Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Vegan η Πουτανάρα, μπράβο της!!!Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό δείχνει να προτιμά τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, που είναι και σκουρόχρωμα!
Vegan η Πουτανάρα, μπράβο της!!!Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό δείχνει να προτιμά τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, που είναι και σκουρόχρωμα!
Oxι τυπε περιεγραφα τη παρτουζα που την πηρα με ενα φιλο στο σπιτι της οταν ο Αλβανος γκομενος της ειχε παει για λιγο καιρο Αλβανια να θαψει ενα συγγενη του και το κοριτσι ξεσαλωνε.Αυτό το περιστατικό περιέγραφες με λεπτομέρειες και το διέγραψε η λογοκρισία της εφημερίδας;
Στα προσωπικά μηνύματα δεν υπάρχει λογοκρισία!Oxι τυπε περιεγραφα τη παρτουζα που την πηρα με ενα φιλο στο σπιτι της οταν ο Αλβανος γκομενος της ειχε παει για λιγο καιρο Αλβανια να θαψει ενα συγγενη του και το κοριτσι ξεσαλωνε.
Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω.Παρακαλώ ΜΗΝ ξαναβάλετε φωτογραφίες με πρόσωπα κοριτσιών, ή άλλα προσωπικά τους στοιχεία.
Κάνε μια περιγραφή σώματος. Αν και υποψιάζομαι ότι απαιτούνται παιδοφιλικές τάσεις.Επισκεψη πριν λιγο στο οικο απεναντι απο micro-mall .
Γιασμην !!!
Τι γλυκο κοριτσι εισαι εσυ ?
Τι ομορφα ποδαρακια !! Τι καλοσχηματισμενενες γαμπουλες !! ??
Το κοριτσι ειναι για φαγωμα απο πανω μεχρι κατω !!
Μύκητες απ' τις αντιβιωσεις;Εχω και ενα θεμα με το πουλι μου διοτι οι αντιβιωσεις που τις σταματησα τη δευτερα μου προκαλεσανε αλεργιες και ειναι κοκκινο σαν το πατζαρι και με φαγουρα λιγο.Μυκητες δηλαδη.Περιμενω να συνελθω ωστε να ειμαι ετοιμος το σαββατο για γαμησια.
Κοντουλα, ομορφο γλυκο προσωπακι με κερασενια χειλη.Κάνε μια περιγραφή σώματος. Αν και υποψιάζομαι ότι απαιτούνται παιδοφιλικές τάσεις.
Πόσο κοντουλα; Αυτό το σκουρόχρωμη με χάλασε. Προτιμώ τις ασπρουλιάρες.Κοντουλα, ομορφο γλυκο προσωπακι με κερασενια χειλη.
Μεγαλα σκιστα ματια, την κανεις και Ασιατακι.
Βυζι 2αρι στητο με πεταχτες ρωγες που στο πιπιλισμα πρηζονται.
Αδυνατο καλοσχηματισμενο κορμακι με ομορφες τρυφερες γαμπουλες.
Σκουροχρωμη σα τη Ναταλιτσα απο Ιασ 27 αλλα με πιο πολυ κρεας πανω της.
Η Γιασμην ειναι πιο πανω σε εμφανιση απο την Ανναμπελ αλλα πιο κατω σε υπηρεσιες.
και γω εκεί ήμουν σήμερα! ναι ΚΩΛΟ-λέειKαλησπέρα συναγωνιστες. Επίσκεψη το μεσημεράκι στο Μετάξι. Λαική πανήγυρις παντού, μπαινόβγενες άνετα. Δυστυχώς Μεγάλου Στρατηλάτη τα 28άρια κλειστά. Στα του αγώνα τώρα, κατάθεση στην Ιωάννα @43 Statham st :τυπική συνεύρεση με 10ρικάκι τσιμπουκάκι ακά,μουνάκι και κολαράκι (ιδιαίτερα δουλεμένο) το οποίο βοήθησα στην περαιτέρω χαλαρωση του.
Τα σέβη μου
Για να σε καβλωση παραπανο στα είπε ο Αλβανός τύπε ...οι νταβάδες κρύβονται σχεδόν πίσω από κάθε συμπεριφορά τανας να ξέρεις ..!! Ξύπνιος ο Αλβανός !!! Μόνο στο ντελο σεξ και έξω μόνο φίλοι αχχαχαχαχ κλαίω !!!Tυπε αυτη η φωτο δεν ειναι απο την οδο Αριστοτελους αλλα απο ενα αλλο σπιτι στην Αχαρνων,και οντως εκεινη την ημερα εμενα περιμενε να τη βγαλω βολτα. Ο Αλβανος γκομενος της με εμπιστευοταν μου ειχε δωσει αδεια να την παω βολτα γιατι αυτος βαριοταν.
Μου ειχε το ειχε ξεκαθαρισει παντως ο Αλβανος για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα , "Την Αρινα μονο στο μπουρδελο θα τη γαμας οχι εξω !"
Που να ξερε βεβαια οταν πηγα εκεινη την ημερα βολτα το κοριτσι σε καφε στο θησειο της εριξα και ενα γαμησι μεσα στο αυτοκινητο !
Εγώ την εκραξα άγρια τότε και την έσβησα και από το ινστα !!"Απ' έξω κούκλα και μέσα πανούκλα" λένε στην πιάτσα για τις πουτάνες γυναίκες.
Oxι τυπε περιεγραφα τη παρτουζα που την πηρα με ενα φιλο στο σπιτι της οταν ο Αλβανος γκομενος της ειχε παει για λιγο καιρο Αλβανια να θαψει ενα συγγενη του και το κοριτσι ξεσαλωνε.
Κοντουλα, ομορφο γλυκο προσωπακι με κερασενια χειλη.
Μαλλια σκουρα καστανα μεχρι τους ωμους, σημερα τα ειχε δεμενα.
Η Γιασμην ειναι πιο πανω σε εμφανιση απο την Ανναμπελ αλλα πιο κατω σε υπηρεσιες.
Τι εγινε puirbourakia ( papafilips ) δηχτηκες? Δε νομιζω να αρχισεις να τον βριζεις με χυδαιο τροπο ( που συνηθιζεις ) σε προσωπικα μυνηματα."Αν το θεωρείς εσύ : "Ενημέρωση για μπουρδέλα", συνέχισε έτσι."
Εσυ που το θωρεις ενημερωση γιατι δεν στελνεις ενα πμ να μου τα πεις ?
Θες να πουλησεις μουρη στο σαητ οτι εισαι κυριος ??
Ρε σαλτα και...
Το μουνί της Αρίνας σέρνει καράβι στο Αιγαίο από λαθρο ...
Πόσο κοντουλα; Αυτό το σκουρόχρωμη με χάλασε. Προτιμώ τις ασπρουλιάρεΚοντουλα, ομορφο γλυκο προσωπακι με κερασενια χειλη.
Μάλλον η άλλη είναι μέσα απ' το πρίσμα του τριξ.Μητσο, δυο Γιασμιν εχει στο Εμετουργειο;
Χρωστας ποστ για μουρλες πουτανες κτλ.Εγώ την εκραξα άγρια τότε και την έσβησα και από το ινστα !!
Μπερδευτήκανε οι Έμιλι οι Γιασμηνες ,ενώ μάλλον για τις ίδιες σαβουρες μιλάμε.νομίζω έχεις μπερδέψει τις Εμιλυ