Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (26 μέλη και 277 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειχε και τέλεια οδοντοστοιχία η καριόλα και τέλειο χαμόγελο που είναι η αδυναμία μου!
Και γιατί αγχωνεσε ; Μολης ανοίξουν τα ντελα λίγο έμεινε .. μπορείς να την γαμας όποτε γιυσταρης τύπε μου !!

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Παιδες να θεωρησουμε δεδομενο οτι με το ανοιγμα του τουρισμου μεσα Μαιου θα ανοιξουν και τα μαγαζια της ηδονης;;;

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Προ μισης ωρας, μπηκα μονο στο 7 γιατι πετυχα 2 ομαδες ζηταδων στη λιοσιων και ειχα αγχωθει.
Ειχε μια ξανθια ρωσιδα Τατιανα που πιστευω ηταν ρουμανα και μαλιστα απο χωριο και ενα μελανουρι μου φανηκε ινδικο/πακιστανο κατι τετοιο... νορμαλ σωματα και οι 2, διαλεξα Τατιανα επειδη δεν ειχα σκοπο να κανω γυρα και δεν μου εκανε η αλλη κοπελα. Ηρθε στο δωματιο μετα απο 15 λεπτα και πηγε ξαπλωσε μπρουμυτα στο κρεβατι χωρις να με κοιταξει (???)
Πηγα εγω προς τα πανω της, εφαγε ενα κωλοσφαλιαρακι, και της ειπα να ερθει απο μπροστα για τσιμπουκι (ηθελα εκεινη στο πατωμα κι εγω στην ακρη του κρεβατιου) το οποιο αρνηθηκε γιατ το πατωμα εχει μικροβια, με βαζει να ξαπλωσω κανονικα και αρχιζει να μου τον τριβει με τα δαχτυλα και βυζια της, στο λεπτο ημουν τεντα, αφου μου φορεσε σκουφο με ρωτησε πως θελω καβαλοντας με παραλληλα, της ειπα να γυρισει αναποδα και αρνηθηκε παλι "εγω δε κανω ολες στασεις", ενταξει λεω ελα οπως θες, ανεβηκε πανω και σε 2 λεπτα ειχα τελειωσει και ξαλαφρωσει...

Ξερω οτι δε μπορω να εχω μεγαλες απαιτησεις με 20 ευρω και δεν τις εχω, παντως εδειχνε κουρασμενη και ειχε μια μινι αρνητικοτητα.
Εγω περασα με το μελανουρι.Τιποτα ιδιαιρερο ενα απλο γαμησι.....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εχθές,δεν είπα, αφού δεν έκατσε με το στουδιο ,εφιστικωσα εν τέλει τη Βιολέτα Λ και Κο. Για λάτρεις 'προγραμμάτων' ,ακα, γλωσσοφιλων,έρωτα,λουλουδιών και τα σχετικά δεν ενδείκνυεται. Ψιλή, ξανθιά,λεπτή,1.5 βυζί ωραίο δέρμα,καυλιαρικο μάτι,φόλα. Καλή ,για έναν μπούτσο,για όσους θέλουν λίγη εμφάνιση και θέλουν να αποφύγουν λιπώδεις καταστάσεις.

Μόλις έφτασα στέκομαι έξω απ' την πόρτα. Η τσατσά εξωτερικής φύλαξης από απέναντι λέει κλειστά. Τί κλειστά και παπάρια ,τοτε γιατί στεκόταν απέναντι;

Μόλις είχα περάσει από Jason , μόλις έφευγα από κει άρχισε μια αναμπουμπουλα,πέρασε βολίδα ένας με μηχανάκι απ' τον πεζόδρομο και βαρεσε συναγερμός.

Πήγα πιο πέρα στο απέναντι βορδελο στην υπογα ,στο παραθύρι από πάνω καραούλι η τσατσογρια λέει κλειστά είναι ,εγώ μένω εδώ.:jerking: Πήγαινε στη Jason,λέει.

Καλά λέω μέσα μου γυρνάω πίσω στο γωνιακό πάλι και ρίχνω το συνθηματικό 'δουλευει η Βιολέτα;' Δουλεύει ,λέει ,περίμενε. Μέσα σε δύο λεπτά είχε ανοίξει το βορδελο παραδόξως.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.347
Πόντοι
27.261
σε live mode πριν λιγο ενεκα δουλειας στα γνωστα σοκακια.
στη γνωστη διασταυρωση της γλυκειας αμαρτιας και στον γνωστο οικο πλεον που εχει κατασκηνωσει η εμιλυ, σημερα ηταν μια αλισια.
ρωτησα την τσατσα ποια ειναι αυτη?
και μου λεει καινουρια. αυριο θα εχω και αλλη.
καινουρια εεε λεω... ερχομαι.
μπαινω και ποια βλεπω? χαχαχα
τη γνωστη γυρολογο φολιτσα εναμισομετρη αννα απο φυλης 109 οροφο, 81, φωκαιας 27αρια κτλπ.
α καλα λεω οκ και εφυγα.
οποιος γουσταρει 20αρικο φυτιλιασμα... οριστε.

εχει ανοιξει και αλλος ενας οικος επισης, αλλα ακομα δεν εχω παει να δω, δεν εχει τυχει. σημερα ηταν κλειστος παντως μου ειπε.
ssssss... it's a secret :wink:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στουδιοαλέρτ Σίσσυ ,πρώτο πόδι Χαλκιδικής 6.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άσχετο.

Είδα τόσο κόσμο χθες και σήμερα έξω. Λαοθαλασσα.
Για περπάτημα. Παρέες. Αραχτοί σε παγκάκια με καφέδες και άλλα. Μπαράκια με μουσική να δίνουν ποτά και μπύρες σε πλατείες.
Αρκετοί χωρίς μάσκες.

Ο κόσμος κουράστηκε. Δεν πάει άλλο.
Ισχύει, πλέον είμαστε στον προθάλαμο της μετα -Covid εποχής. Μάς τα πρήξανε , φοράω μάσκα μόνο στο μετρό, πλέον.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους....δεν φερνω καλα νεα Κυριοι.....εκανα επισκεψη σε φιλη ρωσσιδα που εχει μια φιλη που δουλευει ...δεν θα αναφερω περιοχη....δεν χρειαζεται αλλωστε....σε γυμναστηριο....και το εφερε η κουβεντα......το πηγα προς τα εκει......η φιλη σου η ταδε τι κανει????μπλα...μπλα...μπλα....και ποτε θα ανοιξουν τα γυρναστηρια???Κυριοι....απο οτι της ειπε το αφεντικο της τον Ιουνιο.....αρα προς τα εκει παμε και εμεις Επισημα....θα βγαλει το καυλι μας τυρι απο οτι παει το πραγμα......
υσ......πηρα τηλεφωνο σε ανεξαρτητη.....πριν την καραντινα 40 το ραντεβου......τωρα 60....και εκεινη σε ερωτηση για τον χρονο μου τα μασαγε.......ουτε 10 ωρες αλλα ουτε 5 λεπτα.......καλα λεω...εκλεισα το τηλεφωνο ευγενικα και απο εδω πανε και οι αλλοι.....βρηκαν ευκαιρια....οτι φαμε ...οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας......Καλα να περνατε και κουραγιο Αδελφια.....

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Άλλη Τζέσικα είναι αυτή που δείχνει η σελίδα τους..καμία σχέση με Αγίου πετρου7

Άλλη Τζέσικα είναι αυτή που δείχνει η σελίδα τους..καμία σχέση με Αγίου πετρου7
Κοίτα καλά τη Μαριάτζελα,έχει αλλάξει το μαλλί.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο νήμα επικρατεί νηγαμία. Δεν γάμησε κάνεις να πει πού, πότε,τί και γιατί;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Την Καλησπερα στους Φιλους....δεν φερνω καλα νεα Κυριοι.....εκανα επισκεψη σε φιλη ρωσσιδα που εχει μια φιλη που δουλευει ...δεν θα αναφερω περιοχη....δεν χρειαζεται αλλωστε....σε γυμναστηριο....και το εφερε η κουβεντα......το πηγα προς τα εκει......η φιλη σου η ταδε τι κανει????μπλα...μπλα...μπλα....και ποτε θα ανοιξουν τα γυρναστηρια???Κυριοι....απο οτι της ειπε το αφεντικο της τον Ιουνιο.....αρα προς τα εκει παμε και εμεις Επισημα....θα βγαλει το καυλι μας τυρι απο οτι παει το πραγμα......
υσ......πηρα τηλεφωνο σε ανεξαρτητη.....πριν την καραντινα 40 το ραντεβου......τωρα 60....και εκεινη σε ερωτηση για τον χρονο μου τα μασαγε.......ουτε 10 ωρες αλλα ουτε 5 λεπτα.......καλα λεω...εκλεισα το τηλεφωνο ευγενικα και απο εδω πανε και οι αλλοι.....βρηκαν ευκαιρια....οτι φαμε ...οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας......Καλα να περνατε και κουραγιο Αδελφια.....
Αξιότιμε συναγωνιστά,
δεν είναι ανησυχητικό, διότι δεν είναι και κάτι καινούριο.
Ή συμμορφωνόμαστε με την πραγματικότητα και επισκεπτόμαστε τους οίκους μας μέσα Ιουνίου ή βγαίνουμε στο δρόμο κάνοντας συγκρουσιακή πολιτική για να ανοίξουν νωρίτερα.
Προφανώς κανείς μας δεν ψήνεται για το δεύτερο.
Θα επαναλάβω ότι 1)δεν μπορεί η κατάσταση να είναι έτσι όπως είναι με τα μέτρα, 2)να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ολόκληρα στάδια ανοίγματος από καιρό δημοσιοποιημένα και εμείς να επιμένουμε παιδιάστικα ότι το Σαββατοκύριακο ανοίγουν οι οίκοι.
Απλά δεδομένα είναι: Ανοίγουμε τελευταίοι

Εμένα δε με πονάει που τα γράφω συνέχεια;

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν τρελάθηκα με Άναμπελ. Πήγα μια φορά από περιέργεια , πολύ απότομη ρε παιδί μου, κατ 'ευθείαν χώθηκε ακάποτο αλλά τη σταμάτησα στο παρατσάκ, επίσης μού χώθηκε για γλωσσόφιλο και δεν ενέδωσα (!) -το ξέρω ακούγεται απίστευτο- , γενικώς ήταν κάπως μηχανική σαν να έχει πάρει κάτι (?) και να μην νοιώθει απλώς να εκτελεί ρομποτικά, κάτι τέτοιο μού έβγαλε η φάση. Δεν θα ξαναπάω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν τρελάθηκα με Άναμπελ. Πήγα μια φορά από περιέργεια , πολύ απότομη ρε παιδί μου, κατ 'ευθείαν χώθηκε ακάποτο αλλά τη σταμάτησα στο παρατσάκ, επίσης μού χώθηκε για γλωσσόφιλο και δεν ενέδωσα (!) -το ξέρω ακούγεται απίστευτο- , γενικώς ήταν κάπως μηχανική σαν να έχει πάρει κάτι (?) και να μην νοιώθει απλώς να εκτελεί ρομποτικά, κάτι τέτοιο μού έβγαλε η φάση. Δεν θα ξαναπάω.
Οι πιο πολλοί προτιμούν την Κλάρα Μπέλ ,με το κουδούνι.

Φουλ πρόγραμμα ,ακά,γλωσσοφιλα,κώλο, μουνοζουμα ,αγαπούλες, το όνειρο κάθε βορδελιαρη που σέβεται τον εαυτό του . Πρωινή βάρδια εμετουργειο , Ιάσωνος 105.

Без названия.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Αξιότιμε συναγωνιστά,
δεν είναι ανησυχητικό, διότι δεν είναι και κάτι καινούριο.
Ή συμμορφωνόμαστε με την πραγματικότητα και επισκεπτόμαστε τους οίκους μας μέσα Ιουνίου ή βγαίνουμε στο δρόμο κάνοντας συγκρουσιακή πολιτική για να ανοίξουν νωρίτερα.
Προφανώς κανείς μας δεν ψήνεται για το δεύτερο.
Θα επαναλάβω ότι 1)δεν μπορεί η κατάσταση να είναι έτσι όπως είναι με τα μέτρα, 2)να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ολόκληρα στάδια ανοίγματος από καιρό δημοσιοποιημένα και εμείς να επιμένουμε παιδιάστικα ότι το Σαββατοκύριακο ανοίγουν οι οίκοι.
Απλά δεδομένα είναι: Ανοίγουμε τελευταίοι

Εμένα δε με πονάει που τα γράφω συνέχεια;

:hi:
αστα φιλε Keeper.....ενα δακρυ κυλυσε και κυλαει στο προσωπο μου.....απλα καμμια φορα εχουμε καποια ελπιδα,,,,μπας...και λεω μπας και γινει κανενα θαυμα και ανοιξουνε νωριτερα......

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
αστα φιλε Keeper.....ενα δακρυ κυλυσε και κυλαει στο προσωπο μου.....απλα καμμια φορα εχουμε καποια ελπιδα,,,,μπας...και λεω μπας και γινει κανενα θαυμα και ανοιξουνε νωριτερα......
Ανοίξουν δεν ανοίξουν εμένα στα παπάρια μου . Ευτυχώς προς στιγμήν γαμω κι έτσι ,του γούστου μου,με ψάξιμο βέβαια , τρέξιμο, τύχη ... Ή θα γίνουμε γαμαιλέοντας ή θα ψοφίσουμε. Σιγά μην κάτσω τώρα να κλαίω τη μοιρα που μου φτιαξε ο Κούλης. Το πουτσοκέφαλο ψηλά συνβορδελοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom