Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (25 μέλη και 193 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.213
Πόντοι
2.477
Το λέω σκεπτόμενος την γυναίκα κάποιου Πακιστανού που μένει δίπλα από το σπίτι μου. Παντρεμένη με 3 παιδιά και κάνει βίζιτες σε σπίτια Πακιστανών εργένηδων.

Πριν από μερικά χρόνια μου την είχε πέσει κι εμένα με τρόπο όταν την είδα να γελάει την στιγμή που της έπιανε τον κώλο ένας Πακιστανός φίλος του άντρα της!
Ενεδωσες στο καλεσμα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ας μας πει κάποιος που τραγουδάει η Γιασμίν και χαρακτηριστικά της.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
ρε παιδια εχει καποιος κανενα νεο πληροφορια για την στελλα αμιρα απο διδυμου κ μεγαλου αλεξανδρου?επειδη εχω φαει μεγαλο κολλημα με την παρτη της στειλτε pm θενκς

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ενεδωσες στο καλεσμα?
Όχι, δεν ενέδωσα για 2 λόγους.

1) Αν και ήταν αρκετά όμορφη, το σώμα της ήταν πλαδαρό και με κυτταρίτιδα.
2) Τελικά θα μου κόστιζε παραπάνω από ότι αν γαμούσα οποιαδήποτε πουτάνα της Φυλής.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ας μας πει κάποιος που τραγουδάει η Γιασμίν και χαρακτηριστικά της.
Στη γνωστή λεωφόρο Σταθαμ.
Ο αριθμός της οδού αντιστοιχεί στη χημεία με τον ατομικό αριθμό του γαλλίου.
Δεν την έχω δει.
:coffee:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν την έχω δει.
Και τί σχήμα έχει το τροχιακό του γαλλίου;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Είπαν ότι το σχήμα του τροχιακού είναι πετίτ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν την έχω δει.
Αν θες στείλε πμ. Βαριέμαι τώρα να κοιτάξω τον περιοδικό πίνακα. Δεν θα φτιάξουμε μπόμπα. Τον αριθμό του βορδελου θέλουμε.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.213
Πόντοι
2.477
Όχι, δεν ενέδωσα για 2 λόγους.

1) Αν και ήταν αρκετά όμορφη, το σώμα της ήταν πλαδαρό και με κυτταρίτιδα.
2) Τελικά θα μου κόστιζε παραπάνω από ότι αν γαμούσα οποιαδήποτε πουτάνα της Φυλής.
Η ερωτηση μου ηταν καθαρα απο περιεργεια,του στυλ πως γαμιεται-ξεκολιαζεται μια πακιστανη,καθως στο μυαλο μου (αλλα και στη διαθεση μου) τις εχω λιγο καλτ προσωπικοτητες.

Συγχωρεσε με για την περιεργεια μου.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η ερωτηση μου ηταν καθαρα απο περιεργεια,του στυλ πως γαμιεται-ξεκολιαζεται μια πακιστανη,καθως στο μυαλο μου (αλλα και στη διαθεση μου) τις εχω λιγο καλτ προσωπικοτητες.

Συγχωρεσε με για την περιεργεια μου.
Δεν έχω ερωτική/σεξουαλική εμπειρία με Πακιστανή ή οποιαδήποτε σκουρόχρωμη από Αφρική ή από Ασία διότι δεν με έλκουν ιδιαίτερα.

Ίσως επειδή κατά βάθος είμαι μάλλον ξανθός!

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω κι εγώ για τη Γιάννα , πολύ κρίμα, γιατί ήταν μια σέξυ τρυφερή παρουσία χαμηλών τόνων, άξιζε το 10άρικο παρ' όλο που ποτέ δεν ήταν διαίτερα συμμετοχική, όμως το έχασε πολύ γρήγορα το παιχνίδι. Την κατάπιε η καταχνιά της πραγματικότητας. Φαίνεται εξουθενωμένη και γενικά βαριέται που ζει πλέον. Α, ρε Γιάννα, γαμώτο
για Ιωάννα από Ιάσονος λες τυπε ?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σου , αύριο μετά από ώριμη σκέψη θα μειλισω όσο πιο αναλυτικά γίνεται για διαφορά συμβάντα εμπειρίες δικές μου αλλά και φίλων μου όσο αναφορά το θέμα ιεροδουλες - διαχωρισμός πελατών πλουσίων και φτωχών αλλά και εκμετάλλευση πελατών φυσικά αν αναφερθούν ονόματα κοριτσιών θα είναι αυστηρά και μόνο για οσες ήταν και είναι στην αφάνεια που αξίζει να τιμήσουμε με το καλό μολης ανοίξουν τα ντελα !!Ναι τώρα λίγο απ όλα εν αναμονή της επανεκκινήσεις των οίκων του έρωτα !!!

Οσο πιο πολλα σεντονια γραψεις τοσο καλυτερα. Βγαλε φτυαρι και θαβε!
Ανυπομονω να σε διαβασω.

:kneel:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα βουτηξα χτες κατά τη διάρκεια της τσάρκας.

ffd71db5de5c7b67a904cf2e0adf13f5.jpg

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Τα βουτηξα χτες κατά τη διάρκεια της τσάρκας.

Ξυπνησα να πιω καφε και δεν βλεπω ροη στο νημα. :dunno:

Βασικος κανονας: οταν κατι δεν εχει κινηση, το κανουμε να εχει.

"Πετρα που κυλαει δεν χορταριαζει".

Θα περιμενουμε ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα;
εχουμε φτασει να μιλαμε για την Αρινα :2funny: και για πουτανες του παρελθοντος.
Απο κει να καταλαβεις τι ωραια περνουν οσοι μπουρδελιαζουν τωρα.
Η ψυχουλα τους το ξερει!

Κατσε να βαλω καμια φωτογραφια, εχω μερες να βαλω!

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Παλιες φωτογραφιες απο σταθμους (σημεια εναρξης μπουρδελοτσαρκας)...

Σταθμος Βικτωρια (εναρξη για Φυλης)

Stathmos Viktoria.jpg

Σταθμος Λαρισης (εναρξη για Λιοσιων)

Stathmos Larisis.jpg

Σταθμος Μεταξουργειο (εναρξη για Μεταξουργειο)

Stathmos Metaxourgeio.jpg

:rockon:

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
Φιλος και αδελφος,χρονια υποστηριζω αυτη την αποψη.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.015
Πόντοι
361
Γενικά όταν ασχολούματε με τον κώλο κάποιας, βγάζουμε την καπότα από την βάση της, δεν πιάνουμε εκεί που έτριβε το κοκορέτσι της γιατί εκεί έχει μικρόβια. Βέβαια θα ταν λίγο βρωμόκωλη η τύπισσα, εκτός και αν είχει βγάλει μερέντα. Εκεί, βγάζουμε την καπότα προσεκτικά και σταματάμε κάθε νταλαβέρι με τον κώλο της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δυστυχώς, οι κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την διαιώνιση του Γένους των Ελλήνων!

Αφού δεν θέλουν να γαμάμε γυναίκες πουτάνες τότε να γαμήσουμε τους πούστηδες στις κάλπες!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Και δε πρόλαβα να την διαβασω.Την Αρίνα πως τη βρίσκουμε;???
Καιρός είναι να ανοίξει και για την Αρίνα (Ροντίκα) κάποια προσωπική σελίδα, όπως έχει γίνει με δεκάδες ιερόδουλες στο παρελθόν, όπου θα μπορεί να καταθέτει κάθε πελάτης κάποιες σκέψεις και εμπειρίες του μαζί της όπως ο φίλος μας ο dtmrsxxx.

Αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την Αρίνα καλύτερα, να της προσφέρουμε περισσότερα και να περνάμε κι εμείς ακόμα καλύτερα μαζί της !!!

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.159
Πόντοι
4.115
Καιρός είναι να ανοίξει και για την Αρίνα (Ροντίκα) κάποια προσωπική σελίδα, όπως έχει γίνει με δεκάδες ιερόδουλες στο παρελθόν, όπου θα μπορεί να καταθέτει κάθε πελάτης κάποιες σκέψεις και εμπειρίες του μαζί της όπως ο φίλος μας ο dtmrsxxx.

Αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την Αρίνα καλύτερα, να της προσφέρουμε περισσότερα και να περνάμε κι εμείς καλύτερα μαζί της !!!
Έχεις απόλυτο δίκιο συναγωνιστή,ήμουν πελάτης της Αρίνας και όσες φορές είχα περάσει μαζί της ήταν πολύ καλή.Προφανώς πρέπει να το ξεκινήσει τη σελίδα κάποιος που τη <ξέρει>πολύ καλά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom