Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (36 μέλη και 300 επισκέπτες)

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.762
Πόντοι
1.046
Κι εγώ συμφωνώ με εσένα και μπροστά μου είχε διώξει σκουρόχρωμους. Κι επισης παρολο που έκανε ελευθερο στοματικό ήτανε παντα καθαρή και φρέσκια. Το θέμα όμως τελικά δεν είναι τι θέλει μια κοπέλα, αλλά τι της πασαρουν άλλοι θέλει δεν θέλει! Αν ισχυει όλο αυτό με το πακιστανοπαρτουζωμα.
Μάγκες έχω την εντύπωση πως όταν δούλευε στο μετάξι δεν έκανε διακρίσεις ,πέρναγαν όλοι στο δωμάτιο. Μετά στη φυλής δεν ξέρω τι έκανε.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Μάγκες έχω την εντύπωση πως όταν δούλευε στο μετάξι δεν έκανε διακρίσεις ,πέρναγαν όλοι στο δωμάτιο. Μετά στη φυλής δεν ξέρω τι έκανε.
Οχι δεν έκανε όντως, αλλά τότε δεν έκανε δηλωμένη άφιλτρη πιπα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.666
Πόντοι
456
Αυτό είναι το δικό σου σενάριο. Ο κόσμος βλέπει ενημερώνεται και τιμωρεί με την ψήφο του. Ξέχασες και τα εκατομμύρια νέων που δεν τους αρέσει ο εγκλεισμός, και η απαγόρευση κυκλοφορίας 'άλλων εποχών.' Προβλέπεται να πέσει πολύ μαύρο στην κάλπη. Ασχέτως τι λένε τα μισθωμένα μμε που θυμίζουν πλέον β.κορέα.
Ο εγκλεισμος ειναι τιμωρια ?? η ειναι για να προστατεψει εσενα και ολο σου το σοι και μην πηγαινεις καθε τοσο στις κηδειες τους , ημαρτον με την τοσο βλακια του εγκλεισμου , περαστικα σου !!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Ο εγκλεισμος ειναι τιμωρια ?? η ειναι για να προστατεψει εσενα και ολο σου το σοι και μην πηγαινεις καθε τοσο στις κηδειες τους , ημαρτον με την τοσο βλακια του εγκλεισμου , περαστικα σου !!!!!
Σύμφωνο απόλυτα αλλά πίστεψε με όλοι έξω είναι !!! Μόνο μαγαζιά είναι κλειστά μπουρδελα μασάζ και γυμναστήρια ....!!!

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
504
Πόντοι
81
Αφιερωμενο στους ενημερωτές του σαιτ και σε όσους συνεχίζουν να γράφουν και να απαντάνε σε σοβαρά θέματα της ανθρώπινης φύσης (ξέρετε.ποιοι είστε). Και να μην ξεχνάτε ότι κανείς κυβερνων, πολιτικά ή οικονομικά, κανένας νταβας, εφοπλιστής, δήμαρχος και ότι άλλο, δεν νοιάζεται για μας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για ποιους εγκλεισμούς μιλάτε; Εγώ γράφω στα παπάρια μου τον εγκλεισμό του Κούλη. Όλη μερα είμαι μέσα έξω πέρα δώθε. Λιγο κασέρι να υπάρχει και όλα καλά. Σημερις εγαμησαμεν πάλι. Ένα κίτρινο το μαλλί αλλά το καταευχαριστηθηκα αυτή τη φορά.Καλο εγκλεισμό.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τελικά αυτή η πόρνη του ελέους η Λίζα από Φυλής δουλεύει πουθενά; Όλο φωτογραφίες αλλάζει στο φβ.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.178
Πόντοι
11.005
Για ποιους εγκλεισμούς μιλάτε; Εγώ γράφω στα παπάρια μου τον εγκλεισμό του Κούλη. Όλη μερα είμαι μέσα έξω πέρα δώθε. Λιγο κασέρι να υπάρχει και όλα καλά. Σημερις εγαμησαμεν πάλι. Ένα κίτρινο το μαλλί αλλά το καταευχαριστηθηκα αυτή τη φορά.Καλο εγκλεισμό.
Ποια πήρες ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 200.gif
    200.gif
    352,4 KB · Εμφανίσεις: 37

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Την φολοΛιζα ? Που δουλεύει ?
Πρώτο πόδι Χαλκιδικής και βουνό . Κάνει κάτι γκεστ εμφανίσεις. Για άλλη Λίζα λέω.

Αλλά ψάχνω και τη φολολιζα.εχει φβ αλλά το παίζει δύσκολη.

Έκανε κάνεις τίποτα μέσω φβ; Αν ναι πόσο κασέρι;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.178
Πόντοι
11.005
Πρώτο πόδι Χαλκιδικής και βουνό . Κάνει κάτι γκεστ εμφανίσεις. Για άλλη Λίζα λέω.

Αλλά ψάχνω και τη φολολιζα.εχει φβ αλλά το παίζει δύσκολη.
Όσα κορίτσια έμειναν εδώ με κάποιο τρόπο δουλεύουν ή άραξαν με σπόνσορες.

Νομίζω.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όσα κορίτσια έμειναν εδώ με κάποιο τρόπο δουλεύουν ή άραξαν με σπόνσορες.

Νομίζω.
Ναι πολλές οσμοσαν αλλά τα ψωμιά τους είναι μετρημένα εκεί . Κι εγώ νομίζω.

Αν οσμοσε κανένας ας ανεβάσει κριτική .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στουδιοΛίζα

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.178
Πόντοι
11.005
Ναι πολλές οσμοσαν αλλά τα ψωμιά τους είναι μετρημένα εκεί . Κι εγώ νομίζω.

Αν οσμοσε κανένας ας ανεβάσει κριτική .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στουδιοΛίζα
Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.

Όταν είναι να πάρεις CG , ζήτα αν θέλεις την συμβουλή μου.

Ρωσοφωνη φυσικά.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σιγά μην δώσεις +100 για αυτές.

Όταν είναι να πάρεις CG , ζήτα αν θέλεις την συμβουλή μου.

Ρωσοφωνη φυσικά.
Οσμοσε απλα είναι κοροϊδία, θα πληρώσεις σχεδόν 100αρικο για τυπισσες που με ένα 10ρακι πέρασε από πάνω τους όλη η πλέμπα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom