Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (9 μέλη και 117 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Οι πουτανες τετοιων κατηγοριων (και ισως πολλων σε αυτο το επαγγελμα)
δεν φημιζονται για την δεουσα προσοχη στο σωμα και στην υγεια τους.
Δεν ξερουν, δεν εμαθαν, δεν ασχοληθηκε κανεις να τις διδαξει.
Σχεδον ποτε δεν ερχεται μια γυναικα να πει "γεια σας, θελω να γινω πουτανα".
Θα της κατσει καποιος να την βγαλει στο κλαρι η θα το εχει να γαμιεται αβερτα
χωρις να δενεται ευκολα η θα κοιταζει πως θα την βγαλει με μονο οπλο το μουνι της
η κι εγω δεν ξερω τι αλλο. Ολα ομως γινονται μπερδεμενα.
Αρκετες προερχονται απο αισχρες καταστασεις ζωης, πολυ χαμηλα κοινωνικα στρωματα
και δεν γνωριζουν τιποτα για το θεμα της υγειας, νομιζουν οτι κατι καταφεραν
βγαζοντας φραγκα (τα οποια τους τα μασανε καποιοι) απο το χαλι που ηταν.
Εχουν κι εναν να τις ενθαρρυνει με τροπο για να συνεχιζουν, βγαζουν σελφι
και τις στελνουν εδω κι εκει για να δειχνουν οτι προχωρανε, παιζουν καταλοιπα
ανασφαλειες, κυκλοθυμιες, αλλες παιρνουν ουσιες και πινουν για να την βγαλουν
και γενικως γινεται κυριολεκτικα της πουτανας! :dunno:
Στην πορεια καποιες καθυστερουν ως πιο δυναμικες την σωματικη και ψυχολογικη φθορα
που ερχεται (αφηστε τις μαλακιες που λενε οτι ολα οκ, τις τσιμπαει μυγα στο φτερο)
βαζουν τιποτα στην ακρη, ριχνουν χρημα πανω τους για να ανεβουν κατηγορια
η να χαρουν η να παιξουν αλλιως μπαλα αλλα οπως βλεπουμε μαγκες δεν σταματα καμια
η σχεδον καμια. Και τελικα ελαχιστες ξεφευγουν απο ολο αυτο
βρισκοντας καποιον που τις γνωρισε πουτανες οποτε ζουν στην αμφιβολια μαζι του
οπως κι αυτος για αυτες η τα διαγραφουν ολα και τρεχουν μην αναγνωριστουν.
Αλλες καθονται μονες με φιλες τους σε μαγαζακια με μεζεδακια και κρασι
σκεπτομενες τη ζωη που δεν εζησαν και κοπανανε το κεφαλι τους στον τοιχο
με η χωρις το συνδρομο Στοκχολμης μεσα σε θολουρα καπνου.
Βαριεμαι να τα γραψω ολα. Απλα ειναι. Παρατηρητικοτητα θελει.

Ποια δοντια; τα δοντια ειναι το λιγοτερο...

:hi:
Καλυτερα δεν θα μπορουσες να τα πεις. Καλυψες τη πραγματικότητα πληρως. Χαίρομαι που μερικοί συνομιλητές στην ομάδα αυτή είναι συνειδητοποιημενοι και καλλιεργημενοι. Εσυ και καμιά 10αρια άτομα εδώ μέσα φίλε μου χαίρεσαι να τους ακους. Απλά εφιστώ την προσοχη σε μερικους συναγωνιστές να σκέφτονται με το πανω κεφάλι έτσι ώστε να γαμάνε μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς αφροδίσια και τρεξίματα σε γιατρους. Εξάλλου οι περισοτεροι από εμάς, απ'οτι έχω διαπιστώσει σε αυτή την ομάδα είμαστε πανω απο 40, άρα το μουνι δεν σέρνει εμάς, εμείς το σερνουμε και να προσεχουμε!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
Το καλυτερο γιατρικό στον γάμο φίλε μου είναι αυτό!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
ευγε! αξιος! πάντα τέτοιες απόψεις!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Ωραίος ίσινα αυτό θυμίζει κίνημα αγανακτισμένων έτσι συμφωνώ αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί φραγκατοι που δίνουν 300 ε πρέπει να οργανωθούμε
Μα θα οργανωθούμε εννοείται αυτό , άλλοι 40 έχουν την ίδια άποψη με εμένα , για αυτό το γράφω και εδώ για να οργανωθούν και άλλοι συναγωνιστές !!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Διατηρεις επιφυλαξεις για τους σημαιοφορους τσεπατους γερομπαμπαληδες

η εισαι σιγουρος οτι τους αρμεγουν οι πουτανες με βουλιμια;

:dunno:
100% σίγουρος και καμία επιφύλαξη δεν έχω πλέον !!! Ξέρω καλά από βάσιμες πληροφορίες τι παίζεται !!τι ακριβός παίζεται δηλαδή !! Αναλυτικότερα : Όσοι είχαν στανταρακια τουλάχιστον πολλοί από αυτούς που γνωρίζω προσωπικά ... Τους το τρεναρουν ....τους λένε δικαιολογίες ... τύπου : άλλες λένε πως φοβούνται και πως κάνουν αραιά πολύ ραντεβού ...άλλες πως περιμένουν το εμβόλιο ...άλλες πως είναι εκτός Αθηνών ....άλλες σου λένε ναι και το αναβάλουν ..και έρχομαι στο καυτό κομμάτι του παζλ ....:::: Επι της ουσίας όλες αυτές πάνε με σταθερούς πελάτες αλλά φραγκάτους ...πολύ πολύ φραγκάτους .......Αν εγώ πήγαινα με μια συχνότητα 8 το μήνα -2 την βδομάδα διπλό προγραμμα των 40 ευρο .... άλλοι πήγαιναν 4 φορές την εβδομάδα με προγραμμα των 40 διπλό δηΛδη και έδιναν και 20 ευρο μ πουρμπουάρ !!!!υπολογισε 60 ευρο 4 φορές την βδομάδα = 240 το μήνα =960 ευρο παρακαλώ !!!! Αυτούς λοιπόν τους έχουν στα σπίτια τους με 2 ώρα και 3 ώρα προγράμματα καταλάβατε κύριοι ; Ενώ εμάς τους πιο χαμηλούς μας έχουν στην ζητά .... στην χαρμάνια .....!!! Είναι σαν τους εμπόρους ναρκωτικών δεν θα ρισκάρουν ειδικά σε καιρό πανδημίας με τα απλά πρεζακια αλλά θα προτιμήσουν να σπρώξουν πιο μεγάλη ποσότητα σε άτομα που χώνουν 1000αρικα και όχι σε άτομα που δίνουν 50αρικα και 100αρικα !!!!! Επανέρχομαι στα των πουτανων = εδώ είναι κάπως διαφορετικό το σενάριο !!! Όταν δουλεύουν στα ντελα τους θέλουν όλους τους γρήγορους ... στο 20 και που και που στο 40αρικο ...αλλά και αυτούς στα πιο πολλά φράγκα που πάνε σε κενές ώρες τα μεσημέρια κύριος !!!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Να πρόσθεσω πως δεν έχω κάτι έναντια στους φραγκάτους ( άλλωστε ειμουν ένας από αυτούς το τονίζω ειμουν !!) ας κάνουν ότι θέλουν τα λεφτά τους πραγματικα το λέω από καρδιάς !!! Αλλά να τονίσω είναι αυτοί που βρίζουν πιο πολύ οι τανες !!! Που λένε πως δίνουν δίνουν και απαιτούν ναι απαιτούν να κάθομαι με ανοιχτά τα πόδια 2 ώρες και να του κρατάω την κοιλιά που κρέμεται για να μην πεφτη στην κοιλιά μου ... και αλλά τραγικά που έχω ακουση από πουτανες προσωπικά το τονίζω προσωπικά !!!! Ας σκεφτούν και αυτοί λοιπόν λίγο αν αξίζει όλο αυτό η αν αξίζει να στραφούν και αυτοί στα στούντιο η στα γραφεία καλύτερα και ας αφήσουν τις δικές μας ..... διότι οι δικές μας θα ξαναπάνε στα ντελα και θα τους υποβαθμίσουν παλυ διότι οι τανες των οίκων σέβονται πιο πολύ να ξέρετε τους γρήγορους των 20-40 παρά τους άλλους !! Θέλουν την ποικιλία και των γρήγορο χρόνο χωρίς πολλ πολλά ...!! Πιστέψτε με τα βαριούνται ναι τα βαριούνται !!!

• Like
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες

Αυτό να λέγεται φίλε :

ssEtw.jpg

:tooth:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μήπως λές για εκείνη την γκόμενα που έπαιζε με την Μία Καλίφα στα πορνό ρε αδερφέ;:tooth:
Το λέω σκεπτόμενος την γυναίκα κάποιου Πακιστανού που μένει δίπλα από το σπίτι μου. Παντρεμένη με 3 παιδιά και κάνει βίζιτες σε σπίτια Πακιστανών εργένηδων.

Πριν από μερικά χρόνια μου την είχε πέσει κι εμένα με τρόπο όταν την είδα να γελάει την στιγμή που της έπιανε τον κώλο ένας Πακιστανός φίλος του άντρα της!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από γρήγορη ενημερωτικη εφόρμηση Εμετουργειο.

ΚΟ και Λ . Τζουλιάνα. Ψηλή χονδρή με βυζί και μπιροκοιλια. Η Βιολέτα που έλεγα στον Κλάιν να δει έλειπε. Σε κανένα τριήμερο είπαν.

Ι19Α
Ναόμι ψηλή χονδρή πιτσιρικά με βυζια.
Ρόζα μαυρο μαλλί, άσπρη,συμπαθητικό κωλι, βυζί μικρό πεσμένο.

Πακιδες πάνε έρχονται,εθεαθησαν και νεανίες Άλμπανοι.

Πάντως από το ενδεικτικό δείγμα που είδα σε σχέση με πριν παρατηρώ μια ελαφρά βελτίωση εμφανισιακα, βέβαια πάλι μέσα στο φάσμα της πατσαβούρας.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μα θα οργανωθούμε εννοείται αυτό , άλλοι 40 έχουν την ίδια άποψη με εμένα , για αυτό το γράφω και εδώ για να οργανωθούν και άλλοι συναγωνιστές !!

Παίζει και το ακόλουθο σενάριο.

Οι εργένηδες πάκηδες που μένουν σε δικό τους διαμέρισμα οργανώνουν παρτούζες με ξανθιές Ανατολικοευρωπαίες πουτάνες που τις πληρώνουν με την ώρα και όχι με το κομμάτι, δηλαδή της δίνουν 150 ή 200 ευρώ την ώρα (κωλογαμήσι) ανεξαρτήτως πόσοι θα την γαμήσουν! Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως κάνουν και χρήση απαγορευμένων ουσιών (κόκα ή ηρωίνη).

Πριν από λίγες ώρες φίλος μπουρδελιάρης που έχει επαγγελματικές σχέσεις με Πακιστανούς με πληροφόρησε ότι τους τελευταίους μήνες η γνωστή μας Αρίνα (Ροντίκα) έπαψε να πηγαίνει με Έλληνες διότι παρτουζώνεται ομαδικά από πάκηδες για 200 ευρώ την ώρα προσφέροντας και κώλο!

Όποιος άλλος γνωρίζει κάτι σχετικό ας το αναφέρει!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846

Οι εργένηδες πάκηδες που μένουν σε δικό τους διαμέρισμα οργανώνουν παρτούζες με ξανθιές Ανατολικοευρωπαίες πουτάνες που τις πληρώνουν με την ώρα και όχι με το κομμάτι, δηλαδή της δίνουν 150 ή 200 ευρώ την ώρα (κωλογαμήσι) ανεξαρτήτως πόσοι θα την γαμήσουν! Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως κάνουν και χρήση απαγορευμένων ουσιών (κόκα ή ηρωίνη).

Πριν από λίγες ώρες φίλος μπουρδελιάρης που έχει επαγγελματικές σχέσεις με Πακιστανούς με πληροφόρησε ότι τους τελευταίους μήνες η γνωστή μας Αρίνα (Ροντίκα) έπαψε να πηγαίνει με Έλληνες διότι παρτουζώνεται ομαδικά από πάκηδες για 200 ευρώ την ώρα προσφέροντας και κώλο!

Οπως πολλοι γνωριζουμε την προ Φυλής εποχη η Ροντικα ητανε Μεταξουργειο. Αρα δεν ειναι η πρωτη της αποπειρα να πηγαινει με χτικιαρηδες. Περαν τουτου ομως ητανε πολυ καθαρη, τωρα τι την εσπρωξε εκει μανα με δυο παιδακια δεν μπορω να το καταλαβω!! Και με εμφανιση που θα μπορουσε να ειναι ανετα call girl του 100αρικου...! Τελικα ειναι και το ποιοι σε ωθουν που και οχι το τι θες...!!!Αυτη προφανως θελει ζεστα λεφτα χωρις να τρεχει σε ξενοδοχεια....Α!Και κατι αλλο οσο ητανε στη Φυλης μπροστα μου ειχε διωξει 2 μελαμψους και μου ειχε πει οτι δε παει με αυτους...αντε τωρα βγαλε ακρη....παντως με την Ροντικα ειχα κανει πορνοσταρικα γαμησια χωρις να εχει ταμπου σε τιποτα!Αν ειναι οντως αυτη και δεν ειναι μουφα ο πληροφοριοδοτης σου αδερφε συναγωνιστη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
κ

το Θέμα μας είναι να σταματήσουμε κάθε επαφή με αυτές ... με το καλό όταν ανοίξουν....τα μπουρδελακια μας ..!! Και να στραφούμε προς άλλες κατεύθυνσεις !! Όσο αναφορά την αρινα θα πω για πολλοστή φορά : σε πεσμένο μόριο το ρούφηξε σαν να ήταν μακαρόνι μπορεί να γινει ρήξη Συραγγοδους αγγείων με αυτή την τακτική ..!!!! Είμουν ήρεμος καθαρός μαζί της ..!! Δεν δικαιολογητε σε καμία περίπτωση αυτό που έγινε τότε !! Απορώ με τα πακια τι κάνει αυτή η τυπησα και αν όντως υσχιει εύχομαι να την καταγάμανε παντοκορφα και να μην μπορεί να πει κουβέντα η βρώμα του κερατά !!! Παρεκτρέπομαι λίγο αλλ πιστέψτε με της αξιζη !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Εμ παση περίπτωση εγώ δεν μειλαω για τα τσολιά σαν την αρινα και την κάθε αρινα αλλά για της καλές στρατηγικά αλλά και στα του δωματίου .... να της γράψουμε γιατί παίζουν πολύ πριβε με κάποιους μην τα λέω ξανά ...και να στραφούμε σε άλλες καλές κοπέλες που δυστηχος είναι στην αφάνεια ( δυστηχος )και ναι πιστέψτε με υπάρχουν !!!!!εγω αυτό θα κάνω όπως και πολλοί άλλοι συναγωνιστές !! Εύχομαι και εσυ να κανείς το ίδιο

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχεις πολλή πλάκα ρε δικέ μου, τα χωσες μπαμ με μια ανάσα , τα βγαλες από μέσα σου και μάς ντουφέκιασες...Αμάσητοι πήγαμε..!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
.Αν εγώ πήγαινα με μια συχνότητα 8 το μήνα -2 την βδομάδα διπλό προγραμμα των 40 ευρο .... άλλοι πήγαιναν 4 φορές την εβδομάδα με προγραμμα των 40 διπλό δηΛδη και έδιναν και 20 ευρο μ πουρμπουάρ !!!!υπολογισε 60 ευρο 4 φορές την βδομάδα = 240 το μήνα =960 ευρο παρακαλώ !!!!

Πιστευεις οτι κρυβονται και κρυφες χρεωσεις στα προγραμματα;

και αν ναι, τι υπηρεσιες αφορουν; θα με ενδιεφερε μια καλοζυγισμενη αναλυτικη οπτικη σου.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ας σκεφτούν και αυτοί λοιπόν λίγο αν αξίζει όλο αυτό η αν αξίζει να στραφούν και αυτοί στα στούντιο η στα γραφεία καλύτερα και ας αφήσουν τις δικές μας ..... διότι οι δικές μας θα ξαναπάνε στα ντελα και θα τους υποβαθμίσουν παλυ διότι οι τανες των οίκων σέβονται πιο πολύ να ξέρετε τους γρήγορους των 20-40 παρά τους άλλους !!

Αισθανεσαι οτι τα λεφτα των φραγκατων, βαζουν σε αναμονη τα θελω σου ως μη φραγκατος;

θελω να πω, αισθανεσαι λιγοτερο ισχυρος κι οτι δεν σε σεβονται οι πουτανες;

:dunno:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μπα, ειναι το υφασμα τετοιο. Εχουν διαφορες ανασφαλειες.
Ουσιαστικα θελουν εναν να τους λυνει τα προβληματα τα οποια του μεταφερουν ως δικα του
αλλα ποτε αντιστροφα. Μην ασχολεισαι. Σαν να μην τρεχει τιποτα.
Σε καθε περιπτωση, θα τις γαμας μεχρι εκει που τις θες και ειναι οκ στο γαμησι.
Μολις ξενερωσεις, ριξτες στον καδο.
Αν η αλλη ειναι νορμαλ σαν πακετο, θα το καταλαβεις.
Μολις σαπισει (οχι αν :2funny: ) επισης θα το καταλαβεις.
Δεν υπαρχει γιατρικο ουτε και καποια μυστικη συνταγη επιτυχιας.

''''......Μολις σαπισει (οχι αν :2funny: ) επισης θα το καταλαβεις... ''''' Η παρένθεση τα 'σπασε!!!!

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Στην περιοχη της Αχαρνων διακινουνται εκτος απο οτι να ναι και μεγαλα χρηματικα ποσα
που εχουν να κανουν με εξυηρετησεις σε λαθρο-τυπους.
Ο λαθρο-τυπος που φτανει π.χ σε καποια χωρα, τηλεφωνει σε καποιον πως ολα ειναι ενταξει
και γινονται συναλλαγες οπου χρηματα αλλαζουν χερια.

Οι ιδιοι τα λενε!

Επισης μεγαλοκαρχαριες Πακιστανοι (τηρουμενων των αναλογιων) οντως νοικιαζουν πουτανες
και τις ματσακονιαζουν αβερτα κουβερτα. Τα κερδη τους με το ψωλο-νταουν εχουν εκτοξευτει
καθως τοσο καιρο κανεις δεν μπορουσε να αγορασει ουτε μια μπαταρια τηλεφωνου
ποσο μαλλον τηλεφωνο (τιποτα δεν μπορουσε) αλλα και ουτε να επισκευασει τιποτα
σε κανενα δικο μας καταστημα.
Αντιθετα οι Πακιστανοι κτλ, ειχαν ανοικτα τα μαγαζια τους με μια κορδελα της πλακας
υπο την προυποθεση οτι τηρουν τα αναγκαια αλλα αυτοι πωλουσαν τηλεφωνα
αναλαμβαναν τεχνικο ελεγχο και υπηρεσιες επισκευων. Εεε, ολοι εκει πηγαιναν.
Εχω ματια και βλεπω που λεει κι ο Μακροπουλος!
Η Αρινα ειναι αφαντη, δεν την εχει παρει πουθενα το ματι μου, ουτε και υπαρχει
καμια πληροφορηση. Τωρα, αν την παιρνουν περατζαδα, δεν μου κανει καμια εντυπωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom