Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (14 μέλη και 154 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλά πέραν του ότι με ξέρουν και μπαίνω πλέον παντού χωρίς μαλακίες, μπήκα σε πολλά, έκανα σχεδόν κανονική βόλτα! Σου λέω ήταν όπως παλιά! Ολα καλά και ήρεμα
Καλό νέο, πίστευα θα έπαιρνε μεγάλες εκτάσεις, από ότι φαίνεται περισσότερο για εντυπωσιασμό έκαναν το πέσιμο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γιατί σε λίγες μέρες ; Τόση δουλειά έχει ; Η και καλά είναι εκτός Αθηνών;; Α ρε παραμύθια που μας πουλάνε κάποιες ..... ενώ ξέρουν τους σταθερούς πελάτες τους καλούς και καθαρούς ( αλλά πιο φτωχούς σε σχέση με άλλους ..) το τρεναρουν ...εμείς νομίζουμε πως δήθεν προσέχουν κάποιες η έχουν ενδοιασμούς για τον νέο ιο κτλ...ενώ επι τις ουσίας ξεκωλιαζονται με φραγκάτους ....και δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας ...!! Καλά να περάσεις αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω και γιατί το λέω !!! Προσωπικά μολης ανοίξουν τα ντελα έχω να γράψω πολλές στα παπάρια μου κανονικά όμως ...!!!! Και θα στραφώ σε πιο σωστά μόνοπατια πιο ντόμπρα πιο ξιγημενα με πιο πολύ απόλαυση και μειωμένη παραμυθά ....!! Εύχομαι και άλλοι συναγωνιστές να γράψουν στα παπάρια τους κάποιες σαβούρες που το παίζουν περιζήτητες !!!! Αλλά μολης ανοίγουν τα μπουρδελακια ( πχ περασμένο καλοκαίρι ) βούρ σκυλογαμιουνται !!!!
Τι να σού πω.. Εγώ την περιμένω πάντως

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Καλό νέο, πίστευα θα έπαιρνε μεγάλες εκτάσεις, από ότι φαίνεται περισσότερο για εντυπωσιασμό έκαναν το πέσιμο.
Μάλλον ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας τηλεταινίας σε σκηνοθεσία Μάκη Τριαντα ..." Ο υπαστυνόμος Μπέκας στο Μεταξουργείο"!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Βρε παιδια θαθελα και εγω να πω τη γνωμη μου πανω στο θεμα.
Ενοειτε οτι το να πηγαινεις σε μπουρδελα κτλ δεν ειναι μαγκια οσο και αν καποιοι αυτο θεωρουν.
Εχει διαφορα μεγαλη απο το να εχεις μια ΝΟΡΜΑΛ σχεση η γαμο με παιδια.
Εχω τον αδερφο μου πεντρεμενο με ενα παιδι 2 χρονων ( ειμαι νονος ) και τον πρωτο χρονο ειχε ξεχασει πως ειναι το γαμησι.
Τον δευτερο χρονο γαμαγε μια στους δυο μηνες και πλεον τωρα μια φορα το μηνα.
Αυτο ειναι φυσιολογικο για τη γυναικα γιατι μολις εφερε ενα παιδι στον κοσμο και τα ορμονικα της πανε περιπατο αφου αφωσιονεται στο παιδι.Το καταλαβαινει το τι συμβαινει με τον αντρα αλλα δεν μπορει να κανει κατι.Μετα απο χρονια λοιπον το μεγαλυτερο ποσοστο των ζευγαριων εχουν συνηθησει ο εανς τον αλλο σε βαθμο κατι σαν ( αδερφια ).Δηλαδη δεν κανει αισθηση ο ενας στον αλλο χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θα γαμιουνται μεταξυ τους.Ναι θα γαμιουνται οχι απο την τρελα της νεανικης καυλας αλλα απο συναισθηματα και λιγακη καυλα .Δηλαδη θα μετραει η αγαπη αν υπαρχει γιαυτο μιλαμε για νορμαλ ζευγαρι γαμος.
Να μου πεις αν ο αντρας που εχει ορμες αν θα ξενογαμηση? θα ελεγα για τον εαυτο μου ναι θα το εκανα σε καποια πουτανα οχι παραληλη σχεση.Ολα αυτα δε σημαινουν οτι δε πρεπει καποια στιγμη να παντρεφτουμε αντιθετως μυστες οταν ερθει αυτη η στιγμη και το νιωσουμε με τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας θα πρεπει να το κανουμε αυτο το βημα και το παρακαλαω να πω την αληθεια.
Η εξελιξη του ανθρωπου ειναι να διαιονιζουμε το ειδος μας.Γαμος - παιδια - σπιτικο - γινομαστε παπουδες - εγγονια και επειτα πεθαινουμε και εχουμε καποιους να μας μνημονουνε δηλαδη να μας θυμουνται και συνεχιζεται με καποια επιπλεον που πρεπει να γινουν αλλα ειναι τα της θρησκειας.
Μεχρι τοτε ο καθενας μας πορευεται οπως νομιζει καλυτερα για τον εαυτο του με πουτανες η χωρις.
Υπαρχουν παιδια σαν τα κρυα τα νερα και κοπελα δεν εχουν για διαφορους λογους.Οπως υπαρχουν λογιων λογιων αντρες που δεν εχουν συντροφο παλι για διαφορους λογους εεε ολοι αυτοι - εμεις τι αλλο να κανουμε ? να τον παιζουμε να τον κανουμε λαστιχο?Παμε στα κοριτσια μας μεχρι να μας χτυπησει την πορτα αυτη η κοπελα που μας ταιριαζει.Αμα ειναι ναρθει ας ερθει.Αμα ειναι να μην ερθει καλα ειμαι και μονος.Δε θα σκασω κιολας.
Μυστη μου πολυ ωραιο το σκεπτικο σου αν και δεν με ενδιαφερει η οικογενεια , μια διορθωση ο σκοπος του αμθρωπου δε ειναι η διαιωνηση του ειδους αλλα η εσωτερη καλλιεργεια :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Λες να μαζεψανε και τον Dimitrixxx πάνω στην ώρα που ρουφούσε μουνοζουμα; ?
Τυπε οταν πινω μουνοζουμα δεν καταλαβαινω τιποτα, ουτε με σεισμο 8 ριχτερ δε σταματαω... και μπατσοι να εμπαιναν δωματιο θα περιμενανε να τελειωσω το ρουφηγμα και μετα θα μου περνουσαν χειροπεδες.

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα μυστεσ επιτέλους και εγώ μέλος σε αυτό το πολύ δυνατό σάιτ.
Το πρωί μέχρι τις 13 00 ξέρουμε αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο μεταξύ μασ;;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα.,
Όταν κάνεις οικογένεια αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αν είσαι καλά με το ταίρι σου, τότε ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Αν έχεις και παιδιά, τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Ισχύει πάντα το ρητό ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Με τη γυναίκα μου δημιούργηδα ό,τι δημιούργησα μέχρι τώρα. Και παρόλα αυτά όταν τα σπάσεις με την γυναίκα σου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Βρίσκεσαι σε διλήματα. Να να βροντήξεις όλα χάμω και να την κάνεις; Αν δεν έχεις παιδιά είναι εύκολο. Την στέλνεις στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Αν έχεις παιδιά τότε πρέπει να το ζυγίσεις καλά φίλε μου. Και τις περισσότερες φορές είναι άσχετο από την ηλικία των παιδιών.
Εγώ βασανίστηκα πολύ, έκανα πολλές προσπάθειες να μην χαλάσω το σπίτι μου. Δεν ξέρω πώς την παλεύουν οι γυναίκες, πάντως η αγαμία δεν παλεύεται. Και δεν είναι απλά θέμα αμτρικού εγωισμού. Νιώθεις ότι πλέον δεν ζεις, αλλά ζώνεσαι. Και κάποια στιγμή φτάνεις μέχρι τα μάτια. Εγώ ήμουν πιστός, όπως κι εκείνη, αλλά δεν πήγαινε άλλο. το σκέφτηκα πολύ με τον εαυτό μου. Ξεκαθάρισα ότι μένουμε μαζί συμβατικά χωρίς άλλες απαιτήσεις για να είναι το κλίμα του σπιτιού ανθρώπινο. Κι έτσι άρχισα τις επισκέψεις στα μπουρδέλα, χωρίςκανείς στην ουσία να το γνωρίζει, ούτε και πρόκειται ποτέ. Μετά από 26 χρόνια έγγαμου βίου, που παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες καταφέραμε πολλά. Τα 23 χρόνια τα περάσαμε μέσα στον έρωτα και την αγάπη. Το σεξ δεν έλειπε από την ζωή μας. Και ήταν ικανοποιητικό τόσο για μένα όσο και για εκείνη.
Και πραγματικά ένιωσα άνθρωπος όταν άρχισα να πηγαίνω στα μπουρδέλα. Μπορεί όλα εκεί μέσα να είναι ψεύτικα, αλλά περνάς καλά. Χωρίς ευθύνες. Είχα ευκαιρίες να έχω εξωσυζυγικές σχέσεις, ουκ ολίγες. Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος και λόγω δουλειάς γνωρίζω πολύ κόσμο. Εύκολο θα ήταν για μένα. Σκέφτεσαι όμως και τις συνέπειες. Οπότε ο αγοραίος έρωτας είναι ασφάλεια. Κακά τα ψέματα. Και συντηρώ το σπίτι μου, τα παιδιά μου, όσο μπορώ. Αν κάνεις σχέση, ενδέχεται η ερωτική σου ζωή να είναι πιο πλήρης, από το να πάς δέκα λεπτά σε μια κοπέλα και όλα να γίνονται μέσα στη βιασύνη. Αλλά και η φιλενάδα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έχει οικονομικές, αλλά κοινωνικές, κυρίως, απαιτήσεις. Κι εκεί τα πράγματα δυσκολέυουν και πολλές φορές θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.
Παλληκάρια είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν διαλύσεις το σπίτι σου εντελώς, Πολλές φορές ίσως βολεύει καλύτερα σε κάποιους. Στην δική μου την περίπτωση όχι.
Κι επειδή όπως είπα τα μπουρδέλα για μένα είναι ευλογία, και οι κοπέλες πραγματικές ιέριες, τα σέβομαι. Ειλικρινά σας το λέω, όπως κατανοώ και τις κοπέλες, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με μηχανάκια. Γι' αυτό και δεν θυμώνω μαζί τους αν κάτσει μια στραβή.
Σας εύχομαι καλό βράδυ, κι ας ελπίσουμε να ανοίξουν το γρηγορότερο δυνατόν.
''''....Σας εύχομαι καλό βράδυ, κι ας ελπίσουμε να ανοίξουν το γρηγορότερο δυνατόν.......''''' Ο επίλογός σου πρόδωσε και το συμπέρασμα όλων όσων ανέφερες: Μέγιστο λάθος να παντρευτεί κάποιος. Ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα αν ΔΕΝ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και να μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό: Όλοι μας εδώ μέσα με κάποιον τρόπο έχουμε τσακιστεί λίγο έως πολύ από τις γυναίκες. Ας είμαστε ταπεινοί όμως μέσα απ' την σκληραγώγηση των μπουρδέλων και να δεχόμαστε τους καινούριους μπουρδελιάρηδες με τα λάθη τους όπως τα κάναμε κι εμείς. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι τού να φροντίζουμε όλη μα όλη την ώρα να είμαστε σκληροί και να μην νοιώθουμε τίποτα, ίσως πρέπει να προσέξουμε να μην χάσουμε την ψυχή μας. Το ότι είχαμε τραυματικές ή κακές ή απλά βαρετές εμπειρίες από γυναίκες κατά καιρούς στη ζωή μας δε σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσουμε σώνει και καλά στην εκδίκηση -κι όποιον πάρει ο χάρος-. Ένας έμψυχος άνθρωπος οφείλει να διοχετεύει θετική ενέργεια στους αδύναμους -και όχι εξυπνάδα- και να υψώνει το ανάστημά του απέναντι στο κακό.

To φυσιολογικο για εναν εμπειρο ανδρα οπως και για μια εμπειρη γυναικα
ειναι να εχει ευχαριστες οπως και δυσαρεστες εμπειριες απο το αλλο φυλο.
Βαζοντας μυαλο, οριοθετεις καταστασεις και δεν μενεις σε ακυρα μοτιβα του παρελθοντος
ουτε κολλας σε ντροπες και δισταγμους.
Φτιαχνεις μεταλλο και παιζεις μπαλα παντου χωρις ψευτικους συναισθηματισμους.
Αν δεις κατι καλο, το αντιλαμβανεσαι και το γευεσαι αλλιως το πετας καδο.
Δεν νοιαζεσαι για την αποτυχια και φορτσαρεις προς την επιτυχια.
Και ναι, υψωνεις αναστημα απεναντι στο κακο γιατι η αρνητικοτητα δεν βοηθαει σε τιποτα.

:hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι να σού πω.. Εγώ την περιμένω πάντως
Και καλά κανείς τύπε μου , ούτε για να σε στενοχορησο το είπα ούτε εντός εισαγωγικών γίναν σου κόψω τα φτερά .. να πας όταν σου πει και βα περάσεις και καλά εύχομαι !!! Απλά μου την έχει σπάσει η γάμο τακτική τους η αλήθεια είναι !!! ΚΑι δεν μειλαω για τα συναισθηματικά αυτά ξέρουμε οι παλιοί πως είναι θέατρο και απλά ακολουθούμε την παραμυθά εντός δωματίου για να περάσουμε καλά και στα παπάρια μας !!! Μειλαω για σωστή συνεννόηση πελατειακή !!! Πάνε με τους πολύ μειλαω για πολύ φραγκάτους και τους υψηλοσυνταξιουχους ναυτικούς κύριος !!!! Και βάζουν σε δεύτερη μοίρα εμάς ...και μειλαω για τα στανταρακια μας και καλά ..... αυτό μου την σπάει και τίποτα άλλο πίστεψε με !!!! Αλλά κάτσε το καλοκαίρι έρχεται ...τι έμεινε ; 2 μήνες σκαρτοι !!!! Και θα το αναλυσο πολύ πολύ γρήγορα : αρχή πανδημίας όσες είχαν τακτικούς πολύ πελάτες παρακαλαγαν .... μολης είδαν ότι οι πολύ τακτικοί του 20και 40αρικου άρχισαν να γίνονται πιο αραιοί λόγο πανδημίας αλλά και λόγο φόβου για πρόστιμο .... έσπασαν και πήγαν στα ραντεβού του 300 και 400.... ναι όπως το λέω 300-400 ==5 ραντεβού την μέρα :2.000 την ημέρα :60.000 το μήνα στα σπίτια τους ....κατάλαβες ;;; Και άφησαν τους 5-10 το πολύ πελάτες με τα 100 αρικα !!! Γιατί πλέον δεν θα ήταν τακτικοί αλλά μια φορά ανα 15 μερο η 20 μερο ....και έμειναν προς το παρόν φυσικά με τους καμπουρογερους ...αλλά θα ανοίξουν τα ντελα και αυτοί οι φραγκατοι ( έχω δει πολλούς ) να πηγαίνουν και να γαμάνε στα γρήγορα !!οκ έχουν χρήμα αλλά δεν είναι και μαλακες να τα πετάνε έτσι !! Λόγο συνθηκών το κάνουν πίστεψε με !!! Θα λακίσουν λοιπόν και το κρίσιμο ερώτημα πιοι κρατάνε τα ντελα ;; Η περιστασιακοί πελάτες και αυτή με μεγάλη συχνότητα στο διπλό προγραμμα 40..!!! Αλλά αυτό πολλές να ξέρουν είδη το έχουν χάση ..!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και καλά κανείς τύπε μου , ούτε για να σε στενοχορησο το είπα ούτε εντός εισαγωγικών γίναν σου κόψω τα φτερά .. να πας όταν σου πει και βα περάσεις και καλά εύχομαι !!! Απλά μου την έχει σπάσει η γάμο τακτική τους η αλήθεια είναι !!! ΚΑι δεν μειλαω για τα συναισθηματικά αυτά ξέρουμε οι παλιοί πως είναι θέατρο και απλά ακολουθούμε την παραμυθά εντός δωματίου για να περάσουμε καλά και στα παπάρια μας !!! Μειλαω για σωστή συνεννόηση πελατειακή !!! Πάνε με τους πολύ μειλαω για πολύ φραγκάτους και τους υψηλοσυνταξιουχους ναυτικούς κύριος !!!! Και βάζουν σε δεύτερη μοίρα εμάς ...και μειλαω για τα στανταρακια μας και καλά ..... αυτό μου την σπάει και τίποτα άλλο πίστεψε με !!!! Αλλά κάτσε το καλοκαίρι έρχεται ...τι έμεινε ; 2 μήνες σκαρτοι !!!! Και θα το αναλυσο πολύ πολύ γρήγορα : αρχή πανδημίας όσες είχαν τακτικούς πολύ πελάτες παρακαλαγαν .... μολης είδαν ότι οι πολύ τακτικοί του 20και 40αρικου άρχισαν να γίνονται πιο αραιοί λόγο πανδημίας αλλά και λόγο φόβου για πρόστιμο .... έσπασαν και πήγαν στα ραντεβού του 300 και 400.... ναι όπως το λέω 300-400 ==5 ραντεβού την μέρα :2.000 την ημέρα :60.000 το μήνα στα σπίτια τους ....κατάλαβες ;;; Και άφησαν τους 5-10 το πολύ πελάτες με τα 100 αρικα !!! Γιατί πλέον δεν θα ήταν τακτικοί αλλά μια φορά ανα 15 μερο η 20 μερο ....και έμειναν προς το παρόν φυσικά με τους καμπουρογερους ...αλλά θα ανοίξουν τα ντελα και αυτοί οι φραγκατοι ( έχω δει πολλούς ) να πηγαίνουν και να γαμάνε στα γρήγορα !!οκ έχουν χρήμα αλλά δεν είναι και μαλακες να τα πετάνε έτσι !! Λόγο συνθηκών το κάνουν πίστεψε με !!! Θα λακίσουν λοιπόν και το κρίσιμο ερώτημα πιοι κρατάνε τα ντελα ;; Η περιστασιακοί πελάτες και αυτή με μεγάλη συχνότητα στο διπλό προγραμμα 40..!!! Αλλά αυτό πολλές να ξέρουν είδη το έχουν χάση ..!!
Τι προτεινεις ως πλανο σωτηριας απο την μουργα και τα νυχια των χρηματοδουλων πουτανων;

:dunno:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι προτεινεις ως πλανο σωτηριας απο την μουργα και τα νυχια των χρηματοδουλων πουτανων;

Αποχη από αυτές που έπαιξαν πρόδωσαν χλεύασαν την πελατειακή σχέση μαζί μας και το έπαιξαν ντίβες νευριασμένες κ φοβισμένες ενώ επι της ουσιας όπως προανέφερα παραπάνω έπαιζαν νε υψηλοσυνταξιουχους κ φραγκάτους σταθερούς πελάτες ..!!!! Και έναρξη επισκέψεων σε αλλά κορίτσια το καλοκαίρι με το καλό !!!

• Like
Αντιδράσεις: msakis

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ανδριάννα από Φυλής 67, η μόνη που δίνει ρεσιτάλ στο σαλόνι, αλλά στο δωμάτιο είναι τυπική, θυμήθηκα μια ιστορία τώρα τον περασμένο Σεπτέμβρη...
Η Ανδριάννα να σαλοναρει μόνο με το στρινγκ, να βγαίνει στην εξώπορτα του οίκου και να ψαρεύει πελάτες..
Εκείνη την ώρα έτυχε να περνάω και εγώ έξω από τον οίκο και η ρουφιανα τι κάνει;
Είδε απο μακριά να έρχονται 4 πακιστανές με μαντίλες και με φώναξε, έλα εδώ αγκαπι μου ισι..
Άρχισε να μου τριβεται στην εξώπορτα να μου χαιδευεται να μου πιανει τον πούτσο, μου βγάζει την ζώνη από το τζιν να αυτομαστιγωνεται και οι πακιστανές να κοιτάνε έντρομες λες και έβλεπαν ταινία τρόμου, ε τόσο ήθελα και εγώ να μπω στο πετσί του ρόλου, άρχισα να την χουφτώνω και εγώ να της δαγκώνω το κωλομερι και οι πακιστανές να έχουν σταθεί και να μας καταριούνται στη γλώσσα τους..
Εγω να τους λέω come here babies for orgies, η Αντριάνα να τις κοιτάει με έκφυλο ύφος και να παίζει με τη γλώσσα της...μη τις είδατε τις πακιστανές...έτρεχαν να σωθούν, αυτά δεν είναι πράγματα του Αλλάχ.
ΩΡΑΊΕΣ ΕΠΟΧΈΣ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ...
ΚΟΥΛΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ ΑΥΤΆ ΡΕ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ ΦΛΩΡΑΚΟ

FB_IMG_1617661344694.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Αποχη από αυτές που έπαιξαν πρόδωσαν χλεύασαν την πελατειακή σχέση μαζί μας και το έπαιξαν ντίβες νευριασμένες κ φοβισμένες ενώ επι της ουσιας όπως προανέφερα παραπάνω έπαιζαν νε υψηλοσυνταξιουχους κ φραγκάτους σταθερούς πελάτες ..!!!! Και έναρξη επισκέψεων σε αλλά κορίτσια το καλοκαίρι με το καλό !!!
Ωραίος ίσινα αυτό θυμίζει κίνημα αγανακτισμένων έτσι συμφωνώ αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί φραγκατοι που δίνουν 300 ε πρέπει να οργανωθούμε

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Διατηρεις επιφυλαξεις για τους σημαιοφορους τσεπατους γερομπαμπαληδες

η εισαι σιγουρος οτι τους αρμεγουν οι πουτανες με βουλιμια;

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγώ να της δαγκώνω το κωλομερι και οι πακιστανές να έχουν σταθεί και να μας καταριούνται στη γλώσσα τους..
Εγω να τους λέω come here babies for orgies, η Αντριάνα να τις κοιτάει με έκφυλο ύφος και να παίζει με τη γλώσσα της...μη τις είδατε τις πακιστανές...έτρεχαν να σωθούν, αυτά δεν είναι πράγματα του Αλλάχ.

Θα ηθελα να χυσω στην μαπα μια μαντηλοκουνελα. Τσιμπουκι και ρουκετα στα γρηγορα.
Τι πειραζω λιγο αυτες. Ειναι ησυχες και με εξιταρει αυτο. Γουσταρω να τις ξεσηκωνω.
Μια φορα μου ζητουσε μια οδο καποια σε εναν χαρτη και της απαντησα με ταραχη
και γουρλωμενα ματια οτι εκει ειναι το σπιτι μου!!! :2funny:

Δυστυχως δεν ηξερε Ελληνικα για να γελαγαμε λιγο...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θα ηθελα να χυσω στην μαπα μια μαντηλοκουνελα. Τσιμπουκι και ρουκετα στα γρηγορα.
Τι πειραζω λιγο αυτες. Ειναι ησυχες και με εξιταρει αυτο. Γουσταρω να τις ξεσηκωνω.
Μια φορα μου ζητουσε μια οδο καποια σε εναν χαρτη και της απαντησα με ταραχη
και γουρλωμενα ματια οτι εκει ειναι το σπιτι μου!!! :2funny:

Δυστυχως δεν ηξερε Ελληνικα για να γελαγαμε λιγο...

Κοίτα οι νεαρες 18-25 έχουν ωραία σώματα, έτσι και τα πέταγαν όπως οι δικές μας θα έκαναν θραύση :2funny:
Πώς θα πνίξουμε μια τέτοια μύστη μου ;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοίτα οι νεαρες 18-25 έχουν ωραία σώματα, έτσι και τα πέταγαν όπως οι δικές μας θα έκαναν θραύση :2funny:
Περαν ηλικιων...Mehwish Hayat...αυτη μου αρεσει εμενα!

Mehwish-Hayat-1100x.jpg

Εχω γουστο ο καριολης, το ξερω!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Περαν ηλικιων...Mehwish Hayat...αυτη μου αρεσει εμενα!

Mehwish-Hayat-1100x.jpg

Εχω γουστο ο καριολης, το ξερω!

Θα πω ότι μου θυμίζει Σόνια από φυλής 84α στα μάτια-φρύδια και ας με φάνε εδώ οι συναγωνιστές !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom