The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Φίλε, ποια είναι στη φώτο προφίλ σου;διδυμου οχι ???
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Φίλε, ποια είναι στη φώτο προφίλ σου;διδυμου οχι ???
Μάγκες έχω την εντύπωση πως όταν δούλευε στο μετάξι δεν έκανε διακρίσεις ,πέρναγαν όλοι στο δωμάτιο. Μετά στη φυλής δεν ξέρω τι έκανε.Κι εγώ συμφωνώ με εσένα και μπροστά μου είχε διώξει σκουρόχρωμους. Κι επισης παρολο που έκανε ελευθερο στοματικό ήτανε παντα καθαρή και φρέσκια. Το θέμα όμως τελικά δεν είναι τι θέλει μια κοπέλα, αλλά τι της πασαρουν άλλοι θέλει δεν θέλει! Αν ισχυει όλο αυτό με το πακιστανοπαρτουζωμα.
Δεν κλείνουν αδερφεΠαιδια τα μπουρδελα τι ωρα κλεινουν;; Μην παω τσαμπα γιατι μενω Πειραια!!
Οχι δεν έκανε όντως, αλλά τότε δεν έκανε δηλωμένη άφιλτρη πιπα.Μάγκες έχω την εντύπωση πως όταν δούλευε στο μετάξι δεν έκανε διακρίσεις ,πέρναγαν όλοι στο δωμάτιο. Μετά στη φυλής δεν ξέρω τι έκανε.
Ο εγκλεισμος ειναι τιμωρια ?? η ειναι για να προστατεψει εσενα και ολο σου το σοι και μην πηγαινεις καθε τοσο στις κηδειες τους , ημαρτον με την τοσο βλακια του εγκλεισμου , περαστικα σου !!!!!Αυτό είναι το δικό σου σενάριο. Ο κόσμος βλέπει ενημερώνεται και τιμωρεί με την ψήφο του. Ξέχασες και τα εκατομμύρια νέων που δεν τους αρέσει ο εγκλεισμός, και η απαγόρευση κυκλοφορίας 'άλλων εποχών.' Προβλέπεται να πέσει πολύ μαύρο στην κάλπη. Ασχέτως τι λένε τα μισθωμένα μμε που θυμίζουν πλέον β.κορέα.
Σύμφωνο απόλυτα αλλά πίστεψε με όλοι έξω είναι !!! Μόνο μαγαζιά είναι κλειστά μπουρδελα μασάζ και γυμναστήρια ....!!!Ο εγκλεισμος ειναι τιμωρια ?? η ειναι για να προστατεψει εσενα και ολο σου το σοι και μην πηγαινεις καθε τοσο στις κηδειες τους , ημαρτον με την τοσο βλακια του εγκλεισμου , περαστικα σου !!!!!
Ποια πήρες ?Για ποιους εγκλεισμούς μιλάτε; Εγώ γράφω στα παπάρια μου τον εγκλεισμό του Κούλη. Όλη μερα είμαι μέσα έξω πέρα δώθε. Λιγο κασέρι να υπάρχει και όλα καλά. Σημερις εγαμησαμεν πάλι. Ένα κίτρινο το μαλλί αλλά το καταευχαριστηθηκα αυτή τη φορά.Καλο εγκλεισμό.
Λίζα .ήταν σήμερα στις επάλξειςΠοια πήρες ?
Ο εγκλεισμος ειναι τιμωρια ?? η ειναι για να προστατεψει εσενα και ολο σου το σοι και μην πηγαινεις καθε τοσο στις κηδειες τους , ημαρτον με την τοσο βλακια του εγκλεισμου , περαστικα σου !!!!!
Την φολοΛιζα ? Που δουλεύει ?Λίζα .ήταν σήμερα στις επάλξεις
Πρώτο πόδι Χαλκιδικής και βουνό . Κάνει κάτι γκεστ εμφανίσεις. Για άλλη Λίζα λέω.Την φολοΛιζα ? Που δουλεύει ?
Όσα κορίτσια έμειναν εδώ με κάποιο τρόπο δουλεύουν ή άραξαν με σπόνσορες.Πρώτο πόδι Χαλκιδικής και βουνό . Κάνει κάτι γκεστ εμφανίσεις. Για άλλη Λίζα λέω.
Αλλά ψάχνω και τη φολολιζα.εχει φβ αλλά το παίζει δύσκολη.
Ποια Λίζα;Λίζα .ήταν σήμερα στις επάλξεις
Ναι πολλές οσμοσαν αλλά τα ψωμιά τους είναι μετρημένα εκεί . Κι εγώ νομίζω.Όσα κορίτσια έμειναν εδώ με κάποιο τρόπο δουλεύουν ή άραξαν με σπόνσορες.
Νομίζω.
στουδιοΛίζαΠοια Λίζα;
Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.Ναι πολλές οσμοσαν αλλά τα ψωμιά τους είναι μετρημένα εκεί . Κι εγώ νομίζω.
Αν οσμοσε κανένας ας ανεβάσει κριτική .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στουδιοΛίζα
Οσμοσε απλα είναι κοροϊδία, θα πληρώσεις σχεδόν 100αρικο για τυπισσες που με ένα 10ρακι πέρασε από πάνω τους όλη η πλέμπα.Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.
Όταν είναι να πάρεις CG , ζήτα αν θέλεις την συμβουλή μου.
Ρωσοφωνη φυσικά.