ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.080
- Πόντοι
- 11.005
Θα φύγουμε. Θα το κανονίσω εγώ. Οκ ?Παμε ναι ψηνωμαι.Αν δε μαρεσει καμια?Τι κανουμε τοτε?
Θα φύγουμε. Θα το κανονίσω εγώ. Οκ ?Παμε ναι ψηνωμαι.Αν δε μαρεσει καμια?Τι κανουμε τοτε?
εντάξει, γιατί να σε προβληματίζει? πήγαινε δες τις κοπελες ρώτα τα προγράμματα αν σου κάνει κάποια περνάς, αν όχι λες ένα ευχαριστώ καλό μεσημέρι καλό απόγευμα και φεύγειςΔεν εχω παει ποτε μου σε μασαζ αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.Απλα προβληματιζομαι που δεν θα εχω δει τις κοπελες πριν παω και δε θα ηθελα ετσι απλα να φυγω απο το χωρο
πολλά έχουν/είχαν αλλά και πάλι τη διαφορά έχει από studio? και εκεί οι φώτος έχουν αποκλίσεις...Αυτα τα μασαζ ρε γαμωτο να μην εχουνε φωτογραφειες απο τα κοριτσια.Τι πραμα και αυτο.Πως θα ξερει ο πελατης
σωραιοςΓια αυτό το λόγο τις πάω στο μιση ταχύτητα,μόλις μου έρχεται να χύσω την αλλάζω στάση. Όταν δεν κρατιέμαι καθόλου τις κοπάναω.
Το ημικομπρεσερ να σου πω είναι αυτό που μου άρεσε στις πουτανες. Κάποιες γκόμενες μόνο τον εαυτό τους κοιτάνε κάθε φορά και καταντάει ψυχολογική καταπίεση από φόβο μήπως δεν πετύχει.. Θέλω και καμιά φορά ξέγνοιαστο κομπρεσέρ ,πως να το κάνουμε.
? ναι το ξέρω έχω εντρυφήσει στα ελαιοτριβεία...απλά αναφερόμουν στις φωτογραφίες που έχουν στα studio και στα ελαιοτριβείαεκει εισαι μια ωρα 80 ευρω εχεις χρονο με την κοπελα και γαμας δυο φορες
Πεσμας καμια γνωμη ρε συ.Εμπειριες κτλ? ναι το ξέρω έχω εντρυφήσει στα ελαιοτριβεία...απλά αναφερόμουν στις φωτογραφίες που έχουν στα studio και στα ελαιοτριβεία
με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνο θύμισε μου να σου στείλω pm, βέβαια αν πας με τον συναγωνιστή @ntinosam θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα μιας και απ ότι γνωρίζω έχει μεγάλη και ανάλογη εμπειρία με τη δική μου στα μασάζΠεσμας καμια γνωμη ρε συ.Εμπειριες κτλ
Με τους συνταξιούχους εννοείς .... Διότι σπόνσορες τύπου επειχηρηματιες κτλ δεν παίζουν με δαυτες πάντα τριτοδευτερες θα είναι ....Όσα κορίτσια έμειναν εδώ με κάποιο τρόπο δουλεύουν ή άραξαν με σπόνσορες.
Νομίζω.
Λογικά για κανά 2 χρόνια θα επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο:Χειμώνας -Ανοιξη Lockdown κυλιόμενα και Ιούνηδες θα κάνουμε καλοκαιράκιΕνημερωση περι κορονοπουστα.
Εδω και αρκετες μερες γυριζω σπιτι (και) αργα ενω καποιες φορες βγαινω για να ψωνισω πραγματα
οπως και πολλοι αλλοι συμπολιτες μας. Ελεγχο δεν βλεπω, παρατηρω μηχανες με τυπους
και τυπισσες πανω (ζευγαρακια) χωρις μασκες, πεζους χωρις μασκες (ουτε καν συστημα φουλαρι).
Μιλαω για συνοικιες αλλα με αυξημενη κινητικοτητα.
Στους δρομους οι μασκες υπαρχουν ακομα. Επισης στα μαγαζια, σε σουπερ μαρκετ κτλ
οι μισοι τις εχουν φουλαρι και βεβαια να συμπληρωσω οτι οι μισοι αλλοδαποι
δεν φορανε καν μασκα βραδυ ενω αυξανεται πολυ η κινητικοτητα (τους).
Τελος η κρατικη μηχανη δεν δειχνει τον ιδιο ζηλο ελεγχου και ολοι πλεον
εχουν βαρεθει ενω πολλοι βγαινουν απο το σπιτι τους πηγαινοντας στα κοντινα μαγαζια
χωρις μασκες η sms μη κουβαλωντας καν κινητο.
Διανυονται μαλιστα και αποστασεις εκατονταδων μετρων χωρις μασκα και κινητα.
Δεν γεννηθηκαμε χθες, οτι βλεπουμε ισχυει.
Το θεμα ειναι ποτε και πως θα τελειωσει αυτη η ιστορια!
Συμφωνώ απόλυτα για την Γιασμίν. Είναι πρότυπο στη δουλειά της , δε μετανοιώνεις ποτέ δεκάευρο. Ουσιαστικά έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν όλες οι πουτάνες. Χαμηλοί τόνοι, καλό σεξ και ευγένειαΜεσημεριανη βολτούλα στο Εμετουργειο πήγα κατευθείαν για την Γιασμιν
Ήτανε στο δωμάτιο και ήρθε η άλλη κοπέλα και μου έκανε παρέα και μου έλεγε τα δικά της και την ρωτήσα για Γιασμιν μου λέει είναι καλή στο δωμάτιο και αξίζει κτλπ
Μπήκα τελικά με γιασμιν άρχισε φιλάκια σε λαιμό ρογα και μετά κατέβηκε προς τα κάτω έβαλε κάποτα και άρχισε εργολαβία μέτρια πιπα 6/10 μετά ανέβηκε πάνω μου και εγώ κοίταζα στον καθρέφτη μου έλεγε μωρό μου σου αρέσει να βλέπεις στον καθρέφτη μετά την γύρισα και ήμουν εγώ από πάνω της που κάρφωνα δυνατά όσο και γλυκά είναι δεν μπορούσα να μην το καρφώσω δυνατά μετά στα 4 όπου και τελείωσα μετά μιλήσαμε λίγο βγήκα από το δωμάτιο μίλησα και με την άλλη κοπέλα και την τσατσά γενικότερα μια πολύ καλή εμπειρία που πιστεύω ότι η Αναμπελ δεν αξίζει μπροστά στην Γιασμιν
Η γιασμιν σέβεται τον πελάτη ενώ η Αναμπελ θέλει απλά να τελειώσεις και να πάει στον επόμενο πελάτη
Καλό μεσημεράκι σε όλους
Ποιο σπιτι ειναι ακριβως στο μεταξουργειο?Συμφωνώ απόλυτα για την Γιασμίν. Είναι πρότυπο στη δουλειά της , δε μετανοιώνεις ποτέ δεκάευρο. Ουσιαστικά έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν όλες οι πουτάνες. Χαμηλοί τόνοι, καλό σεξ και ευγένεια
Μπα,μικρή είναι.Έλα, γκιλφάκηδες, η καλύτερή σας. Από σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ελεύθερη.
15 ΙουνίουΩραία όλα αυτά, τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν;