Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (25 μέλη και 271 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Οπως πολλοι γνωριζουμε την προ Φυλής εποχη η Ροντικα ητανε Μεταξουργειο. Αρα δεν ειναι η πρωτη της αποπειρα να πηγαινει με χτικιαρηδες. Περαν τουτου ομως ητανε πολυ καθαρη, τωρα τι την εσπρωξε εκει μανα με δυο παιδακια δεν μπορω να το καταλαβω!! Και με εμφανιση που θα μπορουσε να ειναι ανετα call girl του 100αρικου...! Τελικα ειναι και το ποιοι σε ωθουν που και οχι το τι θες...!!!Αυτη προφανως θελει ζεστα λεφτα χωρις να τρεχει σε ξενοδοχεια....Α!Και κατι αλλο οσο ητανε στη Φυλης μπροστα μου ειχε διωξει 2 μελαμψους και μου ειχε πει οτι δε παει με αυτους...αντε τωρα βγαλε ακρη....παντως με την Ροντικα ειχα κανει πορνοσταρικα γαμησια χωρις να εχει ταμπου σε τιποτα!Αν ειναι οντως αυτη και δεν ειναι μουφα ο πληροφοριοδοτης σου αδερφε συναγωνιστη.
Και σε μένα έχει τύχει να διώχνει πακιστανούς και να λέει ότι η κοπέλα δε πάει με ξένους,το έχω ακούσει και σε φάση που ήμουν στο δωμάτιο και άκουγα που το έλεγε η κυρά τσατσά.Τώρα απο την άλλη αυτό που παρτουζώνεται με 200 ευρώ την ώρα με πάκιδες και να δίνει και κωλο μου φαίνεται κάπως..διότι θα μπορούσε να γαμιέται με Έλληνες με το να δίνει κώλο και να χρεώνει 100 χωρίς παρτούζες άνω των δύο ατόμων όπως έχει αναφερθεί και να παίρνει 200.Άσε που η Αρίνα είχε στάνταρ πελάτες που πήγαιναν και την έκλειναν για μισάωρα,γιατι να μη κρατήσει τη πελατεία της και να πέσει σε επίπεδο καθαριότητας πελατών;Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καιρός είναι να ανοίξει και για την Αρίνα (Ροντίκα) κάποια προσωπική σελίδα, όπως έχει γίνει με δεκάδες ιερόδουλες στο παρελθόν, όπου θα μπορεί να καταθέτει κάθε πελάτης κάποιες σκέψεις και εμπειρίες του μαζί της όπως ο φίλος μας ο dtmrsxxx.

Αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την Αρίνα καλύτερα, να της προσφέρουμε περισσότερα και να περνάμε κι εμείς ακόμα καλύτερα μαζί της !!!

Ας της ανοιξουμε και τραπεζικο λογαριασμο.

:2funny:

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Καιρός είναι να ανοίξει και για την Αρίνα (Ροντίκα) κάποια προσωπική σελίδα, όπως έχει γίνει με δεκάδες ιερόδουλες στο παρελθόν, όπου θα μπορεί να καταθέτει κάθε πελάτης κάποιες σκέψεις και εμπειρίες του μαζί της όπως ο φίλος μας ο dtmrsxxx.

Αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την Αρίνα καλύτερα, να της προσφέρουμε περισσότερα και να περνάμε κι εμείς ακόμα καλύτερα μαζί της !!!
βεβαια αναμβισβητητα απο τα καλυτερα κοριτσια και εμφανισιακα και σαν χαρακτηρας περιμενουμε εναγωνιως ν εα της

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
βεβαια αναμβισβητητα απο τα καλυτερα κοριτσια και εμφανισιακα και σαν χαρακτηρας περιμενουμε εναγωνιως ν εα της

Εξαιρετικη σε ρολακια, εχει φαει τρελλο δουλεμα για επεκταση χρονου.

Ηθοποιος σημαινει φως.

:2funny:

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Έχει πάρει το μάτι σας κάπου την Μαρσελλα από μαραθώνος?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα,σημερινή βόλτα στα σοκάκια του απαγορευμένου πλέον έρωτα.Ξεκίνησα για να μπω φυλής και εκείνη την ώρα έμπαινε ένα περιπολικό(γαμω την ατυχία,όχι ότι θα έβρισκα κάτι αλλά για τη βολτάρα)σα γνήσιος όμως μπουρδελόβιος την έκανα από πάνω και μπήκα απο το πάνω στενό της Φώκαιας που για κακή μου τύχει και πάλι ειχε σταματήσει το κολάδικο στη γωνία Φώκαιας και φυλής,όπου φύγει φυγει,συνέχισα τη Φώκαιας και κατευθύνθηκα στη β όπου στο7 έπαιζε μπάλα η Τατιάνα και η Ντιάνα και στο 2 η Βίκη (ρώτησα δε πήγα να δω)Στο 3 ήταν η Όλγα η Λώρα η Βικτώρια και η Εύα.Τιμήθηκε η θεία Όλγα με ανάμεικτα συναισθήματα.Τουλάχιστον δε το έκλαψα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλημέρα,σημερινή βόλτα στα σοκάκια του απαγορευμένου πλέον έρωτα.Ξεκίνησα για να μπω φυλής και εκείνη την ώρα έμπαινε ένα περιπολικό(γαμω την ατυχία,όχι ότι θα έβρισκα κάτι αλλά για τη βολτάρα)σα γνήσιος όμως μπουρδελόβιος την έκανα από πάνω και μπήκα απο το πάνω στενό της Φώκαιας που για κακή μου τύχει και πάλι ειχε σταματήσει το κολάδικο στη γωνία Φώκαιας και φυλής,όπου φύγει φυγει,συνέχισα τη Φώκαιας και κατευθύνθηκα στη β όπου στο7 έπαιζε μπάλα η Τατιάνα και η Ντιάνα και στο 2 η Βίκη (ρώτησα δε πήγα να δω)Στο 3 ήταν η Όλγα η Λώρα η Βικτώρια και η Εύα.Τιμήθηκε η θεία Όλγα με ανάμεικτα συναισθήματα.Τουλάχιστον δε το έκλαψα.
Άνοιξαν στη ΦουΦού; :think:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Σκεφτεσαι και για αυτην. Επετρεψε μου, λαθος.
Ναι, να ερχεσαι στην θεση της αλλα καλυτερα να σκεφτεσαι μονο για εσενα.
Με γκομενα, με παντρεμενη, με οποιαδηποτε.
Αδιαφορο λοιπον και προβλημα της.
Σε παραπεμπω στην παραθεση μου στον βορδελο.

:rockon:
Όταν λέω ότι θα μπλέξουν τα πράγματά το λέω για εσένα που πας με εκείνη. Εκείνη είναι άξια της μοίρας της, αν κάνει μαλάκια. Το λέω από εμπειρία με συγγενικό μου πρόσωπο, που ενώ εκείνη τον προκάλεσε στην αρχή, βρέθηκε ο ξάδερφος με την πλάτη στο το7χο από το σόι του πάντα αυτής, της γκόμενας εννοώ.
Γι' αυτό και θεωρώ ότι αν είσαι δεσμευμένος με οποιοδήποτε τρόπο, το μπουρδέλο είναι άγιο πράγμα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Δεν έχω ερωτική/σεξουαλική εμπειρία με Πακιστανή ή οποιαδήποτε σκουρόχρωμη από Αφρική ή από Ασία διότι δεν με έλκουν ιδιαίτερα.

Ίσως επειδή κατά βάθος είμαι μάλλον ξανθός!
Ή μπορεί να είσαι κατά βάθος πάκι και να τις απορρίπτει το λογισμικό σου γιατί τις θεωρεί αδελφές σου. Αυτό πάθαινα κι εγώ με τις Ελληνίδες, προ κορωνοΙού. Τις έβλεπα σαν αδελφές μου, κι αν μου έλεγαν ότι είναι ελεύθερες, έλεγα μέσα μου "φτου, πρέπει να την παντρέψω κι αυτήν".

Και μετά πήγαινα στην Μπαρμπόρα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ή μπορεί να είσαι κατά βάθος πάκι και να τις απορρίπτει το λογισμικό σου γιατί τις θεωρεί αδελφές σου. Αυτό πάθαινα κι εγώ με τις Ελληνίδες, προ κορωνοΙού. Τις έβλεπα σαν αδελφές μου, κι αν μου έλεγαν ότι είναι ελεύθερες, έλεγα μέσα μου "φτου, πρέπει να την παντρέψω κι αυτήν".

Και μετά πήγαινα στην Μπαρμπόρα.
Ποτέ δεν είδα τους Αφροασιάτες και τους σκουρόχρωμους ως αδέλφια μου διότι απλούστατα δεν είμαι σκουρόχρωμος!

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
Ακριβώς έτσι!!!!

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Άνοιξαν στη ΦουΦού; :think:
Όχι κλειστά τα είδα,τώρα δε ξέρω αν σε αυτό που δουλεύει η κορασίδα Εμιλη ειναι καβατζοανοικτό.Την έκανα γρήγορα,δε κοίταξα γιατί το κολάδικο ήταν σταματημένο στη γωνία και φοβήθηκα μη φάω κανά 300 και από εκεί που πήγα να γαμήσω να με γαμήσουμν ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν λέω ότι θα μπλέξουν τα πράγματά το λέω για εσένα που πας με εκείνη. Εκείνη είναι άξια της μοίρας της, αν κάνει μαλάκια. Το λέω από εμπειρία με συγγενικό μου πρόσωπο, που ενώ εκείνη τον προκάλεσε στην αρχή, βρέθηκε ο ξάδερφος με την πλάτη στο το7χο από το σόι του πάντα αυτής, της γκόμενας εννοώ.
Γι' αυτό και θεωρώ ότι αν είσαι δεσμευμένος με οποιοδήποτε τρόπο, το μπουρδέλο είναι άγιο πράγμα.

Aντιληπτος αλλα δεν παει ακριβως ετσι. Υπαρχουν ιεροι κανονες.
Ο ανδρας που γαμαει παντρεμενη, αν θελει να λεγεται σοβαρος, επιτρεπει να ζησουν
το εντονο (η απλο) της περιπτωσης οι δυο τους αλλα οφειλει να συγκρατει τα συναισθηματα του
για τον γνωστο λογο που ολοι την πατανε. Η παντρεμενη η ο παντρεμενος που τρωνε ξενο "φαι"
δεν ειναι αξιοπιστοι και η αποδειξη ειναι οτι κερατωνουν. Νομος.
Οποτε σαν ανδρες οσο και να γουσταρουμε κι οσο κι αν τυχει να νιωσουμε κατι λιγο η πολυ
το πνιγουμε επειδη δεν υπαρχει προσφορο εδαφος.
Κι ετσι λοιπον, εχουμε την παντρεμενη για αγριο ξεσκισμα, ακραιο σαδισμο (αν γουσταρει)
παρεα και αραλικι. Προσεχουμε ως εμπειροι τα παντα μεχρι και το τσιγαρο μας
στο τασακι σπιτι της (αν τυχει) γιατι αυτη εχει αγχος και δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης.
Ειμαστε κυριοι. Αν αυτη "καει" μονη της, εμεις δεν ξερουμε τιποτα.
Αν ο ανδρας της π.χ την σαπισει στην περιπτωση που καταλαβει κατι
δεν ανακατευομαστε γιατι γινομαστε αποδειξη. Τηρειται το πρωτοκολλο κι ας την θαψει.
Η ζωη εχει ρισκα. Αν παλι μας δωσει η αλλη απο φοβο (αν και προσεχουν ως γυναικες)
και κουβαληθει ο ανδρας της, κανουμε τα παγωνια.
Εεε, στην τελικη τι να πω; αν ο αλλος απλωσει και χερι, τοτε επικαλουμαστε αμυνα.
Αν θελησει να μας εκδικηθει απο τρελλα επειδη την παρατησαμε, την ζυγιζουμε που το παει
και στην αναγκη την σταματαμε η γινεται της πουτανας.
Ολα μεσα στην ζωη ειναι, παντρεμενοι, ελευθεροι, παντρεμενες, ελευθερες
στον ανθρωπο ειναι.

:rockon:

Απορια: Πως βρεθηκε ο ξαδερφος σου με την πλατη στον τοιχο;

:dunno:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Όχι κλειστά τα είδα,τώρα δε ξέρω αν σε αυτό που δουλεύει η κορασίδα Εμιλη ειναι καβατζοανοικτό.Την έκανα γρήγορα,δε κοίταξα γιατί το κολάδικο ήταν σταματημένο στη γωνία και φοβήθηκα μη φάω κανά 300 και από εκεί που πήγα να γαμήσω να με γαμήσουμν ...
Έμιλυ Ε...έκανε 10 μέρες να περάσει ο πουτσος μου από το δοντοτσιμπούκι της...

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Έμιλυ Ε...έκανε 10 μέρες να περάσει ο πουτσος μου από το δοντοτσιμπούκι της...
Τελευταία φορά που είχα περάσει μαζί της ήταν πολύ καιρό πριν όταν την είχα πετύχει στο φιλιππιδου στον όροφο.Εκεί δεν έχω περάσει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχει πάρει το μάτι σας κάπου την Μαρσελλα από μαραθώνος?
Εκει ηταν πριν 10-15 μερες. Απλως πρεπει να παρεις τηλεφωνο πριν.

Εκει δεν ειναι Λιοσιων που καθεται η σαπιοδοντα εξω κι η τσουραπω μεσα

και σε υποδεχονται αερα πατερα.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο 3 ήταν η Όλγα η Λώρα η Βικτώρια και η Εύα.Τιμήθηκε η θεία Όλγα με ανάμεικτα συναισθήματα.Τουλάχιστον δε το έκλαψα.

Εννοεις την γιαγια Ολγα με το ξανθο μαλλι κομμωτηριου που εχει περασει απο Τροφωνιου, Βεργας
αλλα και Μεταξουργειο στα Κολωνου 53 και 48αρια;

αν ναι, ενα μπραβο στο γιαγιονι που ντυνεται πολυ ωραια και εχει στυλ-περπατησια
παρολα τα χρονια της. Εμενα δεν μου αρεσει αλλα θελω να ειμαι δικαιος.

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Εκει ηταν πριν 10-15 μερες. Απλως πρεπει να παρεις τηλεφωνο πριν.

Εκει δεν ειναι Λιοσιων που καθεται η σαπιοδοντα εξω κι η τσουραπω μεσα

και σε υποδεχονται αερα πατερα.

Είσαι ωραίος!!!

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Kαλησπέρα συναγωνιστες. Επίσκεψη το μεσημεράκι στο Μετάξι. Λαική πανήγυρις παντού, μπαινόβγενες άνετα. Δυστυχώς Μεγάλου Στρατηλάτη τα 28άρια κλειστά. Στα του αγώνα τώρα, κατάθεση στην Ιωάννα @43 Statham st :τυπική συνεύρεση με 10ρικάκι τσιμπουκάκι ακά,μουνάκι και κολαράκι (ιδιαίτερα δουλεμένο) το οποίο βοήθησα στην περαιτέρω χαλαρωση του.
Τα σέβη μου

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom