Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (35 μέλη και 241 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η φίλη μας η Αρίνα τι να πίνει άραγε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η πρώτη είναι λες και ετοιμάζεται να ρουφήξει το "μακαρόνι" του φίλου μας του Ίσινα!
Απαράδεχτη αυτή η κοπέλα πραγματικα αίσχος ότι κ να πω λίγο θα είναι !!!οσο όμορφη είναι τόσο κακιά έχει

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Απαράδεχτη αυτή η κοπέλα πραγματικα αίσχος ότι κ να πω λίγο θα είναι !!!οσο όμορφη είναι τόσο κακιά έχει
"Απ' έξω κούκλα και μέσα πανούκλα" λένε στην πιάτσα για τις πουτάνες γυναίκες.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είναι πολύχρωμα!

Εξαρτάται από τον φωτισμό και την εποχή του χρόνου.

'Ασπρα, μαύρα, κίτρινα και καφέ!
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο ταξίδι δε με παίρνετε, καλέ; :2funny:

Μαλακιζομαι λόγω πλήξης, ανίας και αγαμίας.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο ταξίδι δε με παίρνετε, καλέ; :2funny:

Μαλακιζομαι λόγω πλήξης, ανίας και αγαμίας.
Το μουνί της Αρίνας σέρνει καράβι στο Αιγαίο από λαθρο ...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Να χα τώρα τρία κίτρινα για κάψιμο να πάρω μια βίζιτα να ξεδώσω λίγο.

Δυστυχώς έχω μόνο 'τρία'.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Ουρα πελατων για Αρινα μετα το ποστ του Wolfman 42...

p_2_0.jpg

:2funny:
?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ανοιξε την καρδια σου καλο μου παιδι.
Ασε τον πονο να γινει σταγονα κι απο το μαγουλο στα παπαρια να κυλισει σε καποιο φρεατιο.

Ελευθερωσου καταραμενε!

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα βλεπω εχουμε τρελαθει στη μπαζο κουβεντα με ολα αυτα τα χοντρο γριεντζο γιουβαρλακος και οτι εχει απομεινει τελος παντον.
Ρε σεις θα ακουσουμε για καμια κορασιδα της προκοπης η να πεσω για υπνο?
Βορδελο την Γαβριελα την ειδα εδω στις φωτογραφειες καλα μιλαμε τουμπανο το κοριτσι απο καθε αποψη.
Το θεμα ειναι οτι εχθες πηρα τηλ και δεν ειχε ερθει ακομα στη δουλεια.Θα ειναι ομως στα υποψιν διοτι τη μουναρα Αντζελινα το εφτασα στο τερμα δε παει αλλο τα εκανα ολα μαζι της και δεν προκειτε να την ξανατιμησω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εχω και ενα θεμα με το πουλι μου διοτι οι αντιβιωσεις που τις σταματησα τη δευτερα μου προκαλεσανε αλεργιες και ειναι κοκκινο σαν το πατζαρι και με φαγουρα λιγο.Μυκητες δηλαδη.Περιμενω να συνελθω ωστε να ειμαι ετοιμος το σαββατο για γαμησια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
Αρίνα οταν μίλησε τηλεφωνικά με τον μύστη dmtrsxxx

Αρίνα οταν περίμενε τον dmtrsxxx έξω από την πολυκατοικία στην Αριστοτέλους

Προβολή συνημμένου 711175

Αρίνα αφου την γάμησε ο dmtrsxxx και της ήπιε τα μουνόζουμα στο διαμέρισμα στην Αριστοτέλους
Tυπε αυτη η φωτο δεν ειναι απο την οδο Αριστοτελους αλλα απο ενα αλλο σπιτι στην Αχαρνων,και οντως εκεινη την ημερα εμενα περιμενε να τη βγαλω βολτα. Ο Αλβανος γκομενος της με εμπιστευοταν μου ειχε δωσει αδεια να την παω βολτα γιατι αυτος βαριοταν.
Μου ειχε το ειχε ξεκαθαρισει παντως ο Αλβανος για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα , "Την Αρινα μονο στο μπουρδελο θα τη γαμας οχι εξω !"
Που να ξερε βεβαια οταν πηγα εκεινη την ημερα βολτα το κοριτσι σε καφε στο θησειο της εριξα και ενα γαμησι μεσα στο αυτοκινητο !

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
Επισκεψη πριν λιγο στο οικο απεναντι απο micro-mall .
Γιασμην !!! :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :kiss-mark::kiss-mark:
Τι γλυκο κοριτσι εισαι εσυ ? :rose::rose:
Τι ομορφα ποδαρακια !! Τι καλοσχηματισμενενες γαμπουλες !! ??
Το κοριτσι ειναι για φαγωμα απο πανω μεχρι κατω !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το ανέκδοτο της ημερας.Δεν πάει καλά ο κορωνοιος. Με πλησίασε ενας γέρος μου λέει είσαι καλά; Μια χαρά λέω. Φτου,φτου,φτου απαντάει και φεύγει.
Πώς να το εκλαβω αυτο;:2funny:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Tυπε αυτη η φωτο δεν ειναι απο την οδο Αριστοτελους αλλα απο ενα αλλο σπιτι στην οδο Νιοβης,καθετη στην Αχαρνων,και οντως εκεινη την ημερα εμενα περιμενε να τη βγαλω βολτα. Ο Αλβανος γκομενος της με εμπιστευοταν μου ειχε δωσει αδεια να την παω βολτα γιατι αυτος βαριοταν.
Μου ειχε το ειχε ξεκαθαρισει παντως ο Αλβανος για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα , "Την Αρινα μονο στο μπουρδελο θα τη γαμας οχι εξω !"
Που να ξερε βεβαια οταν πηγα εκεινη την ημερα βολτα το κοριτσι σε καφε στο θησειο της εριξα και ενα γαμησι μεσα στο αυτοκινητο !
Αυτό το περιστατικό περιέγραφες με λεπτομέρειες και το διέγραψε η λογοκρισία της εφημερίδας;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom