Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Να τα τσουγκρίσουμε τότες...!!! Υ.Γ Τα μουνόζομα πόσο αλκοόλ έχουν..???Εσύ πίνεις μπύρες, εγώ κρασί κι ο φίλος μας ο Δημήτρης μουνόζουμα!
Να τα τσουγκρίσουμε τότες...!!! Υ.Γ Τα μουνόζομα πόσο αλκοόλ έχουν..???Εσύ πίνεις μπύρες, εγώ κρασί κι ο φίλος μας ο Δημήτρης μουνόζουμα!
Δεν της πετυχε το ντεκαπαζ στο μαλλι και στενοχωρηθηκε!Η τελευταία είναι λες κι έπαθε σήψη!!!!
Αυτά συμβαίνουν όταν τις "βάφουν" τα μαλλιά στο σπίτι οι σκουρόχρωμοι!Δεν της πετυχε το ντεκαπαζ στο μαλλι και στενοχωρηθηκε!
Η πρώτη είναι λες και ετοιμάζεται να ρουφήξει το "μακαρόνι" του φίλου μας του Ίσινα!Η τελευταία είναι λες κι έπαθε σήψη!!!!
Απαράδεχτη αυτή η κοπέλα πραγματικα αίσχος ότι κ να πω λίγο θα είναι !!!οσο όμορφη είναι τόσο κακιά έχειΗ πρώτη είναι λες και ετοιμάζεται να ρουφήξει το "μακαρόνι" του φίλου μας του Ίσινα!
"Απ' έξω κούκλα και μέσα πανούκλα" λένε στην πιάτσα για τις πουτάνες γυναίκες.Απαράδεχτη αυτή η κοπέλα πραγματικα αίσχος ότι κ να πω λίγο θα είναι !!!οσο όμορφη είναι τόσο κακιά έχει
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο ταξίδι δε με παίρνετε, καλέ;Είναι πολύχρωμα!
Εξαρτάται από τον φωτισμό και την εποχή του χρόνου.
'Ασπρα, μαύρα, κίτρινα και καφέ!
Το μουνί της Αρίνας σέρνει καράβι στο Αιγαίο από λαθρο ...Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο ταξίδι δε με παίρνετε, καλέ;
Μαλακιζομαι λόγω πλήξης, ανίας και αγαμίας.
?Ουρα πελατων για Αρινα μετα το ποστ του Wolfman 42...
Έχει δει και λαζάνια αυτή, όλα τα χει δει..!Η πρώτη είναι λες και ετοιμάζεται να ρουφήξει το "μακαρόνι" του φίλου μας του Ίσινα!
Απαράδεχτη αυτή η κοπέλα πραγματικα αίσχος ότι κ να πω λίγο θα είναι !!!οσο όμορφη είναι τόσο κακιά έχει
Tυπε αυτη η φωτο δεν ειναι απο την οδο Αριστοτελους αλλα απο ενα αλλο σπιτι στην Αχαρνων,και οντως εκεινη την ημερα εμενα περιμενε να τη βγαλω βολτα. Ο Αλβανος γκομενος της με εμπιστευοταν μου ειχε δωσει αδεια να την παω βολτα γιατι αυτος βαριοταν.Αρίνα οταν μίλησε τηλεφωνικά με τον μύστη dmtrsxxx
Αρίνα οταν περίμενε τον dmtrsxxx έξω από την πολυκατοικία στην Αριστοτέλους
Προβολή συνημμένου 711175
Αρίνα αφου την γάμησε ο dmtrsxxx και της ήπιε τα μουνόζουμα στο διαμέρισμα στην Αριστοτέλους
Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό δείχνει να προτιμά τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, που είναι και σκουρόχρωμα!Έχει δει και λαζάνια αυτή, όλα τα χει δει..!
Αυτό το περιστατικό περιέγραφες με λεπτομέρειες και το διέγραψε η λογοκρισία της εφημερίδας;Tυπε αυτη η φωτο δεν ειναι απο την οδο Αριστοτελους αλλα απο ενα αλλο σπιτι στην οδο Νιοβης,καθετη στην Αχαρνων,και οντως εκεινη την ημερα εμενα περιμενε να τη βγαλω βολτα. Ο Αλβανος γκομενος της με εμπιστευοταν μου ειχε δωσει αδεια να την παω βολτα γιατι αυτος βαριοταν.
Μου ειχε το ειχε ξεκαθαρισει παντως ο Αλβανος για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα , "Την Αρινα μονο στο μπουρδελο θα τη γαμας οχι εξω !"
Που να ξερε βεβαια οταν πηγα εκεινη την ημερα βολτα το κοριτσι σε καφε στο θησειο της εριξα και ενα γαμησι μεσα στο αυτοκινητο !