Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (35 μέλη και 298 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Claimain, θα πας σε μασάζ. Εκεί αγοράζεις χρόνο. Σε κάθε δωμάτιο έχει και ρολόι τοίχου. Αν πλήρωσες μισή ώρα, το κορίτσι θα κάτσει μισή ώρα.
Συναγωνιστή<σεβαστέ>έχεις απόλυτο δίκιο,νομίζω οτι μόλις ανοίξουν αν τα πράγματα δε διορθωθούν η πιο τίμια επιλογή θα είναι το μασάζ.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Οσμοσε απλα είναι κοροϊδία, θα πληρώσεις σχεδόν 100αρικο για τυπισσες που με ένα 10ρακι πέρασε από πάνω τους όλη η πλέμπα.
Καλά δεν ισχύει για όλες,δε τις ξέρω όλες τις κοπέλες που δούλευαν πιο πριν,αλλά η Τζέσικα που δούλευε στο Α.Π ήταν πολύ δυνατό στο δωμάτιο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γιασμιν ακουω και γιασμιν δε βλεπω.Μια φορα κατεβηκα και εγω στο ισλαμαμπαντ και δε τη βρηκα ειχε φυγει νωριτερα.
Αντε ρε παιδι μου να τη δω που τοσο πολυ εχει συζητηθει.
Εχω μεγαλη απορια το τι θα αντικρυσω

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Έχω βάλει δέκατα και δε νιώθω καλά.
Αύριο πάω για κορονοτεστ .....
Τελευταίες κορασίδες που γάμησα : Ρόζα, Άναμπελ, Γιαζμην.
Έχει παρατηρηθεί ότι ο covid προκαλεί εκτεταμένης διάρκειας καύλες.

Το νου σου μύστη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τελευταία τροποποίηση:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.
Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές.
Το λέω από το Φεβρουάριο:
Μέσα Ιουνίου.
Αυτά δε γίνονται εκ των πραγμάτων αλλιώς.
Ένα μήνα μετά την εστίαση ανοίγουμε εμείς.
:hi:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη καραντίνα του 2020.

Τώρα ο μόνος κλάδος της πορνείας που δεν λειτουργεί είναι η Φυλής. Και μιλάμε μόνο για τα σπίτια γιατί το προσωπικό της Φυλής έχει απορροφηθεί σε άλλα παρακλάδια της αγοράς.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Καλά δεν ισχύει για όλες,δε τις ξέρω όλες τις κοπέλες που δούλευαν πιο πριν,αλλά η Τζέσικα που δούλευε στο Α.Π ήταν πολύ δυνατό στο δωμάτιο.
Πήγε η Τζέσικα όσμοσε?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Λίγο εκτός θέματος, αλλα πήρα Τατιάνα από vegas7 το μεσημέρι.
Ευχαριστη έκπληξη, ορεξάτο κορίτσι
Δεν είναι και το ιδανικό μου αλλά ομολογώ ότι έχω κάνει φοβερά γαμήσια με την Τατιάνα.
Το οφείλω στο γεγονός ότι είναι η πιο σφιχτή που έχω μπει. Δεν νομίζω να έχω νιώσει τέτοια αίσθηση αλλού.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δεν είναι και το ιδανικό μου αλλά ομολογώ ότι έχω κάνει φοβερά γαμήσια με την Τατιάνα.
Το οφείλω στο γεγονός ότι είναι η πιο σφιχτή που έχω μπει. Δεν νομίζω να έχω νιώσει τέτοια αίσθηση αλλού.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει.
Όταν σφίξουν οι κώλοι μετά σφίγγουν και τα μουνιά!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.
10 με 15 Ιουνίου λένε .... Πέρα από αυτό πολύ προσοχη μολης ανοίξουν και να τιμησης και εσυ της καλές που είναι στην αφανεια τύπε !! Οσες εν μέσο πανδημίας και καλά στανταρακια μας έγραψαν στην ξεχαρβαλωμένη μουναρα τους μακρυά και αλάργα !!! Ξέρουν αυτές ποιες είναι ..!! Δήθεν δικαιολογίες δήθεν προβλήματα και γαμιουνται με τους συνταξιούχους πελάτες τους 300 ευρο την ώρα !!! Μα την Παναγία εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο 100% μολης ανοίξουν σε αυτές τις δήθεν στάνταρ μου που νόμιζα Ενώ στην ουσία ούτε σωστή πελατειακή σχέση υπήρχε ούτε τίποτα .... εμείς του 20και του 40 είμαστε στην ουσία σαν αυτούς που γαμάνε μια φορά και δεν ξαναπατάνε τους τυχαίους πελάτες έτσι τους λέω εγώ !!! τα γερόντια με της συνταξαρες μια χαρά συνεννόηση με κάποιες ..( δεν λέμε ονόματα δεν φύγουμε υπολήψεις ).....!! Αλλά οι μάζα είναι αυτή που της ανέβασε κάποιες και η ίδια η μάζα ( εμείς ) μολης ανοίξουν θα πάρουν πουλο !!!!

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Περαστικά ρε θηρίο. Άραξε σπίτι, χέστε για λίγο τα μπουρδέλα και να πίνεις ζεστά και χυμούς. Κανονικούς χυμούς

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Περαστικά ρε θηρίο. Άραξε σπίτι, χέστε για λίγο τα μπουρδέλα και να πίνεις ζεστά και χυμούς. Κανονικούς χυμούς
Καλά είναι να είναι περαστικά του και όλα τα καλά να έχει !! Αλλά ο άνθρωπος πάει γυρεύοντας από την μια μας λέει πως κολησε κορονοιο από την άλλη πάει ξανά και γαμαει !!! Και τώρα πως παλυ έχει δέκατα και θα πάει για τεστ !! Η φιδέ Μπόρας εινΑι η όντως ανεγκέφαλος !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
10 με 15 Ιουνίου λένε .... Πέρα από αυτό πολύ προσοχη μολης ανοίξουν και να τιμησης και εσυ της καλές που είναι στην αφανεια τύπε !! Οσες εν μέσο πανδημίας και καλά στανταρακια μας έγραψαν στην ξεχαρβαλωμένη μουναρα τους μακρυά και αλάργα !!! Ξέρουν αυτές ποιες είναι ..!! Δήθεν δικαιολογίες δήθεν προβλήματα και γαμιουνται με τους συνταξιούχους πελάτες τους 300 ευρο την ώρα !!! Μα την Παναγία εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο 100% μολης ανοίξουν σε αυτές τις δήθεν στάνταρ μου που νόμιζα Ενώ στην ουσία ούτε σωστή πελατειακή σχέση υπήρχε ούτε τίποτα .... εμείς του 20και του 40 είμαστε στην ουσία σαν αυτούς που γαμάνε μια φορά και δεν ξαναπατάνε τους τυχαίους πελάτες έτσι τους λέω εγώ !!! τα γερόντια με της συνταξαρες μια χαρά συνεννόηση με κάποιες ..( δεν λέμε ονόματα δεν φύγουμε υπολήψεις ).....!! Αλλά οι μάζα είναι αυτή που της ανέβασε κάποιες και η ίδια η μάζα ( εμείς ) μολης ανοίξουν θα πάρουν πουλο !!!!
Να κάνουμε δολιοφθορά στα γεροντια. Να τους στείλουμε μια κορονοπόρνη.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ωραία όλα αυτά, τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν; Μας πρήζουν με το λιανεμπόριο και την εστίαση, που δεν μας ενδιαφέρει, τα μπουρδελάκια μόνο μας απασχολούν.

Όποιος θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, χωρίς να εξαπατά τον εαυτό του με αθλιότητες, θα έχει παρατηρήσει ότι ανά δεκαετία κάτι νέο ετοιμάζουν. Το 2000 μπήκαμε στο Ευρώ να φάμε με χρυσά κουτάλια, το 2010 ξέσπασε η οικονομική κρίση, 2020 μια δήθεν θανατηφόρα ασθένεια σκέπασε τον πλανήτη, το 2030 δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί ο σάπιος εγκέφαλος που τα οργανώνει όλα αυτά, αλλά σίγουρα κάποια μαλακία θα έχει σκαρώσει. Οπότε, αυτή η δήθεν θανατηφόρα ασθένεια θα τελειώσει μια για πάντα το 2030 με τον ερχομό της νέας μαλακίας που θα μας φέρουν. Όπως ακριβώς τελείωσε η δήθεν κρίση με τον ερχομό του κορωνοιού.

Το θέμα είναι, έως πότε θα μένουμε αμέτοχοι στις ζωές μας; Έως πότε θα ανεχόμαστε να μας εξαπατούν, να μας ληστεύουν , να μας κοροϊδεύουν, να μας ατιμάζουν κάνοντας απλά υπομονή με την ψευδαίσθηση ότι κάτι καλύτερο θα έρθει;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε την μύρα στα χέρια μας, να οργανώνουμε εμείς την ζωή μας, να ορίζουμε εμείς τι είναι τέχνη, πολιτισμός, μουσική, θέατρο, επιστήμη κτλ.

Όλα αυτά θα γίνουν με τον ερχομό ενός νέου κινήματος που ως μόνο σκοπό θα έχει την απελευθέρωση, την πραγματική απελευθέρωση, όχι σαχλαμάρες του 1821 και 1945, διότι η Ελλάς είναι υπόδουλη από τον ερχομό των Ρωμαίων, ότι άλλο είναι σαχλαμάρες.
Και μετά θα κατέβουν οι ΕΛ μαζί με το Λιακόπουλο να μας σώσουν και θα φέρουν μαζί τους τα χρυσά βορδέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom