Elafokinigos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2021
- Like
- 1.523
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα σε όλους τους Μύστες επιτέλους θα γράφω και εγώ εδώ για τις μάχιμες σεξουαλες αλλοδαπές μία και τις Ελληνίδες αποφάσισα να τις γράψω στα αρχιδια μου.
Οι μουσουλμάνες όταν παντρευτούν σκυλογαμιούνται στα κρυφά σαν τις Ελληνίδες. Γνωρίζω παντρεμένη από το Πακιστάν που εκπορνεύεται με ανύπαντρους πάκηδες εν γνώσει του συζύγου της.
Αμάρτησε κι αυτή για τα ανήλικα παιδιά της στην Ελλάδα!
Να βγάζουμε τα κακώς κείμενα να τα βλέπουν και οι φραγκατοι , οι οποίοι όπως ειπώθηκε και παραπάνω ναι μεν είναι φραγκατοι αλλά πιάνονται συχνά και μέγαλα κορόιδα πράγμα που ουδόλως τους άρεσει.Τι προτεινεις ως πλανο σωτηριας απο την μουργα και τα νυχια των χρηματοδουλων πουτανων;
Τα ποσά είναι μάλλον παραφουσκωμενα ,αλλά εσύ τί λες,οι νταβάδες τους και η κλικα δεν το ξέρουν αυτό ;Δεν βάζουν χέρι στο μέλι;Και καλά κανείς τύπε μου , ούτε για να σε στενοχορησο το είπα ούτε εντός εισαγωγικών γίναν σου κόψω τα φτερά .. να πας όταν σου πει και βα περάσεις και καλά εύχομαι !!! Απλά μου την έχει σπάσει η γάμο τακτική τους η αλήθεια είναι !!! ΚΑι δεν μειλαω για τα συναισθηματικά .... έσπασαν και πήγαν στα ραντεβού του 300 και 400.... ναι όπως το λέω 300-400 ==5 ραντεβού την μέρα :2.000 την ημέρα :60.000 το μήνα στα σπίτια τους ....
Μετά από κάποια στιγμή,όμως ,σου μπαίνει το δίλημμα τί είναι καλύτερο: να ζεις με μια γυναίκα που αγαπάς ,έχεις παιδιά,γαμας μια στο τόσο,έχεις χίλια δυο προβλήματα ή να πηγαίνεις στις πουτανες όποτε σου καβλωσει , ξέγνοιαστος, με μηδέν όμως συναίσθημα,χωρίς σύντροφο ζώντας σαν τον κούκο;Απλα καποια στιγμη, θες αλλα πραγματα.
Μετά από κάποια στιγμή,όμως ,σου μπαίνει το δίλημμα τί είναι καλύτερο: να ζεις με μια γυναίκα που αγαπάς ,έχεις παιδιά,γαμας μια στο τόσο,έχεις χίλια δυο προβλήματα ή να πηγαίνεις στις πουτανες όποτε σου καβλωσει , ξέγνοιαστος, με μηδέν όμως συναίσθημα,χωρίς σύντροφο ζώντας σαν τον κούκο;
Για αυτό πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος ,όταν κάποιος είναι πολύ ματσομενος,γράφει στα παπάρια του τα στερεότυπα που επιτάσσει η κενωνία και έχει την πολυτέλεια να φτιάξει τα δικά του.Οι γκομενες! Μπορεις να εχεις πολλα μαζι τους χωρις να παντρευτεις
και αν δεν παει, στα παπαρια σου. Δεν εχω δει καμια διαφορα σε ανυπαντρο ζευγαρι
απο παντρεμενο. Μονο στερεοτυπα μαλακιας.
Ειναι στην φτιαξη του καθενος αν γουσταρει να κανει παιδια η οχι.
Αν δεν θελει κλουβι, να μην κανει γιατι δεν θα ειναι σωστος. Απλα πραγματα.
Επισης, οποτε θες βρισκεις αλλη γκομενα η πας και στις πουτανες.
Γενικως κανεις οτι σου αρεσει. Τι να το κανεις να εχεις μια μονιμη για μπαστακα απο την στιγμη
που δεν υπαρχει εγγυηση σε τιποτα; να σου ζαλιζει τις μπαλες μαζι με ολο το σοι;
η να σε ελεγχουν συνεχεια και να σου λενε οτι εισαι παντρεμενος;
θα μου πεις θα γερασεις και μπλα μπλα μπλα. Ε και; θα φορτωθω μια τυπισσα για μια ζωη
για να μου βαλει ενα εμπλαστρο; που στην τελικη δεν ειναι σιγουρο ουτε αυτο;
η που η καθεμια μπορει να το κανει οπως κι αλλα; κι εγω μπορω αντιστροφα.
Επιλογες ειναι ολα. Το θεμα ειναι να περναμε ωραια.
Προσωπικα βλεπω γυρω μου πως ζουν πολλοι και βγαζω τα συμπερασματα μονος μου.
Για αυτό πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος ,όταν κάποιος είναι πολύ ματσομενος,γράφει στα παπάρια του τα στερεότυπα που επιτάσσει η κενωνία και έχει την πολυτέλεια να φτιάξει τα δικά του.
Στην τελική όπως λες να περνάμε καλά.,αλλά δεν βγαίνει πάντα.
Όταν θες να ανέβεις σε κλάση μουνιων είναι.Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα αποφασεων και εμπειριων.
Οι πλουσιοι φοβουνται μην αυγοψουν σε λαθος μουνι και τους βγει αγκαθι.
Οι πλουσιοι φοβουνται πολλα.
Οι απλοι ανθρωποι δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα.
Καλημερα στους συναγωνιστές. Μέχρι και πριν το κλείσιμο στο Μετάξι σε ένα ποσοστο 95% (οσες κάνανε ελευθερο εννοώ) δεν ανακοίνωσαν ακαποτη πιπα σε πακηδες, την ανακοίνωσαν μόνο σε Έλληνες διακριτικά. Πήγα μια βόλτα χθες και διαπίστωσα ότι όσες κάνουν ακαποτη πιπα την ανακοινώνουν και σε πακηδες.... και είναι πλεον μεγάλο το ποσοστο εκδιδομενων που κάνει ελευθερο στοματικό! Παιδιά προσεχτε, οχι ακαποτες πιπες, θα κολλήσετε αρρώστιες που δεν θα σας κάνει ΚΑΝΕΝΑ φαρμακο ή αλοιφή καλά!!
Όταν θες να ανέβεις σε κλάση μουνιων είναι.
Και όταν γερνάς πάλι είναι.
Αυτό εννοείται,λέω για να περνάς καλά βρέξει χιονίσει.Για να φτασει πολυ ψηλα ενα γαμησι, πρεπει το θηλυκο να βλεπει το αρσενικο
και να της γυριζει το λευκο του ματιου οπως και στο αρσενικο.
Αυτο με ξερα λεφτα δεν γινεται. Και δεν εννοω σαλια, παραμυθιασμα η συναισθημα.
Το τελευταιο ειδικα, ειναι εντελως αλλο θεμα.
Αναφερομαι σε καυλα-ελξη.
Επίσης είδα και την περιβοητη Αναμπελα. Αξιαγαμητη και πουτσομεζες αλλά από τη στιγμή που της λειπουν τα μισά της δόντια από εμένα είναι άκυρη. Σε αυτή την ηλικία αν έχεις τόσο σοβαρό προβλημα με τα δόντια σου δεν τον βάζεις με την καμία! Η στοματική υγιεινή είναι ο καθρέφτης της εκδιδιμενης. Κυριοι ή call girl η αναμένουμε το άνοιγμα μετά τις 15 Μαΐου ή καλυτερα 1 Ιουνίου που είναι η πιο πιθανη ημ/νια.
Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
Για αυτό ας γαμουμε όπου βρούμε τρύπα, συζύγους,γκόμενες ,πουτανες, παντρεμένες ανύπαντρες ακόμα και θυληκες γάτες.Ζωή χωρίς πληρωμένο έρωτα είναι φαγητό χωρίς καθόλου φαγητό η αλάτι...ο πληρωμένος έρωτας είναι το καλητερο ψυχικό φάρμακο..είτε είσαι νέος η μεγαλύτερος η με εμφάνιση Ρουβά η όχι η στυλ Σον Κόνερι η όχι η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή του σε άντρα είναι αυτή η μαγική ώρα που έχει όταν βρίσκεται μια ώρα με μια άνετη δοτική και πρόστυχη γυναίκα να του ικανοποιεί όλες τις φαντασίες και ακόμα περισσότερο στις μακροχρόνιους παντρεμένους άσε που βοηθάει και στο γάμο πολύ..
Έχεις απόλυτο δίκιο.Για να φτασει πολυ ψηλα ενα γαμησι, πρεπει το θηλυκο να βλεπει το αρσενικο
και να της γυριζει το λευκο του ματιου οπως και στο αρσενικο.
Αυτο με ξερα λεφτα δεν γινεται. Και δεν εννοω σαλια, παραμυθιασμα η συναισθημα.
Το τελευταιο ειδικα, ειναι εντελως αλλο θεμα.
Αναφερομαι σε καυλα-ελξη.