Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (43 μέλη και 243 επισκέπτες)

Eponas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,σημερινή βόλτα στα σοκάκια του απαγορευμένου πλέον έρωτα.Ξεκίνησα για να μπω φυλής και εκείνη την ώρα έμπαινε ένα περιπολικό(γαμω την ατυχία,όχι ότι θα έβρισκα κάτι αλλά για τη βολτάρα)σα γνήσιος όμως μπουρδελόβιος την έκανα από πάνω και μπήκα απο το πάνω στενό της Φώκαιας που για κακή μου τύχει και πάλι ειχε σταματήσει το κολάδικο στη γωνία Φώκαιας και φυλής,όπου φύγει φυγει,συνέχισα τη Φώκαιας και κατευθύνθηκα στη β όπου στο7 έπαιζε μπάλα η Τατιάνα και η Ντιάνα και στο 2 η Βίκη (ρώτησα δε πήγα να δω)Στο 3 ήταν η Όλγα η Λώρα η Βικτώρια και η Εύα.Τιμήθηκε η θεία Όλγα με ανάμεικτα συναισθήματα.Τουλάχιστον δε το έκλαψα.
Η Εύα η γνωστή η γκιλφ που δουλεύει και κωλονου

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Και σε μένα έχει τύχει να διώχνει πακιστανούς και να λέει ότι η κοπέλα δε πάει με ξένους,το έχω ακούσει και σε φάση που ήμουν στο δωμάτιο και άκουγα που το έλεγε η κυρά τσατσά.Τώρα απο την άλλη αυτό που παρτουζώνεται με 200 ευρώ την ώρα με πάκιδες και να δίνει και κωλο μου φαίνεται κάπως..διότι θα μπορούσε να γαμιέται με Έλληνες με το να δίνει κώλο και να χρεώνει 100 χωρίς παρτούζες άνω των δύο ατόμων όπως έχει αναφερθεί και να παίρνει 200.Άσε που η Αρίνα είχε στάνταρ πελάτες που πήγαιναν και την έκλειναν για μισάωρα,γιατι να μη κρατήσει τη πελατεία της και να πέσει σε επίπεδο καθαριότητας πελατών;Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
Κι εγώ συμφωνώ με εσένα και μπροστά μου είχε διώξει σκουρόχρωμους. Κι επισης παρολο που έκανε ελευθερο στοματικό ήτανε παντα καθαρή και φρέσκια. Το θέμα όμως τελικά δεν είναι τι θέλει μια κοπέλα, αλλά τι της πασαρουν άλλοι θέλει δεν θέλει! Αν ισχυει όλο αυτό με το πακιστανοπαρτουζωμα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κι εγώ συμφωνώ με εσένα και μπροστά μου είχε διώξει σκουρόχρωμους. Κι επισης παρολο που έκανε ελευθερο στοματικό ήτανε παντα καθαρή και φρέσκια. Το θέμα όμως τελικά δεν είναι τι θέλει μια κοπέλα, αλλά τι της πασαρουν άλλοι θέλει δεν θέλει! Αν ισχυει όλο αυτό με το πακιστανοπαρτουζωμα.
Μάλλον ισχύει διότι πριν από αρκετούς μήνες την είχα δει στην περιοχή της Κυψέλης μέσα σε αυτοκίνητο με 3 σκουρόχρωμους Ασιάτες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Που σαι Κλάιν; Την Γαβριέλα στο Θησέως την έχεις δοκιμάσει; Να ανέβασουμε λίγο το επίπεδο γιατι εδώ έτεροι βορδελιαρηδες πηδάνε ζωντανά απολιθώματα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Δυστυχώς, οι κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την διαιώνιση του Γένους των Ελλήνων!

Αφού δεν θέλουν να γαμάμε γυναίκες πουτάνες τότε να γαμήσουμε τους πούστηδες στις κάλπες!
Μα αυτό θέλουν. Μην τους κάνεις τη χάρη.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Εννοεις την γιαγια Ολγα με το ξανθο μαλλι κομμωτηριου που εχει περασει απο Τροφωνιου, Βεργας
αλλα και Μεταξουργειο στα Κολωνου 53 και 48αρια;

αν ναι, ενα μπραβο στο γιαγιονι που ντυνεται πολυ ωραια και εχει στυλ-περπατησια
παρολα τα χρονια της. Εμενα δεν μου αρεσει αλλα θελω να ειμαι δικαιος.

:hi:
Δε ξέρω αν λέμε την ίδια φίλε συναγωνιστή,αυτη που λεω ειναι ξανθια με μαλλί λιγο πιο κάτω από τους ώμους,χωρίς τακούνια πρέπει να ειναι γύρω στο 1.60 max,μικρό βυζί με καυλωτική ρώγα και πρέπει να είναι 45+ με εμφανείς κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος από τα μπούτια.Η αλήθεια είναι ότι με αυτό που περνάμε είναι άλλο ένα τίμιο 20€.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δε ξέρω αν λέμε την ίδια φίλε συναγωνιστή,αυτη που λεω ειναι ξανθια με μαλλί λιγο πιο κάτω από τους ώμους,χωρίς τακούνια πρέπει να ειναι γύρω στο 1.60 max,μικρό βυζί με καυλωτική ρώγα και πρέπει να είναι 45+ με εμφανείς κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος από τα μπούτια.Η αλήθεια είναι ότι με αυτό που περνάμε είναι άλλο ένα τίμιο 20€.
Μαλλον λες αλλη. Οκ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
για Ιωάννα από Ιάσονος λες τυπε ?
Λέω για την Γιάννα αυτό το όνομα έχει, μια αδύνατη ρωσίδα με μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραία ποδαράκια, στον όροφο, ναι ιασωνος

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Εύα η γνωστή η γκιλφ που δουλεύει και κωλονου
Γνωστο σοβαρο μελος του μπου, ειχε περιγραψει δυσαρεστη εμπειρια

με την Ευα τζιλφ απο Κολωνου. Νομιζω το μελος Νιο. Αν θελει ας επιβεβαιωσει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν έχω ερωτική/σεξουαλική εμπειρία με Πακιστανή ή οποιαδήποτε σκουρόχρωμη από Αφρική ή από Ασία διότι δεν με έλκουν ιδιαίτερα.

Ίσως επειδή κατά βάθος είμαι μάλλον ξανθός!
Το σημείο της πρότασης που τοποθέτησες τη λέξη ''μάλλον'' δίνει την τελική εντύπωση ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι χρώμα μαλλιά έχεις!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αρίνα οταν μίλησε τηλεφωνικά με τον μύστη dmtrsxxx

Αρίνα οταν περίμενε τον dmtrsxxx έξω από την πολυκατοικία στην Αριστοτέλους

Αρίνα αφου την γάμησε ο dmtrsxxx και της ήπιε τα μουνόζουμα στο διαμέρισμα στην Αριστοτέλους

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μα αυτό θέλουν. Μην τους κάνεις τη χάρη.
Πριν από το 1967 στις πολιτικές συγκεντρώσεις ο Ελληνικός λαός στους βολευτές μας εκτός από ροδοπέταλα έριχνε και αυγά, ντομάτες και γιαούρτια για να "στρώσει" το πρόσωπό τους από τις ρυτίδες που είχε κάνει μετά από τα πολλά "θα", και για να καθαρίσει το μυαλό τους από τις τοξίνες της πολυφαγίας.

Αυτό χρειάζονται και σήμερα!

Να μην τους το στερήσουμε και στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η τελευταία είναι λες κι έπαθε σήψη!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το σημείο της πρότασης που τοποθέτησες τη λέξη ''μάλλον'' δίνει την τελική εντύπωση ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι χρώμα μαλλιά έχεις!
Είναι πολύχρωμα!

Εξαρτάται από τον φωτισμό και την εποχή του χρόνου.

'Ασπρα, μαύρα, κίτρινα και καφέ!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ουρα πελατων για Αρινα μετα το ποστ του Wolfman 42...

p_2_0.jpg

:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom