Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (21 μέλη και 220 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ρε βορδελε θα μας πεις σε ποιο μαγαζι γαμησες τη λιζα?Να την δουμε και εμεις?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.

Όταν είναι να πάρεις CG , ζήτα αν θέλεις την συμβουλή μου.

Ρωσοφωνη φυσικά.
Πήρα μια τον προηγούμενη μήνα. Δεν ήταν για πολλά πολλά. Αγγαρεία έκανε. Μάλλον το ρίξε στο ποτό. Το μουνι ετριζε ακόμα και με κρέμα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Πήρα μια τον προηγούμενη μήνα. Δεν ήταν για πολλά πολλά. Αγγαρεία έκανε. Μάλλον το ρίξε στο ποτό. Το μουνι ετριζε ακόμα και με κρέμα.
Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις. Ρώτα. Μην πηγαίνεις στα τυφλά.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ρε βορδελε θα μας πεις σε ποιο μαγαζι γαμησες τη λιζα?Να την δουμε και εμεις?
Είπα πρώτο πόδι και βουνό αλλά πρέπει να την πετύχεις γιατί κάνει γκεστ εμφανίσεις.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Είπα πρώτο πόδι και βουνό αλλά πρέπει να την πετύχεις γιατί κάνει γκεστ εμφανίσεις.
Αυτη τη λενε Λισα οχι Λιζα.
Τελος παντον για πες εντυπωσεις.Εμφανιση οπως τις φωτογραφειες?Καλυτερη ? χειροτερη?Στα του αγωνα? βιαστικη?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οσμοσε απλα είναι κοροϊδία, θα πληρώσεις σχεδόν 100αρικο για τυπισσες που με ένα 10ρακι πέρασε από πάνω τους όλη η πλέμπα.
Αν δοκιμάσεις βγάλε κριτική να δει ο λαός

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αν δοκιμάσεις βγάλε κριτική να δει ο λαός
Τις πιο πολλές από αυτές τις έχω δοκιμάσει από μπουρδελοεποχές, από αυτές μόνο η Ράνια από φυλής αξίζει (νομίζω οσμοσε είναι κι αυτή)
Όλες οι άλλες κλάφτα Χαράλαμπε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτη τη λενε Λισα οχι Λιζα.
Τελος παντον για πες εντυπωσεις.Εμφανιση οπως τις φωτογραφειες?Καλυτερη ? χειροτερη?Στα του αγωνα? βιαστικη?
Ας την λένε και λύσσα κακιά. Από εμφάνιση τούρμπο. Τώρα στα του αγώνα έχω καταλάβει ότι αλλά ζητάς εσύ. Δεν ξέρω τί. Ναι γίνεται κάπως βιαστική ,αν περιμένει κι άλλος ειδικά.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Η Άννα Ιλονα δουλεύει και είναι πολύ καλή. Έχουν βγει και σχετικές κριτικές από συναγωνιστές.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ας την λένε και λύσσα κακιά. Από εμφάνιση τούρμπο. Τώρα στα του αγώνα έχω καταλάβει ότι αλλά ζητάς εσύ. Δεν ξέρω τί. Ναι γίνεται κάπως βιαστική ,αν περιμένει κι άλλος ειδικά.
Θελω οταν παω σε στουντιο να περναω καλα σαν να γαμαω τη γκομενα μου.Οχι βιασυνες οχι ιδιαιτερη πιεση να εχουμε και λιγο σοσιαλ για να σπασει ο παγος και να με αφηνει να την ευχαριστιεμαι.Δε μαρεσει το στυλ ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το καλύτερο για μένα στουδιοκοριτσο που έπαιρνα κάποτε ήταν η Σίσσυ απ' το βουνό. Ξέρει κανείς τί απέγινε;

Μου κάνε και έκπτωση.40 έδινα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θελω οταν παω σε στουντιο να περναω καλα σαν να γαμαω τη γκομενα μου.Οχι βιασυνες οχι ιδιαιτερη πιεση να εχουμε και λιγο σοσιαλ για να σπασει ο παγος και να με αφηνει να την ευχαριστιεμαι.Δε μαρεσει το στυλ ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε
Αν ζητάς φιλιά και τέτοια χλωμό. Έχει ένα ψευτοσοσιαλ. Είναι κάπως πιεστική αλλά με τρόπο. Όχι σαν την άλλη που είχα πάει που σου πα τί έγινε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε με ενδιαφερουντα χαδια και φιλια τοσο πολυ αλλα θελω να μπορω να τη χουφτωνω αγγιζω χωρις να απομακρυνεται και τετοιες μαλακιες.Ουτε ειμαι κανα κομπρεσερ να τη γαμαω πιστονι.Αλλωστε οι περισσοτερες εχουν μουνι πιγαδι οποτε αν τη γαμαω δυνατα δε θα καταλαβαινω ντιπ για ντιπ.Νορμαλ θελω και οταν φτανει η ωρα για τελειωμα τοτε ναι δυνατα.Νορμαλ ειμαι δε ζητω κατι ιδιαιτερο η περιεργο.Λιγη ωρα χαρας και απολαυσης ζητω με μια κοπελα που να μη με βλεπει σαν φραγκα εκεινη τη στιγμη εννοω.Να το γουσταρει ρε παιδι μου να μην κανει αγγαρεια και να λεει αντε αλλος ενας μαλακας

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν εχω παει ποτε μου σε μασαζ αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.Απλα προβληματιζομαι που δεν θα εχω δει τις κοπελες πριν παω και δε θα ηθελα ετσι απλα να φυγω απο το χωρο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δε με ενδιαφερουντα χαδια και φιλια τοσο πολυ αλλα θελω να μπορω να τη χουφτωνω αγγιζω χωρις να απομακρυνεται και τετοιες μαλακιες.Ουτε ειμαι κανα κομπρεσερ να τη γαμαω πιστονι.Αλλωστε οι περισσοτερες εχουν μουνι πιγαδι οποτε αν τη γαμαω δυνατα δε θα καταλαβαινω ντιπ για ντιπ.Νορμαλ θελω και οταν φτανει η ωρα για τελειωμα τοτε ναι δυνατα.Νορμαλ ειμαι δε ζητω κατι ιδιαιτερο η περιεργο.Λιγη ωρα χαρας και απολαυσης ζητω με μια κοπελα που να μη με βλεπει σαν φραγκα εκεινη τη στιγμη εννοω.Να το γουσταρει ρε παιδι μου να μην κανει αγγαρεια και να λεει αντε αλλος ενας μαλακας
Μα ποια το δέχεται αυτό στο στουδιο; Σοσιαλ πρώτα ,αργό χαλαρο γαμησι στην συνέχεια ανεβάζεις ρυθμο σιγά, σιγά όπως με γκόμενα. Αυτά θέλουν ώρα. :think:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Δεν εχω παει ποτε μου σε μασαζ αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.Απλα προβληματιζομαι που δεν θα εχω δει τις κοπελες πριν παω και δε θα ηθελα ετσι απλα να φυγω απο το χωρο
Μην μασάς ρε σύ.
Πάμε μαζί. Την επόμενη εβδομάδα. Έχω ελευθέρας.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παμε ναι ψηνωμαι.Αν δε μαρεσει καμια?Τι κανουμε τοτε?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και επειδή όπως λες έχουν μουνί πηγάδι , πρέπει να Ψάχνεσαι γύρω γύρω να βρεις στόχο μπας και ψιλοκαβλωσει και σφίξει. Κι άλλο χρόνο χρειάζεται δηλαδή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom