Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (15 μέλη και 274 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Αν περασει καποιος σημερα απο Β7 ας κανει τον κοπο να ενημερωσει ποια δουλευει να μην τρεχω αδικα .....θενκς

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
10 με 15 Ιουνίου λένε .... Πέρα από αυτό πολύ προσοχη μολης ανοίξουν και να τιμησης και εσυ της καλές που είναι στην αφανεια τύπε !! Οσες εν μέσο πανδημίας και καλά στανταρακια μας έγραψαν στην ξεχαρβαλωμένη μουναρα τους μακρυά και αλάργα !!! Ξέρουν αυτές ποιες είναι ..!! Δήθεν δικαιολογίες δήθεν προβλήματα και γαμιουνται με τους συνταξιούχους πελάτες τους 300 ευρο την ώρα !!! Μα την Παναγία εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο 100% μολης ανοίξουν σε αυτές τις δήθεν στάνταρ μου που νόμιζα Ενώ στην ουσία ούτε σωστή πελατειακή σχέση υπήρχε ούτε τίποτα .... εμείς του 20και του 40 είμαστε στην ουσία σαν αυτούς που γαμάνε μια φορά και δεν ξαναπατάνε τους τυχαίους πελάτες έτσι τους λέω εγώ !!! τα γερόντια με της συνταξαρες μια χαρά συνεννόηση με κάποιες ..( δεν λέμε ονόματα δεν φύγουμε υπολήψεις ).....!! Αλλά οι μάζα είναι αυτή που της ανέβασε κάποιες και η ίδια η μάζα ( εμείς ) μολης ανοίξουν θα πάρουν πουλο !!!!
Για πες ποιες είναι αυτές οι κυρίες μήπως τις Έχω και εγώ για στανταράκια.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Για πες ποιες είναι αυτές οι κυρίες μήπως τις Έχω και εγώ για στανταράκια.
Ας ετοιμάσει έναν κατάλογο ο ΙΣΙΝΑΣ και ας τον στείλει με p.m. σε όσους μπουρδελιάρηδες ενδιαφέρονται.

Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση συναγωνιστή.Καλά είχε κοιλίτσα από τότε που δούλευε στο Φιλιππίδου.Αλλά έχω να πω ότι δεν μοίραζε φόλες.Μήπως μέσα στο δωμάτιο να το δουλεύει ακάποτο το κλαρίνο;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αν εχεις κανα πεντοχιλιαρο στην ακρη για το προβλεπομενο προστιμο σε περιπτωση σπασιματος καραντινας, φυλαξε το για καμμια αστερατη και πασιγνωστη πορνοσταρ σε city tour οταν γινεις καλα.
Ελπιζω να την βγαλεις καθαρη .Θα δεηθω υπερ της υγειας σου.Μακαρι να μην σε δω σε καποια ενοτητα του bou που δεν θελω να την κατονομασω .Ομως οπως ειχα πει"οποιος πηδαει πολλα παλουκια μπαινουν στον κωλο του".Αν ησουν πειθαρχημενος και ησυχος θα εγραφες για ο,τιδηποτε αλλο τωρα.Ψυχραιμια και υπομονη τωρα#

Ο ανθρωπος ειπε οτι το κολλησε απο λεωφορειο
Αν υπονοεις κατι, στο λεωφορειο που μπαινουν εκατονταδες ανθρωποι ειναι πολυ πιθανοτερο να αρπαξεις κορονα απο οτι στο τσαρδι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση συναγωνιστή.Καλά είχε κοιλίτσα από τότε που δούλευε στο Φιλιππίδου.Αλλά έχω να πω ότι δεν μοίραζε φόλες.Μήπως μέσα στο δωμάτιο να το δουλεύει ακάποτο το κλαρίνο;
Γράφω ξανά επειδή για κάποιο λόγο διαγράφηκε.
Las vergas trio παίζει η Σίλβια από Φιλιππίδου
Δυστυχώς σαν εμφάνιση είχε χαλάσει λίγο, έβαλε κοιλια και εχει πλαδαρέψει, δεν είναι πια το φιτ κορμάκι που ήταν.
Δεν έχει πια ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα, από εμένα είναι Χ τώρα για τώρα.

Συναγωνιστή δεν ξέρω τι χάρες μπορεί να κάνει στο δωμάτιο, ωστόσο η εικόνα της ηταν λίγο αποκρουστική σε σύγκριση με το παρελθόν που ήταν πολύ ωραία.
Πιστεύω σε κάποιον που γνωρίζεται αρκετά μπορεί να κάνει το χατήρι για ελεύθερο στοματικό, αν και την είδα αρκετά αρνητική στο σαλόνι.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Γράφω ξανά επειδή για κάποιο λόγο διαγράφηκε.
Las vergas trio παίζει η Σίλβια από Φιλιππίδου
Δυστυχώς σαν εμφάνιση είχε χαλάσει λίγο, έβαλε κοιλια και εχει πλαδαρέψει, δεν είναι πια το φιτ κορμάκι που ήταν.
Δεν έχει πια ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα, από εμένα είναι Χ τώρα για τώρα.

Συναγωνιστή δεν ξέρω τι χάρες μπορεί να κάνει στο δωμάτιο, ωστόσο η εικόνα της ηταν λίγο αποκρουστική σε σύγκριση με το παρελθόν που ήταν πολύ ωραία.
Πιστεύω σε κάποιον που γνωρίζεται αρκετά μπορεί να κάνει το χατήρι για ελεύθερο στοματικό, αν και την είδα αρκετά αρνητική στο σαλόνι.
Να δούμε αν βρούμε κάτι που να μας γεμίζει,μέχρι στιγμής προσωπικά δεν έχω βρει κάτι,δε τα έχω κλάψει τα μπλέ εισιτήρια αλλά δε μένω όσο θα ήθελα ικανοποιημένος,απ' ότι βλέπω αν συνεχιστεί αυτό η καλύτερη επιλογή θα είναι σε ανεξάρτητες ή σε μασαζομάγαζα

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Σημερινή επίσκεψη στο τριπλομάγαζο της Β3 (λιοσίων), πάνω μία νταρντανογυναίκα αρκετά νεαρή, στα 2 κάτω από μία χοντρούλα και μία αδυνατούλα Ρωσσο-maturogranny (Βερόνικα, Ολγα, κλπ). Οι μισές δούλευαν γυμνό, οι άλλες σκουφωτό, καμμία δε έδινε κολαρίνγκο. Εκανα μία καλή κατάθεση στην Ολγα που μύριζε όμορφο σαπούνι και τα ρούφηξε όλα.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Αν περασει καποιος σημερα απο Β7 ας κανει τον κοπο να ενημερωσει ποια δουλευει να μην τρεχω αδικα .....θενκς
Προ μισης ωρας, μπηκα μονο στο 7 γιατι πετυχα 2 ομαδες ζηταδων στη λιοσιων και ειχα αγχωθει.
Ειχε μια ξανθια ρωσιδα Τατιανα που πιστευω ηταν ρουμανα και μαλιστα απο χωριο και ενα μελανουρι μου φανηκε ινδικο/πακιστανο κατι τετοιο... νορμαλ σωματα και οι 2, διαλεξα Τατιανα επειδη δεν ειχα σκοπο να κανω γυρα και δεν μου εκανε η αλλη κοπελα. Ηρθε στο δωματιο μετα απο 15 λεπτα και πηγε ξαπλωσε μπρουμυτα στο κρεβατι χωρις να με κοιταξει (???)
Πηγα εγω προς τα πανω της, εφαγε ενα κωλοσφαλιαρακι, και της ειπα να ερθει απο μπροστα για τσιμπουκι (ηθελα εκεινη στο πατωμα κι εγω στην ακρη του κρεβατιου) το οποιο αρνηθηκε γιατ το πατωμα εχει μικροβια, με βαζει να ξαπλωσω κανονικα και αρχιζει να μου τον τριβει με τα δαχτυλα και βυζια της, στο λεπτο ημουν τεντα, αφου μου φορεσε σκουφο με ρωτησε πως θελω καβαλοντας με παραλληλα, της ειπα να γυρισει αναποδα και αρνηθηκε παλι "εγω δε κανω ολες στασεις", ενταξει λεω ελα οπως θες, ανεβηκε πανω και σε 2 λεπτα ειχα τελειωσει και ξαλαφρωσει...

Ξερω οτι δε μπορω να εχω μεγαλες απαιτησεις με 20 ευρω και δεν τις εχω, παντως εδειχνε κουρασμενη και ειχε μια μινι αρνητικοτητα.

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προ μισης ωρας, μπηκα μονο στο 7 γιατι πετυχα 2 ομαδες ζηταδων στη λιοσιων και ειχα αγχωθει.
Ειχε μια ξανθια ρωσιδα Τατιανα που πιστευω ηταν ρουμανα και μαλιστα απο χωριο και ενα μελανουρι μου φανηκε ινδικο/πακιστανο κατι τετοιο... νορμαλ σωματα και οι 2, διαλεξα Τατιανα επειδη δεν ειχα σκοπο να κανω γυρα και δεν μου εκανε η αλλη κοπελα. Ηρθε στο δωματιο μετα απο 15 λεπτα και πηγε ξαπλωσε μπρουμυτα στο κρεβατι χωρις να με κοιταξει (???)
Πηγα εγω προς τα πανω της, εφαγε ενα κωλοσφαλιαρακι, και της ειπα να ερθει απο μπροστα για τσιμπουκι (ηθελα εκεινη στο πατωμα κι εγω στην ακρη του κρεβατιου) το οποιο αρνηθηκε γιατ το πατωμα εχει μικροβια, με βαζει να ξαπλωσω κανονικα και αρχιζει να μου τον τριβει με τα δαχτυλα και βυζια της, στο λεπτο ημουν τεντα, αφου μου φορεσε σκουφο με ρωτησε πως θελω καβαλοντας με παραλληλα, της ειπα να γυρισει αναποδα και αρνηθηκε παλι "εγω δε κανω ολες στασεις", ενταξει λεω ελα οπως θες, ανεβηκε πανω και σε 2 λεπτα ειχα τελειωσει και ξαλαφρωσει...

Ξερω οτι δε μπορω να εχω μεγαλες απαιτησεις με 20 ευρω και δεν τις εχω, παντως εδειχνε κουρασμενη και ειχε μια μινι αρνητικοτητα.
Και μετά νομίζουν κάποιοι πως οι τανες πεινάνε !! Αν πεινάγαν κύριοι θα αλαζε και στάση και θα δεχόταν και στο πάτωμα !! Τα μικρόβια την μάραναν ;; Όταν την γαμουνε ημερήσιος ορδές αβγανοπιθηκων ;; Να έχεις με 20 ευρο απαιτήσεις άλλοι εργάζονται για 3 ευρο την ώρα παρακαλο !!! 24 ευρο το 8ωρο συναγωνηστη !!!! Ναι 24!!!!!!! Παλιά μια Ρωσίδα τανα ( 2001 ...;;)) ξέρεις τι μου έλεγε ; Άλλες ( φιλες της ) δουλεύουν για 5 ευρο την ώρα ..καθαρίστριες λατσερισες , γκαρσονες , μαγείρισσες σε μαγαζιά στην πλατεία βικτοριας ...και εγώ την μέρα βγάζω 5000 και 7000 ευρο !!! Όταν παλυ κολανε μαζί μου πελάτες τους βγάζω έξω κερνάνε τα πάντα και στο τέλος της βολτασ οι μαλακες μου δίνουν και δώρο 800 ευρο και δεν γαμάνε παρά λένε Αγάπη μου θα έρθω να σε δω στο μαγαζί σε αγαπάω πολύ ....... Οταν δε αρχίζουν να καψουρευοντε πιο πολύ και δεν αντέχουν να γαμάνε στο ντελο εκεί αρχίζει τελικό ξεβράκωμα δηλαδή 2-3μερα ...και τρελό χρήμα !!! Αυτά μου έλεγε τύποι μου αυτά !!! Άκυρο να δίνετε και να πηγαίνετε άλλου αν για καποιεσ ο χρόνος είναι χρήμα για εμάς οι εμπειρίες είναι ΧΡΟΝΟΣ ας τον εκμεταλλευτούμε σωστά !!!!

Alex London

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Και μετά νομίζουν κάποιοι πως οι τανες πεινάνε !! Αν πεινάγαν κύριοι θα αλαζε και στάση και θα δεχόταν και στο πάτωμα !! Τα μικρόβια την μάραναν ;; Όταν την γαμουνε ημερήσιος ορδές αβγανοπιθηκων ;; Να έχεις με 20 ευρο απαιτήσεις άλλοι εργάζονται για 3 ευρο την ώρα παρακαλο !!! 24 ευρο το 8ωρο συναγωνηστη !!!! Ναι 24!!!!!!! Παλιά μια Ρωσίδα τανα ( 2001 ...;;)) ξέρεις τι μου έλεγε ; Άλλες ( φιλες της ) δουλεύουν για 5 ευρο την ώρα ..καθαρίστριες λατσερισες , γκαρσονες , μαγείρισσες σε μαγαζιά στην πλατεία βικτοριας ...και εγώ την μέρα βγάζω 5000 και 7000 ευρο !!! Όταν παλυ κολανε μαζί μου πελάτες τους βγάζω έξω κερνάνε τα πάντα και στο τέλος της βολτασ οι μαλακες μου δίνουν και δώρο 800 ευρο και δεν γαμάνε παρά λένε Αγάπη μου θα έρθω να σε δω στο μαγαζί σε αγαπάω πολύ ....... Οταν δε αρχίζουν να καψουρευοντε πιο πολύ και δεν αντέχουν να γαμάνε στο ντελο εκεί αρχίζει τελικό ξεβράκωμα δηλαδή 2-3μερα ...και τρελό χρήμα !!! Αυτά μου έλεγε τύποι μου αυτά !!! Άκυρο να δίνετε και να πηγαίνετε άλλου αν για καποιεσ ο χρόνος είναι χρήμα για εμάς οι εμπειρίες είναι ΧΡΟΝΟΣ ας τον εκμεταλλευτούμε σωστά !!!!
Pio 7 ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όλως συμπτωματικώς ,στα ισπανικά verga είναι η φούτσα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ωραίο γαμήσι με χριστίνα από πορνομόλ. Αν και το πορνομολ γενικά το κράζω γιατί όντως υπάρχει μια παράδοση βιασύνης από τις κοπέλες εκεί, με το χριστινάκι βρήκα την υγειά μου. Τι μουνάρα είναι αυτή γαμώ το μπελά μου..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καμία πουτάνα δεν πεινάει. Έχουν τρελό χρήμα αυτές, αφάνταστα τρελό χρήμα. Ο καπάτσος μπουρδελιάρης πρέπει να τις γαμάει ανελέητα και σκληρά για να 'χει το κεφάλι του ήσυχο αφού ανοίξει την πόρτα και φύγει. Μόνο έτσι κερδίζεις τον σεβασμό από τις πουτάνες , όταν τις κάνεις να χύσουν

VassiloThanassis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
74
Πόντοι
0
Ωραία όλα αυτά, τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν; Μας πρήζουν με το λιανεμπόριο και την εστίαση, που δεν μας ενδιαφέρει, τα μπουρδελάκια μόνο μας απασχολούν.

Όποιος θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, χωρίς να εξαπατά τον εαυτό του με αθλιότητες, θα έχει παρατηρήσει ότι ανά δεκαετία κάτι νέο ετοιμάζουν. Το 2000 μπήκαμε στο Ευρώ να φάμε με χρυσά κουτάλια, το 2010 ξέσπασε η οικονομική κρίση, 2020 μια δήθεν θανατηφόρα ασθένεια σκέπασε τον πλανήτη, το 2030 δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί ο σάπιος εγκέφαλος που τα οργανώνει όλα αυτά, αλλά σίγουρα κάποια μαλακία θα έχει σκαρώσει. Οπότε, αυτή η δήθεν θανατηφόρα ασθένεια θα τελειώσει μια για πάντα το 2030 με τον ερχομό της νέας μαλακίας που θα μας φέρουν. Όπως ακριβώς τελείωσε η δήθεν κρίση με τον ερχομό του κορωνοιού.

Το θέμα είναι, έως πότε θα μένουμε αμέτοχοι στις ζωές μας; Έως πότε θα ανεχόμαστε να μας εξαπατούν, να μας ληστεύουν , να μας κοροϊδεύουν, να μας ατιμάζουν κάνοντας απλά υπομονή με την ψευδαίσθηση ότι κάτι καλύτερο θα έρθει;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε την μύρα στα χέρια μας, να οργανώνουμε εμείς την ζωή μας, να ορίζουμε εμείς τι είναι τέχνη, πολιτισμός, μουσική, θέατρο, επιστήμη κτλ.

Όλα αυτά θα γίνουν με τον ερχομό ενός νέου κινήματος που ως μόνο σκοπό θα έχει την απελευθέρωση, την πραγματική απελευθέρωση, όχι σαχλαμάρες του 1821 και 1945, διότι η Ελλάς είναι υπόδουλη από τον ερχομό των Ρωμαίων, ότι άλλο είναι σαχλαμάρες.
Το 2015 υπεγραφη η Ατζεντα 2030 που προβλεπει να ολοκληρωθη η παγκοσμιοποιησις..... Αυτη την στιγμη βρισκομαστε στην τελευταια φαση...... Ο Κουλης ειναι πιονακι τηλεχειρθζομενο απο τους σιωνιστες ο Covid19 ειναι το εργαλειο..... Η ιστορια ξεκινησε το 1891 και οι λεπτομερειες της διαστροφης το 1922 με το δογμα Goudenhove Kalerghi.... to 1954 Η λεσχη Bilderberg .... και παει λεγοντας μεχρι σημερα και μεχρι το τελος μας το 2030....... Αναζητησατε στο Google << Η Μεγαλη Επανεκινηση-Οι δεκα στοχοι των παγκοσμοποιητων με τα δικα τους λογια >> Ειναι μια πολυ συντομη περιληψις του βιβλιου <<COVID19 The great Resat >> των Claus Schwab and Thierry Malleret...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ωραίο γαμήσι με χριστίνα από πορνομόλ. Αν και το πορνομολ γενικά το κράζω γιατί όντως υπάρχει μια παράδοση βιασύνης από τις κοπέλες εκεί, με το χριστινάκι βρήκα την υγειά μου. Τι μουνάρα είναι αυτή γαμώ το μπελά μου..
Υπάρχει μουναρα στο πορνομόλ; :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom