Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 509 άτομα (32 μέλη και 477 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Χαμός μετάξι, έσκασε ασφαλίτικο γωνια jason&λεωνιδου, και τους μαζέψανε.
Σίγουρα το γωνιακό με τη Τζοαννα το έκαναν φύλλο και φτερό.
Ήταν αναμενόμενο να γίνει βέβαια.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Λες να μαζεψανε και τον Dimitrixxx πάνω στην ώρα που ρουφούσε μουνοζουμα; ?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Πως εγινε δηλαδη; ησουν μπροστα;
εσκασε εφοδο, ανοιξε πορτες, βγηκαν, τους μπουζουριασαν και ολα αυτα χολυγουντ;
πως γινεται αυτο απο την στιγμη που ξεκλειδωνουν-κλειδωνουν αμεσα;
μηπως εχουμε "διαλειμμα" για τα ματια του κοσμου;
ειμαι λιγο δυσπιστος.

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε συνέχεια του "εισαγωγικού" μου μηνύματος, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν threads (έψαξα αλλά δε βρήκα) και όρεξη να ανοίξει κουβέντα του τύπου "ποιά πουτάνα σας έμεινε αξέχαστη", "που βρίσκεται/χάθηκε η τάδε πουτάνα", "ποιές πουτάνες δέχονται ξεσκούφωτο πήδημα", "η πρώτη μου φορά" κλπ. Ετσι, να γίνει κουβέντα για την Οδό Μπουρδελοαναμνήσεων.
Φίλε άμα φτιάξεις ένα τέτοιο θρεντάκι θα το τιμήσω..!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πως εγινε δηλαδη; ησουν μπροστα;
εσκασε εφοδο, ανοιξε πορτες, βγηκαν, τους μπουζουριασαν και ολα αυτα χολυγουντ;
πως γινεται αυτο απο την στιγμη που ξεκλειδωνουν-κλειδωνουν αμεσα;
μηπως εχουμε "διαλειμμα" για τα ματια του κοσμου;
ειμαι λιγο δυσπιστος.

Έγινε μπροστά στα μάτια μου μύστη, λοιπόν για να το γράψω αναλυτικότερα
Είχα πάει να βρω την Ρόζα στον πράσινο οίκο , έλειπε και συνέχισα τον δρόμο μου κατηφορικά, εκεί στη διασταύρωση ερχόταν ένα Nissan qashqai μαύρο, πολιτικο όχι αστυνομικό, φρενάρει, και βγαίνουν 4-5 ντυμένοι, της ΟΠΚΕ νομίζω; τέλος πάντων κανονικά ντυμένοι με τα αστυνομικά τους.
Από ότι πρόλαβα να δω ακινητοποίησαν τον τσιλιαδορο στο γωνιακό της Τζοαννας, από εκεί και πέρα συνέχισα τον δρόμο μου δεξιά προς την Κολωνού, μη με περάσουν για τίποτα τσιλιαδορο.
Σίγουρα έχουν συνεχιστεί οι έλεγχοι και παρακάτω χωρίς να είμαι βέβαιος, όταν έφτασα κάτω στον κεντρικό είδα πολλούς τσιλιαδορους να έχουν κατέβει προς το bread factory.
Όπως και να έχει όποιος ψήνεται για κατάθεση σήμερα του προτείνω να μην πάει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ισχυει αριστεροστροφα αλλα και δεξιοστροφα.
Τα εχουμε ξαναπει. Οι παντρεμενοι δεν εχουν δυνατοτητες για πολλα πολλα
λογω υποχρεωσεων εκτος αν ειναι παντρεμενοι ζαμαν φου.
Σημερα εριξα 2 ακαποτα γαμησια σε κανονικη γκομενα συνολικης διαρκειας
(μαζι με προκατ) 3μιση ωρων με τα σεα και τα μεα. Ποιοτητα γαμησιου 9/10.
Αυτο δεν μπορει να μου το δωσει το μπουρδελο.
Δεν συγκρινεται καν λογω αυθεντικοτητας. Οσο κρατησει κι οπου παει.
Δυσκολο ενω στο μπουρδελο ολα ευκολα αλλα οχι ιδια ποιοτητα.
Ειναι τι ψαχνει ο καθενας.
Αν παντρευτω ποτε, θα χασω πολλα ατου. Αρα δεν παντρευομαι.
Καθε αποφαση που παιρνουμε, ειναι και ευθυνη.
Δεν υπαρχει το απολυτο σε αυτες τις περιπτωσεις.
Για μενα ο μεγιστος ανδρας ειναι παντρεμενος η δεσμευμενος ζαμανφουτιστας
με νεκρα συναισθηματα για συζυγο (πλην αλληλεγγυης για να ζουν ωραια αλλα τυπικα)
και τουρλωμενο καυλι με ακολαστη λυσσα για οποια του αρεσει (και του κατσει βεβαια).
Αλλοι παλι θελουν πεντε παιδια κι αλλοι θελουν γαμησια σε σουιγκεραδικα.
Ειναι πως την εχει δει ο καθενας.

''....Αν παντρευτω ποτε, θα χασω πολλα ατου.....''' Τα είπες όλα εδώ... Σήμερα εξαπέλυσα νέα ψυχολογική επίθεση εναντίον παντρεμένου με τον γνωστό κώδικα του Carl Barton. Τι συνέβη? Με κοίταζε σαν χάνος και λίγο πριν καταρρεύσει, μού λέει ''όχι κι εγώ άμα τύχει κάτι στ'αρχίδια μου γαμάω κι ας έχω γυναίκα.. ΚΑΙ λέω από μέσα μου ..''' Τι να σού τύχει εσένα ρε φυλακόβιε, που απ' όλες τις μαγείες της ζωής διάλεξες να μπεις σε μπουντρούμι?''

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ποια πατσαβουρα σε εχει πληγωσει;

:dunno:
Ρε ρύπε μου όταν δεν υπαρχη σωστή συνεννόηση αυτά γίνονται , δεν έχω πληγωθεί όσα γράφω είναι διαπιστώσεις που πρέπει να τηρήσουνε όλοι όσοι εν μέσο πανδημίας τα και καλά στανταρακια τους τους πρόδωσαν η τους χλεύασαν οι τους βρήκαν φτηνές δικαιολογίες ..... Ίσως ναι με πείραξαν αρκετά πράγματα στην αρχή της πανδημίας το παραδέχομαι αλλά τώρα είμαι συνδητοποιημενος 1000%!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έγινε μπροστά στα μάτια μου μύστη, λοιπόν για να το γράψω αναλυτικότερα
Είχα πάει να βρω την Ρόζα στον πράσινο οίκο , έλειπε και συνέχισα τον δρόμο μου κατηφορικά, εκεί στη διασταύρωση ερχόταν ένα Nissan qashqai μαύρο, πολιτικο όχι αστυνομικό, φρενάρει, και βγαίνουν 4-5 ντυμένοι, της ΟΠΚΕ νομίζω; τέλος πάντων κανονικά ντυμένοι με τα αστυνομικά τους.
Από ότι πρόλαβα να δω ακινητοποίησαν τον τσιλιαδορο στο γωνιακό της Τζοαννας, από εκεί και πέρα συνέχισα τον δρόμο μου δεξιά προς την Κολωνού, μη με περάσουν για τίποτα τσιλιαδορο.
Σίγουρα έχουν συνεχιστεί οι έλεγχοι και παρακάτω χωρίς να είμαι βέβαιος, όταν έφτασα κάτω στον κεντρικό είδα πολλούς τσιλιαδορους να έχουν κατέβει προς το bread factory.
Όπως και να έχει όποιος ψήνεται για κατάθεση σήμερα του προτείνω να μην πάει.

Καταρχην μπραβο για την ανταποκριση μιας που δεν εχουμε και πολλα εντος θεματος.
Τωρα το οτι πηγαν στο Ιασωνος 27 (αυτο ειναι με Τζοαννα)
δεν ξερω αλλα τι πηγαν να κανουν; να ριξουν το κουραδοκαστρο;
αυτο ειναι σαν την καλαμια στον καμπο με τσιλιαδορο που κοιμαται ορθιος
και τον αλλον στην Λεωνιδου που αναπνεει με το ζορι. :2funny:
Δεν ξερω πως σκεφτεται η κρατικη μηχανη αλλα σιγα την επιχειρηση.
Ας πηγαιναν σε κανενα "φτασμενο". Καμια καρφωτη θα ηταν
η πηγαν λογω ευκολης προσβασης.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καταρχην μπραβο για την ανταποκριση μιας που δεν εχουμε και πολλα εντος θεματος.
Τωρα το οτι πηγαν στο Ιασωνος 27 (αυτο ειναι με Τζοαννα)
δεν ξερω αλλα τι πηγαν να κανουν; να ριξουν το κουραδοκαστρο;
αυτο ειναι σαν την καλαμια στον καμπο με τσιλιαδορο που κοιμαται ορθιος
και τον αλλον στην Λεωνιδου που αναπνεει με το ζορι. :2funny:
Δεν ξερω πως σκεφτεται η κρατικη μηχανη αλλα σιγα την επιχειρηση.
Ας πηγαιναν σε κανενα "φτασμενο". Καμια καρφωτη θα ηταν
η πηγαν λογω ευκολης προσβασης.

Εδώ που τα λέμε στο συγκεκριμένο έβαζαν τους πελάτες αέρα πατέρα, μάλιστα σου φωναζαν οι ίδιοι "Ε εσυυυ έλα εδώ είμαστε ανοιχτά" ξέρω γω...
Όπως και να έχει πρώτη φορά βλέπω έφοδο σε κορονοεποχη, θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθαινα την συνέχεια βλέποντας την, αλλά ποιος εμπαινε σε μπελαδες...
Άμα τους έβλεπες με τι πάθος βγήκαν από το Nissan θα έλεγες, "πω πω έπιασαν τον μεγαλοεγκλειματια τωρα" .

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Εδώ που τα λέμε στο συγκεκριμένο έβαζαν τους πελάτες αέρα πατέρα, μάλιστα σου φωναζαν οι ίδιοι "Ε εσυυυ έλα εδώ είμαστε ανοιχτά" ξέρω γω...
Όπως και να έχει πρώτη φορά βλέπω έφοδο σε κορονοεποχη, θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθαινα την συνέχεια βλέποντας την, αλλά ποιος εμπαινε σε μπελαδες...
Άμα τους έβλεπες με τι πάθος βγήκαν από το Nissan θα έλεγες, "πω πω έπιασαν τον μεγαλοεγκλειματια τωρα" .
Είναι δύσκολη δουλειά αυτή που κάνουν. Και μόνο που ακουμπάνε αυτά τα ανθρωποειδή για να τα συλλάβουν....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είναι δύσκολη δουλειά αυτή που κάνουν. Και μόνο που ακουμπάνε αυτά τα ανθρωποειδή για να τα συλλάβουν....
Μέσα τους έχουν καυλωσει τόσο πολύ που κάνουν τέτοιες δουλειές του ποδαριού τώρα που δε λέγεται, μακάρι να έδειχναν τέτοιο ζήλο και στους πραγματικούς εγκληματίες.
Την στιγμή που βγήκαν από το τζιπ φώναξαν ΑΚΊΝΗΤΟΣ.
Λέω πάει, το έχουν πιστέψει αυτοί.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Μέσα τους έχουν καυλωσει τόσο πολύ που κάνουν τέτοιες δουλειές του ποδαριού τώρα που δε λέγεται, μακάρι να έδειχναν τέτοιο ζήλο και στους πραγματικούς εγκληματίες.
Την στιγμή που βγήκαν από το τζιπ φώναξαν ΑΚΊΝΗΤΟΣ.
Λέω πάει, το έχουν πιστέψει αυτοί.
Τακτική είναι αυτό κόβει το 90% της τρεχαλας. Λογικά έμεινε ακίνητος έτσι σαν τον λαγό που κοιτάει τα φώτα του αγροτικού...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τακτική είναι αυτό κόβει το 90% της τρεχαλας. Λογικά έμεινε ακίνητος έτσι σαν τον λαγό που κοιτάει τα φώτα του αγροτικού...
Δεν έδειχνε τάσεις φυγής, ήρεμος μου φάνηκε ο τσιλιαδορος...
Απλά οι αστυνομικοί σου λέει κάτσε να το παίξουμε λίγο FBI εμείς τώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Είναι άμπαλοι οι δίκοι μας, τι να κάνουμε. Αν ήταν σωστοί, θα πηγαίναν με τον σωστό εξοπλισμό :

img_aboutup_hmm_training.jpg

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και να μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό: Όλοι μας εδώ μέσα με κάποιον τρόπο έχουμε τσακιστεί λίγο έως πολύ από τις γυναίκες. Ας είμαστε ταπεινοί όμως μέσα απ' την σκληραγώγηση των μπουρδέλων και να δεχόμαστε τους καινούριους μπουρδελιάρηδες με τα λάθη τους όπως τα κάναμε κι εμείς. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι τού να φροντίζουμε όλη μα όλη την ώρα να είμαστε σκληροί και να μην νοιώθουμε τίποτα, ίσως πρέπει να προσέξουμε να μην χάσουμε την ψυχή μας. Το ότι είχαμε τραυματικές ή κακές ή απλά βαρετές εμπειρίες από γυναίκες κατά καιρούς στη ζωή μας δε σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσουμε σώνει και καλά στην εκδίκηση -κι όποιον πάρει ο χάρος-. Ένας έμψυχος άνθρωπος οφείλει να διοχετεύει θετική ενέργεια στους αδύναμους -και όχι εξυπνάδα- και να υψώνει το ανάστημά του απέναντι στο κακό.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Συγχαρητήρια που το μαχαίρι μπαίνει στο κόκκαλο.
Που χτυπιέται η πραγματική εγκληματικότητα της χώρας.
Ας δούμε τι έγραφε ο συντηρητικότατος και φιλέλλην φιλόσοφος Νίτσε:

"[Ο εγκληματίας] βλέπει να διαπράττονται οι ίδιες ακριβώς ενέργειες στην υπηρεσία της δικαιοσύνης, να επιτελούνται με καλή συνείδηση και να ονομάζονται καλές: δηλαδή τον χαφιεδισμό, την εξαπάτηση, τη δωροδοκία (...) και όλη την πανούργα και δόλια τέχνη του αστυνομικού και του ανακριτή." Ενέργειες που δεν καταδικάζουν καθ'αυτές οι δικαστές, εκτός αν δεν τους εξυπηρετούν.

Friedrich Nietzsche - Η γενεαλογία της Ηθικής, 1887
σελ. 118-119

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
ηθελα να ξερα πως γαματε εκει στο μεταξουργειο...τιγκα στους πακιστανους,καθε φορα που εμπενα σαλονι ενιωθα λες και παιζω στη ταινια το το εξπρες του μεσονυχτιου που τους στιβαζανε ολους μεσα σε ενα μπουντρουμι μεσα στη μποχα και τα σκατα και μετα στο δωματιο να μπαινει η πουτανα και ειναι ετοιμη να σου βρισει το σοι που μπηκες μεσα,μονο που σου πιανει τη πουτσα,πολυ της ειναι. Δηλ χιλιες φορες να την παιξω,παρα να υποστω αυτη την ελεινη συμπεριφορα.
Εγώ πάντα έχω μαζί ένα κομμένο σεντόνι ( το έχω κόψει στα 4) -άρα 1/4- σκούρο και πεντακάθαρο. Το απλώνω και ακουμπάω τον κώλο μου ήσυχος

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Διαβάζοντας για πέσιμο, μόλις γύρισα από Μετάξι, ήταν όλα ήρεμα, μια χαρά, με κόσμο, σχεδόν χαρούμενα, χωρίς γουρούνια, και της Τζοάνας ήταν ανοιχτό! Επίσης μου σπασε η καπότα (είδα εξετάσεις της κοπέλας), άμα γίνω μπαμπάς θα το πω ΑΠ-όλων! :grin:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Διαβάζοντας για πέσιμο, μόλις γύρισα από Μετάξι, ήταν όλα ήρεμα, μια χαρά, με κόσμο, σχεδόν χαρούμενα, χωρίς γουρούνια, και της Τζοάνας ήταν ανοιχτό! Επίσης μου σπασε η καπότα (είδα εξετάσεις της κοπέλας), άμα γίνω μπαμπάς θα το πω ΑΠ-όλων! :grin:
Μακάρι, πριν μια ώρα είχε γίνει μεγάλο σούσουρο όλα ακινητοποιημένα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Μακάρι, πριν μια ώρα είχε γίνει μεγάλο σούσουρο!
Καλά πέραν του ότι με ξέρουν και μπαίνω πλέον παντού χωρίς μαλακίες, μπήκα σε πολλά, έκανα σχεδόν κανονική βόλτα! Σου λέω ήταν όπως παλιά! Ολα καλά και ήρεμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom