά το μυαλό,απλά λόγω εμφάνισης θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές από το να γαμιέται με πάκια ακαποτά,αλλά και το να ρίξεις ένα παιδί είναι δολοφονία,ειδικά εαν προχωρήσει η εγκυμοσύνη(έχω δει βίντεο κ έχω ξενερώσει).Όπως και να'χει ειναι περιορισμένης ευθύνης η κοπέλα.Μέσα στο Δρομοκαΐτειο.Τη δουλειά έχει η εμφάνιση ;; Σαβούρογανιολα ρε τύπε τι περιμένεις ;;
Αυτά λέγαμε τις προάλλες φίλε συναγωνιστή. Πολύ τυχεροί - και δεν ήταν λίγοι - αυτοί που τα ζήσαμε.....Αλλά και στην περιοχή της Φυλής, το παλιό σπιτι στη Φερρών, μία πόρτα πριν τη διασταύρωση με Αχαρνών (έγινε πολυκατοικία), που ήταν το πρώτο που έφερε απίστευτες Ανατολικές γυναικάρες. Μου είχε πέσει η μασέλα λέμε οταν πρωτοαντίκρυσα αυτές τις θεές, και είχα κολλήσει για καιρό. Μετά απλώθηκαν σε όλη την περιοχή. Αλλά τέτοιες γυναίκες, δεν ξαναείδα. Μιλάμε για εντελώς απίστευτες, φυσικές καλλονές, σε καύλωναν μόνο που τις έβλεπες.
Στη Φερών είχε δύο, ένα ακριβώς δίπλα από το υπόγειο πάρκινγκ και ένα στα δέκα μέτρα πιο κάτω (αυτό πρέπει να λες) που η πόρτα δεν άνοιγε πολύ καλά, στο συγκεκριμένο Σεπτεμβρίο του 1989 13.5 χρονών ήταν πρώτη φορά που πέρασα σε οίκο ανοχής με μια ξανθιά Ελληνίδα, της είπα ότι ήμουν 16 μεγάλο έδειχνα ήμουν και ψηλός, μέσα βέβαια κατάλαβε ότι της είχα πει ψέματα και ήταν πολύ καλή μαζί μου.Αλλά και στην περιοχή της Φυλής, το παλιό σπιτι στη Φερρών, μία πόρτα πριν τη διασταύρωση με Αχαρνών (έγινε πολυκατοικία), που ήταν το πρώτο που έφερε απίστευτες Ανατολικές γυναικάρες. Μου είχε πέσει η μασέλα λέμε οταν πρωτοαντίκρυσα αυτές τις θεές, και είχα κολλήσει για καιρό. Μετά απλώθηκαν σε όλη την περιοχή. Αλλά τέτοιες γυναίκες, δεν ξαναείδα. Μιλάμε για εντελώς απίστευτες, φυσικές καλλονές, σε καύλωναν μόνο που τις έβλεπες.
για εγκενια μιλαω μουτρο!!!!Tα μπουρδέλα? Γιατί πότε έκλεισαν?????