You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πήρα μια τον προηγούμενη μήνα. Δεν ήταν για πολλά πολλά. Αγγαρεία έκανε. Μάλλον το ρίξε στο ποτό. Το μουνι ετριζε ακόμα και με κρέμα.Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.
Όταν είναι να πάρεις CG , ζήτα αν θέλεις την συμβουλή μου.
Ρωσοφωνη φυσικά.
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.080
- Πόντοι
- 11.005
Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις. Ρώτα. Μην πηγαίνεις στα τυφλά.Πήρα μια τον προηγούμενη μήνα. Δεν ήταν για πολλά πολλά. Αγγαρεία έκανε. Μάλλον το ρίξε στο ποτό. Το μουνι ετριζε ακόμα και με κρέμα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Είπα πρώτο πόδι και βουνό αλλά πρέπει να την πετύχεις γιατί κάνει γκεστ εμφανίσεις.ρε βορδελε θα μας πεις σε ποιο μαγαζι γαμησες τη λιζα?Να την δουμε και εμεις?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Αυτη τη λενε Λισα οχι Λιζα.Είπα πρώτο πόδι και βουνό αλλά πρέπει να την πετύχεις γιατί κάνει γκεστ εμφανίσεις.
Τελος παντον για πες εντυπωσεις.Εμφανιση οπως τις φωτογραφειες?Καλυτερη ? χειροτερη?Στα του αγωνα? βιαστικη?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αν δοκιμάσεις βγάλε κριτική να δει ο λαόςΟσμοσε απλα είναι κοροϊδία, θα πληρώσεις σχεδόν 100αρικο για τυπισσες που με ένα 10ρακι πέρασε από πάνω τους όλη η πλέμπα.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τις πιο πολλές από αυτές τις έχω δοκιμάσει από μπουρδελοεποχές, από αυτές μόνο η Ράνια από φυλής αξίζει (νομίζω οσμοσε είναι κι αυτή)Αν δοκιμάσεις βγάλε κριτική να δει ο λαός
Όλες οι άλλες κλάφτα Χαράλαμπε.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ας την λένε και λύσσα κακιά. Από εμφάνιση τούρμπο. Τώρα στα του αγώνα έχω καταλάβει ότι αλλά ζητάς εσύ. Δεν ξέρω τί. Ναι γίνεται κάπως βιαστική ,αν περιμένει κι άλλος ειδικά.Αυτη τη λενε Λισα οχι Λιζα.
Τελος παντον για πες εντυπωσεις.Εμφανιση οπως τις φωτογραφειες?Καλυτερη ? χειροτερη?Στα του αγωνα? βιαστικη?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Θελω οταν παω σε στουντιο να περναω καλα σαν να γαμαω τη γκομενα μου.Οχι βιασυνες οχι ιδιαιτερη πιεση να εχουμε και λιγο σοσιαλ για να σπασει ο παγος και να με αφηνει να την ευχαριστιεμαι.Δε μαρεσει το στυλ ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατεΑς την λένε και λύσσα κακιά. Από εμφάνιση τούρμπο. Τώρα στα του αγώνα έχω καταλάβει ότι αλλά ζητάς εσύ. Δεν ξέρω τί. Ναι γίνεται κάπως βιαστική ,αν περιμένει κι άλλος ειδικά.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αν ζητάς φιλιά και τέτοια χλωμό. Έχει ένα ψευτοσοσιαλ. Είναι κάπως πιεστική αλλά με τρόπο. Όχι σαν την άλλη που είχα πάει που σου πα τί έγινε.Θελω οταν παω σε στουντιο να περναω καλα σαν να γαμαω τη γκομενα μου.Οχι βιασυνες οχι ιδιαιτερη πιεση να εχουμε και λιγο σοσιαλ για να σπασει ο παγος και να με αφηνει να την ευχαριστιεμαι.Δε μαρεσει το στυλ ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Δε με ενδιαφερουντα χαδια και φιλια τοσο πολυ αλλα θελω να μπορω να τη χουφτωνω αγγιζω χωρις να απομακρυνεται και τετοιες μαλακιες.Ουτε ειμαι κανα κομπρεσερ να τη γαμαω πιστονι.Αλλωστε οι περισσοτερες εχουν μουνι πιγαδι οποτε αν τη γαμαω δυνατα δε θα καταλαβαινω ντιπ για ντιπ.Νορμαλ θελω και οταν φτανει η ωρα για τελειωμα τοτε ναι δυνατα.Νορμαλ ειμαι δε ζητω κατι ιδιαιτερο η περιεργο.Λιγη ωρα χαρας και απολαυσης ζητω με μια κοπελα που να μη με βλεπει σαν φραγκα εκεινη τη στιγμη εννοω.Να το γουσταρει ρε παιδι μου να μην κανει αγγαρεια και να λεει αντε αλλος ενας μαλακας
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μα ποια το δέχεται αυτό στο στουδιο; Σοσιαλ πρώτα ,αργό χαλαρο γαμησι στην συνέχεια ανεβάζεις ρυθμο σιγά, σιγά όπως με γκόμενα. Αυτά θέλουν ώρα.Δε με ενδιαφερουντα χαδια και φιλια τοσο πολυ αλλα θελω να μπορω να τη χουφτωνω αγγιζω χωρις να απομακρυνεται και τετοιες μαλακιες.Ουτε ειμαι κανα κομπρεσερ να τη γαμαω πιστονι.Αλλωστε οι περισσοτερες εχουν μουνι πιγαδι οποτε αν τη γαμαω δυνατα δε θα καταλαβαινω ντιπ για ντιπ.Νορμαλ θελω και οταν φτανει η ωρα για τελειωμα τοτε ναι δυνατα.Νορμαλ ειμαι δε ζητω κατι ιδιαιτερο η περιεργο.Λιγη ωρα χαρας και απολαυσης ζητω με μια κοπελα που να μη με βλεπει σαν φραγκα εκεινη τη στιγμη εννοω.Να το γουσταρει ρε παιδι μου να μην κανει αγγαρεια και να λεει αντε αλλος ενας μαλακας
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.080
- Πόντοι
- 11.005
Μην μασάς ρε σύ.Δεν εχω παει ποτε μου σε μασαζ αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.Απλα προβληματιζομαι που δεν θα εχω δει τις κοπελες πριν παω και δε θα ηθελα ετσι απλα να φυγω απο το χωρο
Πάμε μαζί. Την επόμενη εβδομάδα. Έχω ελευθέρας.
Ξέρουμε αν είναι ανοιχτα στο Μεταξουργείο η φυλής?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Και επειδή όπως λες έχουν μουνί πηγάδι , πρέπει να Ψάχνεσαι γύρω γύρω να βρεις στόχο μπας και ψιλοκαβλωσει και σφίξει. Κι άλλο χρόνο χρειάζεται δηλαδή.Δε με ενδιαφερουντα χαδια και φιλια τοσο πολυ αλλα θελω να μπορω να τη χουφτωνω αγγιζω χωρις να απομακρυνεται και τετοιες μαλακιες.Ουτε ειμαι κανα κομπρεσερ να τη γαμαω πιστονι.Αλλωστε οι περισσοτερες εχουν μουνι πιγαδι οποτε αν τη γαμαω δυνατα δε θα καταλαβαινω ντιπ για ντιπ.Νορμαλ θελω και οταν φτανει η ωρα για τελειωμα τοτε ναι δυνατα.Νορμαλ ειμαι δε ζητω κατι ιδιαιτερο η περιεργο.Λιγη ωρα χαρας και απολαυσης ζητω με μια κοπελα που να μη με βλεπει σαν φραγκα εκεινη τη στιγμη εννοω.Να το γουσταρει ρε παιδι μου να μην κανει αγγαρεια και να λεει αντε αλλος ενας μαλακας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις